سلام
من درایور hp 1110 رو می خوام
یه چیزایی پیدا کردم و حجمش خیلی زیاده
از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
من درایور hp 1110 رو می خوام
مرسی ؟آرش جان مثل اینکه این تق و توق ها جواب داد![]()
فقط یه ذره دیگه راه راه میزنه ولی قرمزش راه افتاد.
![]()
سلام
دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
مرسي
نبايد حجم درايورش بيش از چند مگابايت باشه. در ضمن من چاپگري با اين نام روي سايت اچ پي پيدا نكردم. لطفاً نام دقيق و كامل چاپگر رو بگيد تا لينك دانلود بدم. (همون نامي كه وقتي روي گزينه Print كليك مي كنيد، توي كادر محاوره اي پرينت نوشته ميشه.) مثلاً:من درایور hp 1110 رو می خوام
همون 4200 خوبه. به خصوص كه الآن خيلي هم قيمتشون مناسب شده. فقط 180 هزار تومن. (تا 8 ماه پيشً 250 بود). كيفيت كپي اونها هم بهتر از دستگاه هاي كپي معمولي هست.دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
مرسي
مشخصات انواع چندكاره هاي جديد سامسونگ رو از اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قيمت انواع دستگاه هاي چندكاره در ايران رو از اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده كنيد.
دوستان پرینتر من HP 5550 هستش . الان مدتیه که خودم کارتریج اون رو شارژ می کنم . اما به مشکلی برخوردم .
الان دستگاه به جایی که از رنگ سیاه استفاده شده که می رسه ( به غیر از متن و یا مثل اون ) به جای استفاده کردن از جوهر سیاه و کارتریج مشکی ، از کارتریج رنگی استفاده می کنه و رنگهای اون رو ترکیب می کنه که به مشکی برسه اما کاملا مشکی نمیشه . صد بار هم با برنامه خودش کارتریج رو تمیز کردم ( Clean Cartridge ) اما باز هم درست نشد .
چه کار باید بکنم ؟
خواهش ميکنم hamid جان اگه روش اول رو هم test کني فکر کنم مشکل راه راه زدنش هم حل بشه ؛ فقط بعد از انجامش کارتريج رو حسابي با دستمال خشک کن بعد جا بزن
شاد و پيروز باشي
سلام
من چند وقت هست که با پرینتر HP مدل photosmart 7660 مشکل پیدا کردم, وقتی که پرینتر رو روشن میکنم بر روی صفحه نمایش پرینتر پیغام زیر ظاهر میشود.
"Print cartridge cradle is stuck. Clear jam then press OK."
و وقتی که کلید OK رو فشار میدهم کارتریج و هد چند بار حرکت کرده و دوباره همان پیغام بالا ظاهر میشود.
در ضمن کاغذی و یا چیزی هم در پرینتر بجا نمانده.
amir جان اول با 5550 printer assistant در قسمت utilities نگاه کن ببين کارتريج مشکي رو شناسايي ميکنه يا نه
(view ink levels)
اگر شناسايي ميکرد در همون printer assistant 5550 برو به قسمت :printer maintenance و بعد configure printer
رو configure کليک کن در اونجا يه پنجره ديگه باز ميشه بعد رو configure status messages کليک کن در اونجا ببين black printe cartridge incorrently installed تيک خورده يا نه ! (بايد تيک دار باشه)
اگر هم پرينتر black cartridge رو نميشناسه يه بار در بيارش و مجددا وصلش کن اگه به هيچ عنوان نميشناسه احتمالا کارتريجت مرخص شده !!!![]()
شاد و پيروز باشي
Last edited by arash the archer; 17-02-2007 at 19:41. دليل: اشتباه در type
ممنون از پاسخت . این کارها رو کردم . هیچ مشکلی نیست . حتی قبلا گفتم متن رو خیلی خوب پرینت می گیره اما عکسی که توش سیاه داشته باشه رو نه .
سلام خدمت دوستان عزیزم
من یک چاپگر لیزری سامسونگ Ml-1610 دارم می خواستم بدونم چطور میشه کارتریج اونو شارژ کرد .آخه می خوام
خودم شارژ کنم . آخه هر چی گشتم نتونستم چیزی بفهمم . ممنون میشم اگه کامل برام توضیح بدین یا لینک بدین
و نوع جوهر مورد استفاده ( بهترین مارکها) و تعداد دفعات قابل شارژ رو هم بگین
Last edited by r_a_z; 20-02-2007 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)