سلام به همه
اگه لطف كنيد يه برنامه منشي تلفت براي كوشي ك 750 مي خواستم اگه لطف كنيد بگذاريد ممنون مي شم
سلام به همه
اگه لطف كنيد يه برنامه منشي تلفت براي كوشي ك 750 مي خواستم اگه لطف كنيد بگذاريد ممنون مي شم
سلام به همه
ببخشيد برنامه اي هست كه منشي گوشي سوني اريكسون ك 750 باشه ؟
اگه هست ممنون ميشم كه بگذاريد
سلام
اين برنامه psiloc روي N70 كار مي كنه؟ من كه نتونستم باهاش كار كنم.برنامه photo sms هم هيچ نسخش كار نمي كنه.راستي اگه pin cod فراموش بشه چطور ميشه پيداش كرد؟
سلام . .نوشته شده توسط تپل
نميشه دوست گرامي . .
فقط يه راه داره . . كه اونم اينه . . عكست رو به يه گوشي كه اين قابليت رو داره . .مثل 6600 بلوتوس بزني . . و بعد با اون گوشي به 6630 اس ام اس بزني و از داخل اينباكس 6630 به هر كي كه خواستي سند كني . .
موفق باشي . .
سلام . .نوشته شده توسط vast_vision_office
دوست گرامي . . بيشتر توضيح بده . .
من نفهميدم . .شما اين برنامه رو براي نصب توي كامپيوتر ميخواي يا موبايل . .
موفق باشي . .
آقا من يك برنامه ميخواهم كه از طريق بلوتوث بشه يك گوشيه ديگرو حك كرد.مثلا ليست فون بوكشو بشه گرفت.اگه وجود داره ممنون ميشم لينكشو بزاريد.
گوشيم 6600 هستش. رو گوشي يكي ديدم كه يه برنامه قفل نصبه كه حتي بهت اجازه نميده گوشي رو خاموش كني و وقتي گوشي رو قفل ميكنه يه مربع تقريبا 1*1 cm مياد رو صفحه كه علامت يه سوراخ كليد هستش. خيلي از برنامه اش خوشم اومد. ولي متاسفانه ديگه نديدمش كه اسمش رو ازش بپرسم. حالا كسي ميدونه اسم برنامه اش چيه؟ اگه ميدونيد لطفا با كرك بزاريد اينجا.
راستي اگه برنامه بهتر از اين هم داريد بزاريد يا به عبارتي بهترين برنامه براي قفل 6600 چيه؟
سلام . .نوشته شده توسط tazevared2006
دوست گرامي . . اون برنامه اي رو كه شما روي گوشيه يكي ديگه ديديد . . توي همه ي گوشي هاي نوكيا هستش . .
و دنبال دانلود برنامه ، كرك و اينجور حرف ها هم نميخواد بري . .
فقط در حالت معمولي دكمه ي پاور گوشيت رو يك بار بزن . . بعد برو به گزينه اي كه در عكس زير معلومه . .
پس از وارد شدن به اين قسمت از شما يك كد ميخواد كه اگه اون رو قبلا عوض نركده باشي 12345 هستش . .
بعد از وارد كردن كد . . موبايل شما اينطوري ميشه . .
و بعد شما بايد همون كد رو دوباره بدي تا بتوني وارد گوشيت بشي . .
اگه خواستي لوك كد رو هم عوض كني . . از قسمت Setting اين كار رو كن . .
موفق باشي . .![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)