سلام
والا خرید از سایت هنوز بین ما جا نیوفتاده
من تو علائدین دیدم 2 تا مغازه مشکیشو اورده بودن
والا من نزدیک به 7 ماهه که دارم ولی ترک روش نمیبینم
سلام
والا خرید از سایت هنوز بین ما جا نیوفتاده
من تو علائدین دیدم 2 تا مغازه مشکیشو اورده بودن
والا من نزدیک به 7 ماهه که دارم ولی ترک روش نمیبینم
دوست عزیز من امروز علاالدین بودم و 950 واکمن خریدم بهت یک چیزی بگم که توی سایت دی جی کالا قیمت 950 رو با گارانتی متفرقه زده بود 560 تومان ولی من امروز با گارانتی اصل سیتادل خرید 508 تومان. بهتره که بری علاالدین چیزی که فراوون بود دبلیو 850 بود برخلاف این قم . مرده شور این قم رو ببرند اکثر مغازه ها تا حالا توی عمرشون اصلا 850 و 950 ندیده بودند باور کنید خودشون میگفتن![]()
دوستات کاملا درست میگن که صفحه کلیدش میشکنه.من خودم 2 ماهی هستش که دارم .بین دکمه ی Play و جهت پایین یک ترک خیلی ریز خورده.اما اونقدر تابلو نیست
شاید به خاطر این باشه که شماها با ناخن جهت ها رو فشار میدین
پس اقا کاظم اگه تو الاالدین هست قیمتش چقدره از دیگی کالا ارزونتره بعد دیگی کالا 1 پک برنامه موبایل و امورزش و تحویل رایگان میده که می تونی کامل تست کنیقیمت 480 تو الا الدین چقدره قیمت؟
gheimate 850 ro nadaram vali bayad hamoon bashe hamantor kr goftam man 950 ra ba 50 toman zire gheimate digikala kharidam.
من دیروز یه 850 دیدم اره اون دکمه اش ترک برداشته بود طرف فروشنده بود ولی میگفت اکثرشون ترک بر میدارند. ولی به هیچ وجه تابلو نیست
Last edited by kazem000; 30-05-2007 at 13:41.
چه جالب
ماله منم ديروز اينجوري شد
ولي اصلا" تابلو كه هيچ معلوم هم نيست
شايد به خاطره اينه كه تو contact هام زياد پائين رفتم
دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید چون یکی از دوستام 3250 داره ولی چند وقتیه از ظاهر w850 خوشش اومده
و از سرعت پایین گوشی خودشم خسته شده ولی بلندی و کیفیت صدا براش خیلی مهمه من بهش این گوشی رو پیشنهاد کردم به نظر شما از نظر بلندی کیفیت صدا به اون میرسه یک وقت ضایع نشیم ها؟
صداش بلند هست ولی نه آنقدر تقریبا در حد همان 3250 یا کمی پایین تر هستش ولی کیفیتش خیلی خوبه ولی به از لحاظ کیفیت به 950 نمیرسه.
بعضی گوشیها توی عکس خوشکلند و لی وقتی که دستت بگیری اونقدر خوشکل نیست و بعضی ها برعکس.
3250 گوشی خوش ساختی هستش اگه سرعتش پایینه آپدیتش کنه خوب میشه تا حدی .
850 که من دیدم بدنه پشتش که قاب باتریش بود یه کمی لق میزد و میگفتن که همشون همینجوری حالا اونایی که دارن باید نظر بدن.
کیفیت دوربینش هم فکر کنم از 3250 بهتر باشه فکر که نکم مطمئن هستم. در کل اگه میخوای بفروش اون رو و یک 850 بخره کلی ضرر هستش اصلا نمی ارزه.
اگه صدای اسپیکر خیلی براش مهمه بره یدونه دبلیو550 بخره که همه رو توی بلندی صدا میخوره . اگه کیفیت مهمه 950 و 850 ولی بگم 850 هم صداش بلند هست تقریبا در همان حد هستش
در کل گوشی زیاد خوش دست و محکمی به نظر نمیاد . دکمه های اعدادش خوب و بزرگه . صفحه اش هم خوبه. ولی من نمیدونم چرا گوشی که خوش دست و محکم نباشه من خوشم نمیاد.
حالت کشوییش هم یه جوری انگار داره لق میزنه وقتی که باز هستش با کلیدهای ردیف بالا کار کنی اگه با فشار کار کنی یه کمی کشوش به سمت پایین میاد. بر خلاف دی 820 سامسونگ که به نظر من بهترین حالت کشویی رو داره.
ولی استیل پشتش خیلی خوشکله . توی عکسها انقدر خوشکل به نظر نمیاد که اونجا خوشکله .
خیلی وراجی کردم نفهمیدم که چی گفتم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)