بنظرتون ایا فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟
بنظرتون ایا فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟
داخلیش به درد یه جهت می خوره چون وقتی جهتهای دیگه سرچ میشه فقط جهت جدید لیستش دیده میشه .من نمیدونم چطور میشه جهتهای دیگه رو انتخاب کرد . در ضمن حذف کانال هم نداره .اگه کسی در مورد داخلیش تجربه داره در هر زمینه لطف کنه بگه استفاده کنیم .ممنون در ضمن این تلویزیون نسبت به پولش عالیه شک نکنید.
من گردون دارم و 6 مسیر رو باهاش گرفتم بدون هیچ مشکلی ، فقط نسبت به ر.س.ی.و.ر یکم کند تر میره رو مسیرها.
ممنون میشم بگی چطور جهتها رو انتخاب میکنی من هم به راحتی سرچ کردم و چند جهت رو گرفتم اما نمیدونم بعدا جهتها رو چطور انتخاب کنم
بنظرتون ایا کد فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟
چطور منوشو فاااااااارسی کنم ؟؟؟
بطور کل همه ر.س.ی.و.ر های داخلی تلویزیون ها از امکانات و جزئیات کمتری نسبت به دستگاه های مستقل برخورداره و در این مدل هم بعداز سرچ و جهتیابی های مختلف کلیه مسیرها و ستلایتها میره تو یه لیست کلی و کمی سرچ و جستجو کانالها به سختی صورت میگیره .
زیاد درگیر منو فارسی نباشید ، بنظرم چیز زیاد مهمی نیست و ارزش آنچنانی نداره .
آره خوب مشکل همینه کانالها قاطی میشن و پیدا کردنشون سخت میشه.در ضمن یه سوال در مورد تنظیمات تلویزیون داشتم اون قسمت نویز رو چی باشه بهتره؟؟متوسط -کم یا زیاد . مال من روی متوسطه.ممنون
من خودم کاهش نویز رو معمولا روی Low میزارم چون هرچی این مقدار بیشتر باشه تو حرکات تند و سریع تاری تصویر هم بیشتر میشه ، یه مدت رو حالت اتو هم قرار بدید احتمالا اونم بد نباشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)