تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 30 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behnaam
    سلام دوستان من یه گوشی s700 se گرفته بودم( 1.5 سال پیش) imeiش هم درسته و مطابقت میکنه!حالا به نظر شما این گوشی رو اگه آپدیت کنم باز از کار می افته؟ ببخشید اگه جای این سوال نبود! (در ضمن گارانتی الرمس هستش)
    نه بهنام جان گوشي شما رجيستر اصلي هست و ميتوني آپديتش كني البته اگه آپديت لازم داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

5

سلام
    اقا كمك من تازه فهميدم گوشيم دستي سريال شده
    چه كنم
    گوشيم w810 هست
    نمي دئنم به خدا
    با بد بختي خريدم حالا چه كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض جواب

سلام
    آقا مهدي واقعا فكر ميكني سيستم به همين راحتيه يعني با يك ريست درست شود
    تا قبل از تعرفه هيچ گوشي نياز به وارد كردن سريال تو مخابرات نبود اگر شما از دبي گوشي
    مياورديد تو ايران كار ميكرد و يه چيز ديگه اينكه فكر نكنم مخابرات ايران اينقدر پيشرفت كرده
    باشه و گرنه به جاي حرف زيادي فوري همه را قطع ميكرد
    البته تو اين مملكت هر كاري بگي انجام ميشود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام مهدی جان.
    یه سوال دارم.
    ملاک مخابرات برای تشخیص گوشی ها فقط کد IMEI هستش؟
    اگه اینطوری باشه مخابرات نمی تونه گوشی های قانونی رو از اونهایی که رجیستر دستی شدن تشخیص بده.
    من فکر میکنم این یه بلوفه تا مردم از این به بعد گوشیهای رجیستر شده رو بخرن.
    البته این چیزیه که به عقل ناقص من رسیده.
    لطفا منو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

قصه نخور هیچ کاری نمی تونن بکنن اگه مشکلی هم پیش بیاد یه سریال دیگه بهش می دیم!! بابا اینجا ایرانه! آمریکا که نیس حساب کتاب داشته باشه!

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فربد عزیز گیریم که شما دستی imei گوشیو تغییر دادی اونوقت اگه گوشی اصلی سرقت شد و طرف هم گزارش کرد اونوقت ردیابی میکنن و به اتهام سرقت گوشی مجبوری با نیروی انتظامی و قوه قضائیه سر و کله بزنی

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

با سلام دیدم هر کدام از دوستان دارند نظری می دهند گفتم من هم عرض اندامی کرده باشم و به اصطلاح یه کلاسی بذارم
    مخابرات تنها در دو صورت گوشی را مسروقه یا قاچاق شناسایی میکنه (اگه بلف نباشه)
    1:شماره سریال در سیستم مخابرات ثبت نشده باشد(قاچاق)
    2:دو گوشی با شماره سریالهای مشابه روشن باشند(دزدی)
    یک سری توضیحات قبل از ادامه صحبت بدهم که با وسیله ای به نام box می توان شماره سریال گوشی را به صورت دستی عوض کرد
    یکی از دوستان گفت در طبقه دوم پاساژ علاالدین شماره سریال را به قیمت 50,60 هزار عوض می کنند خود من هم شنیدم که یه نفر هست که خود گوشی دزدی را به قیمت بسیار پایین می فروشد حالا به ادامه برنامه توجه کنید(اتمام پیامهای بازرگانی) اولین مشکلی که در تغیر شماره سریال گوشی به ذهن خطور می کند این است که از کجا باید بفهمیم شماره سریالی که می خواهیم وارد کنیم برای گوشی دیگری است یا نه؟در اینگونه موارد باز هم هوش ایرانی به کمک می آید به این صورت که برای مثال من یک گوشی 1100 دارم که خراب شده و به هیچ وجه قابل تعمیر نیست(فکر کنم همه فهمیدید)شماره سریال آنرا یادداشت می کنیم و روی یک گوشی دزدی یا قاچاق دیگر می گذاریم به این ترتیب می توان مطمین بود که شماره سریال مشابه گوشی ما وجود ندارد(میتوانید گوشی را برای اطمینان بیشتر منهدم کنید) و مخابرات هم فکر می کند این همان گوشی قدیمی است پس قانونی است و در آخر کسانی که می گویند این کار خلاف قانون شرع دین یا هر کوفت دیگه ای هست بهتره اول یه نیم نگاهی به اون ویندوزشون یا اینترنت اکسپلورر یا ویندوز مدیا پلیر یا اون کرکها و سریالهایی که از اینترنت گرفتند بکنند و بیچاره اون سازنده های بدبختشون که مسلما از ما راضی نیستند و اگر می گویید این کار برای تقویت صنایع دولتی انجام گرفته بهتر نبود اول اون طرح گوشی وطنی(اگه سر کاری نباشه)اجرا می شد تا یک ذره از این شوک شدید و ناگهانی کاسته میشد شرمنده خیلی ور زدم و در آخر هر کس موبایل دزدی یا قاچاق گرفته اینجا اعلام کند منتظریم

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

دوستان من شماره پشت گوشيمو به مخابرات دادم كه ثبت كنه. حالا تصميم گرفتم كه فلشش كنم تا برگرده به شماره اصليش. با اين توضيحات و قيمت هايي كه دوستان گفتن, مي ترسم بابت اين كار كلي هزينه رو دست خودم بزارم.
    به نظر شما اين كارو كنم؟ الان به صورت رجيستر دستي خوب كار مي كنه و مشكلي نداره. (دبليو 810 رجيستر دستي)

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه از طرف مخابرات رجیستر شده که هیچ مشکلی پیش نمیآد با خیال راحت فلش بزنید!

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه سئوال مهم دارم که شاید بدرد خیلی از بچه هایی که گوشیشون رجیستر نشدست بخوره؟
    میدونیم که مشکل رجیستر بیشتر برای گوشیهای سونی اریکسونه حالا اگه من یه گوشی سونی اریکسونه رجیستر نشده(قاچاق) داشته باشم و یک گوشی دیگه که سونی اریکسون نیست مثلا نوکیا یا هر چیز دیگه وبدونم اون گوشی رجیستر شدست میتونم شماره سریاله اینو برای گوشی سونی اریکسون بذارم یا نه
    اگه جواب مثبت باشه یه گوشی قدیمی آدم پیدا میکنه وبعد از اتمام کار به قول دوستمون منهدمش میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •