تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 641 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه with_you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلاممن p990میخوام بخرم از کجا اصلی بودنش معلومه؟
    از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاست

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تروخدا !

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ای بابا دعوا نداره. من تو خیلی سایتها گشتم. پردازنده یه گوشی میتونه یه مدار باشه که شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست که معمولا ساخت همون برند هستند و فقط سرعتشون مورد توجه قرار میگیره مثل اغلب گوشی های نوکیا. یا میتونه فقط یه چیپ باشه که یه شرکت معتبر ساخته مثل پردازنده اینتل 400 مگاهرتزی گوشی A1200 از موتورولا. البته تصور سوکت زیف در A1200 نداشته باشید. پردازنده اینتلش یه چیپ کوچولوهه با مارک اینتل که کنار چیپهای دیگه و خیلی معمولی وصله به برد اصلی. این دو جور پردازنده در واقع هیچ فرقی با هم ندارن و مدل دوم بیشتر جنبه تبلیغات و بازارگرمی داره. مهم سرعت پردازندست. چه یه چیپ مجزا باشه و چه یه مدار.
    .
    دعوا چیه ؟؟ ما داریم بحث میکنیم.

قربونت منم همینو میگم که پردازنده از لحاظ سخت افزار با سی پی یو فرق سخت افزاری داره. سی پی یو یه چیپ کوچولوهه در صورتی که پردازنده شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ظاهرا مشکل به واژه شناسی و ادبیات مربوطه تا سخت افزار. به هر حال ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. من حرفامو زدم. خواننده ها باید تشخیص بدن و اطلاعات درست کسب کنن. بهتره بیشتر از این موضوع رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه. ممنون از شما.
    آره منم موافقم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

Farshadd جان ممنون از این که محتویات p990i رو گفتی. میترسیدم موقع خرید کلاه سرم بره. گوشی هم اون جوری جالب تره. قشنگ ترم هست. من ندیده بودم. واقعا این جوری هم میشه؟ اما خب یه مشکلی هم داره. پشت فرمون شماره گیری یه مقدار مشکل میشه. یه دوستام Jam داره (i-mate) پدرش در اومده. یه شماره پشت فرمون نمیتونه بگیره. ولی برا ما که ماشین نداریم اون مدلی هم بد نیست. ولی من دوست دارم با کلید 4 جهته هم کار کنم.

یه سوالی ازت دارم. تو هم جزء همون کسایی هستی که با این گوشی کلی ضرر کردن؟ منظورم اینه که کی خریدی؟ چند خریدی؟

.
    خواهش. وظیفه بود. آره واقع این جوری هم میشه. شماره هم هم میتونی با کمه های ردیف اول بگیری.هم با لمس صفحه(حتما که نباید با قلم باشه که بگی دو تا دستت رو کار میگیره)

از لحاظ کلید چهر جهته هم درسته حالت اول یه کم راحت تره.البته بدونه اون زیاد مشکلی نداره چون وقتی میخوای با گوشی کامل کار کنی و تمام چیزاش رو ببینی باید درش رو باز کنی و وقتی هم در باز شد دیگه کلید چهار جهته تاثیری نداره.

نه من جز اونا نیستم. من خودم این گوشی رو 1 هفته نمیشه خریدم ولی پدرشو درآوردم. و در واقع جز کاربران عادی هستم نه حرفه ای.

یه سوال دیگه. با هیچ نوکیایی کار کردی؟ مثلا سری n7x یا n9x مثل n91 یا n93 یا n70؟ میتونی تخمین بزنی سرعت باز شدن عکسها در گالری نوکیا سریع تره یا p990؟ من با بیشتر نوکیاها کار کردم. n70 و n90 که افتضاحن. 5 دقیقه باید هندل بزنی تا دو تا عکس نشونت بده. ان93 بد نیست ولی بازم یه ذره کنده. ان93آی خوبه و ان95 تقریبا عالیه. پردازنده P990 نزدیک به n70 و N90 هست و میترسم گالریش به همون کندی باز بشه. اما ظاهرا میگن سیمبیون هایی که برای سونی اریکسون نوشته شده با نوکیاها فرق داره و پردازنده رو بهتر به کار میگیره و سریعتره. نظر تو چیه؟ یه بار یه K750 دیدم (اون وقت که ان70داشتم) سرعت گالریش خیلی بیشتر از ان70 بود. من اول فکر کردم که پردازندش بهتره ولی بعد فهمیدم پردازندش اتفاقا کمتر هم هست. خلاصه کنم. ان70 رو بدی دست یه بچه میفهمه گالریش خیلی کنده. حالا به نظر تو سرعت باز شدن گالری p990 چه طوریه؟

.
    تقریبا با تمام نوکیا ها هم کار کردم. حتی موقعی ان 95 به طور قاچاق میومد و 1.5 میلیون قیمت داشت من باهاش کار کرده بودم.

از لحاظ سرعت p900 از ان70 و ان 90 که کار کردی خیلی بهتره. درسته پردازندشون تقریبا مساویه ولی p990 با استفاده از سیستم عاملی که داره (UIQ3) به راحتی از اینا که گفتی پیشی میگیره. با اینکه مال من رم یه گیگ روشه و 500 تا عکس ماشین هم روشه.(فقط عکس ماشین بقیه چیزا بمونه) واسه عکسی با اندازه 1600*1800 چیزی حدود یه ثانیه میره عکس بعدی.(شایدم کمتر از یه ثانیه) منم قبل از خرید از سرعتش میترسیدم ولی وقتی خریدم دیدم که نه خیلی خوبه. بعدش وقتی یه DEFRAGMENT ازش کردم خیلی خیلی بهتر شد.

شما خودت که K750 با چه سرعتی باز میکنه ولی p900 سرعتش خیلی از K750 بهتره.

و سوال آخر. این پلمپ فرانسه جریانش چیه؟ چرا فروشنده ها اینقدر تبلیغ میکنند P990 با پلمپ فرانسه؟ مگه چیزیشو عوض میکنن؟ همه گوشیا دیگه دراشون بازه و همه متعلقاتشون هم روشونه و کسی در این باره مشکلی نداره. من فکر میکنم شاید این مدل گوشی مشکلی چیزی داره. مثلا ممکنه چیزیشو عوض کنن یا تقلبیش هم اومده باشه که اینقدر تبلیغ میکنن با پلمپ فرانسه. واقعا این جوریه؟ خب وقتی ما لیست متعلقاتش رو بدونیم دیگه پلمپ بودن یا نبودن فرقی نمیکنه. یا ممکنه یه چیزش رو عوض کنن؟ (مثل هندزفری یا باتری). اصلا تو خودت چه طوری خریدی؟ با پلمپ یا بدون پلمپ؟
    .
    راستش اینو نمیدونم. در واقع تا حالا اینجور چیزی ندیدم وگرنه میرفتم و زیرو بمش رو در میووردم.ولی میدونم این هم چیزی نیست جز یه تبلیغ. شاید بعضی از وسایلشون رو عوض میکنن چون مثلا حتی اونایی که میگن اصلیه هدست و شارژر و بعضی چیزای دیگشون چینیه.

حالا اگه اونا که پلمپ فرانسه هستن همه قطعاتشون فرانسه باشه خوبه. اگه از لحاظ قیمت فرق ندارن خوب همونو بخر.

مال من 10 تا پلمپ عوض کرده بود. کارکرده ولی در حد نو.

پیغامات رو هم بخون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه. یه سری سوال دیگه هم دارم.
    1) درباره کدهای آخر اسم گوشی ها چیزی میدونی؟

من تو GSM شماره 2 اینجوری خوندم که P990 چینی نداره و همش فرانسویه. سه تا کد داره:
    P990a که برای صادرات به آمریکا، کانادا، استرالیا و بیشتر کشورهای اروپاییه.
    P990c که برای صادرات به چین و سایر کشورهای آسیای جنوب شرقیه (مثل کره، تایلند و...)
    P990i ویژه صادرات به خاورمیانه و کشورهای عربی و به طور کلی راست به چپ نویساس.

من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد. در مورد شارژر و هندزفری هم بعید میدونم شارژر و هندزفری این پلمپ دارها فرانسوی باشن. چینی ها اینقدر ارزون درست میکنند که هیچ تولید کننده ای جرات نمیکنه خودش از اینها بسازه. مگر مدلهای خاص که اونها هم جدا به فروش میرسند. به نظر من این که منتاژ کجاست زیاد مهم نیست. مهم اینه که اصل باشه. مثلا 3300 که تو فنلاد فروخته میشه منتاژ آلمانه با شارژر چینی و باتری ژاپنی ولی اصله. پژو 206 هایی که تو فرانسه فروخته میشن منتاژ ترکیه ست. گلف نسل سه ای که آلمانیا میخرن منتاژ هنده. نظر تو چیه؟

2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟

3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟

- دستت درست.
    Last edited by afn.gig; 24-09-2007 at 22:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از ظاهرش که نمیشه تشخیص داد چون همه میگن که فرانسه هست ولی باید شماره های CDA چک بشه تا بشه فهمید مال کجاست
    شماره CDA همون شماره IMEI گوشیه؟ که با اون دورقمی که اون وسطاشه بشه فهمید کجاییه؟ درثانی مگه زیر در باتری نمینویسه که ساخت کجاست؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من منتاژ درسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا فریم ویر جدید نیومده کی میاد؟
    Last edited by popo_p990; 24-09-2007 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

2) این سوال خیلی مهمه. چند خریدی؟ قیمت نوش رو داری؟ پلمپ فرانسه رو تا 380 قیمت دادن ولی من 250 هم دیدم. تو خودت چند خریدی؟

3) چرا سونی اریکسون رو انتخواب کردی؟ قیمت؟ سرعت؟ لوازم جانبی؟ جنس سیستم عامل؟ حالت مثل من از نوکیاها به هم خورده بود؟

- دستت درست.
    من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.

قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.

قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).

به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •