تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 848 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم کدوم مراکز مخابراتی 16 مگ میدن و کسی تو مرکز کاشانی 16 مگ داره یا نه ؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

همه جای دنیا وقتی صحبت از ارتقا می‌شه آدم یاد بهبود کیفیت می‌افته، تو ایران برعکسه.

هفته پیش 2 - 3 روزی به خاطر کابل‌برگردان تو مرکز مخابراتیمون، تلفنا قطع بود، بعدشم که تلفن وصل شد، اینترنت نداشتیم. پیگیری کردم از پشتیبانی پارس‌آنلاین، گفتن که داریم تجهیزات تو مرکز مخابرات رو ارتقا می‌دیم. پیش خودم گفتم چه خوب. بعد از چند روز علافی و نداشتن اینترنت، بالأخره 4شنبه اینترنت وصل شد. اما خط دسته‌گلم که رو پروفایل 9مگ SNR دور و ور 13 دسیبل می‌داد، حالا اومده روی کمتر از 8 مگ با SNR دور و ور 7 دسیبل. تازه تو ساعت‌های مختلف هم ریت خط نوسان داره. بین 7 مگ تا 8 مگ. تازه مدولاسیون خط رو هم از ADSL2+ فیکس کردن روی G.dmt.

یعنی تازه فهمیدم که تو کل عمرم برداشتم از واژه «ارتقا» برعکس بوده.

امیدوارم دیگه بیشتر از این «ارتقا» ندن تجهیزات رو.
    آره از این "ارتقاء" ها تو مرکز مخابراتی ما هم حدود 2 ماه پیش رخ داد و حدود 4 روز اینترنتم و 1 روز تلفنم قطع بود. بعد از اتصال مجدد، خط من که قبلش تا 8 مگ میکشید، دیگه به سختی روی 6.5 و نهایت بعضی وقتا 7 میاد، در هر مودی (adsl2 g.992.3 بهترین حالت رو میده؛ qos:vbr)...

پیگیری هم فایده نداشت!
    Last edited by Zeitgeist; 04-01-2015 at 21:12. دليل: typo

3. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

همه جای دنیا وقتی صحبت از ارتقا می‌شه آدم یاد بهبود کیفیت می‌افته، تو ایران برعکسه.

هفته پیش 2 - 3 روزی به خاطر کابل‌برگردان تو مرکز مخابراتیمون، تلفنا قطع بود، بعدشم که تلفن وصل شد، اینترنت نداشتیم. پیگیری کردم از پشتیبانی پارس‌آنلاین، گفتن که داریم تجهیزات تو مرکز مخابرات رو ارتقا می‌دیم. پیش خودم گفتم چه خوب. بعد از چند روز علافی و نداشتن اینترنت، بالأخره 4شنبه اینترنت وصل شد. اما خط دسته‌گلم که رو پروفایل 9مگ SNR دور و ور 13 دسیبل می‌داد، حالا اومده روی کمتر از 8 مگ با SNR دور و ور 7 دسیبل. تازه تو ساعت‌های مختلف هم ریت خط نوسان داره. بین 7 مگ تا 8 مگ. تازه مدولاسیون خط رو هم از ADSL2+ فیکس کردن روی G.dmt.

یعنی تازه فهمیدم که تو کل عمرم برداشتم از واژه «ارتقا» برعکس بوده.

امیدوارم دیگه بیشتر از این «ارتقا» ندن تجهیزات رو.
    باید زنگ بزنی adsl 2+ بکنن چون خطت درست هست فقط اینکه gdmt شده مورد هست چون اولا gdmt بیشتر از ۸.۵ مگ در تیوری نمیکشه! شما ۸ بگیر و اینکه snr خیلی کمتری نسبت به adsl2+ میده!
    اگه رو adsl2+ ببندن برات دوباره همه چی درست میشه!

5. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره از این "ارتقاء" ها تو مرکز مخابراتی ما هم حدود 2 ماه پیش رخ داد و حدود 4 روز اینترنتم و 1 روز تلفنم قطع بود. بعد از اتصال مجدد، خط من که قبلش تا 8 مگ میکشید، دیگه به سختی روی 6.5 و نهایت بعضی وقتا 7 میاد، در هر مودی (adsl2 g.992.3 بهترین حالت رو میده؛ qos:vbr)...

پیگیری هم فایده نداشت!
    راستش مشابه این مشکل رو اواخر شهریور یا اوائل مهر هم داشتم. یه 2 روزی ریت خطم با مدولاسیون ADSL2+ اومده بود روی 7 مگ. نوسان هم داشت. اون موقع از پشتیبانی پیگیری کردم، گفت که مشکل از طرف خودشونه و چند ساعت دیگه درست می‌شه که شد. اون دفعه مصادف بود با موقعی که پروفایل‌ها رو داشتن روی 16 مگ می‌بستن. فکر کنم خط من رو هم ارتقا داده بودن به 16 مگ. چون خط نمی‌کشید، نسبت به پروفایل 9 مگ، تو سرعت پایین‌تری سینک می‌شد.

این بار هم که تماس گرفتم همین حرف رو زد. اما بعد از 3 روز هنوز وضعیت به همون منواله. به هر حال هر چی هست مشکل از خودشونه. انکار هم نکردن. اما چرا درست نمی‌شه، نمی‌دونم.

باید زنگ بزنی adsl 2+ بکنن چون خطت درست هست فقط اینکه gdmt شده مورد هست چون اولا gdmt بیشتر از ۸.۵ مگ در تیوری نمیکشه! شما ۸ بگیر و اینکه snr خیلی کمتری نسبت به adsl2+ میده!
    اگه رو adsl2+ ببندن برات دوباره همه چی درست میشه!
    حرف شما در مورد این که G.dmt بیشتر از حدود 8 مگ رو نمی‌کشه درسته کاملن. اما اگه تو همین مدولاسیون SNR لب مرز باشه (که خط من تو این 4 - 5 روزه با SNR حدود 7 دسیبل این جوریه)، احتمالن رو ADSL2+ هم باید همین مشکل رو داشته باشه یا حتی وضعیت بدتر هم بشه. به هر حال تا جایی که من اطلاع دارم وضعیت نویز با مدولاسیون ADSL2+ باید نسبت به وضعیت نویز با مدولاسیون G.dmt بدتر باشه قاعدتن.

البته من هنوز فرصت نکردم دوباره پیگیری کنم و حتی ازشون بخوام که مدولاسیون رو بذارن روی ADSL2+. ولی با توجه به اتفاق مشابهی که حدود 3 ماه پیش هم افتاده بود و همین بالا در جواب دوستمون، Zeitgeist، توضیح دادم، احتمالن بنا به دلایلی بعد از «ارتقا» تجهیزات وضعیت نویز خط من بیشتر شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میخواستم بدونم کدوم مراکز مخابراتی 16 مگ میدن و کسی تو مرکز کاشانی 16 مگ داره یا نه ؟
    تا جایی که من شنیدم مرکز مخابراتی کاشانی (که من هم همون‌جا هستم) و تقریبن تمامی مراکز مخابراتی تهران 16 مگ می‌دن اما به شرطی که خطت کششش رو داشته باشه. تو این مرکز مخابراتی از حدود 3 ماه پیش فکر کنم خط‌هایی رو که می‌کشه می‌بندن روی 16 مگ. من همون 3 ماه پیش تماس گرفتم که خطم رو ببندن روی 16 مگ، اون کارشناس گفت که فعلن دست مسؤول مستقیم خود این مرکزه این کار و گفت که این مسؤول مستقیم هم خودش بر اساس وضعیت خط مشترک این کار رو انجام می‌ده. چون خط من کشش 16 مگ رو نداشت و در بهترین حالت بین 10 تا 11 مگ رو می‌کشید من هم پیگیری نکردم دیگه.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

راستش مشابه این مشکل رو اواخر شهریور یا اوائل مهر هم داشتم. یه 2 روزی ریت خطم با مدولاسیون ADSL2+ اومده بود روی 7 مگ. نوسان هم داشت. اون موقع از پشتیبانی پیگیری کردم، گفت که مشکل از طرف خودشونه و چند ساعت دیگه درست می‌شه که شد. اون دفعه مصادف بود با موقعی که پروفایل‌ها رو داشتن روی 16 مگ می‌بستن. فکر کنم خط من رو هم ارتقا داده بودن به 16 مگ. چون خط نمی‌کشید، نسبت به پروفایل 9 مگ، تو سرعت پایین‌تری سینک می‌شد.

این بار هم که تماس گرفتم همین حرف رو زد. اما بعد از 3 روز هنوز وضعیت به همون منواله. به هر حال هر چی هست مشکل از خودشونه. انکار هم نکردن. اما چرا درست نمی‌شه، نمی‌دونم.

حرف شما در مورد این که G.dmt بیشتر از حدود 8 مگ رو نمی‌کشه درسته کاملن. اما اگه تو همین مدولاسیون SNR لب مرز باشه (که خط من تو این 4 - 5 روزه با SNR حدود 7 دسیبل این جوریه)، احتمالن رو ADSL2+ هم باید همین مشکل رو داشته باشه یا حتی وضعیت بدتر هم بشه. به هر حال تا جایی که من اطلاع دارم وضعیت نویز با مدولاسیون ADSL2+ باید نسبت به وضعیت نویز با مدولاسیون G.dmt بدتر باشه قاعدتن.

البته من هنوز فرصت نکردم دوباره پیگیری کنم و حتی ازشون بخوام که مدولاسیون رو بذارن روی ADSL2+. ولی با توجه به اتفاق مشابهی که حدود 3 ماه پیش هم افتاده بود و همین بالا در جواب دوستمون، Zeitgeist، توضیح دادم، احتمالن بنا به دلایلی بعد از «ارتقا» تجهیزات وضعیت نویز خط من بیشتر شده.
    من فن آوا داشتم با جی دی ام تی رو ۸مگ بهم ۸-۹ میداد بعد ۱۰-۲۰ روز سر کله زدن کردنش ایدی اس ال و اون موقع شد ۱۱.۵ هیچ چیزی هم تغسیر نکرد
    الان هم پارس و واست تست کردم از تو مودم جی د ام تی کردم
    قبلش رو‌۹ مگ بهم ۱۱-۱۲ میداد با adsl2+
    اما رو gdmt که گذاشتم شینک که کرد اولا رو ۸ سینک شد بعدم snr شد ۶.۵
    دوباره کردمش adsl2+ درست شد
    واسه این گفتم بهت
    به کاری هم میتپنی از تو مودم دستی adsl2+ بزن سینک شه شاید نبسته باشن برات

10. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

.................................................
    Last edited by Enter; 05-01-2015 at 12:26.

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

آقا این مشکل قطع و وصلی چراغ Internet دیوونه م کرده!! منتها چیز جالبی که کشف کردم این بوده که از بین 5 عدد اسپلیتری که طی چند ماه خریدم یه اسپلیتر پوکیده بدون مارک و بدون حتی یک نوشته وقتی ازش استفاده میکنم هیچگونه قطعی ایجاد نمیشه مگر اینکه گوشی تلفن زنگ بخوره و یا بخوام تماس بگیرم اون موقع س که اینترنت قطع میشه منتها مابقی اسپلیترها که آخریش رو امروز به قیمت هفت هزار تومن خریدم اتوماتیک اینترنت رو قطع و وصل میکنن اینم عکس ها اولی همون اسپلیتر پوکیده بدون نام و نشان عکس دوم هم دوتا از مجموع 5 اسپلیتر مارک دار و دارای کاتالوگ و از این حرفا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لطفا پاک شود ....
    Last edited by Arsenal2012; 05-01-2015 at 20:27.

14. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوست عزیز میشه لطفا آموزش دستی adsl2+ رو بگی؟ منم الان رو حالت gdmt است شاید به خاطر همین هست خطم مشکل داره

سلام دوستان عزیز من چند روزه فن آوا گرفتم پورتم مشکل داره روزا از ساعت 8 صبح تا 5 عصر پورتم رو 2 مگ هست و از 5 عصر تا 7 صبح میاد رو 1 مگ مشکل چیه ؟؟
    سرعت دانلود از 8 صبح تا 5 عصر 220 است از 5 عصر تا 8 صبح 120 است

این اسکرین شات ماله همین الان است که فن آوا سرویس 1 مگ 6 شبانه است پورت رو 2 مگ هست:

و عصر ها هم از 5 عصر تا 7 صبح مشخصات اینجوری میشه:

SNR Margin (dB): 20.4 28.0
    Attenuation (dB): 56.0 28.5
    Output Power (dBm): 12.5 18.2
    Attainable Rate (Kbps): 1400 1064
    Rate (Kbps): 1100 512

کارشناس فن آوا هم اومد خونمون رفتیم از سر خط تست کردیم باز همین مشکل رو داشتم و مشخصات هیچ تعغیری نکرد!!! !!! من تا 1 هفته پیش پارس انلاین داشتم روزا رو 4 مگ بودم شب ها رو 2 مگ !!! الان فن آوا دقیقا شده نصف پارس مشکل چیه؟؟؟

این لینک ماله زمانی هست که پارس داشتم و پورتم روزا رو 4 مگ و شبا رو 2 مگ بود :

حالا فهمیدی پارس انلاین چقدر خوبه؟
    جدای از شوخی
    مودمتو عوض نکردی؟یعنی کشش خطتت کمتر شده؟
    توی تنظمات مودم هست گزینه دی اس ال توی ستینگ

16. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •