بچه ها من دارم میام آماده باشید!![]()
پیشگامان و کاربرهای انجمن رو خفه کردی ار بس پست دادی! خسته نمیشی اینقدر الکی پست میدهی ؟
منطقه محابراتی شما کلا کمبود پهنای باند پیدا کرده و حاظرم شرط ببندم روی دیده بان هم مشکلات مقطعی و تک کانکشن خواهی داشت !
الان تو تمام مشکلات زندگیت حل شده و فقط مونده به من گیر بدی ؟
از بیکاری نمی دونی چیکار کنی .
چک کرد گفت پهنامون خوبه اونجا و می تونیم سرویس خوب بدیم بهت!
پیشگامان 16 مگ اسمی منو کرد 8 مگ من چیزی نگفتم بعدش کرد 6 مگ بازم گفتم همین 6 مگم خوبه چون حجمش زیاد بود کنار اومده بودم ولی از اونجایی که هرچی هیچ چی نگی بدتر میشه سرعتم شده بود در حد سرویس 265kbps حتی سه شنبه که می خواستم بهشون ایمیل بدم با LTE ایراسنل فرستادم انقدر کند بود! بعد یکی مثل تو میاد از پس گامان دفاع می کنه!
من اول همین ماه میخواستم جمع کنم
ولی کیفیت اش خوب شد منصرف شدم![]()
دیگه 16 مگ تمدید نکردم همون 8 مگ گرفتم (هم سرعتش هم 500 گیگ حجمش برام کافیه)
امیدوارم منطقه شما هم همین طور شده باشه
چون این شرکت حد وسط نداره
یا خیلی خوبه یا خیلی بد
من هفته ای یک بار میام پست ها رو میخونم و می روم. فکر میکنم تعریف بیکار بودن رو شما کلا عوض کردی. کسی بیکاره و همه مشکلاتش حل شده که هی میاد پست الکی میده، نه منی که گاهی فقط میام میخونم !
بعد اینکه شما مشکل داری و من هم قبول دارم مشکل داری ولی راهش این نیست که تو همه تاپیک های این بخش پست بدی و در ضمن من اصلا تا حالا نه از پیشگامان و نه از هیچ شرکت دیگه ای تا حالا تعریف نکردم و نمیکنم . این شمایی که دو روز که نت برات خوب میشه میایی تو بوق و کرنا میکنی که ای مردم نتم خوب شده و پیشگامان عالیه و سه روز بعدی که نت شما خراب میشه توی کل تاپیک های با ربط و بی ربط، پست میدهی و پیشگامان و بقیه شرکت ها رو اشغال میدونی.
فکر کنم رکورد بیشترین تغییر isp در ایران دست شما باشه
از اذر تا حالا چهارمین باره که داری تغییر isp میدی
شرط میبندم از دیده بان نت هم ناراضی باشی و دو سه هفته دیگه تخلیه کنی
شما همش میری سراغ شرکت های گمنام و کوچیک که برای جذب مشتری در سرعت های بالا حجم ترابایتی میدن ولی مشکل کمبود پهنای باند دارن
به نظر من همه این شرکت ها عین هم هستن البته من از پارس انلاینم در کل بیشتر از دیده بانت راضی بودم خصوصا در پینگ درون بازی ها ولی خوب پارس چند وقت شد بازی در اورد و خیلی برخورد بدی کرد با ما در نتیجه تخلیه کردم . دیده بانت افت خیز هم داره مثلا زمان شلوغ سرعتش کم هم میشه به 5 6 مگ ولی در کل راضی کنندست البته باید مشخص کنین درجه راضی کنندگی دقیقا چقدر و انتظارتون چیه !!!!
خب نتیجه نارضایتی رفقای من از نت شد جمع اوری. برای 2 تاشون 16 مگ فناوا رو گرفتم و یکیشون 8 مگ شاتل.
اینو بگم که اون تا که از فن اوا گرفتم براشون همون ماه پیش از دیده بان هم16 رو خواسته بودم براشون که نداد و گفت که نمیکشه و فلان (که دیگه این لالایی رو من خودم حفظم...)
اینی که شاتل گرفتم مرکزشون توسط فن اوا پشتیبانی نشد. بجاش از معدود مراکز شهر بود که شاتل پورت خالی داشت! و چون هم خودش و هم خانومش شاغل هستند حجم 175 گیگ هم براشون زیاد ه، برای همین شاتل رو گرفتم تا حداقل از کیفیتش لذت ببرند.
دیده بان نت که هر سه 8 مگ داشتند ماه اول خوب ولی ماه بعد تک کانکشن در عصر و سر شب به 1-2 مگابیت کاهش پیدا میکرد و افت زیادی بود که البته اگه از IDM استفاده میشد مشکل بر طرف میشد و ظاهرا سرعت 6-8 بود با دانلود منیجر، که بدرد این بندگان خدا نمیخورد.
دوستان اینجا انجمن هست و دقیقاً برای ثبت نظرات کاربران ایجاد شده است و این بسیار خوب است که کاربرها نظراتشون را روزانه در اینجا ثبت کنند ( هیچ مشکلی نیست اگر دو روز خوب باشه و دو روز بد، همین می تونه به دیگران کمک کنه تا نمای کلی از یک شرکت داشته باشند ). نه تنها هیچ ایرادی نداره که از نظر من واقعاً می تونه یک تاریخ مدون از عملکرد شرکت ها ارائه بده. منتهی مشکل وقتی پیش می آد که یک شخص فقط به نظر بک کاربر توجه کنه که این یقیناً عمل اشتباهی است و امیدوارم که شما این اشتباه را نکرده باشید.
به نظرم یکم واسه خودت شخصیت و احترام قائل باشی بد نیست و مطمئنا میدونی که پست دادن کاربرای دیگه ربطی به شما نداره .
من فقط خواستم بگم پیشگامان چقدر نوسانی و بده و بقیه ضرر نکن و نیان و میدونم سر همین مساله خیلی ها پشیمون شدن چون به جز یک سری مراکز معدود تو بیشتر مراکز مشکل داره!
اینکه شما کلا یه مبلغ کمی رو احتمالا خرج نت می کنی ربطی به من نداره ولی من 80 تومن پول دادم و این پولو از تو کوچه پیدا نکردم و در قبالش انتظار سرویس خوب و با کیفیت داشتم!
شرکتی که مشتری 80 تومنی رو هیچ حساب می کنه شکی نیست که مشتری 20 تومنی رو اصلا به حساب نمیاره .
من هر وقت پست گذاشتم گفتم که اگر نت من خرابه دلیل نداره مال بقیه هم همین طور باشه نگفتم پیشگامان کلا بده گفتم نوسانیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)