سیستم مورد نیاز بازی .
تفاوت نسخه PS4 و PS3 .
![]()
سیستم مورد نیاز بازی .
تفاوت نسخه PS4 و PS3 .
![]()
راستی Jon Champion درسته ؛ نه John Champion ! آخه Jon مختصر Jonathan هستش و با جان تو فیلما فرق میکنه !![]()
Last edited by mineworld; 19-08-2015 at 07:01.
ماشالا گرافیک یک دستی هم نزدن همون سیستم پارسال!![]()
شما انتظار داری هر سال گرافیک بازی بره بالاتر ؟!
اینطور انتظاری برای بازی که هر سال قراره منتشر بشه اصلا عقلانی نیست .
به نظرم گرافیک بازی خوبه و شخصا راضی هستم .
مواردی مثل چمن بازی و رنگ بندی اون . نور پردازی در شب (این رو خیلی خارجی ها گفتن که نور پردازی در شب در نسخه 16 با نسخه 15 قابل مقایسه نیست و راضی بودن) و روز . کیفیت چهره ها که تو تصاویر و ویدیوها عالی هستن کار شده .
دوستانی که نسخه دمو رو بازی کردن باز هم منتظر نظراتشون هستیم .
Last edited by ™...; 19-08-2015 at 16:49.
هر سال که نه ولی وقتی گرافیک پایین باشه مسلما ادم دوست داره پیشرفت ببینه !گرافیک pes 2014 2015 2016 چقدر پیشرفت داشته این که یکسال نیست ؟!
الان گرافیک بازی پایینه؟!!!انتظار چی داری از PES ?!
نه تو درجه سختی super-star هنوز هم به اندازه PES 2015 پاس های عمقی چه زمینی و چه هوایی سخت رد میشه و نیاز به تصمیم گیری برای ارسال پاس در کسری از ثانیه داره (split second decision making) که البته تو این درجه سختی به نظر من منطقی هست چراکه به عنوان مثال تو حالت واقعی جلوی بهترین دفاع های دنیا حتی بهترین تیم های تهاجمی تو ۹۰ دقیقه چند بار می تونن تک به تک بشن که ما تو ۱۰-۱۵ دقیقه زمان هر بازی بتونیم؟بشخصه بیشترین چیزی که تو 15 ازارم میداد این بود که اصولا پاس های عمقی زمینی که میدادی (هر چقدر هم اصولی میدادی باز) به دفاع برخورد میکرد . یعنی حتی اگه دفاعشون ثابت بود باز 80 درصد توب میرفت زیر پاش . الان هم عمقی زمینی به ندرت میرسه یا بهتر شده به نظرت ؟
دوربین default دمو PES 2016 همون dynamic wide هست که شبیه به دوربین wide شماره قبلی بازی هست با این تفاوت که زوم,ارتفاع و زاویه اش customize شده و باعث میشه در هنگام بازی به تمامی عرض زمین تسلط داشته باشی اما بهبود اصلی اینجاست که تو PES 2015 برای من چند باری پیش اومد که وقتی پاس خیلی بلند و محکمی رو مستقیم از دفاع به حمله میفرستی دوربین جا بمونه اما دوربین جدید PES 2016 سرعت حرکتش با توپ هماهنگی بسیار بهتری داره و با سرعت بیشتری مسیر حرکت توپ رو دنبال می کنهراستی DYNAMIC WIDE CAMERA ANGLE رو امسال اضافه کرده . قراره بهترین زاویه و دید ممکن رو برای صاحب توپ فراهم کنهو از این حرفا . فرقی کرده به نظرتون دوربین ؟![]()
Last edited by sasanjfr; 20-08-2015 at 13:58.
با فیفا مقایسه کنیم گرافیک پایینه !
انتظار گرافیک فیفا 16 ازش دارم![]()
Last edited by IRAN_KING; 20-08-2015 at 13:54.
چمن بازی موکته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)