تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 27 اولاول ... 142021222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 266

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش اینجوریا هم که شما میگید نیست.پارسالم داورا یکی از فاجعه بارترین سالهای قضاوتشون رو سپری کردن.من فقط چند نمونه فاحش رو اشاره میکتم.
    اولیش صعود تیم شما مقابا یووه بود که با اشتباه فاحش داوری حاصل شد.
    مورد بعدی یکی از فاجعه لارترین قضاوتهای تاریخ بود که مربوط له بازی بارسا و پاریس بود.تقریبا میشه گفت که داور از اول نا اخر به نفع یه تیم سوت زد.دو گل تقدیم بارسا کرد یه پنالتی اخراج واضح رو هم به نفع پاریس نگرفت.
    از همه بدتر قضاوت رفت برگشت بازی رئال با تیم شما بود.تو بازی رفت اون پنالتی رو گرفت و تو بازی برگشت کاسای بدترین قصاوتی که ممکن بود رو به نمایش گذاشت(حداقل شش اشتباه تاثیر گذار تو این بازی داشت).
    البته همونطور که گفتم اینا فقط اشتباهات فاحش بود.کلی اشتباه دیگه هم مرتکب شدند که دیگه فکر نکنم نیازی باشه.
    وبنده به عنوان طرفدار رئال قویا موافق استفاده از var هستم .مطمعنا اینطوری کلی از این حرف حدیثا دیگه وجود نخواهد داشت
    دید کاملا رئالی

رئال مادرید طفل مظلوم داستانه و بارسلونا حتی یه اوت به ضررش گرفته نشده. خودتون از بخش اول خندتون نمیگیره؟ اصلا میشه؟

سیستم VAR داور تصمیم میگیره که استفاده بشه یا نه. همین آش و همین کاسه

دو نفر به داور بازی رئال که دید نداشته! گفتن مارسلو هند کرده

نتیجه؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا ما ده بار حذف شدیم ولی برای توجیه صعودمون با داوری طی دو سال متوالی هیچ وقت بقیه رو مثه خودمون فرض نمیکنیم تا با اشعاری که سراییده میشه قانع بشن : دی
    صحبت های شما بیشتر بدرد تلگرام و گروه های بچگانه طرفداری میخوره، شاید اونجا دورهمی برای هم میبافین [فرش] و خوشحالین ولی خب این صحبتا رو جای دیگه بزنی شک میکنن که یه چیزی کمه این وسط. مثه اینه الان بری تو کوچه بگی روز هست خب فقط این وسط خودت رو خراب میکنی چون بقیه میگن یه چیزی این وسط کمه. بیشتر از این کاری نکنید که بقیه فکر کنن یه چیزی این وسط کمه

ببینیم تو فینال زور کدوم سمت بیشتره
    شعور بحث نداری مجبوریم با ادبیات دبستانی مخصوص به خودت صحبت کنیم..... تو اون پست اولی که من دادم فقط نظرمو راجع به صحنه گفتم ولی شما با همون ادبیات تلگرامی که خیلی هم بهش واقفی اظهار اراجیف فرمودین!
    چیزی هم که کمه مشخصه واسه کجای بدن شماست که نشستی پشت کیبورد و توهین میکنی.....امثالتم که کم نیست متاسفانه کنتور نمیندازه .
    دوست عزیز باخت شعور میخواد .... برد شعور میخواد....... مظلوم نمایی هم اتفاقا شعور خاص خودشو میخواد که نداری.حالا شعور نداشتن یه چیزه اصرار به بیشعوری یه چیز دیگه هست. من بلدم من الم من بلم تو نمیدونی که نشد روش بحث دوست نسبتا محترم. بشین یکم فکر کن پسر خوب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دید کاملا رئالی

رئال مادرید طفل مظلوم داستانه و بارسلونا حتی یه اوت به ضررش گرفته نشده. خودتون از بخش اول خندتون نمیگیره؟ اصلا میشه؟

سیستم VAR داور تصمیم میگیره که استفاده بشه یا نه. همین آش و همین کاسه

دو نفر به داور بازی رئال که دید نداشته! گفتن مارسلو هند کرده

نتیجه؟
    شما هنوز جواب سوال قبلی منو‌ ندادید.شما که اتهام میزنید و شخصی مثل من حرفهای شما رو‌کاملا بیمورد میدونه و‌جالب اینجاست که از دادن یه جواب ساده طفره میرید.اونوقت ما داریم درباره چی بحث میکنیم واقعا.
    نوع جواب دادنتون به اون سوال کاملا مشخصه که شما فقط اونجاهایی رو‌میبینید که به نفعتونه و جاهایی که به ضررتونه اصلا یادتون نمیاد.و‌این بزذگترین مشکل بحث با شما و یکی دو‌نفر دیگه تو این تاپیک هست.
    الانم میگم دیگه نیازی به جواب داپن به اون سوالم نیست.چون از دو‌حالت خارج میست.اگر بگین افساید نبود که خوب مطمعنا دیگه دلیلی به این همه هجمه و‌اعتراض نبود.چون داوری که یه گل صحیح مارو نپذیرفته و به زعم شما یه پنالتی اشتباه برای ما گرفته باز هم ما میتونیم شاکی تر باشیم از داور تا اونا.هر چند پنالتی هم به زعم اکثر کارشناسا درست بود.
    اگر هم بگین که افساید بود که دیگه عملا حرفی برا گفتن نمیمونه.شما با این حرفتون تصاویر تلویزیونی رو هم زیر سوال میبرید.
    پ ن:بله دوست عزیز تو بازی با بایرن داوری تو صعود ما تاثیر داشت.ولی حزف شما درباره اون قسمت اول حرفام دقیقا خنده دارتره.پسر خوب تو بازی بارسا با پاریس داورذاز اول تا اخر به نفع بارسا سوت زد.دو تا پنالتی مفت گرفت و یه پنالتی اخراج واضح رو برا پاریس نگرفت.برای تایید حرفام شما و هر کدام از دوستان بارسایی اگه بتونین فقط و فقط یه صحنه تاثیر گذار تو بازی پارسال پاریس بارسا به من بگین که داور به نفع پاریس سوت زده باشه اونم نه فقط تو بازی بارگشت بلکه در مجموع دو بازی رفت و برگشت من تمام حرفای شما رو قبول میکنم.رفیق قبول کردن حقیقت سخته به ویژه زمانی که نخوای حقیقتو ببینی و متاسفانه این قضیه درباره شخص شما شدیدا صدق میکنه.
    یکم انصاف
    Last edited by jack82; 04-05-2018 at 01:30.

4. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شعور بحث نداری مجبوریم با ادبیات دبستانی مخصوص به خودت صحبت کنیم..... تو اون پست اولی که من دادم فقط نظرمو راجع به صحنه گفتم ولی شما با همون ادبیات تلگرامی که خیلی هم بهش واقفی اظهار اراجیف فرمودین!
    چیزی هم که کمه مشخصه واسه کجای بدن شماست که نشستی پشت کیبورد و توهین میکنی.....امثالتم که کم نیست متاسفانه کنتور نمیندازه .
    دوست عزیز باخت شعور میخواد .... برد شعور میخواد....... مظلوم نمایی هم اتفاقا شعور خاص خودشو میخواد که نداری.حالا شعور نداشتن یه چیزه اصرار به بیشعوری یه چیز دیگه هست. من بلدم من الم من بلم تو نمیدونی که نشد روش بحث دوست نسبتا محترم. بشین یکم فکر کن پسر خوب
    دوستان ایشون رو ریپلای نکنید خواهشا بذارید هرچی دوست داره بگه . چندبار منو ریپلای کرد و با ادبیات سخیف و مضحکی مثل " دوست نسبتا محترم " بقیه رو خطاب میکنن درصورتیکه این حرف یعنی توهین و بنده جواب توهین رو نمیخوام بدم . سر و ته پستاشونو نگاه کنید نه بار فنی داره و نه ارزش خوندن . پس لطفا خواهش میکنم از دوستان ایشون رو ریپلای نکنید .

باو حداقل بحث کردن رو ذره ای از کسری یاد بگیرید . اونم رئالیه ولی کِی با همچین ادبیات مزخرفی جواب داده ؟! واقعا متاسفم واسه دوستانی که اینقد راحت توهین میکنن .

6. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیخواستم جواب بدم چون واقعا همونطور که به خودت گفتم ارزش نداشت.
    ولی عزیز دل شما که با این هجمه بی انصافی راجع به یه نفر اینطوری صحبت میکنی خوبه که قبلش رجوع کنی به حافظه ببینی به کسی تو همین تاپیک نگفته باشی "گوشت تلخ" و "مال نورد" !!!
    منم جز همین جر و بحثی که شروعش با من نبود واعا به کسی بی احترامی نکردم.....هر چی بوده کل کل بوده.
    بازم میگم ریپلای کردن پست من یا نه واقعا ارزشی واسم نداره .. ولی بی انصافی هم حدی داره!

8. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آیا شما داری لطیفه میگی یا جدی میگی؟!!!!!!!!؟
    من چند صفحه قبل عرض کردم که به این بحث لزومی نداره که ادامه بدم فقط خواستم که پستت رو بدون پاسخ نذارم تا بر خلاف شما به طرف مقابل بی احترامی نکرده باشم. موفق باشید...

10. 2 کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی از هوادارای بارسلونا بهم مسیج داده، میگه دلیل شکست بارسا از رم این بود که بارسا دید اگه ببازه کلی پول از بابت شرطبندی گیرش میاد، بعد بارسا باید خرج ایالت کاتالان رو بکشه، پس باخت که اون پول رو خرج کاتالان بکنه وگرنه کاری نداشت براش ببره : دی

باز صد رحمت به سینا که غم از دست دادن کرایوف رو بهانه میکنه.

12. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از هوادارای بارسلونا بهم مسیج داده، میگه دلیل شکست بارسا از رم این بود که بارسا دید اگه ببازه کلی پول از بابت شرطبندی گیرش میاد، بعد بارسا باید خرج ایالت کاتالان رو بکشه، پس باخت که اون پول رو خرج کاتالان بکنه وگرنه کاری نداشت براش ببره : دی

باز صد رحمت به سینا که غم از دست دادن کرایوف رو بهانه میکنه.
    یه بنده خدایی تو یه سایتی پست گذاشته بود
    3 ساله اروپا رو فساد برداشته
    بعد رفتیم سرچ کردیم دیدم بارسایی هست !!

دقیقا از موقعی که پلاتینی رفته و بارسا و مسی یه آفتابه هم نگرفتن اروپا شده فساد
    بعد از 2009 تا 2013 قشنگ بارسا با داوری شد بهترین تیم تاریخ و بهترین بازیکن تاریخ و ...........

اینا دارن از داور میگن !!
    همون عالم تخیلات هست که عرض کردم. یه هوادار یه بنده خدا یه سایت...

رئالی برای منحرف کردن موضوع از فجایع داوری این فصل چه کارها نمیکنه

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اصولا اینجور بحث ها نتیجه نداره چون:

از نظر بارسایی ها، داوری ها به نفع رئاله
    از نظر رئالی ها، داوری ها به نفع بارساست
    از نظر سایر تیم ها، داوری ها هم ب نفع رئاله و هم بارسا (یه زمانی رئال بیشتر و یه زمانی بارسا بیشتر)
    از نظر رئالی و بارسایی، بقیه تیم ها جنبه شکست ندارن و داوری رو بهونه میکنن

هیچکس هم هیچکس رو نمیتونه متقاعد کنه
    الان اینجا حداقل 10 صفحه درباره داوری بحث شده و هیچکس هم نظرش عوض نشده!

16. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

داداش اینجوریا هم که شما میگید نیست.پارسالم داورا یکی از فاجعه بارترین سالهای قضاوتشون رو سپری کردن.من فقط چند نمونه فاحش رو اشاره میکتم.
    رفت و برگشت هر دو بازی نیمه نهایی
    رفت و برگشت لیورپول جلو سیتی
    راحت 6 بازی نتیجه با تصمیمات اشتباه داوری عوض شد. اونم تو مراحل حذفی. داشتیم؟!

به قول اون دوستمون خدا بعضی از فن ها رو نگیره ازمون.
    ما فکر میکردیم فقط یه چیز کمه ولی اصلا هیجی نیست که کم و زیادی داشته باشه

الان اینجا حداقل 10 صفحه درباره داوری بحث شده و هیچکس هم نظرش عوض نشده!
    بحث اینه وقتی داوری به نفع تیمی باشه، طرف احساس ضعف میکنه و متوسل میشه به داستان گفتن.
    اگه این داستان سرایی نباشه خب مشخصه بحثی هم پیش نمیاد.
    تازه الان بعد ده صفحه قبول کردن با داوری اومدن بالا

من چند صفحه عرض کردم که به این بحث لزومی نداره که ادامه بدم فقط خواستم که پستت رو بدون پاسخ نذارم تا بر خلاف شما به طرف مقابل بی احترامی نکرده باشم. موفق باشید...
    صحبت شما به قدری عجیب بود که من در بهترین حالت میتونستم تصور کنم داشتی شوخی میکردی.

18. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •