تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 44 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 433

نام تاپيک: فریمور ویرایش شده مودم Huawei B612 (ایرانسل Tf-i60)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنونم آقا صابر عزیز
    حالا خودتون اینو پیشنهاد میکنید یا همون 196 ادیت شده ایرانسل رو که زحمتشو کشیدید؟

2. 2 کاربر از mamadtohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنونم آقا صابر عزیز
    حالا خودتون اینو پیشنهاد میکنید یا همون 196 ادیت شده ایرانسل رو که زحمتشو کشیدید؟
    حالت bridge رو به درخواست شما و دوستان فعال کردم . من خودم از این استفاده میکنم بخاطر باند 800 های وب . نسخه 196 به دلیل تجمیع در شبکه tdd و فعال بودن کامل voip تکمیل ترین نسخه برای این مودم هست . یک نفر بتونه باند 800 رو برا این فریمور فعال کنه دیگه فکر نکنم چیزی لازم باشه . من خودم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد . نیاز به اشنایی کامل با زبان های برنامه نویسی html و جاوا هستش .

4. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون بابت زحمات بی منت و بی دریغ شما

6. 2 کاربر از mamadtohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راجع به اسکریپت توضیح میدید که چه زمانی بعد زدن فریمور باید انجام بشه تو حالتی که مودم روتین روشنه یا تو حالت بوت
    سه جهارتا فایل توش هست، کدومش رو باید اجرا کرد؟

8. 2 کاربر از mamadtohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حالت bridge رو به درخواست شما و دوستان فعال کردم . من خودم از این استفاده میکنم بخاطر باند 800 های وب . نسخه 196 به دلیل تجمیع در شبکه tdd و فعال بودن کامل voip تکمیل ترین نسخه برای این مودم هست . یک نفر بتونه باند 800 رو برا این فریمور فعال کنه دیگه فکر نکنم چیزی لازم باشه . من خودم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد . نیاز به اشنایی کامل با زبان های برنامه نویسی html و جاوا هستش .
    سلام علیکم

مشکل را دقیق همراه با عکس بفرمایید تا بررسی کنم
    Last edited by Javad0111; 06-02-2019 at 22:14.

10. 2 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

راجع به اسکریپت توضیح میدید که چه زمانی بعد زدن فریمور باید انجام بشه تو حالتی که مودم روتین روشنه یا تو حالت بوت
    سه جهارتا فایل توش هست، کدومش رو باید اجرا کرد؟
    دقیقا مثل روش دوم انلاک با ویرایش سوم که تو انجمن توسط دوست خوبمون آقای حسین موسوی قرار داده شده . فقط به جای استفاده از اون فریمور قبلی از این فریمور که تکمیل تر است استفاده میکنید و این اسکریپت جدید رو اجرا میکنید . زمان اجرای اسکریپت باید مودم و کامپیوتر از طریق وای فای به هم وصل باشن و تلنت ویندوز هم فعال باشه و با اجرای اسکریپت مودم ری بوت میشه و دوباره بالا میاد و قفل مودم از بین رفته و انلاک هست . با این روش مودم به صورت پیش فرض کارخانه انلاک میشه و با تعویض فریمور مودم لاک نمیشه .

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم ببا اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه

فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم با اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه

فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان ، من این کار رو انجام دادم بعد از فلش الان با یه مشکل برخورد کردم مودم رو وقتی به برق میزنم تمامی چراق هاش روشن میمونه و با usb هم که کامپیوتر وصل میکنم در دیواس منیجر تو این حالته ،

USB Safe Loader رو هم که میریزم هیچ اتفاقی نمی افته ، فلش هم خواستم دوباره انجام بدم با همین روش گفته شده در این تایپیک که فست بودت رو که میرزه مودم ری استارت میشه و دوباره همه چراغ ها روشن میمونن با نرم افزار BootRomDownloadTool هم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از tnt_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

الان شما مرحله یو اس بی لودر رو رد کردید نیاز نیست دوباره بزنید فقظ تو این حالت فزیمور های دیگه رو امتحان کنید یه نسخه 197 هست که یادمه صابر میگفت وقتی هیچ فریموری رو مودم قبول نمیکرد اونو قبول کرده اونو پیدا کنید نصب کنید

18. این کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •