سلام
كسي از اينكه كي مياد سمنان خبري نداره
به ترتيب هم كه بياد پايين اول سراغ سمنان بايد بياد ولي انگار هيچ خبري نيست
كسي نمي تونه كمك كنه
سلام
كسي از اينكه كي مياد سمنان خبري نداره
به ترتيب هم كه بياد پايين اول سراغ سمنان بايد بياد ولي انگار هيچ خبري نيست
كسي نمي تونه كمك كنه
تمام صفحات این تاپیکو خوندم.....
می خواستم برای مامانم ایران سل بخرم اما پشیمون شدم.....
نمیدونم اینجا چرا بعضیا دارن برای ایران سل خودشون قطعه قطعه می کننن؟؟!!
باز تالیا خیلی بهتره...!!!
مثلا تالیا چی داره که از ایرانسل بهتره ؟؟!!!! ایرانسل نسل 2.75 هست با خدماتی مانند MMS و GPRS , ... و الان هم کلی از شهرها را تحت پوشش داره و تا شهریور 86 هم 300 شهر مهم ایران را تحت پوشش می بره . سیم کارت اعتباری آن هم که مثل تالیا محدودیت زمانی نداره . تالیا اگر همین طور بخواهد ادامه بدهد تا پایان سال آینده یک اپراتور ورشکسته خواهد شد گرچه اصلا تالیا اپراتور نیست ... ایرانسل هم در حال حاضر ایراداتی داره مثل نقطه کور و ... ولی برای اپراتوری که تازه 6 ماهه آغاز به کار کرده زیاد مهم نیست و در آینده رفع میشه ...
چرا فکر می کنی تالیا بهتره؟
تالیا کاملاً از گردونه رقابت سیم کارت خارج شده.
گول عوام فریبی مخابرات علیه ایرانسل رو نخور.
ضمناً وبلاگ من رو هم بخون. (روی نام کاربری کلیک کن و view public profile رو بزن) در همین مورد یه مطلب نوشتم. بد نیست اونم بخونی.
آخه آقا بابک ما باید اطلاع رسانی کنیم تا الکی پول مفت تو جیب مخابرات نره. الان با همین حرفای الکی یه نفراز ایرانسل بدش اومده البته مهم نیست ایرانسل جای خودشو پیدا کرده
ای بابا 300 شهر چیه؟ بگید 300 دهات
آخه کی میگه مثلا گرمی و... شهر هستن
اصلا جمعیت اونا چقدره
شهر مثل اهواز که جزء 7 کلانشهره و هنوز ایرانسل
خط نمی ده. نمی دونم چرا اینقدر از ایرانسل دفاع می کنید؟؟؟؟؟
شما چون به گفته خودتان 2 تا سیم کارت ایرانسل خریدید و هنوز ایرانسل در اهواز آنتن نمیده ناراحت هستید ولی شما باید صبر می کردید تا وقتی که ایرانسل در اهواز آنتن می داد خرید می کردید . ایرانسل برای نصب BTS در شهرهای بزرگ مشکلات خاص خودش را داره ولی من از خدمات مشترکین که پرسیدم گفت تا اواخر اردیبهشت 86 در اهواز و تمامی مراکز استان ها صد در صد ایرانسل آنتن خواهد داد .
مطمئنا از Tci هم بهتر آنتن خواهد داد در آینده. تو تمام راهها... شهرها... کار Mtn تو کشورهای دیگه خیلی خوب بوده.
برای چی اینقدر بحث میکنید برای این که چی بهتره چی بهتر نیست
ما که نم خواهیم به شما بگیم حتما ایرانسل بخرید.
sepideh_248 کی گفته ما داریم خودمون رو قطعه قطعه می کنیم .
ما داریم اطلاعات می دیم . اونایی که دارند و ندارند بدونند همین
من دقیقا با شما موافقم اگر ناسا بیاد یه تاپیک جدید بده همه چیز حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)