سلام چشم دوست عزیز
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام چشم دوست عزیز
پخش پیام اطلاع رسانی در مورد شماره های ترابرد شده کاملا قانونیه . امکان پخش بوق متفاوت هم نیست . اینجوری باید صبح تا شب اطلاع رسانی کنند که اگه این بوق رو شنیدین یعنی ترابرد شده . کسی که با شماره ترابرد شده تماس گرفته حقشه که بدونه تماس داخل شبکه براش حساب میشه یا خارج شبکه . اگراین اطلاع رسانی انجام نشه یعنی کار غیرقانونی صورت گرفته و حق شکایت برای مشترکی که بدون اطلاع براش هزینه خارج شبکه حساب شده محفوظه.بعضیا فکر میکنن واسه شلوغی صف نونوایی محلشون هم میتونن به 195 شکایت کنن.
دوست عزیز یک پخش پیام کافی هستش...شکایت دوستان از تکرار دوباره پیام هستش که خود سازمان تنظیم مقررات هم این اشکال رو به گردن گرفته
خب سیمکارت همراه اول کلا ارزش کمتری داره نسبت به دائمی اون دو اپراتور ! میگید چرا اینو میگی ؟
خب سادست ! کاربر اون در هر حالت به صورت قانونی بهش توهین میشه و البته پول چند برابری میده تا این توهین رو بشنوهاصلا علت اصلی طولانی مدت نیامدن تکنولوژی 3g همین همراه اول بود .... من یه موبایل نوکیا مدل n90 حدود 10 سال پیش خریدم که 3g داره .... قسمت جالب اینه که الان تازه بعد این همه مدت که فقط با رایتل و ایرانسل 3g میشه و به علت عجیب همراه اول در جاهایی که 3g هست روی این موبایل 10 سال پیش 3g نمی شه !!!!!
قسمت جالب فکر کنم آشغال ترین تجهیزات رو خریدن که همه ورژن های 3g رو نداره !!!!
این باند رو همراه اول مشکل داره 3g
گوشی نوکیا n90 سال 2005 عرضه شده ! الان همراه اول 3g که حداقل محل ما نداره و همون نسل یک هست
بابا خسته شدیم از بس توی سر ما زدن ...... مخصوصا از نوع قانونیش
Last edited by britain; 18-07-2016 at 19:48.
من که فعلا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.
کدهای USSD کار نمی کنن.
بسته نمیتونم بخرم.
خطم از هر ده تا زنگ یه بار تماس بدرستی برقرار میشه و در بقیه موارد پیام "مشترک در دسترس نیست" می دهد.
در ecare حسابم قطع موقته.
زنگ زدم ۷۰۰ برام تیکت ثبت کرد تا بررسی کنن.
فکر کنم اینم رفت تا ۲ روز دیگه برای بررسی. فقط خدا بخیر کنه.
من خطم برای کارم خیلی لازم دارم، واقعا الان گیر افتادم.
اگر همین طوری بمونه درخواست برگشت به همراه اول میدم.
خیلی دارم اذیت میشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
این همون هدف همراه اول هست. کمی تحمل کنید ، درست میشه.
منم منتظر هستم برای ادامه مراحل و خودمو برای یکی دو روز قطعی هم آماده کردم.
مراحل ازمایشی پر است از ایراد...ولی جالبه مشکلات فقط برای سیم کارت همراه اول هستش که به ایرانسل ترابرد میشه...مجید جان خط شما فعال نشده و حتما به نمایندگی شهرتون برو
ایرانسل همینطوریه، آنتن پره ولی اشغال میزنه آنتن پره ولی در دسنرس نیست آنتن پره ولی شماره میگیری سکوت برقرار میشه، ایرانسل اصلا بدرد نمیخوره نمیشه روش حساب کرد
این مورد رو من روی باند 4g داشتم که طرف زنگ می زنده خط میگه در دسترس نیست ... همون لحظه روی گوشی روشن من پیام میده که شماره ای به شما زنگ زده و گوشی شما خاموش بوده .. راه حلش رو هم پیدا کردم که باید رفت روی باند 3g توی تنظیمات .....
این راه حل موقت البته هست ....
باز مشکل ussd روی باند 4g داره ایرانسل ...... برید باز روی باند 3g .....![]()
ایراد ایرانسل همین تماسه در تماس خیلی ضعیفه یا در دسترس نیست یا صدا خوب نمیره
Sent from my iPhone 6s+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)