دوست عزيز ميتوني از لينك زير بگيريش...نوشته شده توسط ja_ghaedi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز ميتوني از لينك زير بگيريش...نوشته شده توسط ja_ghaedi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آخه سایتشو که خودم بلد بودم یک لینک مستقیم میخواستم .
اگه خودم وارد بودم که..........
به هر حال ممنون.
یکی دیگه از دوستان زحمتشو کشید .
AWard software International;Incدوستان مي خواهم بايوسم را به روز كنم اينم مدلش سايتش را مي شه بدين؟
بروبکس عزیز من دنبال درایور کارت گرافیک قدیمی با مشخصات زیر میگردم
ATI RADEON 9250 Series
اگر میشه لطف کنید چند تا برام بذارید! چون من فقط یکی تونستم پیدا کنم که اون هم اصلا نسب نمیشد(خراب بود) من توی بازی های فیفا و سان آندریاس با کارت مشکل دارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط sia-saketi
ممنونم Mirage
دستت درد نکنه... باید دنلودش کنم ببینم کارو راه می ندازه یا نه
سلام دوستان. خسته نباشید
من یه لپ تاپ مدل Dell xps M140 رو فرمت کردم ولی بعد از اینکه ویندوزشو نصب کردم کارت صوتی و مودم رو نشناخت و متاسفانه سی دی این درایورها هم موجود نبود که نصب کنم. اصلا نمیدونم مدل کارت صوتی و مودمش چیه که سرچ کنم و دانلودش کنم. حتی توی سایت Dell هم رفتم ولی مشخصات این مدل M140 رو ننوشته بود.
بنابراین اگه شما اطلاعاتی راجع به مشخصات کارت صوت و مودم این سیستم دارین یا جایی که بشه درایورهای مربوطشو دانلود کرد، خواهش میکنم راهنمایییم کنین.
با تشکر از همهء دوستان. ممنون میشم اگه زودتر کمکم کنید چون موضوع خیلی حیاتیه!!..متشکر از همه
بای
ولی این اصلا هیچ درایوری برام نمیاره... حتی بعد از کلیک کردن روی قسمتهایی که خودش گفته... من قبلا هم سایت ای تی آی رو دیده بودم ولی بازم چیزی پیدا نکردمنوشته شده توسط Mirage
درایور کارت گرافیک
nvidia geforce 6200 turbocache tm
256 مگ
خب درایورش مگه توی سایت Nvidia یا کمپانی بوردش پیدا نمیشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)