اینترنتم مخابراته. اررور 807 میده کانکشن وی پی ان.
کدوم گزینه رو در فایل BitDownload .pbk باید انتخاب کرد برای سرویس افزایش سرعت؟ Asiatech server یا respina server ?
اینترنتم مخابراته. اررور 807 میده کانکشن وی پی ان.
کدوم گزینه رو در فایل BitDownload .pbk باید انتخاب کرد برای سرویس افزایش سرعت؟ Asiatech server یا respina server ?
فایروال انتی ویروس رو خاموش کنید و مجدد تست کنید.
با هر دو سرور این ارور رو میده؟
پیغام خصوصی دادم.
ایشون شخصی با حوصله و محترم هستند و گزینه های زیادی برای مشتری دارند بهشون تبریک میگم.
اکثر فروشندگان دیگر یا فقط پنل نمایندگی دارند که کاری ازشون بر نمیاد و یا به خاطر منافع شخصی مایل به راه انداختن کار یوزر نیستند.
دوستانی که با وی پی ان معمولی مشکل دارند به خاطر بسته بودن پورتها در سمت آی اس پی شون هست این افراد میتونند با open vpn یا softether و استفاده از پورتهای دیگه که هیچ وقت بسته نیست به راحتی و سرعت بالا به سرور متصل شوند.
با تشکر![]()
Last edited by hadi.EST; 26-09-2015 at 12:17.
سپاس دوست عزیز.
نظر لطف شماست...![]()
Last edited by and-roid2; 26-09-2015 at 17:53.
سلام
دوست عزیز تشکر فراوان برای این سرویس خوبتون
فقط دوتا سوال داشتم
۱.شما فرمودین چون ما به سرور ایران وصل هستیم سرعت ما افزایش پیدا می کنه
سرور شما که به خارج وصل میشه سرعتش میشه بفرمایید چقدره؟
۲.آیا این امکان وجود داره که سرویستون رو با ابزاری به جز open vpn استفاده کنیم؟
ترجیها درباره اینترانت پرسیدم
باز هم ممنون
سلام
1. سرعت سرور خارجی بین 10 تا 20 مگابایت بر ثانیه میباشد.
2.بله.در حال حاظر از طریق vpn سرویس های ما قابل ارائه میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام در صورت امکان کانکشن open vpn تست را برای من ارسال کنید تا شب تستش کنم ممنوناگر غیر از وی پی ان هم روش دیگه ای هست بگید تا تست کنم
Last edited by javan01; 27-09-2015 at 18:48.
پ.خ شد....
درود ، اکانت تک کاربره یک ماهه نامحدود مخصوص آسیاتک خریدم اما یوزر پسورد رو میزنم به سرور وصل نمیشه
ویرایش: شرمنده ایراد از خودم بود درست شد ، سرعت دانلود رو افزایش داد از سرورهای پلی استیشن با سرعت یک مگ دانلود میکنه مرسی واقعا دستتون درد نکنه
اشتباهی یه اکانت رسپینا هم خریدم که به درد من نمیخوره چون آسیاتکی هستم. اگه کسی لازم داره و آسیاتکی نیست PM بده
Last edited by dDarkKnight_12; 30-09-2015 at 08:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)