الان كدوم شركت اين مودمو ارزونتر ميده ؟
الان كدوم شركت اين مودمو ارزونتر ميده ؟
هیچ شرکتی الان ارزون نمیده .اکثرا هم این مدل رو ندارن
تو دیوار اگر سالم و تمیز پیدا کنی
من موجود دارم 1800انلاک شده
خیلی گرون بید .فک کنم شرکت تک نت این مودمو میده 1150 از ایرانسل هم ارزونتره ولی نپرسیدم توی اینستاگرامش دیدم چند روز پیش.
اگر میده همین الان بخر قیمتش مناسبه
نخر برادر من نخر .......... این از مبین نت مودم تهیه میکنه و همون 360 مبین نت هست ریسک نکن . صبر کن کسی داشت یا خریده بود بعدا برو سراغش الان مبین نت عینه ایرانسل شبکه سلولی باز کرده و هی اپراتور مجازی هست که داره این مودم رو با اسم و طرح های خودش بیرون میده . هر جا اسمی از i60 دیدی بدون ایرانسل هست مثل ونکس یا بهارنت . الباقی ریسک هست .
ایرانسل نو اکبند با سیم کارت کمترین قیمت 1350 هست اونم در بعضی نمایندگی ها و ونکس هم 1350 الی 1400 میده با سیم کارت خودش و یک سال اینترنت tdd . بهار نت هم الان کم پیدا شده اونم دور بر همین قیمتها 1300 به بالا میچرخه . در کل یه مودم دست دوم و تمیز بخری خیلی بهتره . دور بر 1000000 تومان .
اره میدونستم بعضی شرکتا از مبین نت میگیرن مثل ماکس نت ولی فکر نمیکردم تک نت هم اویزوون مبین نت باشه .اما این امکان هست که چون فریمورش تغییر داده شده به اسم تک نت مثل مبین نت قفل نباشه و بشه انلاکش کرد ؟
اتفاقا یه مرکز خدمات ایرانسل نزدیکمون هست ایرانسل کارکرده داره بسته به تمیزیش از 850 تا 1100 گفته تغییر مالکیت میدم به نام خودت ولی میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشه مثل اینا که انتنشون میپره یا ریست میشن یا هنگ میکنن و .... .چون بهش گفتم گفت مهلت تست نداره همینجا برات روشنش میکنم سالم تحویلت میدم
نمیدونم چه کنم اگه اک بود میشد پسش بدی به ایرانسل یا تعویضش کنن ولی کارکرده رو نمیشه اینطوری کرد .
بله به احتمال 99 درصد تک نت هم از مبین نت مودم تهیه میکنه و رو همراه اول هم رومینگ میکنه ( داخل سایت تک نت خودش هم اشاره کرده ) عینه 360 مبین نت و اصلا نیازی به تغییر فریمور نیست و شاید وب یو ای مودم برا تک نت توسط مبین نت شخصی سازی شده باشه اونم احتمالش خیلی کمه . و کلا ریسک هست خرید از این اپراتور یعنی تک نت
در ضمن تا به امروز خرابی مودم b612 به دهم درصد هم نرسیده هر کی هم خراب کرده خودش دستکاری کرده و ناشی بوده این مودم نه خود به خود ری استارت میشه و نه انتنش میره اصلا چنین مشکلی نداشته و نداریم . مشکلات انتن و ری استارت به ضعیف بودن پوشش دکل و خصوصا شبکه tdd برمیگرده و ورزن های 192 که با اومدن ورژن های 195 و 196 کاملا حل شد . جان سختر و با ارزش تر و با کیفیت تر از این مودم نداریم و اصلا خراب نمیشه .
الان من بین دو تا انتخاب موندم .کلا زیاد از i60 خوشم نمیاد بیشتر تصمیم داشتم مودمی بخرم که تجمیع واقعی داشته باشه چون الان دیگه با این قیمتای بالای تی دی اصلا سیم کارت و مودم و بسته هاش ارزش خرید نداره و همه دارن میان سمت fd تجمیع شده ولی چون باندهای 42 رو پشتیبانی نمیکنن و منم پول ندارم دراینده یه مودم جداگانه انلاک برا تی دی بخرم به همین دلیل کمی شل کردم و نظرم رفت سمت همین b612 که هم بشه از fd استفاده کرد و هم td ولی خوب اینم روی fd تجمیع واقعی نداره .نظرت چیه ؟
دوست عزیز ومحترم پس میتونم تمام مراحل تو این اموزش رو پیش برم و در قسمتی که قراره وارد پوشه فریموری که تو اموزش گفته شده وارد پوشه این فریمور مود شده 197 بشم و مابقی عملیات رو طبق اموزش پیش برم درست گفتم؟ فقط این فریمور رو جایگزین اون فریمور 195 جنرال که تو اموزش گفته شده بکنم درسته؟البته مثل اینکه در ویرایش جدید اون اموزش لودر و اسکریپت انلاک رو هم تعغیر داده بودید و نوشته بودید تو این لودر جدید نیازی به وارد کردن اسم و پورت وجود نداره درست فهمیدم؟ اگه منظور چیز دیگه ای بوده ومن درست متوجه نشدم لطفا در مورد تفاوت اودر و اسکریپت انلاکی که تو ویرایش جدید پست گذاشتید یکم بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنونم
Last edited by Soheil20120; 23-09-2019 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)