تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 168 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

gilopa جان شما ناراحت نشو داداش. من حق مي دم بهت. دليل نمي شه كه هر كي يك برنامه جديدي رو كه بقيه نمي دونن پيدا كرد چون خودش هم اطلاع نداره نياد بگه. اتفاقا اينطوري ممكنه يك نفر بره دنبالش و براي بقيه هم مطالبي كه در موردش پيدا مي كنه رو بنويسه. همين كه يك نفر مثل شما زحمت مي كشه و از سايتهاي خارجي برنامه اي رو پيدا مي كنه جاي تقدير داره.
    البته يك حرفي مي زنم كه اميدوارم به دوست خوبمون استراسبورگ بر نخوره و دوباره اينجا به بحث كشيده نشه. اما استراسبورگ جان اكثر اوقات اينطوري برخورد مي كنند متاسفانه.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    gilopa جان شما ناراحت نشو داداش. من حق مي دم بهت. دليل نمي شه كه هر كي يك برنامه جديدي رو كه بقيه نمي دونن پيدا كرد چون خودش هم اطلاع نداره نياد بگه. اتفاقا اينطوري ممكنه يك نفر بره دنبالش و براي بقيه هم مطالبي كه در موردش پيدا مي كنه رو بنويسه. همين كه يك نفر مثل شما زحمت مي كشه و از سايتهاي خارجي برنامه اي رو پيدا مي كنه جاي تقدير داره.
    البته يك حرفي مي زنم كه اميدوارم به دوست خوبمون استراسبورگ بر نخوره و دوباره اينجا به بحث كشيده نشه. اما استراسبورگ جان اكثر اوقات اينطوري برخورد مي كنند متاسفانه.
    ممنون آقا مهدي .اشكال نداره.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gilopa

ممنون آقا سودا.منم قانع شدم.اميدوارم ديگه از اين بحث ها پيش نياد بين ما.
    خواهش ميكنم قابلي نداشت دوست عزيز
    آقا شهاب شما هم اينقدر عجول نباش
    شما كه ماشالله اينقدر تو تست آنتي ويروسها قوي و توپ هستي ديگه نيازي به نظر ديگران نداري كه مجبور بشي 5 6 بار ويندوز عوض كني
    يه كم تناقض داره اين حرفا ولي ما مي پذيريم چون قراره بحث الكي نكنيم ديگه

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا بريم سر جواب دادن منطقي!!!! به آقا شهاب گل!
    اميدوارم كه شهاب جان هم منطقي جواب هاي بي پاسخ مانده ما رو بدهند!!!
    شهاب جان ابتدا در مورد اينكه چرا من قبلا از كاسپرسكي دفاع مي كردم و الان از nod32 بايد خدمت شما عرض كنم كه من مثل شما نيستم كه روي حرف اشتباهم اصرار كرده و تاكيد كنم. وقتي ديدم آنتي ويروسي بهتر از كاسپرسكي هم هست طبيعيه كه اشتباه گذشته رو كنار گذاشته و به راه راست هدايت شوم!!

در مورد سايت هاي آنتي ويروس و اينكه چرا به virusbtn استناد مي كنم هم بايد بگم كه تقصير من نيست. تقصير نمايندگي كاسپرسكي و دكتر وب هست كه وقتي با اونها تماس گرفتم گفتند كه به اين سايت مراجعه كنيد!!!! و حتي مديرعامل شركتي كه نمايندگي كاسپرسكي رو به عهده داره گفتند كه nod32 بهترين آنتي ويروس موجود در دنيا است! من وقتي از كاسپرسكي استفاده مي كردم و اين مسايل رو ديدم و در كنار آنها ، تست هايي كه انجام شد و بررسي هايي كه كرديم و همينطور نقاط قوتي كه در مورد nod32 ديدم و همگي آنها غيرقابل انكار بود آيا استفاده نكردن از Nod32 و لجاجت در استفاده از كاسپرسكي منطقي بود و آيا در غير اين صورت دوستان ديگه اي كه اين مسايل رو در جريان بودند نمي گفتند چرا بر اشتباه خود اصرار مي ورزي؟
    در مورد اينتر فيس هم بايد بگم كه اگه انگليسيم هم خوب نباشه اينقدر مي دونم كه اينترفيس يعني رابط كاربري اما خدمت شما بايد عرض كنم كه اينترفيس ربطي به تنظيمات نداره . تنظيمات جزو قابليت هاي يك برنامه هست و وقتي شما گفتي من با اينترفيس فلان آنتي ويروس حال نكردم دقيقا معني اش اين بود كه با ظاهرش حال نكردي و اگه بخواي چيز ديگه اي رو براي توجيه حرفت بيان كني يعني اينكه مي خواهي زير حرفت بزني.
    در مورد تست كردن وقتي من گفتم از عهده ما خارجه ، عاقلانه تر اين بود كه شما هم تاييد مي كردي.
    چون 2 يا 3 ويروس و تروجان با 700 يا 800 تا خيلي فرقي نداره (البته در مقياس با 100 هزار يا حتي بيشتر كه براي اين كار نياز هست) كه مطمئنم هر آدم منصفي قبول داره كه تست كردن با اين تعداد ويروس و تروجان و انواع حملات از عهده ما خارجه.
    حال به قول شما مي رسيم سر اصل مطلب!!!!!
    شما گفتي خواهشا عدد و رقم نيارين كه مثلا فلان آنتي ويروس اين رو نمي شناسه يا اون يكي مي شناسه. حرفت كاملا صحيحه و ما هم قبلا بارها همين نكته رو متذكر شديم اما نكته جالب اينجاست كه شما اين حرف رو زده اي اما يكي دو خط پايين تر گفتي كه من با فلان مقدار آنتي ويروس چك كردم و مثلا nod32 اين رو نشناخت و فلان آنتي ويروس شناخت!!!
    اگه شما به حرفي كه مي زني اعتقاد داري پس نبايد اين اعداد و ارقام رو مثال مي زدي!
    اگه به اين ارقام و اعداد باشه من هم خيلي موارد دارم كه آنتي ويروس هايي كه شما نام بردي نمي شناسند. به عنوان مثال يك تروجان از انواع تروجان دانلودرها يا يك ويروس!!!! كه فقط nod32 شناخت ولي كاسپر در خواب خوشي فرو رفته بود و ككش هم نگزيد!
    در مورد هوش مصنوعي هم بايد خدمت شما عرض كنم كه اين مورد كه يك آنتي ويروس با اينكه در ديتابيسش ويروسي رو نداشته باشه ولي به طور هوشمند اون رو به عنوان ويروس نمايش بده جزو مزيت هاي اون آنتي ويروس خواهد بود. در واقع شما با ذكر اون مطلب باعث شديد كه هوش مصنوعي nod32 رو نمايش داده و بر اون صحه بگذاريد. اينطوري شما خيالتون راحت خواهد بود كه اگه ويروس جديدي هم بخواد وارد سيستمتون بشه Nod32 با هشدار دادن به عنوان ويروس ناشناخته از خرابكاري اون جلوگيري خواهد كرد.
    در مورد اون فايلي كه براي دانلود گذاشتي و پسورد هم برايش داده اي راستش من كه چيزي متوجه نشدم. يكي اينكه اون پسورد براي چي بود؟
    دوم اينكه اون فايل رو من دانلود كردم. Nod32 براي اسكن كردنش با مشكلي مواجه نشد. آخه شما گفته بودي كه nod32 نمي تونه اسكن كنه و پيغام خطا مي ده اما ما كه اسكن كرديم و مشكلي نبود. در ضمن با كاسپرسكي هم اسكن كرديم و كاسپرسكي هم اون رو به عنوان ويروس نشناخت. شما اگه امكان داره عكسي از لحظه اي كه كاسپر اون فايل رو به عنوان ويروس شناسايي كرده بگذاريد تا ما هم متوجه بشيم. در ضمن بهتره بيشتر در مورداون فايل و پسوردي كه براش گذاشتي بديد ممنون مي شيم.
    و نكته آخر اينكه در بين بچه هاي انجمن فكر كنم كمتر كسي باشه كه ليسنس nod32 رو ديده باشه . اما من كه فقط 2 مورد اون رو ديده ام شاهد بودم كه مثلا بانك بين المللي كره يا يك شركت بزرگ بين المللي nod32 رو خريداري كرده اند كه نشان دهنده عظمت اين آنتي ويروس هست. البته اگه همه ليسنس هاي اون رو مي تونستيم ببينيم متوجه مي شديم كه چه شركت هاي معتبر ديگه اي از Nod32 استفاده مي كنند.
    در آخر از شما خواهش مي كنم همينطور با منطق به سؤال هاي جواب داده نشده من جواب بدي!
    در ضمن در مورد منطق هم يك حرفي زده اي كه ديگه جوابت رو نمي دم. چون قرار شده از اين به بعد فقط به بحث در مورد آنتي ويروس ها اون هم بدون جنجال و بحث هاي بيهوده بپردازيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام بر همه
    آخ آقا مهدي گفتي ولي اشتباه كردي چون من هم اون ليسنسها رو گرفتم
    كفم بريده بود وقتي در زير گزينه owner كلمات Korean Commerical Bank رو ديدم يا اون يكي ليسنسش كه ماله يه شركت بيزنس روسي يا آلماني بود

باور كنين كفم بريده بود ولي ميخواستم بگم ترسيدم دوستان يه فكر هاي عجيب غريب در مورد من بكنن چون اينطور كه تا حالا معلومه بعضي هاي فوق تخصص تفكر عجيب غريب در مورد من هستن و به استفاده از nod32 مصر تر شدم
    و عاشقانه ازش استفاده ميكنم
    البته اين دليل بر چشم پوشي بر ضعفهاي اين آنتي ويروس نميشه
    از اينكه سرتون رو درد آوردم معذرت مي خوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Mehdi-best گفته :
    در مورد اون فايلي كه براي دانلود گذاشتي و پسورد هم برايش داده اي راستش من كه چيزي متوجه نشدم. يكي اينكه اون پسورد براي چي بود؟
    دوم اينكه اون فايل رو من دانلود كردم. Nod32 براي اسكن كردنش با مشكلي مواجه نشد. آخه شما گفته بودي كه nod32 نمي تونه اسكن كنه و پيغام خطا مي ده اما ما كه اسكن كرديم و مشكلي نبود. در ضمن با كاسپرسكي هم اسكن كرديم و كاسپرسكي هم اون رو به عنوان ويروس نشناخت. شما اگه امكان داره عكسي از لحظه اي كه كاسپر اون فايل رو به عنوان ويروس شناسايي كرده بگذاريد تا ما هم متوجه بشيم. در ضمن بهتره بيشتر در مورداون فايل و پسوردي كه براش گذاشتي بديد ممنون مي شيم
    آقا مهدی سلام
    اون فایلی رو که دوست خوبمون شهاب گذاشته بود یه فرمت رمزی از برنامه Power Archiver هست که برا باز کردنش نیاز به اون پسورد و Power Archiver داری
    پس از خارج کردن تستش کردم اختلاف واقعا فاحش بود
    کاسپر از تو اونا 23 تا فایل ویروسی در آورد در حالیکه نود فقط 4 تا و این بسیار عجیبه حتی با اون هوش مصنوعیش هم نتونست بیشتر از 4 تا پیدا کنه
    به قول خودتون با 4 تا و یا 10 تا ویروس نمیشه آنتی ویروس ها رو محک زد ولی تو تست ها نبایستی اینقدر اختلاف وجود داشته باشه و من هر وقت که یه آرشیو ویروس دم دستم اومده و تست کردم همیشه خدا کاسپر بیشتر نشون میداده
    شاید ویروس ها و یا تروجان دانلودرهایی باشن که کاسپر نشناسه ولی در کل بهتر و بیشتر شناسایی میکنه در عوض نقطه قوت نود هوش مصنوعیش هست که من باهاش حال میکنم و در کل من هر دوشون رو فبول دارم

و حال در انتها یه فایلی رو که به تازگی از سایت مشهور Freeserials گرفتم براتون میذارم و دوست دارم هم با کاسپر و هم با نود تستش کنید و تفاوت رو خودتون ببینید که چطور کاسپر این فرمتی رو که برا نود عجیب و غریبه رو به راحتی باز و تروجان دانلودر درون اون رو بیرون میکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آره آقا مسعود منم قبول دارم كه كاسپر بيشتر ميشناسه ويروسها و تروجانها رو ولي نود برتري هاي بهتري داره البته به نظر من و از بابت تذكرت در مورد powerarchiver هم ممنون
    البته اين نكته هم ذكرش ضروري هست كه بينهايت به كاسپر هم علاقه مندم
    ضد ويروس توپيه
    البته الان كه ديگه شماره سريال يا همون رجيستر كي اون هم خيلي گير ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سودا جان نظرت رو در مورد اون فایلی که گذاشتم نگفتی جالب نبود ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آخ يادم رفت آقا مسعود
    دقيقا همون اتفاقي برا نود افتاد كه چند وقت پيش يه تروجان دانلودر ديگه برا كاسپر پيش آورده بود يعني چي يعني نشناختش و بيخيال از كنارش گذشت
    اين فايل كه دادي رو جديدا سايت فري سريال ميگه دانلود كنين براتون خوبه درست ميگم يا نه ؟

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

مسعود جان من با کاسپرسکای نسخه Personal امتحان کردم که این تروجان رو از توش پیدا کرد. هر چند که نسخه پــــرو میتونه که فرمتهای بیشتری رو اسکان کنه ولی نسخه معمولی و برای کاربران خانگی هم بازم به نظرم برتری داره نسبت به آنتی ویروسهای دیگه.

با اینکه نسخه معمولی هست ولی بیشتر از 700 نوع فرمت رو بررسی میکنه و این در حالیه که بیشتر آنتی ویروسها حتی فایل RAR رو نمیتونن بررسی کنن و اگر هم بتونن نمیتونن که از توش فایل آلوده رو از بین ببرن.

Trojan-Downloader.Win32.IstBar.Kc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •