تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 27 اولاول ... 142021222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 263

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 18-2017

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شخصیت تیم داره له میکنه این اقا
    اینجا پورتو و اینتر و چلسی نیست که بعد بازی هر چی دلت میخاد بگی

مورینیو هیچ ایده ای برای کارهای هجومی تیم هاش نداره و دستش کاملا رو شده موندنش فقط ضرر برا تیم
    با این همه بازیکن و این همه خرید اونم تو سالی که تیم های دیگه لیگ به غیر از سیتی کاملا نوسان داشتن تو طول فصل دوم بودن هیچ پیشرفتی به حساب نمیاد

2. 3 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان ناراحت منچستری، من دیشب گریم داشت میگرفت از بازی، واقعا بد باختیم به تیم سویا. در کل منم خیلی شاکی بودم از مورینیو، اشتباه کرد تو تاکتیکش ولی بازی همینه فوتبال همینه٬ بعدش که کمی آروم شدم دیدم این تیم با مورینیو سیر صعودی داشته با شیب خیلی کم ولی صعودی، همین دو هفته اخیر کلی خوشحال بودم از بازیامون و عملکردمون جلو لیور و چلسی، ما بعد فرگوسن بهترین رتبمون ۴ ام بود، الان دوممیم با اختلاف، درسته کمه و کافی نیست، ولی بهتره، از قبل بهتره، امیدوارم حفظ مورینیو در آینده تصمیم درستی باشه و از حرفام پشیمون نشم.
    حرفات رو قبول دارم. مورینیو خیلی کمک کرده به تیم ما و چیزی که تحویل گرفت با چیزی که الان تحویل داده خیلی فرقشه. نباید مثل رئالیها ناسپاس باشیم و چون آنجلوتی اومده و اونا رو قهرمان کرده پس مورینیو بده. اونا هم تیم بدی داشتن و مورینیو دوباره تبدیلشون کرد به یه مدعی.
    ولی از اینجا به بعدم باید به یه شکل دیگه نگاه کرد. آیا بازم میشه بازیکنی مثل الکسیس و پوگبا خرید و سطحش پایین بیاد؟ آیا سال بعد هم ممکنه مورینیو بیاد و جلو همچین تیمهایی دفاعی بازی کنه؟ آیا اگه مثل فن خال بیشتر بهش فرصت داده بشه، اوضاع رو بدتر میکنه؟
    موضوع پیچیده است. فلسفه باشگاه عوض شده. بازیکنای پر هزینه میخریم. بازیکن خراب کن شدیم. تو سری دوران فرگی رو هم داریم میخوریم. هنوز پرطرفدارترین تیم دنیاییم و...

4. 2 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مورینیو بازیکن خراب کنه گند زد تو شوآینی گند زد تو کاسایاس گند زد تو زلاتان گند زد تو پوگبا کلن آدم لجباز و یه دنده ایی هست تفکراتش اصلا به درد نمیخوره رسما تیمو خراب کرده تیم ترسو شده بازیکنا دنبال توپ نمیرن اصلا دوندگی برا دفاع ندارن خریدهاشم برای تیم خوب نبودن یا شاید درست نمیتونه ازشون استفاده کنه اینیم که الان هستیم به خاطر سطح بازیکنامون هست و لیگ جزیره توی افت هست الان یه مدته اگر نه خیلی راحت مطمئن میگم مورینیو به تیم بیشتر ضربه زده تا کمک.

6. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هزینه 350 میلیون یورویی یونایتد برای هیچ!

حذف یونایتد از چمپیونز لیگ توسط سویا، شاید این تیم را وارد بحران بزرگی کند.

سویا شب گذشته با دو گل ویسام بن یدر موفق شد منچستر یونایتد را شکست داده و به دور بعد چمپیونز لیگ صعود کند. شاگردان مونتلا در طول بازی نیز سوار بر بازی بودند و شاگردان مورینیو را مقابل هواداران خود تحقیر کردند.

شیاطین سرخ با قهرمانی در لیگ اروپا فصل گذشته به چمپیونز لیگ بازگشت و حدود 350 میلیون یورو در طول دو فصل اخیر هزینه کرد تا بتواند به روزهای خوب گذشته خود بازگردد.

پل پوگبا (105 میلیون یورو)، هنریک مخیتاریان (42 میلیون یورو)، اریک بایی (38 میلیون یورو)، روملو لوکاکو (84.7 میلیون یورو)، نمانیا ماتیچ (44.7 میلیون یورو) و ویکتور لیندلوف (35 میلیون یورو)، همگی بخشی از پروژه تقویت تیم توسط مورینیو بودند.

این هزینه سرسام آور و نجومی، با ناکامی این تیم در کسب قهرمانی لیگ برتر و حذف از چمپیونزلیگ مقابل سویا همراه شده است. بن یدر که به جای لوئیس موریل به میدان رفت، قهرمان تیم مونتلا بود و این در حالیست که استیون انزونزی، میانه میدان را در دست گرفته بود و با پاس‌های استثنایی ، تیمش را رو به جلو پیش می‌برد.

شب جادویی الدترافود، نه برای هواداران شیاطین سرخ بلکه برای 2 هزار هوادار سویا که به منچستر سفر کرده بودند رقم خورد و تیم 350 میلیون یورویی، به آسانی از دور رقابت ها کنار رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    خوشحالم که بازی دیشب رو بردیم. البته سرمای هوا برف و یخ زدگی گویا بی کیفیت کرده بود بازی رو (چیزی که از خلاصه بازی دیدم).
    در مجموع با دید بر وضعیت چلسی و البته لستر، تاتنهام و ما شانسای اول قهرمانی هستیم اگر دوباره به خودمون نبازیم.
    خیلی دوست دارم انتقام بازی لیگی تاتنهام رو تو اف ای بگیریم.
    .
    خب... بعد از حذف از لیگ قهرمانان و با دید بر اینکه ما این پتانسیل رو داریم که بین 4 تیم برتر لیگ بمونیم، یه نگاهی به آینده تیم داشته برای فصل بعد.
    .
    مورینیو
    پیش از اتفاقات بازی سویا تمدید کرده و قطعا حداقل یک فصل دیگه با تیم هست. این در حالیه که انریکه به احتمال قوی میره چلسی و ما دو تیمی که درصد مالکیت توپ براشون اهمیت داره، در لیگ خواهیم داشت. و طبیعتا مربی های خوب و رقیب مورینیو یکی یکی تیم انتخاب میکنن و آلترناتیوی برای خوزه پیدا نمیشه، پس ما شاید تا پایان قراردادش باهاش باشیم که امیدوارم موفقیت اون و تیم رو ببینیم.
    تو پرانتز بگم پیشبینی شخصی من برای کونته اینه که با شوک میده به لیگ برتر و میره آرسنال یا کلا از انگلیس میره psg.
    کریک / زلاتان
    کریک که خداحافظی کرد از فوتبال و احتمالا در فصل بعد در تیم دستیاران باشه. و زلاتان هم به احتمال بالا در فصل بعد نخواهد بود مثل این فصل که نبود در کنار تیم.
    بلیند / دارمیان / هررا
    این بازیکنان به شدت احتمال قرارگیری در لیست خروجی باشگاه رو دارند، چون شانس فیکس شدن و جلب کردن نظر مورینیو رو نداشتند. بین اینها شانس دارمیان که این روزا رفتنش به یووه مطرح شده جدی تره و پس از اون بلیند و هررا.
    به شخص دوست دارم هم به بلیند و خصوصا به هررا فرصت داده بشه و در یونایتد بمونن.
    فلینی
    نظرات راجع به مروان فلینی بین هوادارا متفاوته. من خودم اعتقاد دارم فلینی به درد یونایتد میخوره اگر در پست مناسب با شرح وظایف دفاعی تر استفاده بشه. اما از طرفی بازیکنانی که وضعیت عملکردشون سینوسی هست و سنشون هم داره میره بالا به نظرم بهتره تیم رو ترک کنن. فلینی از اون دسته بازیکنان هست. البته این نکته حائض اهمیته که جانشین فلینی خصوصا با فیزیک بدنی که داره باید بیاد تو رادار یونایتد تا تصمیم بر این بشه که فلینی بره.
    اسمالینگ / جونز
    دو تا بازیکنانی که به شدت سینوسی کار می کنند و در بزنگاه ها تیم رو به فنا میدن و البته در تیم مصدومیت هاشون هم کم نیست. به نظرم هر چه زودتر برن از تیم به نفع تیمه، البته ما خاطرات خوب هم داریم اما صحبت از تیم مطرحه. فعلا بهترین مدافع و شاید یکی از بهترین خریدهامون اریک بایی بوده و ما به دو اریک بایی دیگه احتیاج داریم.
    یانگ / والنسیا
    هم یانگ هم والنسیا فصل خوبی رو با همه فراز و نشیب های تیم طی کردند. اما باید در نظر داشت هر دو الان 32 سالشون هست و مسلما برای حرکت رو به جلو به عنوان وینگر یا وینگ بک نیاز به جوانی هست و بایستی تیم به فکر جایگزین باشه. ما لوک شاو رو به صورت تخصصی داریم که فعلا در ترکیب استفاده نمیشه.
    لیندلوف
    خریدی معمولی و در مقاطعی پر اشتباه. شاید یک فصل فرصت برای بازیکن کم باشه برای نشان دادن توانایی هاش. ولی قطعا انتظارات ما هم بیشتر بوده و شاید در تابستان خروجش از OT رو شاهد باشیم.
    .
    .
    با نگاه به توضیحاتی که دادم احتمال اینکه چهار پنج نفر در تابستان از باشگاه برن کم نیست. چیزی که به نظرم ضرروی هست اینه که ما دو سه بازیکن خوب جایگزین برای خروجی ها بگیریم و چند پست خالی رو با اعتماد به فوسو منسا، توآنزبه و پریرا پر کنیم.
    این فصل خوشحالم برای مکتومنی یا لینگارد و دوست دارم این روند ادامه داشته باشه..
    .
    .

10. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پوگبا: مایه خوشحالی خواهد بود اگر روزی بتوانم در کنار نیمار بازی کنم

پل پوگبا، هافبک فرانسوی منچستر یونایتد از تمایلش برای بازی در کنار نیمار می‌گوید.

پوگبا که تا پیش از انتقال نیمار، رکورد گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال را در اختیار داشت، این روزها در منچستر یونایتد اوضاع خوبی ندارد. او بسیاری از بازی‌ها را از روی نیمکت شروع می‌کند و گزارش‌هایی هست مبنی بر اینکه رابطه چندان خوبی هم با ژوزه مورینیو ندارد. به گزارش اسکای اسپورت، پوگبا که هم اکنون در اردوی تیم ملی فرانسه حضور دارد و به دنبال بازگشت به روزهای اوج است، درباره نیمار می‌گوید:

حرف‌های خوبی که او - دو سال پیش - درباره من بر زبان آورد را در خاطر دارم. من هم واقعا سبک بازی او را دوست دارم. نیمار معنای واقعی لذت در زمین فوتبال است. می دانم که در برزیل فوتبال همه چیز است. زندگی است. در برزیل همه فوتبال بازی می‌کنند. وقتی بازی نیمار در زمین را می‌بینم که از بازی خودش لذت می‌برد؛ با تکنیک و چابکی‌اش... عاشق تماشای بازی‌اش هستم. او سبک بازی متفاوتی دارد. سبکی مختص به خودش.

در هر کجای جهان که نام نیمار را ببرید، همه می‌دانند او کیست و چه می‌کند. بنابراین، اگر روزی بتوانم در کنارش بازی کنم، مایه خوشحالی خواهد بود. وقتی کوچک‌تر بودم، همیشه به بازی زیدان، مسی، رونالدینیو و رونالدو نگاه می کردم. ویدئوهایی از پله، مارادونا، کریس وادل، کاکا و ... می‌خواستم همه ویژگی های مثبت آنها را یکجا داشته باشم. حالا بیشتر به بازیکنانی نظیر آندرس اینیستا، یحیی توره، کوین دی بروین و لوکا مودریچ که هافبک بسیار قدرتمندی است، نگاه می‌کنم.به آنها نگاه می‌کنم تا بازیکن بهتری شوم.

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: اگر منچستر یونایتد در لیگ دیگری حضور داشت، حالا برای قهرمانی می جنگید

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستر یونایتد، پس از برد 2-0 تیمش برابر سوانزی، در نشست خبری حضور یافت.

به گزارش بی بی سی، مورینیو گفته است:

عالی می شد اگر می توانستیم نیمه دوم را هم به خوبی نیمه نخست بازی کنیم. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم، سوانزی را عقب نگه داشتیم، گلزنی کردیم و زیبا بازی کردیم. نمایشی عالی بود. در نیمه دوم حریف بهتر شد ولی ما این ما بودیم که به آن ها اجازه پیشروی دادیم. بسیاری از بازیکنان ما برای تیم های ملی شان بازی کرده اند و به همین خاطر خسته بودند. آن ها فکر می کردند دیگر برنده شده ایم و برای همین به حریف اجازه دادند جلو بیاید. با این وجود خوب بود. تمامی امتیازات حیاتی هستند چون ما خواهان باقی ماندن در رده دوم هستیم.
    وی همچنین افزود:

فصل گذشته قهرمان جام ها شدیم ولی لیگ را در رده ششم به پایان رساندیم. امسال می خواهیم در رده دوم کار را به پایان برسانیم و اینک نسبت به فصل گذشته 10 امتیاز بیشتر کسب کرده ایم، گل های بیشتری زده ایم و کمتر گل خورده ایم اما باشگاهی وجود دارد که اساسا رسیدن به خود را برای ما غیرممکن کرده. اگر در لیگ دیگری حضور داشتیم، حالا برای قهرمانی می جنگیدیم. فصل مثبتی داشته ایم و جام حذفی هم هنوز باقی مانده است. در آن بازی ها برای دفاع از وجهه خود خواهیم جنگید.

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام و تبریکات ویژه برای پرفکت کامبک جلوی سیتی.
    چندین هفته پیش یه خبری دیدم تو ورزش سه که آیا بازی یونایتد - سیتی این امکان وجود داره که سیتی اون موقع قهرمانیش قطعی شده باشه و بچه ها تونل افتخار براش درست کنن تو زمین اونا یا اینکه چقدر احتمالش هست با برد یا تساوی جلوی یونایتد قهرمان بشن.
    پشت بندش ترول های متوالی و کری های طرفدارای نو ظهور سیتی، آنتی یونایتدی ها و یا طرفدارای بارسایی پپ جالب توجه بود.
    اینا کسانی بودند قبل از حذف در حذفی ادعای سه گانه داشتند.
    بعد از لیگ کاپ دنبال سه گانه ابداعی (البته بهتر از سه گانه میکی ماوسی) بودن!
    باخت به لیورپول به شکل مفتضحانه در آنفیلد که رویاهای CL شون رو دوباره خط خطی کرد و دنبال این شدن که اخرین تیر ترکش رو یعنی قهرمانی لیگ اونم جلوی یونایتد رو جشن بگیرن و بعد از نیمه اول همه چیزو تموم شده میدیدن.
    آی بزرگوار و همسایه پر سر و صدایی که دنبال اینی خودتو مطرح کنی جلوی بزرگ و بزرگان لیگ برتر! این راهش نیست.lol
    .
    و اگر برد لیورپول به زعم هواداراش به نفع ما شد، برد ما در اتحاد با این کیفیت قطعا به نفع اونا خواهد شد، اگر بخوان و بتونن صعود کنن و در کل ما دینی به کسی نداریم!
    .
    .
    مرسی تیم نیمه دوم که همه بازیکنا بدون تغییر نسبت به نیمه اول، خیلی سریع جبران کردن و جواب همه علی الخصوص میرزایی، گزارشگر چاپلوس صداسیما رو دادن.
    .
    .
    از اون پرفکت کامبک های فرگوسنی بود که سالها به یادمون میمونه.

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

300 میلیون فقط واسه دفاع خرج کنی بعد
    هفته قبل تو 30 دقیقه 3 تا بخوری
    بعدشم تو 15 دقیقه 3 تا نوش جان بفرمایی !
    بعدشم مشخص نیست ! ( این ذوب شدگان پپ پیداشون نیست تو فضای مجازی )

چه کرد پوگبا !!!!!!
    عالی بود

18. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان محترم ....
    تبریک برای این برد دلچسب و این کامبک حیرت انگیز ...
    همچین کامبکی در همچین دیداری ، در خانه حریف و در مقابل اون همه ستاره و یه مربی بی نهایت خوش شانس ، فقط و فقط از مورینیو و شاگردانش بر‌میومد و بس...!
    به امید قهرمانی در جام حذفی و نایب قهرمانی لیگ...!

پ.ن مهم :
    تاریخ و ساعت دقیق بازی مون با تاتنهام در نیمه نهایی جام حذفی مشخص شده دیگه.درسته؟!
    میشه بفرمایید کی هستش دقیقا؟!

سپاس و درود...

20. 2 کاربر از Führer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •