سلام دوستان عزیز ۲ تا سوال:
۱ _ سرویس ۱۲۸ ماهیانه ۵ گیگ سرعت دانلود تو روز و تایم رایگان چند هست?
۲ _ من ۱۰ ماه پیش از مبین نت سرویس داشتم قطع و وصلی نت نداشتم الان وضعیت چطوره پینگ چطوره؟
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
سلام دوستان عزیز ۲ تا سوال:
۱ _ سرویس ۱۲۸ ماهیانه ۵ گیگ سرعت دانلود تو روز و تایم رایگان چند هست?
۲ _ من ۱۰ ماه پیش از مبین نت سرویس داشتم قطع و وصلی نت نداشتم الان وضعیت چطوره پینگ چطوره؟
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
سلام دوستان
من سرویس 1 مگ محدود دارم. uplink و downlink باید روی چند باشه؟
الان اینطور هست:
uplink: 524, downlink: 1048
پینگم حتی با داخل به شدت افتضاحه: 200-230
میشه گفت uplink رو حدود 768 یا 1024 ببندن؟
یکی از دوستای من وایمکس مبین نت داشت الان از 3 جی ایارنسل استفاده میکنه میگه هم به صرفه تره هم سرعتش بیشتره. اگه واقعا سرعتش از وایمکس بیشتره همون یه مودم 3جی بگیرم با ایرانسل کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سرعت 3G ایرانسل هم به مکانی که قرار داری و فاصله تا دکل و پوشش بستگی داره قیمت بسته ها را از کد *۵۵۵# میتونی دریافت کنی و یک ضرب و تقسیم بکن ببین واست کد وم میصرفه اگه میتونی مودم دوستت را بگیر و سرعت را تست کن شاید تو منطقه تون خوب از اب در نیاد
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
در ادامه روند رو به رشد کیفیت مبین نت الان سه چهار دفعه است که وقتی حجمم تموم میشه با خرید حجم اضافه ، حدود یک ساعت طول میکشه تا سرویسم وصل بشه. قبلا ده دقیقه ای وصل میشد.
شما اداپتور را در بیار و دوباره بزار
مبین نت خیلی داره اذیت میکنه. جدیدا حجمش رودتر تموم میشه سر ماه نرسیده 4 گیگ تموم میشه تازه من اصلا دانلود ندارم فقط وب گردی. هزینه های هر گیگشم رفته بالا. مودم وایمکس به چه صورت هستش؟؟؟ اونم مگه از رو دکل نمیگیره؟؟؟ پس استفاده از سرویس 3جی جای وایمکس بهتره چون تو خونه ما مبین نت فقط لب یکی از پنجره ها آنتن میده ولی همراه اول و ایرانسل داخل خونه آنتنشون خوبه. کلا وایمکس سرعتش از 3جی کمتر میشه از نظر بستر اینترنتی؟؟؟
اینجوری نمیشه مقایسه کرد. هردوی این سرویس ها میتونن سرعتهای بسیار بالایی رو به شما بدن. مهم اینه که سرویس دهنده چقدر درست و حسابی باشه. فعلا که مبین جان نهایت سرعتش 2 مگ هست و 3G ایرانسل هم فکر نمیکنم فعلا برای دانلود مناسب باشه (شاید برای وبگردی و کارهای روزانه بشه روش حساب کرد ولی شخصا سرعت مناسبی رو برای دانلود تا به حال باهاش تجربه نکردم). در کل سعی کن به صورت تجربی هردو رو استفاده کنی و ... موفق باشی دوست من.کلا وایمکس سرعتش از 3جی کمتر میشه از نظر بستر اینترنتی؟؟؟
سلام
حدود یک ساله که سرویس 1 میگ نامحدود ساعت اداری (8 صبح تا 8 شب) رو دارم ولی متاسفانه از این ماه این سرویس رو برداشتن
دانلودم حدودا در ماه 30 گیگه
با این حجم دانلود باید از چه سرویسی استفاده کنم ؟؟
آیا ایرانسل سرویس نامحدود 1 میگ داره ؟؟
لازم به ذکره که به دلیل فیبر نوری خط تلفنم ADSL رو ساپورت نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
الان 8 ماهه این سرویس برداشته شده شما چطور استفاده داشتین؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)