تو بعضی مواقع میبینم طرف مقابلم انلاین هست اما بالای اسمش برای من هچی نمینویسه راهی هست بفهمم که کی انلاین بوده و شده
ضمنا تو تنطیمات خودم کلا زدم انلاین
برای طرف مقابلم چکار کنم بفهمم هست یا نه
تو بعضی مواقع میبینم طرف مقابلم انلاین هست اما بالای اسمش برای من هچی نمینویسه راهی هست بفهمم که کی انلاین بوده و شده
ضمنا تو تنطیمات خودم کلا زدم انلاین
برای طرف مقابلم چکار کنم بفهمم هست یا نه
سلام.خسته نباشید. یکی از دوستان من چند ماه وارد وایبر نشده. حالا اکانتش خود به خود از وایبر حذف شده. دلیل چی میتونه باشه؟ اینکه چند ماه وصل نشده؟
با سلام
با تشکر از مطالب مفیدتون
من می خوام تمام اطلاعاتی که در یک گروه برام ارسال شده رو بردارم برای این کار در وایبر به چه صورت اقدام کنم.
که براحتی بتونم تمام مطالب رو در word کپی کنم.
با تشکر
با سلام
با تشکر از مطالب مفیدتون
من می خوام تمام اطلاعاتی که در یک گروه برام ارسال شده رو بردارم برای این کار در وایبر به چه صورت اقدام کنم.
که براحتی بتونم تمام مطالب رو در word کپی کنم.
با تشکر
سلام
نمیدونم باید سوالم رو اینجا می پرسیدم یا نه.
من 2 روزه گوشی LG 3G رو گرفتم، ولی متاسفانه صدای من خیلی خیلی ضعیف ارسال میشه. با هندزفری هم فرقی نکرد.
با هیچ نرم افزار دیگه ای/مکالمات عادی هم مشکلی ندارم و صدا خوب میره. فقط با وایبر مشکل دارم.
چند بار هم نرم افزار دو دوباره نصب کردم و clear data هم کردم ولی فرقی نکرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام من وایبر رو روی گوشی داشتم ولی گوشی و سیمکارت هر دو سوختن چطوری میتونم بدون سیمکارت همون شماره رو دوباره داشته باشم؟
فکر میکنم راهی نداشته باشه .البته من دنبال یه راه حل برای دسترسی به اطلاعات خارج از برنامه هستم. اگر پیدا کردم داخل تاپیک اطلاع میدم.
سلام. اتفاقا شفافیت صدا در وایبر خیلی بیشتر از صدا در حالت مکالمه هستش. احتمال داره ورژن وایبرتون مشکلی داره سعی کنید بالاترین نسخه رو از گوگل استور دانلود کنید که مطمئن تر هستش.
راهی نداره. در وایبر شماره تلفن User ID شما میشه . یعنی شماره تلفنی که باهاش برنامه رو نصب میکنید هرچی باشه اکانت شما هم با اون شماره ساخته میشه.
به نظرم بهترین راه اینه که دوباره خطتون رو بازیابی کنید.
واسه شماره تماس ها هم بهترین راه حل اینه که شماره تماس هاتون رو در اکانت گوگل منتقل کنید . که در صورت بروز مشکل واسه گوشی یا سیم کار شماره هایی که ذخیره کردید از بین نره !
بعید میدونم راهی د اشته باشه این مورد جزو تنظیمات پرایوسی هستش!
هر سرویسی در محیط اینترنت اگر بعد از یک مدتی ازش استفاده نشه به حالت تعلیق در میاد. اینم واسه جلوگیری از سو استفاده احتمالی هست. اون شخص باید بعد از ورود دوباره اکانت رو دوباره ایجاد کنه. اگر در همون دستگاهی که قبلا وایبر داشته نصب کنه گروه ها و مسیج ها بازگرداندانده میشن داخل وایبر
ممنون از شما
ولی یک نفر رو میشناختم که این کار رو انجام داد
پس امکانش هست اینکاد دو انچام داد فقط نمیدونم چطور
بچه ها آیا می شود از لاین در پی سی هم استفاده کرد مثل وایبر ؟
یعنی نسخه ویندوزی هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)