تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 74 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 737

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

2. 4 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم محدودیتی ندیدم سرعتم مثل قبله
    فقط تو بازی پاکت لاس خیلی زیاد شده و جیتر و پینگم بیشتر شده (میدل ایست) اروپا چک نکردم
    Last edited by chiti; 15-03-2020 at 22:09.

4. 2 کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من یه ۱۰ ماهی هست سرویس دارم تا ۲ ماه پیش خوب بود سرعت اکثرا بین ۲۰ تا ۴۰ مگ بود\
    یه حدودا یکی ۲ ماه پیش مودمها رو اپدیت کردند و آنتنهاشون رو هم انگار تغییر دادن
    اولا مقدار آنت دهی نصف شده
    قبلا SINR حدودا ۱۰ و ۱۳ بود که خوب بود
    الان شده ۸ و ۶ که سرعت اومده زیر ۱۵ مگ و اصلا صرف نمیکنه واسه همچین سرعتی ۱۶۷ تومن پول بدم
    تازه پسورد ادمین مودم رو هم عوض کردند و نمیدند و میگن با یوزر فرابورد برو داخل
    اون یوزر هم هیچی نداره توش
    خلاصه انگار اینم با افزایش کاربر مثل بقیه شرکت ها شده
    فردا زنگ میزنم پتیاک ببینم این سرویس جدیدشون به چه صورت هست چقدر باید هزینه بدم برای نصب سرویس ۵۰ مگی

6. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

تا وقتی نیاد و تست نکنه خیالم راحت نمیشه که اینجا کیفیت آنتنش چجوریه و اگر هم آنتن بده، سرعتش چجوریه! یهو میبینید منم همین ADSL آشغال رو باید ادامه بدم ...

اینکه اینترنت ایران در حالت کلی، کی میخواد پیشرفت سراسری بکنه، فکر کنم یه 15 سال دیگه زمان ببره. یه سری حرف ها رو نمیشه زد اینجا وگرنه حرف زیاده ...
    داداش سرویس رو چند ماهه گرفتی که میخوان بیان نصب واست؟محدوده منزل رو میشه بگی
    من محدوده سپاهم بهم میگن این ور عید اصلا نصب نداریم تعجب کردم گفتی واست میخوان نصب کنند

امروز 1 ساعت زودتر اومدن برای نصب ولی متاسفانه دریغ از حتی یدونه آنتن ... ( نزدیکای مترو مدنی هستیم. همون نظام آباد جنوبی قدیم. خونه دوطبقه قدیمی ساز ). گفتن اگر بعدا دکل اضافه بشه در آینده تماس میگیرن که دوباره بیان برای نصب. خیلی حیف شد. باید با همین ADSL آشغالی سر کنم ...

نصاب هم آدم بسیار محترمی بود و هیچ پولی هم نگرفت و یه کمکی هم بهم کرد واسه بست زدن به یه سقف پلاستیکی رو پشت بوممون. خدا خیرش بده. میخواستم بابت این کمک یه پولی بهش بدم که زحمت کشید ولی قبول نکرد
    Last edited by OnlyRealMadrid; 16-03-2020 at 14:47.

8. 6 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعد از گذشت 14 روز هیچ خبری از شرکت زیتل نیست هر دفعه هم پیگیری میکنیم میگن تماس میگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان،
    ایشالا اگر سرویس دهی شرکت دوباره فعال بشه میخوام از زیتل استفاده کنم،
    چون تو منطقه ما ADSL خوب نیست و با بالا بردن پهنای باند مودم به شدت نویز میگیره،
    در حال حاضر هم از سرویس مبین نت استفاده میکنم که از نظر حجمی هر ماه دارم همین حدود 160/170 تومان هزینه میکنم،(میانگین استفاده بنده در ماه حدود 250/300 گیگ هست)
    البته من بیشتر برای دانلود و دیدن فیلم و ... میخوام استفاده کنم و استفاده بازی ندارم، و الان که مبین نت دارم از نظر حجمی دیگه خیلی داره اذیت میکنه و هزینه بر شده
    فقط از دوستانی که این سرویس رو دارن دو سوال دارم:
    1 - میخوام بدونم سرعت دانلود با IDM حتی با توجه به افت سرعتشون چقدر هست که ارزش داره تغییر سرویس بدم یا نه ؟ (الان که از مبین نت استفاده میکنم سرعت دانلود در روز بین 1.5 تا 3 مگ متغییر هست)
    2- اکسس پوینت مناسبی که هم از نظر قیمت و هم از نظر آنتن دهی خوب باشه چی پیشنهاد میکنید؟ (برای مصرف خانگی)
    Last edited by Markus; 26-03-2020 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان،
    ایشالا اگر سرویس دهی شرکت دوباره فعال بشه میخوام از زیتل استفاده کنم،
    چون تو منطقه ما ADSL خوب نیست و با بالا بردن پهنای باند مودم به شدت نویز میگیره،
    در حال حاضر هم از سرویس مبین نت استفاده میکنم که از نظر حجمی هر ماه دارم همین حدود 160/170 تومان هزینه میکنم،(میانگین استفاده بنده در ماه حدود 250/300 گیگ هست)
    البته من بیشتر برای دانلود و دیدن فیلم و ... میخوام استفاده کنم و استفاده بازی ندارم، و الان که مبین نت دارم از نظر حجمی دیگه خیلی داره اذیت میکنه و هزینه بر شده
    فقط از دوستانی که این سرویس رو دارن دو سوال دارم:
    1 - میخوام بدونم سرعت دانلود با IDM حتی با توجه به افت سرعتشون چقدر هست که ارزش داره تغییر سرویس بدم یا نه ؟ (الان که از مبین نت استفاده میکنم سرعت دانلود در روز بین 1.5 تا 3 مگ متغییر هست)
    2- اکسس پوینت مناسبی که هم از نظر قیمت و هم از نظر آنتن دهی خوب باشه چی پیشنهاد میکنید؟ (برای مصرف خانگی)
    سلام، راجع به سوال اولتون بگم من تو ای دی ام معمولا بین ۴ تا ۵.۵ سرعتم نوسان داره (سرور داخلی) و کمترین سرعتی که دیدم حدود ۱.۵ تا ۲ بوده البته سرعت زیتل خیلی وابسته است به منطقه ای که هستین باز اگه سایت خاصی مد نظرتونه می‌خواین بگین رو اونم تست کنم البته من چون دانلودا رو شب تا صبح میزارم کمتر سرعت دانلود میبینم این عددا هم بر اساس چیزایی که تو طول روز دانلود میکنم بعضا
    راجع به سوال دومتون اطلاعاتم انقدر نیست که بر اساس متراژ و قیمت اکسس پوینتی معرفی کنم فقط اگه مودم adsl دارین از اونم می تونید استفاده کنید و لازم به خرید اکسس پوینت نیست

12. 2 کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    میشه یه راهنمایی کلی بفرمایید از مراحل راه اندازی و نصب سرویس؟ از صفر تا صدش؟ چقد زمان میبره؟
    هزینه های این سرویس چقده؟ تعرفه ها و میزان ترافیکش چقده؟
    من میخوام سرویس عوض کنم اما میترسم این سرویس الان تعرفه های خوب بزاره و بعد از اینکه مثل باقی شرکتها معروف شد مجددا گرفتار بازی های این سرویس بشیم و اذیت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    میشه یه راهنمایی کلی بفرمایید از مراحل راه اندازی و نصب سرویس؟ از صفر تا صدش؟ چقد زمان میبره؟
    هزینه های این سرویس چقده؟ تعرفه ها و میزان ترافیکش چقده؟
    من میخوام سرویس عوض کنم اما میترسم این سرویس الان تعرفه های خوب بزاره و بعد از اینکه مثل باقی شرکتها معروف شد مجددا گرفتار بازی های این سرویس بشیم و اذیت کنه
    سلام؛ این سرویس td lte هستش و برای نصب شما لازم دارید که یک مودم از شرکت سرویس دهنده دریافت کنید که این مودم در خارج از ساختمان نصب می‌کنن و به منزل شما سیم کشی میشه شما لازم نیست این مودم بخرید بلکه ۳۵۰ تومن به صورت امانت به شرکت میدید که هر وقت سرویس نخواستین این پول بر میگردوند و در منزل شما هم با استفاده از اکسس پوینت یا مودم adsl که الان دارید به اینترنت وصل میشید
    هزینه نصبش اگر سرویس یک ماه بخرید موقع نصب ۱۱۰ تومنه ولی اگر سرویس سه ماهه به بالا بگیرید رایگانه و اینجوری نیست که برای سیم مصرفی یا اجرت نصب مودم پول جداگانه ای گرفته شه
    قبلا نصبش چند روزه بود ولی با توجه به شرایط الان نمی دونم اصلا برای نصب میایند یا نه ولی نصب مودم کلا دو، سه ساعت کار داره
    این شرکت برای مصرف خانگی کلا یه سرویس داره که ماهیانه ۱۵۰ تومنه (با مالیات میشه ۱۶۴) و به صورت نامحدوده واقعیه
    واقعیت تو این مدت ۱۰ ماه که من ازشون سرویس دارم کلا تغییری تو سرویساشون و میزان حجم ماهانه ندادن و هنوزم نامحدوده دیگه در اینده نمی دونم باز ادامه پیدا میکنه یا نه تا حالا هم به من بدلیل مصرف زیاد تماسی نگرفتن البته من خودم اندازه نگرفتم ولی فکر می کنم ماهی شاید نزدیک یک ترابایت مصرف کنم و بعضا کمتر
    سرعت سرویسم زده تا ۴۰ مگابیت که بسته به اینکه کدوم محل باشین و ترافیک محلتون چقدر باشه سرعت شما معلوم میشه و این احتمال هست که همیشه ۴۰ نده و افت داشته باشه و شما مثلا خیلی وقت ها سرعت ۲۰ (یا کمتر یا بیشتر) داشته باشین و یا شانستون خوب باشه همیشه ۴۰ بگیرین
    مناطق تحت پوششم تو سایتشون هست
    شما پتیاک هم چک کن سرویس پوینت تو پوینت میده سرعت تا ۵۰ (به من گفتن سرعت بین ۵ تا ۵۰ عه و همیشه ۵۰ نیست) نامحدود با همین ماهی ۱۵۰ تومن هزینه نصبی حدود ۲-۳ تومن داره اون و معلومم نیست این سرویس همیشه بدند یا نه
    اگه حجم نامحدود برات مهم نیست ftth مخابرات هم هست که سرعت بالاتر میده و حدودا همینه قیمتش

15. 2 کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام، راجع به سوال اولتون بگم من تو ای دی ام معمولا بین ۴ تا ۵.۵ سرعتم نوسان داره (سرور داخلی) و کمترین سرعتی که دیدم حدود ۱.۵ تا ۲ بوده البته سرعت زیتل خیلی وابسته است به منطقه ای که هستین باز اگه سایت خاصی مد نظرتونه می‌خواین بگین رو اونم تست کنم البته من چون دانلودا رو شب تا صبح میزارم کمتر سرعت دانلود میبینم این عددا هم بر اساس چیزایی که تو طول روز دانلود میکنم بعضا
    راجع به سوال دومتون اطلاعاتم انقدر نیست که بر اساس متراژ و قیمت اکسس پوینتی معرفی کنم فقط اگه مودم adsl دارین از اونم می تونید استفاده کنید و لازم به خرید اکسس پوینت نیست
    ممنون از شما،
    متاسفانه در حال حاضر مودم ADSL ندارم و باید تهیه کنم، دو سوال دیگه از شما داشتم :
    اول ینکه تو دانلود شب میانگین سرعت شما همین هست یا افت شدید داره؟ چون برای مبین نت اگر از طرح شبانه هم استفاده بشه سرعت با IDM نهایت 500 کیلوبایت هست،
    و دوم اینکه الان مودمی که شما دارید استفاده میکنید چی هست و آیا برد خوبی برای جایی که دارید استفاده میکنید داره؟
    Last edited by Markus; 27-03-2020 at 14:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •