سلام بر دوستان نازنین، خیلی خیلی ممنون میشم اگه یکی بتونه در مورد عیب جدید مانیتورم منو راهنمائی کنه
اولآدش مانیتورم Fujitsu و "LCD 14 هستش ثانیآدش از عمرش جند سال میگذره یعنی گارانتی مارانتی یوختی و عیبی که چند روزیه بهش مبتلا شده بشرح زیره
1 ) وقتی ویندوز داره بوت میشه و بالا میاد همان لحظات اول که مشخصات سیستم را مینویسه کلآ حروف نامشخصند و فقط چند خط در هم بر هم دیده میشند البته اگه خیلی دقت بشه ( و چون میدونید چه میخواد بنویسه ) بزور معلوم میشه چه داره مینویسه
2 ) وقتی ویندوز کامل باز میشه وضع خیلی بهتره و آیکون ها کاملآ مشخص هستند ولی کناره های حروف ( هم در دیسک تاپ و هم در اینترنت اکسپلور ) پخش پلا هستند .و بیان دیگر اینکه لبه حروف خطهای افقی ریز ریز ایجاد شده البته این خرابی در برخی مناطق مثل وسط دیسکتاپ بیشتره و در کناره ها کمتر، در مجموع باعث میشه بیش از نصف مطالب قابل فهم نباشند
امیدوارم اولآ تونسته باشم مشکل را بوضوح شرح داده باشم و ثانیآ دوستان بتونند به خودشون زحمت داده و راهنمائیم کنند. چون اگه تا چند روز دیگه نتونم عیبشو رفع کنم اجبارآ باید تو خرج برم.
در خاتمه اگه موضوع بالا غلط املائی داره از صمیم قلب عذرخواهی میکنم علتش اینه مطالبی را که تایپ میکنم خودم درست نمیبینم.
فدا، مهدی دادا