مرسي جواد جان
دنبال كد جاوا براي يه خبرنامه ي حرفه اي مي گردم
كسي ميتونه كمك كنه؟![]()
مرسي جواد جان
دنبال كد جاوا براي يه خبرنامه ي حرفه اي مي گردم
كسي ميتونه كمك كنه؟![]()
با سلام ..نوشته شده توسط anarchist60
شما ميتونيد از امکانات سايت وبگذر استفاده کنيد ... Webgozar.com & Webgozar.ir
با سلام
دوستان دو تا سوال داشتم. لطفا راهنماییم کنید:
مدتی است که یک وبلاگ ریاضی راه انداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مطالب اون از دبیرستان تا کارشناسی ارشد رو شامل میشه و سعی دارم به لطف خدا اون رو به یک وبلاگ مرجع و معتبر برای استفاده قشر وسیعی از دانش آموزان و دانشجویان تبدیل کنم. برای پی بردن به نقاط ضعف، احتیاج دارم که آمار دقیقی از تعداد بازدید کننده ها، تعداد بازدید از هر صفحه ، تعداد دانلود فایلهای pdf موجود در وبلاگ و ... را بدانم. متاسفانه بنده هم در وبگذر و هم در bravetools.com ثبت نام کرده ام و دو سه ماهی است که از آنها کمابیش استفاده میکنم اما جز اطلاعات جزیی و معمولا در هم و بر هم(مثل تعداد بازدیدها و 50 بازدیدکننده آخر ) چیز دیگری نصیبم نشده. آیا به کد خاصی نیاز دارم؟ سوال بعدی اینه که در وارد کردن کدها به قالب وبلاگ مشکل دارم. وقتی چند کد را وارد قالب کردی برای کدهای دیگر اجازه صادر نمیشه و میگه که حداکثر 2000 حرف!!! بنابر این نمی تو نم از کدهای طولانی استفاده کنم. این اشکال رو چگونه رفع کنم؟
ممنون
با سلام ..
دوست گرامي هدف و طرح شما بسيار خوب و ستودني هست ..
پيشنهاد بنده اين هست كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك تاپيك ايجاد كنيد و با دوستاني كه در اين امر تخصص دارند به بحث و تبادل نظر بپردازيد
در كل شما بايد به فكر استفاده از سيستم هاي مديريت محتو مجزا براي اين امر باشيد تا يتونيد كنترل بيشتري بر روي كاربر ها و همچنين امار دقيق تري از چگونگي استفاده از مطالب داشته باشيد . به نظر بنده سيستم بلاگفا زياد كارايي لازم رو براي خواسته هاي شما نداره ..
موفق باشيد .
بهترین راه اینه که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبلاگ بسازی
آمارش حرف نداره
کمیل جان درست میگه
ولی همون طور که خیلی وقت پیش ها کشف کرده بودم و تو پی سی ورلد هم بهتون گفته بودم
این آمار میهن بلاگ با یه سوتی خفن همراه
-----
قابل توجه دوستانی که وبلاگ کم بازدید و خاکی دارن
با هر بار ریفرش دادن 2 الی 3 تا بازدید وبلاگتون بالا میره
----
خسته میشین!!!
یه کدجاوا هست که میتونه هر 1 الی n سانیه براتون ریفرش بده
كدوماتون ميتونين يه script واسه نمايش وضعيت آب و هوا در سايت به من بديد؟
سلام دوست گرامي در به در دنبال كدي براي وب سايت خودم مي گردم
كه قابليتهاي زير را از كاربران بگيرد
كپي برداري از صفحه Save و غير فعال كردن عكس برداري در وبprint scrin
نديدن سورس وب سايت ie>view>source و نگرفتن Print از صفحات وب
كمك فوري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير جان اين كدي هايي كه خواستي به جز print scrin هست . اما با وجود اين كد ها باز هم ميشه تمام اين كار هايي رو كه نام بردي انجام داد
آخیش . بالاخره بعد از کلی دید و بازدید تونستم 24 صفحه ای رو که نوشته بودید ببینم و ذخیره اش کنم. البته اگر از اول کدها رو داخل این پنجره ها میگذاشتید خیلی باحال میشد.
اقایون خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون .
بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار عالی بود.
یک درخواست : چه جوری میشه تو وبلاگ یک تاپیک ثابت صفحه اول وبلاگ درست کرد.
دومین درخواست یا سوال : آیا وقتی یک فضا یا هاست رایگان داری میشه سایتی مثل همین وبلاگها درست کرد.
آیا نیاز به برنامه خاصی هست.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)