ب پست ما هم یه نظر بنداز
ممنون
ب پست ما هم یه نظر بنداز
ممنون
ببخشيد فكر كردم 2 پس قبلي براي يك نفر هست
خوب اين كه چيز خاصي نشون نمي ده
فقط يه hsf مي بينم كه فكر مي كنم كافي باشه
اگر مودمتون hsf باشه پست اول همين تاپيك رو بخونيد كارتون راه مي افته
سلام
چطور میشه در لینوکس اجازه ی اجرای kppp رو به کاربران عادی (غیر ریشه) هم داد؟
من خيلي وقت پيش كه دنبال همين قضيه بودم يه راه حلي پيدا كردم ولي الان منبعش رو يادم نمي آد... ولي حالا راه حل اينه
1- به عنوان root فايل /etc/pam.d/kppp رو باز مي كني (با يه text editor معمولي)
2- يه خط مي بيني كه نوشته
3- كلمه required را به sufficient تغيير بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- خط زير رابه آخر نوشته ها اضافه كن
فايل را ذخيره كن و ببند. دفعه بعد كه kppp را اجرا مي كني باز همون صفحه پسورد root مي آد ولي اين بار به جاي اين كه پسورد وارد كني دكمه cancel را بزن. مي بيني كه صفحه شماره گيري ظاهر مي شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تو لینوکس دبیان میخوام که به اینترنت وصل بشم ولی باkppp هنگامی که بوق مودم در میآد و بعد از کلی! سر و صدا کردنش بلافاصله بعد از تموم شدن سرو صدا ارتباط قطع میشه و می نویسه که احتمالاْ مشکل Authentication وجود داره.
یعنی اول خارج می شه رو details که می زنم اینو می نویسه.
با gnome-ppp هم که وصل می شم با exit code 16 قطع می شه!(۱۶ = ارتباط از طرف مودم قطع شد) البته بعد از کلی سروصدا!
wvdial هم که هی موقع وصل شدن هنگ می کنه و قاطی میکنه.
من باید چی کار کنم؟
سلام
نوع مودم شما چی هستش
به کدوم isp میخواستید وصل بشید
فایل log اینجا بذارید
مودم من Intel Modem 536ep internal می باشد.
می خواستم به چند تا ISP از جمله افرانت و امیدان و نارون وصل شم.
فایل لوگ رو دقیقاً از کجا وردارم؟
سلام دوست من
مطمئنی درایورش رو درست نصب کردی؟
من که سر در نمیارم
من هم همچین مشکلی پیدا می کرم ولی بعد از چند بار امتحان کردن خودش درست می شد و مشکل از لینوکس نبود
سلام
این مشکل رو من تو سوسه هم داشتم یعنی kppp موقع وصل شدن ناگهان قطع می شد ولی با kinternet مشکل حل شد.
ولی دبیان که kinternet نداره!
تو دبیان با gnome-ppp تونستم به افرانت بدون user و pass وصل بشم ولی انگار برای انتقال این دو تا اصلا نمی تونه ارتباط درستی با ISP برقرار کنه. یعنی وقتی کارت وارد می کنم وصل نمی شه!
حالا می تونید بگید مشکل از چیه؟
نرم افزار دیگه ای به جز ppp و wvdial برای وصل شدن به اینترنت تو لینوکس وجود داره؟
سلام
یه کار دیگه هم میتونی بکنی isp تو عوض کن شاید درست شد مثل سپنتا پارس آنلاین امتحانش ضرری نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)