تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 56 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 557

نام تاپيک: كلوپ W850

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خوب انجمن پی سی ورد من برنا اعتمادزاده هستم و همینطور که معلوم هست اولین پستم در این انجمن است امیدوارم که ما هم w850 دار شویم و اینکه دیگه من 15 سالم هست و بچه ی اکباتان هستم دوستان عزیز من چند روزی است که این انجمن رو دنبال می کنم در حال حاضر یک 3250 دارم که می خواهم بفروشم و w850 بگیرم و تحقیق هم کردم خز هم به هیچ وجه نشده و دست دوستانم هم 2 تا دیدم و الان ارزونترین جایی که دیدم digilaka.com بوده است که 470 تومن می ده من بعد از امتحانات می خوام بگیرم ولی یچیزی هست که فکرم مشغول کرده چند تا از دوستان می گفتند که صفحه کلید ان ها ترک خورده می خواهم بدونم ایا درست است و مال همه اینجور هست و یا بدنه ی محکمی ندارد من 3250 5 بار از دستم افتاده ولی هر دفعه انگار سرعتش بیشتر شده ایا اگر از دستم بیفته ترکیده یا نه اون دوستمون که گفت ترک خورده من کمی نگران هستم چون اگر جایی از ان ترک بخورد دیگه از گوشی بدم میاد و اینکه ایا شما خرید از این سایتی که گفتم رو تعید می کنید اگر نه چند جای خوب بهم معرفی کنید بچه ها تروخدا بگین من خواب خوراک ندارم اگر بدنه یw850 ضعیف باشه خیلی بد میشه انقدر فکرم رو مشغول کرده که فکر می کنم دارم اسباب بازی شکستنی میگیرم بچه ها کمک کنید به هر حال ما اومدیم.کمک.ممنون
    فردا باز میام

سلام

والا خرید از سایت هنوز بین ما جا نیوفتاده

من تو علائدین دیدم 2 تا مغازه مشکیشو اورده بودن

والا من نزدیک به 7 ماهه که دارم ولی ترک روش نمیبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز من امروز علاالدین بودم و 950 واکمن خریدم بهت یک چیزی بگم که توی سایت دی جی کالا قیمت 950 رو با گارانتی متفرقه زده بود 560 تومان ولی من امروز با گارانتی اصل سیتادل خرید 508 تومان. بهتره که بری علاالدین چیزی که فراوون بود دبلیو 850 بود برخلاف این قم . مرده شور این قم رو ببرند اکثر مغازه ها تا حالا توی عمرشون اصلا 850 و 950 ندیده بودند باور کنید خودشون میگفتن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستات کاملا درست میگن که صفحه کلیدش میشکنه.من خودم 2 ماهی هستش که دارم .بین دکمه ی Play و جهت پایین یک ترک خیلی ریز خورده.اما اونقدر تابلو نیست

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شاید به خاطر این باشه که شماها با ناخن جهت ها رو فشار میدین

در آغاز فعالیت boribahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز من امروز علاالدین بودم و 950 واکمن خریدم بهت یک چیزی بگم که توی سایت دی جی کالا قیمت 950 رو با گارانتی متفرقه زده بود 560 تومان ولی من امروز با گارانتی اصل سیتادل خرید 508 تومان. بهتره که بری علاالدین چیزی که فراوون بود دبلیو 850 بود برخلاف این قم . مرده شور این قم رو ببرند اکثر مغازه ها تا حالا توی عمرشون اصلا 850 و 950 ندیده بودند باور کنید خودشون میگفتن
    پس اقا کاظم اگه تو الاالدین هست قیمتش چقدره از دیگی کالا ارزونتره بعد دیگی کالا 1 پک برنامه موبایل و امورزش و تحویل رایگان میده که می تونی کامل تست کنی قیمت 480 تو الا الدین چقدره قیمت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پس اقا کاظم اگه تو الاالدین هست قیمتش چقدره از دیگی کالا ارزونتره بعد دیگی کالا 1 پک برنامه موبایل و امورزش و تحویل رایگان میده که می تونی کامل تست کنی قیمت 480 تو الا الدین چقدره قیمت؟
    gheimate 850 ro nadaram vali bayad hamoon bashe hamantor kr goftam man 950 ra ba 50 toman zire gheimate digikala kharidam.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من دیروز یه 850 دیدم اره اون دکمه اش ترک برداشته بود طرف فروشنده بود ولی میگفت اکثرشون ترک بر میدارند. ولی به هیچ وجه تابلو نیست
    Last edited by kazem000; 30-05-2007 at 13:41.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

دوستات کاملا درست میگن که صفحه کلیدش میشکنه.من خودم 2 ماهی هستش که دارم .بین دکمه ی Play و جهت پایین یک ترک خیلی ریز خورده.اما اونقدر تابلو نیست

چه جالب

ماله منم ديروز اينجوري شد

ولي اصلا" تابلو كه هيچ معلوم هم نيست

شايد به خاطره اينه كه تو contact هام زياد پائين رفتم

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید چون یکی از دوستام 3250 داره ولی چند وقتیه از ظاهر w850 خوشش اومده
    و از سرعت پایین گوشی خودشم خسته شده ولی بلندی و کیفیت صدا براش خیلی مهمه من بهش این گوشی رو پیشنهاد کردم به نظر شما از نظر بلندی کیفیت صدا به اون میرسه یک وقت ضایع نشیم ها؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا راهنمایی کنید چون یکی از دوستام 3250 داره ولی چند وقتیه از ظاهر w850 خوشش اومده
    و از سرعت پایین گوشی خودشم خسته شده ولی بلندی و کیفیت صدا براش خیلی مهمه من بهش این گوشی رو پیشنهاد کردم به نظر شما از نظر بلندی کیفیت صدا به اون میرسه یک وقت ضایع نشیم ها؟
    صداش بلند هست ولی نه آنقدر تقریبا در حد همان 3250 یا کمی پایین تر هستش ولی کیفیتش خیلی خوبه ولی به از لحاظ کیفیت به 950 نمیرسه.
    بعضی گوشیها توی عکس خوشکلند و لی وقتی که دستت بگیری اونقدر خوشکل نیست و بعضی ها برعکس.
    3250 گوشی خوش ساختی هستش اگه سرعتش پایینه آپدیتش کنه خوب میشه تا حدی .
    850 که من دیدم بدنه پشتش که قاب باتریش بود یه کمی لق میزد و میگفتن که همشون همینجوری حالا اونایی که دارن باید نظر بدن.
    کیفیت دوربینش هم فکر کنم از 3250 بهتر باشه فکر که نکم مطمئن هستم. در کل اگه میخوای بفروش اون رو و یک 850 بخره کلی ضرر هستش اصلا نمی ارزه.
    اگه صدای اسپیکر خیلی براش مهمه بره یدونه دبلیو550 بخره که همه رو توی بلندی صدا میخوره . اگه کیفیت مهمه 950 و 850 ولی بگم 850 هم صداش بلند هست تقریبا در همان حد هستش
    در کل گوشی زیاد خوش دست و محکمی به نظر نمیاد . دکمه های اعدادش خوب و بزرگه . صفحه اش هم خوبه. ولی من نمیدونم چرا گوشی که خوش دست و محکم نباشه من خوشم نمیاد.
    حالت کشوییش هم یه جوری انگار داره لق میزنه وقتی که باز هستش با کلیدهای ردیف بالا کار کنی اگه با فشار کار کنی یه کمی کشوش به سمت پایین میاد. بر خلاف دی 820 سامسونگ که به نظر من بهترین حالت کشویی رو داره.
    ولی استیل پشتش خیلی خوشکله . توی عکسها انقدر خوشکل به نظر نمیاد که اونجا خوشکله .
    خیلی وراجی کردم نفهمیدم که چی گفتم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •