دوستان واقعان درسته؟مگه میشه ایقد اختلاف کم باشه؟
اجرا ها که در حد مقایسه نبود 100% ژوله باید با اختلاف بیشتری برنده میشد!!
کسی از دوستان میتونه نتایج دقیق آرای این مسابقه را بزاره؟
دوستان واقعان درسته؟مگه میشه ایقد اختلاف کم باشه؟
اجرا ها که در حد مقایسه نبود 100% ژوله باید با اختلاف بیشتری برنده میشد!!
کسی از دوستان میتونه نتایج دقیق آرای این مسابقه را بزاره؟
ژوله 1671479
مسعودی 1670559
بر اساس سایت 780 هست آمار
اختلاف دقیق 920 رای![]()
به نظر من اجرای هر دو کمدین اصلا جالب نبود . احساسی بهم میگه یه جورایی خواستن این قسمت رو دست کم بگیرن تا سطح انتظارات نره بالا و تو فینال که با جواد رضویان مسابقه دارند کم نیارن .
کلا جواد رضویان همونجا صاف واسته کاری نکنه هم رای میارهژوله و مسعودی اگر تو فینال با هم میفتادن اجرای خیلی بهتری داشتن ،
به نظر من اجرای ژوله خیلی خوب بود در مقایسه با مسعودی ...
درسته که اجرای قبلی امیرمهدی بهتر بود، ولی اون قدر علی مسعودی بد و تکراری بود تو این قسمت که قطعاً ژوله با همین اجراش هم باید به راحتی می رفت بالا
واقعاً دلیل آرای مسعودی رو نمی فهمم ...
مسابقه ای که اینطوری باشه (منظورم این که جواد رضویان بدون هیچ گونه کاری رای بیشتر بیاره) پشیزی ارزش نداره .
حالا این وسط یا کسایی که مسابقه رو اجرا میکنن مشکل دارن یا مردم خودمون مشکل دارن که ملاکشون اجرای طرف نیست .
البته جواد رضویان تازه خورده به زمین سفت
غفوریانم مثا رضویانه
کاری نکنه هم مردم بهش رای میدن!!
غفوریان به نظرم 100 درصد میاد فینال
یعنی عاشق این تیکه های اخر بعد از رفتن مهمون برنامه ام . بهترین لحظه های خندوانه به نظرم همین کل کل رامبد و جناب خان اخر برنامه است .
- - - Updated - - -
یعنی عاشق این تیکه های اخر بعد از رفتن مهمون برنامه ام . بهترین لحظه های خندوانه به نظرم همین کل کل رامبد و جناب خان اخر برنامه است .
من هر موقع فرصت بشه خندوانه رو میبینم، منتها نمیدونم شانس منه یا همیشه به این شکله که خندوانه تو میان برنامه هاش از موسیقی هایی که در فیلم سینمایی پالپ فیکشن استفاده شده، استفاده میکنه!!
اینکه تو ایران قانون کپی رایت نیست که به کنار!! این مجموعه با این تشکیلات و این همه اسپانسر یه آهنگ ساز نداره!؟!
آخه از rumble یا bring out the gimp comanche برای میان برنامه استفاده میکنن؟! خصوصا دومیه!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظراتش رو هم بخونید
الان وسط اجرای واقعا میشه گفت دلقک بازی بیمزه ای از شخصی بنام علی اوجی هستم نمیدونم چرا از قشر سالمندان مایه میزاره برای خندیدن بهشون در این حالت خنده های تماشاگرا هم خیلی غیرعادیه ....یا من الکی خندم نمیگیره یا این دوستان از فضا اومدن... حالم داشت بهم میخورد امشب با تمام وجود احساس میکنم خنده ها دستوریه بنظرم تماشاگرای مهمان از تیپ خاصین یعنی ساده ان و میشه خوشی الکی بهشون تزریق کرد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)