ممنون از اطلاع رسانی تون. اگه امتحان کردید و دیدید بر حسب ثانیه شده، ما رو بی خبر نذارید.
اعتباری و دائمیش فرقی نداره. هر جفتشون سیستمشون یکیه.
ممنون از اطلاع رسانی تون. اگه امتحان کردید و دیدید بر حسب ثانیه شده، ما رو بی خبر نذارید.
اعتباری و دائمیش فرقی نداره. هر جفتشون سیستمشون یکیه.
مثل اینکه سوء تعبیر شد.خدای ناکرده من که منظورم این نبود.....
به هر حال فک کنم این قضیه حل شده باشه.خیلی مخلصیم.
اما خداییش تازگیا ایران سل هم داره کم کمک زیرابی میره ها!!!
به نظر من باید به ایرانسل حداقل یکسال را وقت داد و بعدا روی کیفیت شبکه و ... نظر داد . ولی تا حالا که 4 ماهه راه اندازی شده چندان بد کار نکرده و اگر بتونه در اسفندماه همانطور که قول خدمات Gprs , MMs را فعال کنه خیلی عالی میشه .
5 هديه نوروزي ايرانسل
براي تمام مشتركين ايرانسل
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از Mms و Gprs رايگان استفاده كنيد!
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد Sms رايگان بفرستيد!
* Sms رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
براي شما كه از تاريخ 21 بهمن تا 20 اسفند به شبكه گسترده ايرانسل مي پيونديد
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
همان طور كه شايد شنيده باشين، سرويسهاي sms و MMS و ... ايرانسل از چند روز ديگه براي مدتي رايگان ميشه.
واسه همين، ما فكر كرديم از اين سرويس ها يه كمي سوء استفاده كنيم.
ما تصميم داريم شبكه اي از SMS و MMS بازهاي حرفه اي رو دور هم جمع كنيم؛ به اين صورت كه هر كسي كه SMS و MMS جديدي داره، واسه اون شبكه بفرسته تا براي همه ارسال بشه.
به اين صورت كه يه شماره اعلام ميشه كه شما مي تونين با فرستادن يه sms به اين شماره در اين شبكه عضو شين و بعد هر SMS (هر مطلب خواندني) جديدي كه به اين شماره ارسال كنين، براي همه Forward ميشه.
براي عضويت در اين شبكه نام خود را با يك sms به اين شماره ( +989352128208) بفرستيد.
در ضمن، چون ممكنه بعضي از SMS ها مشكل (بي ادبي) داشته باشن؛ اگه نمي خواهين اين نوع SMS ها رو دريافت كنين، بعد از نام خود در سطر بعدي SMS كلمه "polite" رو بفرستين.
اين توضيح رو هم بدم كه اين شبكه تا زماني فعال خواهد بود كه sms ايرانسل رايگان است و هدف اين شبكه اينه كه همه از مطالب جالب همديگه استفاده كنن.
همه موبايلهاي داخل كشور (از جمله اپراتور اول، تاليا و ايرانسل و..) مي تونن عضو اين شبكه بشن.
اگه نظري دارين، با همون شماره تماس بگيرين. (ثبت نام فقط از طريق SMS انجام ميشه)
بچه ها
من هم با دوست خوبم موافقم
luckybuilding
حملهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه
بچه ها من که ندارم از این سیم کارت های ایرانسل ولی عجله کنید
حال کنید دیگه ما اینیم دیگه![]()
دوستان به جای ما
اس ام اس به خارج کشور من دو روزه که قطع شده. زنگ زدم شمارمو گرفتن که درستش کنن ولی تا حالا که خبری نیست.
راست میگی؟؟؟
راست میگی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)