میخواستم بدونم کدوم مراکز مخابراتی 16 مگ میدن و کسی تو مرکز کاشانی 16 مگ داره یا نه ؟
میخواستم بدونم کدوم مراکز مخابراتی 16 مگ میدن و کسی تو مرکز کاشانی 16 مگ داره یا نه ؟
آره از این "ارتقاء" ها تو مرکز مخابراتی ما هم حدود 2 ماه پیش رخ داد و حدود 4 روز اینترنتم و 1 روز تلفنم قطع بود. بعد از اتصال مجدد، خط من که قبلش تا 8 مگ میکشید، دیگه به سختی روی 6.5 و نهایت بعضی وقتا 7 میاد، در هر مودی (adsl2 g.992.3 بهترین حالت رو میده؛ qos:vbr)...
پیگیری هم فایده نداشت!
Last edited by Zeitgeist; 04-01-2015 at 21:12. دليل: typo
باید زنگ بزنی adsl 2+ بکنن چون خطت درست هست فقط اینکه gdmt شده مورد هست چون اولا gdmt بیشتر از ۸.۵ مگ در تیوری نمیکشه! شما ۸ بگیر و اینکه snr خیلی کمتری نسبت به adsl2+ میده!
اگه رو adsl2+ ببندن برات دوباره همه چی درست میشه!
راستش مشابه این مشکل رو اواخر شهریور یا اوائل مهر هم داشتم. یه 2 روزی ریت خطم با مدولاسیون ADSL2+ اومده بود روی 7 مگ. نوسان هم داشت. اون موقع از پشتیبانی پیگیری کردم، گفت که مشکل از طرف خودشونه و چند ساعت دیگه درست میشه که شد. اون دفعه مصادف بود با موقعی که پروفایلها رو داشتن روی 16 مگ میبستن. فکر کنم خط من رو هم ارتقا داده بودن به 16 مگ. چون خط نمیکشید، نسبت به پروفایل 9 مگ، تو سرعت پایینتری سینک میشد.
این بار هم که تماس گرفتم همین حرف رو زد. اما بعد از 3 روز هنوز وضعیت به همون منواله. به هر حال هر چی هست مشکل از خودشونه. انکار هم نکردن. اما چرا درست نمیشه، نمیدونم.
حرف شما در مورد این که G.dmt بیشتر از حدود 8 مگ رو نمیکشه درسته کاملن. اما اگه تو همین مدولاسیون SNR لب مرز باشه (که خط من تو این 4 - 5 روزه با SNR حدود 7 دسیبل این جوریه)، احتمالن رو ADSL2+ هم باید همین مشکل رو داشته باشه یا حتی وضعیت بدتر هم بشه. به هر حال تا جایی که من اطلاع دارم وضعیت نویز با مدولاسیون ADSL2+ باید نسبت به وضعیت نویز با مدولاسیون G.dmt بدتر باشه قاعدتن.
البته من هنوز فرصت نکردم دوباره پیگیری کنم و حتی ازشون بخوام که مدولاسیون رو بذارن روی ADSL2+. ولی با توجه به اتفاق مشابهی که حدود 3 ماه پیش هم افتاده بود و همین بالا در جواب دوستمون، Zeitgeist، توضیح دادم، احتمالن بنا به دلایلی بعد از «ارتقا» تجهیزات وضعیت نویز خط من بیشتر شده.
تا جایی که من شنیدم مرکز مخابراتی کاشانی (که من هم همونجا هستم) و تقریبن تمامی مراکز مخابراتی تهران 16 مگ میدن اما به شرطی که خطت کششش رو داشته باشه. تو این مرکز مخابراتی از حدود 3 ماه پیش فکر کنم خطهایی رو که میکشه میبندن روی 16 مگ. من همون 3 ماه پیش تماس گرفتم که خطم رو ببندن روی 16 مگ، اون کارشناس گفت که فعلن دست مسؤول مستقیم خود این مرکزه این کار و گفت که این مسؤول مستقیم هم خودش بر اساس وضعیت خط مشترک این کار رو انجام میده. چون خط من کشش 16 مگ رو نداشت و در بهترین حالت بین 10 تا 11 مگ رو میکشید من هم پیگیری نکردم دیگه.
من فن آوا داشتم با جی دی ام تی رو ۸مگ بهم ۸-۹ میداد بعد ۱۰-۲۰ روز سر کله زدن کردنش ایدی اس ال و اون موقع شد ۱۱.۵ هیچ چیزی هم تغسیر نکرد
الان هم پارس و واست تست کردم از تو مودم جی د ام تی کردم
قبلش رو۹ مگ بهم ۱۱-۱۲ میداد با adsl2+
اما رو gdmt که گذاشتم شینک که کرد اولا رو ۸ سینک شد بعدم snr شد ۶.۵
دوباره کردمش adsl2+ درست شد
واسه این گفتم بهت
به کاری هم میتپنی از تو مودم دستی adsl2+ بزن سینک شه شاید نبسته باشن برات
.................................................
Last edited by Enter; 05-01-2015 at 12:26.
آقا این مشکل قطع و وصلی چراغ Internet دیوونه م کرده!! منتها چیز جالبی که کشف کردم این بوده که از بین 5 عدد اسپلیتری که طی چند ماه خریدم یه اسپلیتر پوکیده بدون مارک و بدون حتی یک نوشته وقتی ازش استفاده میکنم هیچگونه قطعی ایجاد نمیشه مگر اینکه گوشی تلفن زنگ بخوره و یا بخوام تماس بگیرم اون موقع س که اینترنت قطع میشه منتها مابقی اسپلیترها که آخریش رو امروز به قیمت هفت هزار تومن خریدم اتوماتیک اینترنت رو قطع و وصل میکنن اینم عکس ها اولی همون اسپلیتر پوکیده بدون نام و نشانعکس دوم هم دوتا از مجموع 5 اسپلیتر مارک دار و دارای کاتالوگ و از این حرفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا پاک شود ....
Last edited by Arsenal2012; 05-01-2015 at 20:27.
حالا فهمیدی پارس انلاین چقدر خوبه؟
جدای از شوخی
مودمتو عوض نکردی؟یعنی کشش خطتت کمتر شده؟
توی تنظمات مودم هست گزینه دی اس ال توی ستینگ
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)