تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 66 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 651

نام تاپيک: تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام آنتن biquad رو برای 3g بسازم اما اندازه ها رو نمی دونم ( قبلا تو انجمن دیده بودم فرق اندازه های 4g و 3g ولی حالا پیدا نمی کنم ) اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه از این نوع آنتن ساخته و بعدا متوجه نشدم اون پایه هایی که گوشه های آنتن رو نگه داشته از چیه؟؟؟
    ممنون
    Last edited by masoudyasar; 12-11-2016 at 11:49.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام آنتن biquad رو برای 3g بسازم اما اندازه ها رو نمی دونم ( قبلا تو انجمن دیده بودم فرق اندازه های 4g و 3g ولی حالا پیدا نمی کنم ) اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه از این نوع آنتن ساخته و بعدا متوجه نشدم اون پایه هایی که گوشه های آنتن رو نگه داشته از چیه؟؟؟
    ممنون
    با سلام .

شما اول باید بدونید فرکانس 3G که میخواهید بگیرین چند مگاهرتز هست . اگر فرکانس رو میدونید از طریق سایت زیر میتونید اندازه ها رو محاسبه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مثال لینک زیر برای فرکانس 1900 هست .

و همچنین لینک زیر هم برای فرکانس 2100 هست .

یه نکته مهمی که باید در نظر بگیرید قطر سیم و سطح مقطع سیم هست که باهم متفاوت هستند . برای مثال برای فرکانس 2100 سطح مقطع سیم (یا همون مساحت) باید 1.9 میلیمتر مربع باشه که با استفاده از فرمولهای مساحت و محیط دایره ، قطر سیم 1.5 میلیمتر درمیاد . سیمهایی که در بازار فروخته میشه معمولاً بر حسب میلیمتر مربع هست .

نکته دوم : اگر به عکس زیر دقت کنید ، اندازه 36 میلیمتر از مرکز سیم حساب شده نه از داخل یا خارج هر یک از اضلاع . پس باید به اندازه دو شعاع (یعنی 0.75+0.75) مربوط به دو ضلع مجاور از 36 میلیمتر کم کنید تا فاصله داخلی بین دو ضلع مجاور مشخص بشه (میشه 34.5) . یعنی شما یه قالب درست میکنید که طول هر ضلع 34.5 باشه و سیم رو دور این قالب خم میکنید .

اون پایه هایی که گوشه های آنتن رو نگه داشته از چیه؟؟؟
    این پایه های میتونن از هر جنسی باشند به جزء فلز . بیشتر برای ثابت نگه داشتن المنت استفاده میشه .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما اول باید بدونید فرکانس 3G که میخواهید بگیرین چند مگاهرتز هست . اگر فرکانس رو میدونید از طریق سایت زیر میتونید اندازه ها رو محاسبه کنید .
    ممنون حالا برای فهمیدن کدوم فرکانس تو 3G بهتره (سرعت بیشتر) باید با کدوم نرم افزار تست کنم یا یکی از این فرکانسها سرعت بیشتری می ده؟؟؟؟
    در ضمن فرکانس های اپراتورها با هم فرق می کنه ؟؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون حالا برای فهمیدن کدوم فرکانس تو 3G بهتره (سرعت بیشتر) باید با کدوم نرم افزار تست کنم یا یکی از این فرکانسها سرعت بیشتری می ده؟؟؟؟
    در ضمن فرکانس های اپراتورها با هم فرق می کنه ؟؟
    فزکانس اصلی تری جی همراه اول و ایرانسل 2100 هست جدیدا بعضی جاها 900 هم فعال شده مثل رایتل
    2100 دانلود بهتری داره فکر نمی کنم بتونید روی موبایل دستی کاری انجام بدید

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان میدونم سوال تکراری می پرسم ولی کل تاپیک رو خوندم کاملا گیج شدم
    برای ساخت آنتن به صورت دستی چیا لازمه و چطوری باید درست کنم؟یعنی من می خام یه مودم d100 ایرانسل بگیرم و یک آنتن بهش وصل کنم مسافتی که از اولین دکل 4g ایرانسل دارم بین 15 الی 20 کیلومتر هستش
    توی سایت نوین فون دو آنتن برای فروش گذاشتن که ظاهرا طبق فیلم ها و گفته خودشون برای 15 کیلومتر جواب گرفتن از این آنتن ها
    حالا می خام هم نحوه درست کردن این ها رو بدونم به چه صورت هستش؟و تو شهر کوچیکی هستم فک نکنم بتونم کانکتور پیدا کنم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان میدونم سوال تکراری می پرسم ولی کل تاپیک رو خوندم کاملا گیج شدم
    برای ساخت آنتن به صورت دستی چیا لازمه و چطوری باید درست کنم؟یعنی من می خام یه مودم d100 ایرانسل بگیرم و یک آنتن بهش وصل کنم مسافتی که از اولین دکل 4g ایرانسل دارم بین 15 الی 20 کیلومتر هستش
    توی سایت نوین فون دو آنتن برای فروش گذاشتن که ظاهرا طبق فیلم ها و گفته خودشون برای 15 کیلومتر جواب گرفتن از این آنتن ها
    حالا می خام هم نحوه درست کردن این ها رو بدونم به چه صورت هستش؟و تو شهر کوچیکی هستم فک نکنم بتونم کانکتور پیدا کنم !!!
    اصلا وقتتو صرف درست کردن نکن که بی فایده هست 100درصد خودم تست کردم هم با انتن های اصلی که از سایتها خریداری شده هم با انتن دست ساز خودم که اصلا هیچ فرقی تو دانلود نداشت

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلا وقتتو صرف درست کردن نکن که بی فایده هست 100درصد خودم تست کردم هم با انتن های اصلی که از سایتها خریداری شده هم با انتن دست ساز خودم که اصلا هیچ فرقی تو دانلود نداشت
    اگرصحیح درست بشه100%جواب میده،درپست4میتونید تفاوت آنتن منو مشاهده کنید.

10. این کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام .

برای مثال لینک زیر برای فرکانس 1900 هست .

و همچنین لینک زیر هم برای فرکانس 2100 هست .

یه نکته مهمی که باید در نظر بگیرید قطر سیم و سطح مقطع سیم هست که باهم متفاوت هستند . برای مثال برای فرکانس 2100 سطح مقطع سیم (یا همون مساحت) باید 1.9 میلیمتر مربع باشه که با استفاده از فرمولهای مساحت و محیط دایره ، قطر سیم 1.5 میلیمتر درمیاد . سیمهایی که در بازار فروخته میشه معمولاً بر حسب میلیمتر مربع هست .

نکته دوم : اگر به عکس زیر دقت کنید ، اندازه 36 میلیمتر از مرکز سیم حساب شده نه از داخل یا خارج هر یک از اضلاع . پس باید به اندازه دو شعاع (یعنی 0.75+0.75) مربوط به دو ضلع مجاور از 36 میلیمتر کم کنید تا فاصله داخلی بین دو ضلع مجاور مشخص بشه (میشه 34.5) . یعنی شما یه قالب درست میکنید که طول هر ضلع 34.5 باشه و سیم رو دور این قالب خم میکنید .

این پایه های میتونن از هر جنسی باشند به جزء فلز . بیشتر برای ثابت نگه داشتن المنت استفاده میشه .

کاملا اشتباه هست و فلز پشت کار انعکاس فرکانس ها را انجام میده، درست مثل دیش

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا اشتباه هست و فلز پشت کار انعکاس فرکانس ها را انجام میده، درست مثل دیش
    دقیقاً کجا رو اشتباه گفتم دوست عزیز ؟ لطفاً قسمتی که اشتباه گفتم رو با رنگ قرمز بولد کنید . من پست رو دوباره مطالعه کردم ، هیچ جا نگفتم جنس رفلکتور فلزی نباید باشه . شاید منظورتون متن زیر باشه ؟

پایه هایی که المنت رو نگه میدارند (نه رفلکتور) میتونه از هر جنسی باشه مثلاً پلاستیک ولی نباید فلزی باشه . اگر به عکس زیر دقت کنید پایه هایی که المنت رو نگه میدارند دیده میشه .

اون دوستمون هم در مورد همین پایه ها پرسیده بودن نه در مورد جنس رفلکتور (نقل و قول زیر) .

اون پایه هایی که گوشه های آنتن رو نگه داشته از چیه؟؟؟

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاخره دوستان تایید میکنید آنتن ها رو برای 4G یا نه؟
    من‌جایی هستم که فقط 2g ساپورت میشه با مودم d100 با آنتن هاش آیا تاثیری خواهد داشت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •