داستان کلی بازی به طور کامل:
بعد از سپری کردن یک روز سخت کاری آلن به خانه باز می گردد.با وجود خستگی مفرط تنها نوشتن چند خط داستان می تواند خستگی او را رفع کند.او یک نویسنده ی حرفه ای است و در اوقات فراغت نوشتن کتاب برای او لذت بخش ترین تفریح به شمار می رود.آلن در نگارش این کتاب از خواب های خود نیز کمک گرفته است.آلن بارها دختری به نام آلیس را در خواب های خود دیده است و قصد داردنام شخصیت اصلی کتاب خود را آلیس بگذارد(متن از خودم:فکر کنم این آلیس یک نقش فوق العاده تاثیر گذار در بازی داشته باشه شایدم boss آخر باشه
.gif)
) تا بابررسی کابوس های خود داستانی مهیج و ترسناک بنویسد.در ضمن آلن علاقه ی زیادی به آلیس دارد.آلن در خلوت خود غوطه ور و دیوانه وار مشغول نوشتن کتابهایش بود.عقربه های ساعت نیمه های شب را نشان می داد.پاییز فرا رسیده بود و صدا های مهیب و رعد و برق همراه با بارش شدید باران محیطی ترسناک در شهر ایجاد کرده بود.آلن همچنان به کار خود ادامه می داد و با علیرغم فضای ترسناک ایجاد شده جسورانه مشغول نوشتن بود.کمکم آلن احساس خستگی می کند.و در حین نوشتن کتاب به خواب می رود.او در خواب باز هم آن دختر را می بیند.اما این بار آلیس ا خوشنت تمامقصد کشتن آلن را دارد و در یک چشم به هم زدن او را می گیرد.آلن از خواب می پرد و با چهره ای خیس و مضطرب فریاد می زند و در خواست کمک می کند.اما پس از مدتی می فهمد که تنها یک کابوس دیده است.به همین دلیل به رختخواب می رود.صبح راهی محل کارش می شود.اما احساس می کند تمام آن چیزی که در کتابش نوشته بود به حقیقت پیوسته است.به سرعت به خانه می رود و نوشتن را ادامه می دهد و باز هم تمامی آن به واقعیت تبدیل می شود.و این موضوع آلن ویک را بسیار متعجب می کند.پس از مدتی آلن می فهمد نوشتان کتاب ارتباط مستقیمی با رویداد های در حال اتفاق داردو به نوعی تمام کابوس ها جنبه ی حقیقی پیدا کرده است.آلن به خواب می رود و در رویا به در مانگاه حوالی شهر برایت فالز نزدیک واشنگتن سفر می کند و در هوای مه آلود این شهر بار دیگر آلیس را می بیند.آلیس به آرامی به او نزدیک می شود و آلن با داد و فریاد سعی می کند خود را از دست این دختر نجات دهد.اما این بار هم موفق نمی شود.او همچنان داد می زندو با این وجود که می داند خواب می بیند نمی تواند از خواب بیدار شود.آلن پس از سعی بسیار هراسان از خواب بیدار می شود.حال او مطمئن است که این تنها یک خواب نیستآلن به سرعت به شهر مخوف برایت فالز می رود.او می فهمد تمام اتفاقات داخل خواب یک بار به وقوع خواهند پیوست.و سعی می کند داستان خود را کامل سازد تا بیشتر به عمق ماجرا پی ببرد. به همین دلیل یک اسلحه همراه با چراغ قوه بر می داردو قدم به برایت فالز می گذارد تا از تمامی جزئیات این کابوس که جنبه ی حقیقی هم پیدا کرده استبا خبر شود.بعد از ورود او دچار تغییراتی میشود و نمی تواند بخوابد.آلن توسط پزشک مداوا می شود اما هر گاه که دختری شبیه آلیس را می بیند به هیچ عنوان نمی تواند بخوابد.آلن عزم خود را جزم می کند تا معماهای این منطقه ی مرموز را کشف کرده و به کابوس ها خود پایان دهد...
.................................................. .................................................
بخشی از داستان بازی از زبان آلن:
اسم من آلن ویک است.من یک نویسنده هستم و مردم را با نوشتن کتاب های دلهره آور جنایی سرگرم می کنم.نام من بر روی تعداد زیادی کتاب پر فروش بوده به دلیل اینکه من نوشتن را دوست دارم.و برای آنها زحمت زیادی می کشم.من در روز کم می خوابم و در واقع خواب کمی دارم.مگر اینکه بخواهم در خواب رویاهای خود رالمس کنم.اما جدیدا در خواب کابوس های وحشتناکی می بینم که که حس می کنم راز عجیبی پشت آن قرار دارد.این کابوس ها تمام ذهن مرا مشغول کرده است.اتفاقات عجیبی در حال وقوع است.آیا این کابوس ها واقعی هستند یا زاده ی تخیل من هستند؟!؟!؟
.................................................. .................................................
درباره ی بازی:
شرکت معروف Remedy سازنده ی بازی های بسیار محبوب مکس پین(متن از خودم:یادش بخیر.دیگه از اون بازی و اون داستان و او جو خبری نیست)به همراه مایکروسافت در اثری جیدید قصد دارند تا تحولی در صنعت بازی های کتمپیوتری ایجاد کنند.Max Payne عنوانی است که در دوران خود تحولی عظیم در سبک اکشن ایجاد و بازیبازهای بسیاری را مجذوب خود کرد.اگر چه Remedy را میتوان از کم کار ترین شرکت های بازیساز دانست اما آنها حتی یک اثر متوسط نیز در کارنامه ی خود ندارند.آنها بار دیگر سراغ سم لینک (نویسنده ی چیره دست مکس پین) رفته اند و به پتری یارویلتو رئیس شرکت بابت این انتخاب باید تبریک گفت.داستان کوتاهی که خواندید تنها بخشی از داستان پیچیده ی بازی آلن ویک به شمار می رود.سم لینک به عنوان سرپرست تیم نویسندگان ا دقت و وسواس فراوان سعی دارد موفقیت مکس پین را تکرار کند.سم لینک در این بازی به دنبال سبک جدیدی به نام Psychological Action Thriller است.لفظ Psychological (روان شناسانه) باعث پیدایش سبک جدیدی در بین انبوه بازی های کامپیوتری شده که AٌW را ازسایرین متمایز می کند.درسینمای جهان نمونه های بسیاری از سبک روانشناسانه وجو دارد که می توان به آثاری چون ذهن زیبا,تاثیرات پروانه ای,انجمن شاعران مرده و ... اشاره کرد.AW اولین بازی در سبک روانشناسانه خواهد بود که در آن پایه ی داستانی قوی همراه با خلق صحنه های زیبا و رویایی تحظات تاثیر گذاری را به ارمغان خواهر آورد.در بیشتر فیلم های فلسفی یا روانشناسانه شخصیت اصلی فردی بسیار متفاوت و حساس تر از دیگر شخصیت ها و فردی باهوش,روان پریش,با استعداد و تخیل پذیر است و هرچه به عمق فیلم نزدیکتر می شویم پی به جزئیات شگفت انگیز تری می بریم که حتی احتمال وقوع آنها را نیز نمی دانیم.در AW نیز روند کار به همین صورت است و هرچه قدر در داستان بازی کنکاش کنید باز هم نمی توانید به درستی ادامه ی داستان را حدس بزنید.این سبک بیشتر به اوهام و تخیل تکیه می کند.در AW دائما بین خوابو بیداری سرگردان خواهید بود.تا جایی که اصلا نمی توانید تشخیص دهید خواب هستید یا بیدار! هدف سازندگن بازی هم دقیقا محو کردن فاصله ی بین خواب و واقعیت است.آنها می خواهند بازیباز را با یک محیط ماورایی روبرو کنند و عکس العمل آنان را در مواجهه با محیطی که پر است از خالی و پوچ بسنجند.برای مثال فردی را در نظر بگیرید که مبتلا به اسکیزو فرنی است.فرد در این حالت افرادی را می بیند که در محیط وجود ندارند.حتی فرد بیمار سالیان سال با افراد ساخته ی ذهن خود زندگی و به مانند یک فرد عادی با آنها رفتار می کند.اگر با چنین فردی روبرو شوید و از او حال آن فرد مجازی را بپرسید توضیحات کاملی در خصوص او به شما خواهد داد که قطعا شما ار شگفت زده خواهد کرد.در حقیقت ارتباط فرد بیمار با واقعیت قطع شده است.طبق اظهارات سازندگان و تریلر های منتشر شده AW علاوه بر داستانی زیبا و غنی از گیم پلی فئق العاده و منحصر به فرد بهره خواهد برد.
دورین بازی به صورت سوم شخص بوده و دقیقا مانند بازی مکس پین روان روان و نرم طراحی شده استبرای انجام ماموریت ها باید دائما مسیر خانه تا شهر برایت فالز را طی کنید.برای این کار سازندگان از سبک گردش آزاد (Free Roam) استفاده کرده اند.مانند بازی هایی چون GTA و MAFIA میتوانید در شهر گشت و گذار کنید و از مناظر زیبای بازی لذت ببرید.البته این به این معنا نیست که برای گرفتن یک ماموریت باید به محدوده ی خاصی بروید تا داستان بازی ادامه پیدا کند.بلکه بخش رانندگی بازی در گرو داستان و به موازات بخش داستانی حرکت می کند.
درست مانند مافیا.چیزی که طاراحان بازی تاکید زیادی بر روی آن دارند محیط وسیع بازی است.که برای پیمودن مسیر های طولانی باید از خودرو استفاده کنید.اما از تنوع خودرو ها چیزی منتشر نشده.همچنین هنوز مشخص نیست که تا چه حد آزادی عمل خواهید داشت.در طول بازی اجازه ی شلیک به NPC ها را نخواخهید داشت و نباید افراد بی ناه را به کام مرگ بکشانید (متن از خودم:باید حتما امتحان کنم
.gif)
شاید کشتیم پلیس زندانمون کرد از شر دشمنامون راحت شدیم
.gif)
.gif)
) اما نکته ی بزرگی که در بازی به چشم می خورد محیطو فضای بازیست که به دقت طراحیشده است.طراحان برای شبیه سازی واشنگتن و وودلند(Wood Land) واقع در برایت فالز دقیقا از روی معماری و مناظر طبیعی این شهر الگو برداری کرده اند.ضمن اینکه در طول بازی گذر زمان را احساس خواهید کرد و گردش شب و روز کاملا رعایت شده استدر اوایل صبح مه را خواهید دید. و در هنگام غروب خورشید رنگ های بسیار زیبای ناشی از غروب آفتاب را لمس خواهید کرد.طبق نمایش های بازی گردش فوق العاده دقیق خورشید در ساعات خاص حیرت انگیز است.استفاده ی صحیح از سایه های پویا(Dynamic Shadows) و Realistic Pixel Shading موجب نزدیکی بسیار گردش شب و روز در بازی نسبت به واقعیت شده است.با توجه به تریلر های نمایش داده شده گرافیک بازی در نهایت زیبایی قرار دارد و از لحاظ فنی حرف هایی برای گفتن دارد.چهره ی آلن ویک از روی یک بازیگر مشهور فنلاندی که هنوز نامش فاش نشده است الگو برداری شده است.با وجود وسعت نقشه ی بازی که در حدود 2 کیلومتر است گرافیک بازی بسیار عالی و شگفت انگیز است.در طراحی جزئیات گرافیکی بازی تیم سازنده از تکنیک های Noemal Mapping,High Dynamic Range,Pixel Shader,Bloom به خوبی استفاده کرده اند.موتور بازی توسط خود شرکت Remedy طراحی شده است و در آن 4 عنصر اصلی رندینگ سیستم صوتی فیزیک و Streaming نقش اساسی دارند.یک دنیای واقعی فقط از طریق تصاویر واقعی قابل حس کردن نیست بلکه در کنار آن باید درک درستی از فیزیک دنیای واقعی هم بازیباز داشته باشدو این نکته هم نزد سازندگان بازی و این نکته هم نزد سازندگان از اهمیت بالایی برخوردار بوده است.تا جایی که سازندگان بازی ادعا کرده اند AW از فیزیک حیرت انگیزی برخوردار است و این مساله به لطف Havo 4.0 ممکن شده است.و آنها برای اجرای بازی با تمام قابلیت های فیزیکی پیشنهاد یک پردازنده ی دو هسته ای (با قدت پردازش 3.7 Ghz در هر هسته)را کرده اند.در ضمن محاسبات فیزیکی علاوه بر پردازنده ی مرکزی بر عهده ی پردازنده ی کارت گرافیک (GPU) نیز خواهد بود.در یکی از تریلر ها یک گرد و غبار عظیم قابلیت های فیزیکی بازی را به خوبی نمایش داد.این گرد و غبار به صورت واقع گرایانه هر چه در پیش رویش بود به سمت خود جذب می کرد.خواص فیزیکی آب نیز در نوع خود فوق العاده است.جزر ومد دریا و موج های کوتاه همگی در نوع خود پردازش فیزیکی دارند.ازط طرف دیگر برای اجرای بازی علاوه بر پردازنده ی ذکر شده نیازمند یک کارت گرافیک7900GTX هستید و کارت های گرافیکی پایین تر به خوبی قادر به اجرای بازی نخواهند بود.بعد از آنکه مشخص شد مایکرو سافت انتشار بازی را به عهده گرفته آنها بازی را به ویندوز ویستا منتقل کردند تا سازندگان بازی بتوانند از قابلیت های ویستا و DX10 نیز استفاده کنند ضمن اینکه مایکرو سافت با انجصاری کردن
نسخه ی کنسولی بازی به XBOX 360 یک عنوان بزرگ دیگر را به مجموعه ی بازی های خود اضافه کرد.طراحان بازی معتقدند XBOX 360 با قدرت مناسبی که دارد می تواند پا به پای PC پیش برود.یک دلیل دیگر آنها نیز این بوده که XBOX 360 از تمام تکنیک های روز سود می برد..ساتفاده ی شگفت انگیز از Depth Of Field (با استفاده از این تکنیک اشیا دور رندر نشده و تا دیده می شوند)نمونه ی جالبی از قدرت گرافیکی بازی است.در AW استفاده ی ماهرانه ای از این تکنیک شده است.اگر چه تمامی مناظر دور دست تار دیده می شوند اما کیفیت تصاویر بهتر بسیار بهتر است.همچنین استفاده از Shader Model4.0 باعث شده تا سایه زنی ها واقعی تر به نظر برسند.البته بازی با کارت گرافیک هایی که از SM3.0 پشتیبانی می کنند نیز به راحتی اجرا می شود.با توجه به اینکه ویندوز ویستا از DirectX10 پشتیبانی می کنند و با کیفیت و سرعت بهتری اجر اخواد شد(همان طور که در E3 06 هن اعلام شد کارت های شرکت ATI بهترین گزینه برای لذت بردن از بازی است)طاحان معتقدند که ویندوز ویستا امکانات بسایر بالایی را در اختیارشان قرار می دهد و با هدف (بهترین بودن و عرضه ی محصول با کیفیت) مطابقت دارد.در دمویی که ما مشاهده کردیم استفاده از تکنیک Soft Shadowing (این تکنیک برای نرم کردن لبه ی سایه ها مانند واقعیت استفاده میشود)به خوبی آشکار بود.اگر چه هنوز طاحان به طور رسمی استفاده از این تکنیک را اعلام نکرده اند.اما ساتفاده از آن به وضوح مشخص بود.ایجاد مه آن هم به صورت هم زمان (Real Time) در شهر برایت فالز یکی از مشکلات بزرگ طراحان محسوب می شد که انجام آن شگفتی بعضی از بازیباز ها و کارشناسان را به دنبال داشت.استفاده از HDR نیز زیبایی بازی را دوچندان کرده استبه نحوی که اثر بازتاب نور به همراه جابه جایی آنها واقعا دیدنی است.یکی دیگر از سرپرایز های Remedy بزای بازیباز ها موسیقی بازی است.سازندگان حضور گروه معروف اشعار پاییز (Poest Of The Fal ) را تایید کرده است و این گروه راک فنلاندی وظیفه ی ساخت موسیقی و تم اصلی بازی را به عهده گرفته است.اگر دومین قسمت ازبازی مکس پین را بازی کرده باشید تم انتهایی و تاثیر گذار آن را با نام آخرین وداع (Late Goodbye) را به یاد دارید.سم لینک نویسنده ی داستان آن قطعه شعر را نیز سروده بود.( متن از خودم:این آهنگ رو به خوبی به یاد دارم واقعا غمگین دوست داشتنی و تاثیر گذار بود.فوق العاده زیبا بود. شاید این موضوع به ما می فهماند که AW پایانی دراماتیک دارد!).شرکت Remedy همواره در آثارش بر موسیقی متن تاکید بسیار زیادی داشته و باز هم سعی کرده تا موسیقی را د ر بطن داستان بازی جاری کند و به بازیباز حس واقعی وفیلم گونه بدهد.صدا پیشگی الن را به احتمال زیاد به کلی مک لکن (Kyle Maclachlan) خواهد بود.اگر چه این موضوع هنوز به طور رسمی از طرف Remedy اعلام نشده است.مک لکن آثاری چون The Trail,Beautiful Girls,The Doors را در کارنامه ی خود دارد.طاحان تاکید کردند در بازی به هیچ عنوان از سلاح های فوق سنگین استفاده نخواهد شد و می توانید چند نوع کلت و اسلحه ی فوث سنگین را به کار ببرید.اسلحه ی اصلی شما چراغ قوه خواهد بود و با توجه به اینکه دائما به رویا و کابوس سفر می کنید انتظار نداشته باشید که یک انسان شیک پوش همراه با کت و شلوار مقابل شما قرار بگیرد.بلکه در کابوس عموما دشمنان اهریمنی و بد شکل شما را به مبارزه دعوت می کنند و با کمک چراغ قوه ی خود می توانید آنها را آزار دهید.از طرفی گاهی در رویا به سر نمی برید با دشمنان انسانی نیز برخورد خواهید کرد که باید با استفاده از سلاح کمری آنها را از بین ببرید.تیم طراح بازی (همان تیم زبده ی مکس پین)با استفاده از قدرت بالای فیزیکی Havok4.0 و فناوری موشن کپچر انیمیشن های پویایی را به شکلی واقعی و طبیعی شبیه سازی کرده اند.یکی از چالش های بازی های سوم شخص نداشتن دید خوب نسبت به اسلحه در دست شخصیت است.این مشکل در مکس پین 1 نیز دیده میشد اما در نسخه ی دوم بازی تا حدودی مشکل حل شد.طراحان با استفاده از مدل های واقعی اسلحه ها آن ها را به صورت سه بعدی شبیه سازی نکرده اند.بلکه عینا عکس های اسلحه را بدون هیچ تغییری در بازی قرار داده اند(مانند مکسس پین 2)این مساله باعث می شود تا سلاح شخصیت اصلی به وضوح و با کیفیت بالا دیده شود.تاکنون بخش چند نفره باری بازی طراحی نشده است و احتمال میرود بازی از این بخش پشتیبانی نکند!در کل این بازی از پتانسیل بالایی برخوردار است و در لیست انتظار تمام سایت ها و مجله ها قرار گرفته است.باید دید که آیا پروزه ی 7 میلیون دلاری آلن ویک می تواند تحسین بازیباز ها را بر انگیزد یا خیر.به نظر می رسد این بازی توان خلق یک شگفتی دیگر مانند مکس پین را دارد.امیدواریم که سازندگان این بازی در زمان عرضه به تمام وعده های خود عمل کنند.
خوب بالاخره پس 1.5 الی 2 ساعت این متن ها رو نوشتم
امیدوارم خوشتوناومده باشه
بدون شک با یک شاهکار روبرو هستیم
موفق باشید
یحیی
.gif)