سیمبین رو که نمیشه تغییر داد.اما نمیدونم طرف چکار کرده.به نظر من گوشیتو آپگرید کن.هم سرعتش بهتر میشه هم مشکلت رفع میشه.برای آپگرید برو اینجا همه چی رو توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکم بیشتر توضیح بدی!
با سلام خدمت دوستان و ممنون از اینکه کمک کردی دوست عزیز djmamal جان .
والا من شنیده بودم که سیمبین رو هم میشه تغییر داد ، آخه پس چی کار کرده که با دوبار فرمت کردن بر نگشته به حالت اول !!!
بعد هم اینکه یه مشکل خیلی بد دیگه رخ داده !
گوشی رو که روشن می کنم ، اولین دکمه رو که میزنم گوشی سریع ریست می شه !!! نمی دونم چه مرگشه ، تا حالا 100 با ریست کرده ، گوشی داغون شد !
چی کار کنم ؟؟؟
سلام دوستان من با مشکلی عجیب روبرو شدم .فونت گوشیم کلا عوض شده و کوچیک شده و زیاد نوشته ها مشخص نیست و دیگه مسیج هایی که به صورت فارسی میان دیگه نمی خونه گوشیمم ریست کردم درست نشد ممنون میشم کمکم کنین
از من میشنوی به یکی از نمایندگیهای مجاز (اتصالات) یا جاهای دیگه ببر تا برات تعمیر کنن.ارزششو داره پول خرجش کنی.
برای حذف فونت به یه نرم افزار به نام FExplorer نیاز داری .فکر کنم تا حالا باهاش کار کردی اگر نه هم بروش زیر عمل کن.نرم افزار رو اجرا کن بعد به ادرس زیر برو.C\system بعد دنبال فولدری به نام فونت بگرد و اونو Rename کن.بعد هم Delete کن.از محیط نرم افزار خارج شو.گوشی رو ریست کن فونت به حالت اولش بر میگرده
از اینجا هم میتونی این نرم افزارو بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
djmamal خیلی ازت ممنونم کارت خیلی درسته مشکل من حل شد. بازم تشکر
قابلی نداشت.مشکل دیگه ای بود در خدمتیم.
دوربینش خرابه میخوام عوضش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)