پول بیشتر واسه انجام کاری که 15 ساله آرزوشو دارم. حداقل 2 میلیارد ... یه مقدارش جور شده ولی کمه هنوز و وقتم اندکه![]()
پول بیشتر واسه انجام کاری که 15 ساله آرزوشو دارم. حداقل 2 میلیارد ... یه مقدارش جور شده ولی کمه هنوز و وقتم اندکه![]()
گربه ها بیشتر از بقیه حیوانات میتونن روی پای خودشون وایسن . البته دقیقا خودم هم همین مشکل شما رو دارم. مدت یک سال و خورده ایه که خونه قبلیمون رو عوض کردیم و منتقل شدیم به یه محله دیگه. من اونجا به 7 تا گربه غذا میدادم . گربه های محلمون بودن . البته 2 تاشون تو خونمون زندگی میکردن. الان مدت 1 ساله خبری ازشون ندارم و خیلی نگرانشون هستم. اوایل صبح زود ساعت 5 از خواب پا میشدم و علارغم خطر سگ های ولگردی که محله قبلیمون داشت میرفتم به محل قبلی سر میزدم . فقط یک بار هر دوشون رو دیدم و به یکیشون موفق شدم غذا بدم. تا حدی دیگه براشون غریبه شده بودم و منو خوب نمیشناختن بعد از 4 ماه . اما هردوشون حالشون خوب بود و یکیشون چاقتر هم شده بود . اما خوب هنوز یک احساس از دست دادن و نگرانی همراه با عذاب وجدان راحتم نمیزاره .
در مورد موضوع تاپیک هم فکر کنم اگه شرایط گذشتم رو بتونم دوباره داشته باشم خیلی خوب میشه . اما خوب غیرممکنه متاسفانه
گوشی سامسونگ s7
- - - Updated - - -
گوشی سامسونگ s7
من یه ماشین خوب مگان و یه مقدار پول که برای خانومم طلا بخرم
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
با احترام به نظرات دوستان منم نظرم رو می گم اما امیدوارم که بقیه ناراحت نشن چون این نظر شخصی منه...
ای کاش توی این مملت ... (برای اینکه بچه های دیگه ناراحت نشن سه نقطه گذاشتم) نبودم و اصلاً توی این خاورمیانه نبودم...
تاپیک رو دیدم گفتم حرفم رو کلی بگم... دلم خیلی پره اما کلیت حرفم همین بود.
ای جان!!!!
منم گربه داشتم ولی دیگه بابام نمیذاره دوباره گربه داشته باشم
من دوست دارم یه جا زندگی کنم که دیگه فساد و هر چیز دیگه ای نداشته باشه
فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk
سلام ،
من دوست داشتم تو یک مملکتی زندگی کنم ، که دزدی و رشوه وجود نداشت ، رانت و شرکت های شبه دولتی وجود نداشت ، قانون های مسخره و کاغذ بازی وجود نداشت ، جمهوری واقعی بود و نه کمونیستی که هر کار و پیشرفتی بخواهی در کارت داشته باشی یا باید باجش رو بدهید و یا حق انجامش رو نداشته باشید.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)