تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 942 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من سیمکارت اعتباری ایرانسل دارم و امتحان کردم دیدم برای 8 ثانیه ای که صحبت کردم 62 تومان از حسابم کم شد بنابر این ایرانسل هنوز دقیقه ای حساب می کند
    ممنون از اطلاع رسانی تون. اگه امتحان کردید و دیدید بر حسب ثانیه شده، ما رو بی خبر نذارید.

فکر نکنم اعتباریا رو هنوز بر حثب ثانیه کرده باشند
    اعتباری و دائمیش فرقی نداره. هر جفتشون سیستمشون یکیه.

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه توجه کنی نوشتم گوشی همه شبکه هارو پیدا میکنه وفقط میتونه به شبکه هایی که در سیم کارت اومده دسترسی داشته باشه منظوذم این نبود که بتونی مثلا از سیم کارت دولتی از gprs ایرانسل استفاده کرد
    این مطلبم برا این نوشتم که بعضی از دوستان که سیم کارت دولتی دارن رو گوشیشون علامت gprs دیدن بعد نوشته بودن که مخابرات می خواد gprs راه بندازه و الان داره تست میکنه برا ی اطلاع این دوستان که بدونن اون علامت gprs مال مخابرات نیست و مال ایرانسل این و نوشتم
    دیگه تا این حد که خنگ نیستیم
    مثل اینکه سوء تعبیر شد.خدای ناکرده من که منظورم این نبود.....
    به هر حال فک کنم این قضیه حل شده باشه.خیلی مخلصیم.

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اما خداییش تازگیا ایران سل هم داره کم کمک زیرابی میره ها!!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به نظر من باید به ایرانسل حداقل یکسال را وقت داد و بعدا روی کیفیت شبکه و ... نظر داد . ولی تا حالا که 4 ماهه راه اندازی شده چندان بد کار نکرده و اگر بتونه در اسفندماه همانطور که قول خدمات Gprs , MMs را فعال کنه خیلی عالی میشه .

پروفشنال sezar & sanaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5 هديه نوروزي ايرانسل
    براي تمام مشتركين ايرانسل

1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از Mms و Gprs رايگان استفاده كنيد!
    * براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.

2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد Sms رايگان بفرستيد!
    * Sms رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
    * براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.

3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
    * مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل

براي شما كه از تاريخ 21 بهمن تا 20 اسفند به شبكه گسترده ايرانسل مي پيونديد

4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
    * مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور

5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
    * معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همان طور كه شايد شنيده باشين، سرويسهاي sms و MMS و ... ايرانسل از چند روز ديگه براي مدتي رايگان ميشه.
    واسه همين، ما فكر كرديم از اين سرويس ها يه كمي سوء استفاده كنيم.
    ما تصميم داريم شبكه اي از SMS و MMS بازهاي حرفه اي رو دور هم جمع كنيم؛ به اين صورت كه هر كسي كه SMS و MMS جديدي داره، واسه اون شبكه بفرسته تا براي همه ارسال بشه.
    به اين صورت كه يه شماره اعلام ميشه كه شما مي تونين با فرستادن يه sms به اين شماره در اين شبكه عضو شين و بعد هر SMS (هر مطلب خواندني) جديدي كه به اين شماره ارسال كنين، براي همه Forward ميشه.
    براي عضويت در اين شبكه نام خود را با يك sms به اين شماره ( +989352128208) بفرستيد.
    در ضمن، چون ممكنه بعضي از SMS ها مشكل (بي ادبي) داشته باشن‌؛ اگه نمي خواهين اين نوع SMS ها رو دريافت كنين، بعد از نام خود در سطر بعدي SMS كلمه "polite" رو بفرستين.

اين توضيح رو هم بدم كه اين شبكه تا زماني فعال خواهد بود كه sms ايرانسل رايگان است و هدف اين شبكه اينه كه همه از مطالب جالب همديگه استفاده كنن.

همه موبايلهاي داخل كشور (از جمله اپراتور اول، تاليا و ايرانسل و..) مي تونن عضو اين شبكه بشن.

اگه نظري دارين، با همون شماره تماس بگيرين. (ثبت نام فقط از طريق SMS انجام ميشه)

بچه ها
    من هم با دوست خوبم موافقم

luckybuilding
    حملهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

6 عجله کنید

بچه ها من که ندارم از این سیم کارت های ایرانسل ولی عجله کنید
    حال کنید دیگه ما اینیم دیگه
    دوستان به جای ما

داره خودمونی میشه freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    China - Shenzhen

پيش فرض

اس ام اس به خارج کشور من دو روزه که قطع شده. زنگ زدم شمارمو گرفتن که درستش کنن ولی تا حالا که خبری نیست.

داره خودمونی میشه ebru_6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همان طور كه شايد شنيده باشين، سرويسهاي sms و MMS و ... ايرانسل از چند روز ديگه براي مدتي رايگان ميشه.
    ما تصميم داريم شبكه اي از SMS و MMS بازهاي حرفه اي رو دور هم جمع كنيم؛ به اين صورت كه هر كسي كه SMS و MMS جديدي داره، واسه اون شبكه بفرسته تا براي همه ارسال بشه.
    به اين صورت كه يه شماره اعلام ميشه كه شما مي تونين با فرستادن يه sms به اين شماره در اين شبكه عضو شين و بعد هر SMS (هر مطلب خواندني) جديدي كه به اين شماره ارسال كنين، براي همه Forward ميشه.
    براي عضويت در اين شبكه نام خود را با يك sms به اين شماره ( +989352128208) بفرستيد.
    در ضمن، چون ممكنه بعضي از SMS ها مشكل (بي ادبي) داشته باشن‌؛ اگه نمي خواهين اين نوع SMS ها رو دريافت كنين، بعد از نام خود در سطر بعدي SMS كلمه "polite" رو بفرستين.

اين توضيح رو هم بدم كه اين شبكه تا زماني فعال خواهد بود كه sms ايرانسل رايگان است و هدف اين شبكه اينه كه همه از مطالب جالب همديگه استفاده كنن.

همه موبايلهاي داخل كشور (از جمله اپراتور اول، تاليا و ايرانسل و..) مي تونن عضو اين شبكه بشن.

بچه ها

luckybuilding
    راست میگی؟؟؟

داره خودمونی میشه ebru_6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها

luckybuilding
    راست میگی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •