توی آنلاین چه جوری میشه دو نفره بازی کرد؟ منظورم اینه که هر ۲ نفر تو یک تیم باشن و با تیم حریف بازی کرد؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
توی آنلاین چه جوری میشه دو نفره بازی کرد؟ منظورم اینه که هر ۲ نفر تو یک تیم باشن و با تیم حریف بازی کرد؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
( فیفا 16 بدون کرک )سلام کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 16 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی منزلش داشته باشه من ازش میخرم!!لطفا فوری اطلاع بدین با تشکرتماس 09363889696
- - - Updated - - -
( فیفا 16 بدون کرک )
سلام
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 16 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی منزلش داشته باشه من ازش میخرم!!
لطفا فوری اطلاع بدین
با تشکر
تماس 09363889696
- - - Updated - - -
( فیفا 16 بدون کرک )
سلام
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 16 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی منزلش داشته باشه من ازش میخرم!!
لطفا فوری اطلاع بدین
با تشکر
تماس 09363889696
- - - Updated - - -
( فیفا 16 بدون کرک )
سلام
لطفا فوری اطلاع بدین
با تشکر
تماس 09363889696
( فیفا 16 بدون کرک )
سلام
لطفا فوری اطلاع بدین
با تشکر
تماس 09363889696
سلام اگه تو بخش سیزن منظورته که با یکی از اد لیست اوریجینت بخوای سیزن بری باید بری قسمت co -seasons اگر هم میخوای با یکی که کنارت نشسته با هم سیزن برید add guest رو میزنی قبل از اینکه سرچ زدن رو شروع کنی
- - - Updated - - -
از دوستان چند تا سوال داشتم
من برای اولین بارهست دارم فیفا بازی میکنم چندتا سوال کوچیک داشتم
اولین اینکه بهترین حالت برای شوت زدن پشت محوطه چیه و چه دکمه هایی رو باید زد
دوم ضربات ایستگاهی چطوریه نحوه زدنش
سوم چطوری میشه سرعت رو گرفت من پدال رو میگیرم ولی بازم احساس میکنم سرعت خیلی تفاوت نمیکنه و بازیکنان حریف سریع بهم میرسن
چهارم پاس های تو عمق چطوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید
- - - Updated - - -
از دوستان چند تا سوال داشتم
من برای اولین بارهست دارم فیفا بازی میکنم چندتا سوال کوچیک داشتم
اولین اینکه بهترین حالت برای شوت زدن پشت محوطه چیه و چه دکمه هایی رو باید زد
دوم ضربات ایستگاهی چطوریه نحوه زدنش
سوم چطوری میشه سرعت رو گرفت من پدال رو میگیرم ولی بازم احساس میکنم سرعت خیلی تفاوت نمیکنه و بازیکنان حریف سریع بهم میرسن
چهارم پاس های تو عمق چطوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
پشت محوطه یا فقط با r2 شوت بزن یا با جهت فقط شوت بزن ضربات ایستگاهی رو با فلش بالا و فلش همون سمت که میخای کات بدی ضربه بزن تو تمرین چند بار بزنی برات راحت میشه اگه بخای ضربه قدرتی بزنی باید L2 رو بگیریپاس تو عمق هم که مثل پی اس نیست که هر جا رسیدی بدی باید ببینی فضا خوبه یا نه پاس بدی اگه اروم مثلث بزنی اوم محکم هم بخای پاس بدی R2 رو بگیر همین
- - - Updated - - -
پشت محوطه یا فقط با r2 شوت بزن یا با جهت فقط شوت بزن ضربات ایستگاهی رو با فلش بالا و فلش همون سمت که میخای کات بدی ضربه بزن تو تمرین چند بار بزنی برات راحت میشه اگه بخای ضربه قدرتی بزنی باید L2 رو بگیریپاس تو عمق هم که مثل پی اس نیست که هر جا رسیدی بدی باید ببینی فضا خوبه یا نه پاس بدی اگه اروم مثلث بزنی اوم محکم هم بخای پاس بدی R2 رو بگیر همین
ممنون از پاسخ و راهنمایی
برای ضربات ازاد هیچ فلشی برای من نیستش تنظیمات خاصی داره ؟
یک سوال دیگه بهترین نوع گرفتن توپ از حریف چیه ؟
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخ و راهنمایی
برای ضربات ازاد هیچ فلشی برای من نیستش تنظیمات خاصی داره ؟
یک سوال دیگه بهترین نوع گرفتن توپ از حریف چیه ؟
دوستان یک سایت مطمن برای خرید سی دی کی معرفی کنین ممنون البته اشتراکی نه اختصاصی
برو تو تنظیمات دسته و پایین صفحه نوشته tactical defince اون رو به legecy تبدیل کن بعد توپ گیری میشه مثل پی اس
سلام
دوستان از اینکه بازی فیفا سالهاست تو گیم پلی وجزییات عالی شده هیچ بحثی نیست اما نکته ای که شاید برای خیلیا توی ذوق بود مسئله لباس تیم ها بود مثلا اگه توی کریر مد یا لیگ تیمی از دسته یک به لیگ بر تر می امد با همون لوگوی لیگ یک وارد مسابقات میشد وفصلو با همون شریاط ادامه میداد.
اما پچ شماره 1.5.0 مودینگ وی در این زمینه انقلابی کرده واین مشکلو حل کرده یعنی اینا قبلا مدل لباسها رو با لوگوی مخصوص وارد بازی میکردن ولی الان لوگو ها رو حذف کردن و بسته به اینکه توی چه مسابقاتی شرکت میکنید لوگوی مخصوص اون مسابقات به بازوی تیم زده میشه مثل pes. واین برای کسانی که به جزییات توجه میکنن خیلی عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)