تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 52 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان تعرفه های نامحدود چی ؟ اونا رو هم تغییر دادن ؟

این لیست تعرفه های ISP اینجاست ... استان گیلان - اندیشه سبزخزر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تا دو روز پیش تغییری در عنوان پلن های نامحدود ندیدم ... امروز دیدم که مثلا نوشتن :

اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه - 255000 تومان

من ماه پیش همین رو زدم - 1 مگ - سرعت روزانه و شبانه اش یکیه ... اکثر اوقات 150 - حدود 300 الی 350 گیگ هم دانلود داشتم این ماه. امشب هم تموم میشه دقیقا
    حالا میخواستم همین سرویس رو تمدید کنم دیدم نوشته با حداقل ترافیک تضمین شده ی 100 گیگ در یک ماه ... بهم گفتن بعد از دانلود 100 گیگ سرعتت میاد پایین . اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده

No Unlimited Download Anymore

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر هم واقعا مصرف منصفانه تصویب نشده باشه اینقدر برا وزیر کامنت میزارن تا آخرش عملی بشه
    معمولا باید مصوبه تصویب بشه که شرکت عملیش کنه حالا چطور صبانت قبل از اینکه تصویب بشه یا اینکه خبرش رسما منتشر بشه اجراییش کرده ؟ بعدشم خیلی از شرکتا از قبل مصرف منصفانه گذاشته بودن مثل شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین حالا صبانت هم بهشون اضافه شده
    خب صبانت مصرف منصفانه گذاشته تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه کاری نکنید که برا بقیه شرکتا هم عملی بشه

این هم از مصرف منصفانه شاتل که میگه کاربر در ماه 2گیگ مصرف کنه که از خیلی وقت پیش اینو تو سایتش دیدم
    * کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.

پس لطفا قضیه رو بزرگش نکنید چون اگر برا همه شرکتا الزامی شد به ضرر همه تموم میشه
    Last edited by farshad0123; 27-09-2014 at 17:53.

3. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان چه خبر این چند روزه اینترنت نداشتم خبر جدیدی نشده

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا هرچه سریع تر منبع این اخبار رو به تیم مدیریت انجمن اینترنت اعلام کنید
    در غیر اینصورت احتمال بستن این تاپیک و تاپیک های مربوطه دور از انتظار نیست
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    اگه صفحه اول رو دقیق مطالعه کرده بودید تمام مدارک گذاشته شده + اینکه خود آقا میلاد هم تایید کردن محدود کردن شبانه رو و خودشون گفتند موافق زدن این تایپک هستند لطفا به صفحه اول مراجعه کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگر هم واقعا مصرف منصفانه تصویب نشده باشه اینقدر برا وزیر کامنت میزارن تا آخرش عملی بشه
    معمولا باید مصوبه تصویب بشه که شرکت عملیش کنه حالا چطور صبانت قبل از اینکه تصویب بشه یا اینکه خبرش رسما منتشر بشه اجراییش کرده ؟ بعدشم خیلی از شرکتا از قبل مصرف منصفانه گذاشته بودن مثل شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین حالا صبانت هم بهشون اضافه شده
    خب صبانت مصرف منصفانه گذاشته تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه کاری نکنید که برا بقیه شرکتا هم عملی بشه

این هم از مصرف منصفانه شاتل که میگه کاربر در ماه 2گیگ مصرف کنه که از خیلی وقت پیش اینو تو سایتش دیدم
    * کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.

پس لطفا قضیه رو بزرگش نکنید چون اگر برا همه شرکتا الزامی شد به ضرر همه تموم میشه
    من یک بار به یکی از دوستان گفتم این مثل اینکه مثل کبک سرت بکنی زیر برف خوب اگر ما بی خیال بشیم به نظرت وزیر یا تنظیم مقررات بی خیال میشند وقتی این قانون رو همه شرکت ها اجرا کردند اون موقع اعتراض دیگه فایده نداره

7. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

......................

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنم
    الان اومدم گفتم
    اون دوستمون ساعت 10 شب شماره رو به شما دادن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان تعرفه های نامحدود چی ؟ اونا رو هم تغییر دادن ؟

این لیست تعرفه های ISP اینجاست ... استان گیلان - اندیشه سبزخزر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تا دو روز پیش تغییری در عنوان پلن های نامحدود ندیدم ... امروز دیدم که مثلا نوشتن :

اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه - 255000 تومان

من ماه پیش همین رو زدم - 1 مگ - سرعت روزانه و شبانه اش یکیه ... اکثر اوقات 150 - حدود 300 الی 350 گیگ هم دانلود داشتم این ماه. امشب هم تموم میشه دقیقا
    حالا میخواستم همین سرویس رو تمدید کنم دیدم نوشته با حداقل ترافیک تضمین شده ی 100 گیگ در یک ماه ... بهم گفتن بعد از دانلود 100 گیگ سرعتت میاد پایین . اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده

No Unlimited Download Anymore

شما ماه پیش هم همین 250 تومنو دادی ؟ ( خیلیه برای یکماه )
    والا "حداقل تضمین شده" معنیش اینه که کمتر از این مقدار تضمین میدن نشه و بیشترش هم که کاملا ممکنه . این معنی صحیح این بند بود اما ...
    از اونجایی که اینجا همه لغات معنی عکس میدن و بله یعنی نه و قرمز یعنی آبی و غیرانتفاعی یعنی پولی ....
    میتونه اینجور تفسیر بشه که : خونه پرش میگذاریم انقدر دانلود کنی نه بیشتر .!

اون دوستمون ساعت 10 شب شماره رو به شما دادن!!!
    اصلا پستهای بعدشو خوندی ؟؟

11. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقای روحانی در گفتگو با شبکه خبری CNN : ما در پی ایجاد یک شبکه بسیار مهم اطلاعاتی در کشور هستیم که کارش را شروع کرده‌ایم. شما می‌دانید که پهنای باند به مراتب از سال گذشته بیشتر شده و امروز مردم در رفاه بیشتری هستند در استفاده از اطلاعات. البته این به آن معنا نیست که همه خواسته‌های مردم برآورده شده اما در این یک سال قدم‌های خوبی برداشته شده است.
    Last edited by Dr Nima; 28-09-2014 at 02:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله خوب , پهنای باند بیشتر شده ولی اینکه بموازات آن زمان تاخیر بسیار بالاتر رفته و قیمتها هم ایضاء چیز مهمی نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •