طرح به ظاهر خوبی هست.ولی اشکال این هست که فقط برای فیبر نامحدود در نظر گرفته.اصلا کسی فیبر نداره هنوز که.باید برای خط های معمولی هم نامحدود باشه!
به نظرت برای این الاغها بازی کردن و اوقات فراغت ماها اهمیتی داره؟
چند وقته به خاطر بستن پورتهای مختلف مشکل داریم از طرق مختلف هم گیمرا به گوش مسئولینش رسوندن ولی واقعا هیچ غلطی نکردن برای برطرف کردن مشکل.
پول بازی اورجینال میدی پول اینترنت میدی یکدفعه میبینی به بازیکنهای دیگه کانکت نمیشی.چرا؟ چون یه عده بیسواد نشستن رو اینترنت مملکت دارن آزمون و خطا میکنن.
طرح خوبیه کاش مسولین محترم که در حال بررسی هستن یه طرح بهتر از طرح زومجی بدن به نظر من هرکسی که از اینترنت برای دانلود فیلم و سریال استفاده میکنه و تلگرام و اینستاگرام استفاده میکنه 70 گیگ در ماه براش کافیه خوب چه ضرورتی داره سریال رو من با1080 ببینم اگه با 480 هم ببینم همون موضوعه و همون داستانه یا چه ضرورتی داره من فیلم رو با حجم با 60 گیگ ببینم همین فیلمو با 1080 معمولی ببینم همون فیلمه یا چه ضرورتی داره من بازی رو باحجم اصلی دان کنم نسخه blackbox استفاده کنم بهتره و به نظر من بهتره مسولین یواش یواش اینترنت ملی رو زیر سازی کنن مثلا سایت خوبی بزنن که مخصوص دانلود بازی های رروز و نرم افزار باشه
پست اینستاگرامی واعظی،همین الان فقط امیدوارم 10 گیگ نشه 15
![]()
اینم از بازی کثیف ایناست
الان هفته بعد طرح میده با ۳۰ گیگ حجم داخلی
بعد همه هم خوشحال که دیدید وزیر مردمی چه کرد
یعنی این موقع هاست که باید گفت .... خودتی
یا وعده ایترنت نا محدود نده یا مثل یک مرد پای حرفت وایسا
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
واقعا داره اصراف میکنه باید با دوستاش نفری یک گیگشو دانلود کنن بعد با فلش به هم بدن که در مصرف حجم صرفه جویی بشه![]()
دوستان اسیاتک هم که شبانه اش رو برداشته جایی هست که بشه مثل اسیاتک دانلود کرد؟امروز تموم میشه نتم موندم چیکار کنم :/
این طرح جدید اینترنت رو عوض کردن؟کسی میدونه چجوریه؟
Last edited by mr_prince; 02-08-2017 at 17:56.
قیمت منصفانه حق مسلم ماست.
کاش این رو مثل مصرف منصفانه که برش تاکید دارند اگر میخوان منافع و مصالح کاربران رعایت بشه در نظر بگیرند![]()
ما تنها ملتی تو دنیاا هستیم که برای بدست آوردن حقوق حقه خودمون دائما در حال استرس و تشویش هستیم سر چیزایی که جز ملزومات زندگی یه بشر امروزی هست باید در حال جنگ و عذاب باشیم تا شاید بخشی از اون رو بدست بیاریم تازه شاید!!!! واقعا ازم دستم ناراحت نشید دوستان ولی مرگ عروسیه واسه ملت ایران .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)