سلام
شما نرم افزار video and tv side view رو نصب کردید ؟
سلام
شما نرم افزار video and tv side view رو نصب کردید ؟
بله کنترلش به خوبی کار میکرد
سریع هم عکس العمل نشون میداد
برای فعال کردن این قابلیت در تلویزیونهای مختلف از مسیر زیر استفاده کنید:
"Samsung:Go to Menu > Picture > Picture Options and enable/disable "Auto Motion Plus
"Sony: Go to Menu > Picture adjustments > Advanced settings > Motion and enable/disable "Motionflow
Vizio: Go to Menu > Picture > More Picture. Adjust 'Reduce Judder' to adjust smoothing on 24p and 30p video. Adjust "Reduce Motion Blur" to adjust smoothing on 60p video
" LG: Go to Menu > Picture > Picture Mode Settings and enable/disable "TruMotion
Last edited by Cyberlife; 14-06-2016 at 14:45.
ممنون، می میشه لطفا تنظیماتش رو بگید؟
کشور چی انتخاب کردید؟
از طریق آی پی وصل شدید با مستقیم از طریق ولی فای؟
من هر چی سعی میکنم، تی وی رو پیدا نمی کنه.
تلويزيونو وصل كردم به وايفاى
موبايلمم از قبل به وافاى وصل بود
نرم افزارو دانلود كردم
كشورو يادم نمياد چى انتخاب كردم اما فكركنم امريكا زدم
بعد بالا سمت راست يه ايكون سفيد رنگ داره
اونو ميزدم از كنترل استفاده ميكردم
دوشوارى نداره
نه عزيز
اينى كه شما گفتين كلا واسه يه مشكل ديگه است
دقت كنين تصاوير شما بصورت خطى تيكه تيكه ميشدن
همون پست قبلى كه خودتون گفتین كاملا درسته
Last edited by mehrabooni; 15-06-2016 at 13:08.
دشواری خاصی نباید داشته باشه ، ولی گوشی و تلویزیون با اینکه هر دو به وا ی فای وصلن، گوشی، تلویزیون رو پیدا نمیکنه!!
کلا اتصال وای فای این تلویزیون داستان داره!
اتصال وايفاى اين تلويزيون هيچ داستانى نداره
احتمالا مشكل از مودمو گوشى شماست
بجاى عيب گذاشتن قبول كن شما مبتدى هستى
سهام شركت سونى مال من نيست اما حقيقت رو بايد گفت
دوستان در خصوص مشکل فوق نظری ندارند ؟؟
الان دیگه با راه افتادن کولر این مشکل حسابی دردسر ساز شده برام چون موتور کولر به نسبت بقیه موتورها قویه و با هربار روشن کردنش خاموش و روشن شدن تصویر اتفاق میفته.
برقکار اومد و از نزدیک مشکل رو دید و گفت چون چراغ LED پایین تلویزیون اصلا" خاموش و روشن نمیشه این نشان دهنده اینه که کل دستگاه خاموش و روشن نمیشه. تنها حدسی که زد این بود که چون من فقط از ماهواره دارم استفاده میکنم و کابل آنتن برای تلویزیون ندارم احتمالا" روشن شدن کولر یا فن دستشویی یا هر موتوری باعث اختلال در سیگنال دستگاه ریسیور میشه و همین باعث روشن و خاموش شدن تصویر تی وی میشه و چون تی وی قبلی از این قدیمیا بوده نشون نمیداده اما اینا حساسترن.
نمیدونم چیه ولی نگرانم به دستگاه صدمه یزنه
تو قسمت منطقه باید other رو انتخاب کرد چون اسم ایران نیست که فکر کنم شما هم مطمئن نیستی چی انتخاب کردی
من با Screen mirroring رو مشکل ندارم پس مودم من مشکل نداره ولی تو این نرم افزار اصلا گوشی ، TV رو شناسایی نمی کنه،
گیریم که من مبتدی هستم، شما که حرفه ای هستی ماهگیری رو یاد بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)