سلام
تو یزد isp خوب چیه؟ خودم های وب دارم، نه می تونم بگم راضیم نه ناراضی. قیمت گیگش چون بسته داره بهترینه، ولی قطعی وصلی زیاد داره.
میخوام نامحدود بگیرم، چی خوبه؟ شاتل تازه نمایندگیش اومده، نظرتون چیه؟
بهترین آسیاتک هستش من خودم شاتل داشتم . آشغاله . من سرویس ۱۰ مگ ۱۰گیگ رو میگیرم . شما اگه مصرفت کم تره ، میتونی ۱۰ مگ نیم گیگ بگیری اگه حجم نیم گیگ کمه هم میتونی گیگ جداگانه بخری . (بهترین کار)
سلام دوستان
من منطقه خونه ام داره عوض می شه و می رم سمت اکباتان
می خواستم لطفا دوستان ساکن اکباتان از تجربه سرویس دهنده هاشون بگن و سرجمع بفرمایید بهترین سرویس دهنده توی اون منطقه کدوم شرکته. دانلود شبانه واسم هیچ اهمیتی نداره فقط سرعت دان و آپ بالا و باز کردن وب و اینستای سریع
سلام
دوستان درخواست راهنمایی دارم
من اینترنت 10 مگ مخابرات دارم وقتی مودم را به سیم مخابرات وصل میکنم از جلو در خونه سرعتم دانلودم 1 مگ هست اما وقتی به پریز خونه وصل میکنم سرعتم 500 کیلو میشه؟ چکار کنم؟
یک سیم تلفن گرفتم مستقیم از در اوردم به مودم اما بازم تاثیری نداره اگه تلفن خونه را قطع کنم ( از همون در ورودی ) سرعت بالا میره اما به محض وصل کردن سیم تلفن خونه سرعت 500 کیلو میشه
از دوستان شهر ساری کسی اینجا هست یه راهنمایی در مورد شرکت کندونت بکنه!!
ممنون
شاتل نامحدوداش واقعی نیست
یعنی هر کدوم از سرویس های art رو بگیری بعد از چند گیگ دانلود سرعتتون کم می کنن
تا جایی که اطلاع دارم art 1 بعد از 15-16 گیگ دانلود سرعتتون رو کم می کنن ...
خودم ساکن میبدم ، اینترنت مخابرات دارم ، سرویس 5 مگ گرفتم شبی 9 گیگ دانلود دارم ، از 3-8 صبح که شده 168 هزار ... یک ساله
دو مگ هم قبلش داشتم ، شبی 4 و نیم گیگ دانلود داشتم ، البته قبلاً ساعت دانلود 1 تا 7 بود ، ولی الان ساعت 3 تا 8 هست ... فکر کنم 3.5 گیگ بتونی بگیری
حتماً هم سرویس پیش پرداخت بگیر ، چون سرویس های پس پرداخت دانلود رایگان ندارن ...
سلام
آره فهمیدم شاتل نامحدودش خوب نیست نگرفتم.
فعلن همون های وب رو تمدید کردم، گیگش قیمتش خیلی خوبه.
مخابرات یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست آدم میمونه بگیره یا نه!!
5 مگ تو خود یزد میدن؟
با سلام دوستان قصد تهیه اینترنت برای بازیهای انلاین رو دارم ! میخواستم بدونم تو تهران ، منطقه ۵ کدوم شرکت بهترین ping رو ارائه میده ! با تشکر از دوستان !
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
از این لینک می تونی سرویس 5 یا 10 مگ رو ثبت نام کنی ، بعد 1 روز بهت زنگ می زنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که یه سالیه دارم راضی ام ، مشکلی نداشته ...
من میبدم ، ولی یزد هم ارائه می دن ، اگه خطتتون بکشه 10 مگ بردار ، فک کنم شبی 15 گیگ بتونی دانلود کنی
اینم تست سرعت 5 مگ خودم ، البته خط رو 10 مگ بسته شده ، ولی تا 600 بیشتر سرعت نمیده
- - - Updated - - -
از این لینک می تونی سرویس 5 یا 10 مگ رو ثبت نام کنی ، بعد 1 روز بهت زنگ می زنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که یه سالیه دارم راضی ام ، مشکلی نداشته ...
من میبدم ، ولی یزد هم ارائه می دن ، اگه خطتتون بکشه 10 مگ بردار ، فک کنم شبی 15 گیگ بتونی دانلود کنی
اینم تست سرعت 5 مگ خودم ، البته خط رو 10 مگ بسته شده ، ولی تا 600 بیشتر سرعت نمیده
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)