آقا تو رو خدا بگید چکار کنم وقتی که تو کلیسا می پزم رو لوستر وقتی می خواهم بپرم اونور میوفته زمین
آقا تو رو خدا بگید چکار کنم وقتی که تو کلیسا می پزم رو لوستر وقتی می خواهم بپرم اونور میوفته زمین
دوستان اگه میشه لطف کنین یه سایت معرفی کنین که Dvd این بازی رو انلاین بخرم
سلام همين سايت حاظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو صفحه اول لينك خريدش هست. اين كه ديگه كاري نداره منم ازش خريد كردم خيلي توپه .. عالي..
دوستان کمکککککککککککککککککک الان اینجام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دستت درد نكنه عزيز دارم دانلود ميكنم هنوز امتحان نكردم.راستي ميشه در مورد
اين بالايي يكم توضيح بدي من از سخت افزار زياد سر در نميارم.![]()
از ابراز اميدواري تون هم ممنون
توضيح بدين. من تا حالا فكر كنم دو بار به نقشه نگاه كردم كلا! از روي نقشه كه نميشه گفت.
نمي دونم مي تونين داونلود كنين يا نه. 46 مگابايت هست:
جديدترين درايور براي Radeon 9250کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تورو خدا يه کی به ما بگه که اینی که ما خريديم همون اويل 4 هست يا نه؟
اینی که من گرفتم همه جاش نوشته biohazard 4
يه چيزه ديگه تو يکی از پست ها خوندم که يکی نوشته بود که با هر 2 نفر بازی رو تموم کرده
مگه ميشه دختررو انتخاب کرد؟
واسه من که فقط با مردست
چه جورياست؟ خدايي قاط زدم.
سلام ميشه يكي به پست صحفه قبل من جواب همين صحفه قبل آخرين پست با تشكر مهمدي جان فكر كنم كاره خودت باشه.
سلام اون لينكي كه گذاشته بودي هم همين بازي هست هيچ فرقي هم نداره فقط اونو تو يوبي گذاشتن براي فروش!! تفنگ ليزي هم فكر كنم بعد از رفتن يكي دوبار تا آخر بتوني بخري!
خيلي حيف شد آخه حتي تاريك ترين جايه بازي هم كه مثلا اشلي يا خوده لئون با چراق قوه ميرن ما بايد انگار زير نور ورزشگاه بريم و اين خودش خيلي از ترسناك بودن زيابي و كلا تنوع بازي رو گرفته حيف! يعني راهي نيست كه اين نوز پردازي درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)