تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 24 از 38 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من کلا خیلی با بچه های انجمن گفتگو نمیکنم

خب طبیعتا گفتگوی من و تینا در حدی نبوده که بخوام شناخت کافی ازش پیدا کنم

ولی

واقعا اینو درک کردم تینا از اون ادمایی هست که دقیقا در جای درست بهترین جمله ای که میتونه روزت رو بسازه بهت میگه

نمیدونم تا حالا برای شما پیش امده یک نفر یک جمله ی خیلی ساده رو به شما بگه و کلا از ناراحتی دربیایید؟

برای من تینا یکی از اون افراد بوده.

راستش من اوایل که کاربر بودم اصلا حس خوبی نسبت به تینا نداشتم.ولی الان میفهمم چقدر اشتباه میکردم.

خیلی با تجربه و پخته عمل میکنه.من تا حالا ندیدم یک کار بچگانه کرده باشه.یا یه حرفی بزنه که ادم پشت سرش بگه چرا این حرفو زد

صبرش هم خیلی زیاده

2. 13 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

Daemon king راست میگه . اگر به اینگونه تحلیل شدن باشه که تا N سال دیگه هرکس تحلیل بشه " آدم خوب و مهربونی هستش " و این جملات تکرار میشه .
    چون هیچکس نمیاد شخصیت واقعیش رو توی انجمن نشون بده و همه سعی می کنند که یه شخصیت خوب از خودشون نشون بدند .

به نظر بنده با توجه به پست ها و مباحثی که کاربر مطرج کرده کمی در ارتباط با شخصیت افزاد حدس هایی هم بزنیم بد نیست ! اینگونه فرد میاد در ارتباط با صحیح یا غلط بودن حدس ها نظر میده و تحلیل شخصیت کاربران ساده تر میشه ، تاپیک هم از این همه جملات تکراری ( تعریف و تمجید در میاد )

در ضمن عذر می خوام که دخالت می کنم ولی بهتره سعی کنیم جواب مباحث رو با آرامش و زمانی که حوصله داشتیم بدیم . ممکنه یه ذهن منحرف ( مثل من ! ) از جمله بندی ها برداشت بد کنه

با تشکر

ببخشید این میگم

اولا اینجا تحلیل دوستان بر اساس شناختی که از هر طریقی از شخص مورد نظرشون در انجمن (دنیای مجازی ) از راه های مختلف ( پست ها / پروفایل / نحوه فعالیت و ... ) به دست آوردن انجام میگیره پس ناخواسته ممکنه شناخت ما از طرف مورد نظرمون کم بشه چون با شخصیت مورد تحلیل در دنیای واقعی برخوردی نداشتیم که بخواهیم بر اون اساس هم نظر بدیم ...

ولی این جمله که هر کسی تحلیل میشه آدم خوب و مهربونی هستش اگر بر اساس همون شناخت مجازی که ازش داریم رفتار خوب و دوستانه ای هم ازش دیده باشیم چرا باید آدم خوب و مهربونی نباشه ... و چطور باید برداشت خوبی که از طرف توی ذهنمون داریم رو مورد نقد واهی قرار بدیم ...

که البته همونطور که در پست اول هم گفته شده دوستان بدون ایراد گرفتن از نوع تحلیل یکدیگر می تونند اگر که نقدی هم از طرف مقابل دارند در کمال احترام بیان کنند و شخص مورد تحلیل هم امکان پاسخ دادن هم در مورد تعریف و تمجید ها و هم نقدها رو داره ...

و اینکه اینجا کسی نخواد شخصیت واقعی خودش رو نشون بده و به جاش یک شخصیت خوب و آرمانی از خودش به نمایش بزاره فکر نکنم اینجا قراره به افرادی که خودشون رو بهتر نشون بدن مدال افتخار یا جایزه نوبل بدن که طرف مجبور باشه طوری که دوست نداره رفتار کنه و البته می بینید هستند خیلی از افرادی که به دلیل رفتار نادرست از فروم اخراج هم شدند ...

در مورد تحلیل ستاره خانم هم اگر مشکلی بوده چون تحلیل دوستان در زمانی بوده که تاپیک روند مشخص و تعیین شده ای رو دنبال نمیکرد ...

ممنون ...

4. 9 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تینا رو از همون موقع که توی فروم عضو شده بود یعنی تقریبا 5 ساله کامل می شناسم به خاطر همین می تونم اینجا خیلی تحلیل کنم
    ولی خب تحلیل هام میشه گفت دیگه اکثرش قطعیه و به خاطر همین زیاد تحلیل نمی کنم که بقیه هم بیان تحلیل کنن
    فقط اینو بگم که از تعریف کردن خوشم نمیاد و مطمئنا تینا هم به تعریف من نیازی نداره
    خب تحلیل من اینجوریه که فقط چند تا از خصوصیت هاشو به طور خلاصه میگم:

- اکثر موقع ها پایه شوخی خیلی زیاد هست و در این زمینه انرژی خیلی بالایی هم داره و اصلا هم دوس نداره فضای خشکی وجود داشته باشه

- معمولا خیلی دیر عصبانی میشه یا میشه گفت عصبانیتش رو بروز نمیده

- ولی همون طور که سروش گفت کمی زودرنج هست ولی اسمشو نمیشه حتما زودرنجی گذاشت چون میشه گفت اکثر دخترا این ویژگی رو دارن

- در ادامه خصوصیت قبلی در عین حال خیلی راحت یه مسئله رو فراموش می کنه و حتی اگه یه دوستی باهاش دعوا کرده باشه معمولا راحت قضایا رو فراموش می کنه ولی خب مسلما شرطش اینه که اون فرد واقعا دوست باشه!

- به هنر خیلی علاقه داره و به خصوص در زمینه نقاشی میشه کارای خیلی خوبی ازش دید که شاید اگه به مرور سال های مختلف اونا رو مقایسه کرد پیشرفت قابل ملاحظه ای در اونا دیده بشه

- کلا به یادگیری در همه زمینه ها علاقه زیاد داره و خیلی زمینه ها رو دیدم که نسبت به قبلش پیشرفت داشته و اگه یکمی بیشتر تلاش کنه می تونه به نتایج بهتری هم برسه

- توی آموزش دادن خیلی خوب عمل می کنه و اگه یه چیزی رو بلد باشه خوب اونو به طرف مقابل یاد میده

- اگه ازش کمک بخوای معمولا نه نمیگه و تا جایی که بتونه کمک می کنه و فک می کنم کمک کردن رو خیلی دوس داره

- یه چیزی که خیلی زیاد علاقه داره اسمایل های مختلفه و حتی باعث میشه یه سری اسمایل ها رو بعضی ها بهشون معتاد بشن
    در عین حال روی بعضی اسمایل ها تعصب داره مثل اسمایل روباه که من جدیدا توی فروم از این اسمایل ها استفاده می کنم ازم شاکی شدش (الانم می خواستم بلافاصله بعد از این از این روباهه استفاده کنم ولی بی خیال شدم )

6. 16 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام مجدد

همون طور که تو پست قبل گفتم، من مدت زیادی با تینا همکار بودم ولی قبل از اون شناخت زیادی از تینا (atishpare) نداشتم
    چون اغلب سرم تو لاک و کار خودم بود یادم میاد بابک به من زنگ زد و موضوع تاسیس انجمن هنر رو مطرح کرد.. و بعد از اینکه
    قرار شد من این کار رو انجام بدم حرف این مطرح شد که خوبه این کار با کمک تینا انجام بشه. اولین همکاری من و تینا برای اون
    موقع بود. بعضی آدما هستن که "ذهن باز"ی دارن و برای هر موضوع راه حلی به ذهنشون میرسه، تینا جزء اون آدم هاست به
    علاوه ی حس و تم "فانتزی و دخترونه ی غنی شده" خب تاسیس و بعد از اون فعالیت در انجمن هنر و همکاری با تینا تجربه ی
    خوبی برای من بود و شناخت بهتری از ایشون پیدا کردم من و بابک بنا بر ضرورت راجع به انجمن تلفنی صحبت میکردیم، طبیعتا
    درباره ناظرین هم صحبت میشد به بابک گفتم من با ناظرین زیادی کار کردم، تینا واقـعا "متفاوت" و فوق العاده س ! سطحش بالا
    تر از یه ناظر عادی هست و.. / خلاصه من این "تمایز" رو به خاطر همون تم "فانتزی و دخترونه ی غنی شده" به بابک گفته بودم
    برای همین "دستیار ادمین" شدن تینا (که اون زمان ناظر من بود) چیز دور از ذهنی برای من نبود. یکی دو روز بعد از اون افزایش
    رتبه، یه نفر به من پیغام داد و گفت این کیه که یه دفعه شد دستیار ادمین، این حق تو بود که چند ساله تو پی سی هستی و..
    من جوابی به اون دوستمون دادم، که اینجا نقل به مضمون میکنم، گفتم بعضی ها هستن که میتونن تغییرات نامحسوس ایجاد
    کنن و غیـر مستقیم عناصر دیگه رو فعال کنن، من نزدیک 8،7 ساله تو پی سی ورلد هستم و جو مدیریتی فروم رو میشناسم
    پی سی ورلد در کنار یه نفر که "تغییر ساختار" بده (مثل مهران) به یه نفر دیگه احتیاج داره که جو و اتمسفر فروم و البته قبل از
    اون "تیم مدیریت" رو عوض کنه و "تینا" بهترین گزینه س / به نظرم تیم مدیریت دچار مرد سالاری شده بود و فروم شده بود مثل
    یه ماشین غول پیکر که چرخ دنده های خشک و سخت و مردونه داره، که نیاز هست گاهی از اون خشکی دربیاد، این کاری بود
    که تینا انجام داد، این برای منی که قبل از آمدن تینا، زمان حضور تینا، زمان استعفای تینا و در زمان بـازگشت تینا در تیم مدیریت
    بودم، کــــاملا قابل لمس بود، تنوعی که با اومدن تینا بوجود اومد و "احیای ققنوس وار" پی سی ورلد برای من کاملا ملموس و
    مشهود بود و هست. / مهران (مافیا)، بابک، آرمان و سروش هر کدوم یه تغییر و تفکر خـاص رو بوجود آوردن که لازمه ی انجمن
    بود، و تینا هم دقیقا همین نقش رو داشت و یک تم "فـانتزی و باطراوات" رو توی فروم بوجود آورد. / برای همین به نظر من تینا
    خیلی بیشتر از یک دستیار ادمین ساده هست که یه سری اختیارات و دسترسی های مدیریتی داره.

همین تم متفاوت، نگاه هنری و خاص، عقلانیت، دوستی و صمیمت و مهربانی و البته اینکه حد و مرز هر چیزی رو میدونه جزء
    خصوصیات مثبت تینا هست و تایید میکنم حرف سروش رو، یه مقدار "زود رنجی" رو نقطه ی ضعف ایشون تلقی میکنم. :)

با تشکر مهران...

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال:
    دلیلش چیه همه دارن تعریف میکنن؟منظورم اینه که بصورا افراطی هی دارین از کسی تحلیلش میکنین تعریف میکنن به غیر دو سه مورد دیگه واقعا تحلیل درست و حسابی ندیدم
    مثلا دارین تحلیل میکنینا یعنی باید هم نکات مثبت هم منفی رو بگید

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    Last edited by MR.CART; 23-04-2015 at 05:36.

9. 3 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام

قبلاً در انجمن متفرقه قدیم تاپیکی مشابه داشتیم به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونجا که اسمش نقد بود هم بیشتر حرف از خوبی دوستان بود، به خصوص وقتی کاربر مورد نظر کم‌حاشیه و محبوب بود و البته از جمع بانوان محترم.
    خب در محیطی دوستانه نقد هم وجود داشت و البته به دلیل عدم رضایت بینابین و بعضی کدورت‌ها هرازگاهی صحبت‌هایی یکطرفه و سردکننده زده می‌شد به همان صورت افراطی!

حالا در اینجا اون نقد یک پله پایین‌تر به تحلیل تغییر پیدا کرده، تا حالا هم تقریباً کسی با خصوصیات 50-50 مورد تحلیل قرار نگرفته!
    اصولاً این قبیل تاپیک‌ها وقتی به چالش کشیده می‌شن که در برابر تعریف و تمجیدها گروهی در جبهه‌ی مخالف انتقاداتی مطرح کنن و پیاز داغ ماجرا رو مهیا..
    خوندن پست اول اون تاپیک هم خالی از لطف نیست.

در مورد تینا هم اینطور بوده که خب باید گفت در کنار همه‌ی زحماتی که در انجمن کشیده طوری هم رفتار کرده که کمتر از گل نمی‌شه چیزی گفت یعنی تحلیل ما بیشتر به تقدیر شبیه می‌شه.
    خودم سعی می‌کنم نظرم مخلوطی از همه چیز باشه باشد که مقبول افتد
    خب پی سی با وجود کاربرهایی مثل ایشون جالب‌تر خواهد بود و اگه بخوام از بین افراد تأثیرگذار این انجمن فقط سه نفر با رسم شکل نام ببرم حتماً یکیش فلاور می‌باشد
    یوزری که از همون شروع خیلی قابل اعتماد و آشنا نشون داد. یادمه تازه یوزری به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شده بود و حتی فکر می‌کردم اینا دوقلویی چیزی هستند
    خیلی راحت با یک کامنت و احوالپرسی می‌شه فهمید که تنوع طلب و صبور هستند، متاسفانه چیز بیشتری درمورد خصوصیات اخلاقی در پروفایلش ننوشته
    چرا که نه! از پروفایل رنگیش، تعدد اسم کاربری و آواتارش و مواردی مثل استفاده از شکلک‌های مختلف به سادگی صحت بخش اول قابل برداشته
    در مورد صبر هم کافیه چند بار زنگشونو بزنید و فرار کنید تا متوجه اینم بشید روی کارایی که انجام میده با حوصله و منظم نشون داده، هنرمند و هنردوسته کافیه ازش بخوایین تم انجمن رو تغییر بده
    مثل اکثر کاربرهای دیگه ایده‌آل‌گراتر از دنیای واقعی عمل می‌کنه. یعنی به هر حال از یک سری اخلاقیات و احساسات در اینجا فاکتور گرفته شده (خشم و لجاجت و...) اما با توجه مقایسه‌هایی که از حضور واقعی و مجازی افراد داشتم و اصل ماجرا در افرادی که صداقت‌شون رو ثابت کردن تفاوت چندانی نداره و باطن افرادی حضور ثابت و طولانی‌تری دارن همینه یا به مرور همین فرم رو پیدا می‌کنه.

از نظر اخلاقی شخصیت کم‌نوسانی ازش دیدم که البته زیاد نظر شخصی خودش رو در انجمن بیان نمی‌کنه، شاید کمی تردید، کم‌حوصلگی و یا توودار بودن دلیلش باشه. با توجه به وقتی که در انجمن صرف می‌کنه از اون دست اخلاقای خاص و عجیب تا حالا ازش سر نزده یا شاید خیلی کم سر زده، روی این مورد مثال نمی‌زنم!
    دوستان آشناتر به زودرنجی اشاره کردند. خب من همیشه فکر می‌کنم افرادی که زیاد در انجمن دیده می‌شن یا عینکی هستند یا حساسیت‌شون روی بعضی مسائل زیادی بالا خواهد بود. من تمرکز روی بحث‌هایی که بیشتر در کار و زندگی روزمره باهاش سروکار دارند رو پیشنهاد می‌کنم.

11. 16 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا اگه من کل مواردی که تو ایشون دیدم رو تو دو سطر بگم اشکالی که نداره؟
    از کجا شروع کنم
    آقا ما تو یه گروه اجتماعی ایشونو دیدیم و فکر کردیم یه کاربر دیگس با یوزر جدید کلی گیر دادیم بهش . آتیش پاره رو میگم . چون زیادی بازیگوش بود خب بعدش که سوءتفاهم برطرف شد دیدیم تبدیل شده به دستیار انجمن .اگه بگم اصلا نفهمیدم این مدت چی شد و چه اتفاقی افتاد باور نمیکنید (با فرض اینکه توضیحات آقا مهران رو نخونده باشم).خلاصه همانند سایر کاربران فعال و ناظرین و مدیران و سوپرمدیران و ادیمن ها ، زحمت زیادی رو برای انجمن میکشه .. سه سطر که نشد؟

13. 12 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام
    اولین پست من در سال 94

قطعا هر کسی نقاط قوت و ضعفی در شخصیت ش داره که در محیط مجازی اونطور که میخواد در برخوردش با دیگران تنها بخشی از اون رو بروز میده

و اما @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز

شروع فعالیت من در انجمن آنقدرها قد نمیده که بخوام تحلیل درستی داشته باشم یا نقد قاطعی.
    و با خواندن تحلیل ها و تمجیدهای دوستان تنها یک نکته که به نظر میاد تاکیدی بر آن نشده و دوست داشتم عنوان بشه رو مینویسم:

آدم هایی هستند، که هر وقت به آنها میرسی، آرزو می کنی ای کاش زودتر ملاقات شان می کردی...از بس برایت آشنا هستند.
    اینقدر خودشان هستند، که تو را هم وادار می کنند، خودت باشی.

مکالمه ی غیرحضوری/ علیرضا اسفندیاری
    که فکر میکنم کاملا درست هم باشه:

بیوگرافی:
    هر طایفه‌ای به من گمــانی دارد ..
    من زان خــودم چنـان که هستم، هستــم

و نکته ی آخر
    همیشه مشوق خوبی برای فعالیتم بوده؛ چه در آغاز عضویت چه بعد از مدیریت.

15. 16 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یک پیشنهادی داشتم برای روند تحلیل شخصیت افراد، یک زیر تالار مجزا در بخش متفرقه ایجاد کنید و برای هر فردی تاپیک مخصوص خودش رو بزنید+ تاپیک انتقادات و پیشنهادات و...
    اینجوری هم از پراکنده بودن مطالب جلوگیری میشه، هم برای مراجعات خود فرد تحلیل شونده در ماه ها و شاید سال ها بعد، بتونه خاطره تلخ یا شیرینی رقم بزنه.
    هرچند تجربه نشون داده در ایران ما یک کلمه بزرگ به اسم نمیشه داریم که معلوم نیست چرا نمیشه.
    .
    .
    .
    اما در باب تحلیل شخصیت جناب فلاور:
    من نام کاربری ایشون رو میشنوم ناخودآگاه یاد دو چیز میوفتم:

1- فلافل
    2- فلاورجان (منظورم نام شهری در اصفهان هست، نه اینکه فلاور+جان= گل جان)

خوبی ها و مزیت های ایشون رو اکثر دوستان گفتن و منم در همین مدت زمان کوتاه با قضاوت صرفا بر اساس نوشته ها بر اونها صحه میذارم.

تنها پیشنهادی که دارم این هست که زیاد شخصیت آرمانی از خودتون بروز ندین.
    چون متاسفانه شخصیت های آرمانی با کوچکترین اشتباهی، سقوط های سنگینی میکنند.
    و مخصوصا آدمایی که دور و برشون هستن و روزی زبان به مدح میگشودند همان ها روزی زبان به تخریب خواهند گشود.

پسرخاله در کلاه قرمزی 94 حرف جالبی زد به جای اینکه بگه هر گلی یک بویی داره، گفت هر گلی یک خاری داره.
    و از آنجایی که نام کاربری شما معادل گل معنی میده:

فلاور جان سعی کن کمی خار داشته باشی اونم خاری که به چشم بیاد نه خارهای مخفی !!

17. 14 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

سلام
    از تمامی دوستان و کاربرانی که اومدن و نظرشون رو گفتند تشکر میکنم. من همه پست ها رو با دقت خوندم البته بیشترش تعریف بود و منو شرمنده کردید. این تاپیک میتونه کمک کنه حداقل معایب خودمون رو از دید دیگران بهتر بشناسیم. خیلی از صفات شخصیتی رو ممکن هست فقط دوستان قدیمی و یه سری رو فقط کسانی که خارج از انجمن باهاشون در ارتباط بودم بدونند. چیزی که مسلم هست صرفا از روی پست ها نمیشه شخصیت یه نفر رو شناخت نه در مورد من بلکه در مورد همه قطعا همینطور هست.

ضمن تشکر از شما @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فکر میکنم در همین مدت کوتاه هم پست های من رو با دقت مطالعه نکردین چون همه تقریبا میدونن اسم من تینا هست و تینا هم اسم دختره. با این حال شما من رو جناب خطاب کردین، البته اگر شما از جناب برای مونث و مذکر همزمان استفاده می کنید من بی اطلاع هستم.

پیرو همین بررسی هم باید بگم که تمامی مطالب این تاپیک مثل پست شما، نظرات دوستان هست که بعضا ممکنه درست یا غلط باشه. اکثر دوستان هم به من لطف دارن و طبق برخورد ها، درخواست ها و مکالمه هایی که با من داشتن نظر خودشون رو گفتن و این شخصیت آرمانی که به مذاق شما خوش نیومده ماحصل نظر دوستان هست وگرنه من در تقابل با کاربران اون کسی رو که هستم نشون میدم و به دنبال این نیستم که خودم رو عاری از ایراد نشون بدم چون قطعا خالی از ایراد نیستم و این رو اعتراف میکنم، به قول معروف گل بی خار خداست.

خوشبختانه یا متاسفانه تا حالا شما طعم اون خارها رو که مخفی هم نیستن نچشیدین وگرنه کاربران و مسئولین بسیاری ازش بی نصیب نبودن.

ممنونم

19. 17 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •