ببخشید دموی xbox 360 نمیاد؟!
ببخشید دموی xbox 360 نمیاد؟!
کونامی جون یادش رفت واسه ایکس باکس دمو بده حتی توی مارکت پلس مایکروسافت پیج واسه PES 2015 وجود نداره انگار با مایکی به مشکل برخوردن ژاپنیا
آرمین جان منتظر نقدت از بازی هستیم!
الان دقیقا چی شده؟!چرا هیچ لینکی نیومده پس؟
دو تا نقد از بازی
خوب منم بازیش کردم و اگر فرصت کنم یه چیزی در مورد این بازی و مقایسه اش با FIFA15 تو تاپیک همسایه میزارم ولی کلی بگم که PES امسال اگرچه شاهکار نیست و نمیتونه کسی رو از بازی کردن FIFA15 منصرف کنه اما شما در انتخاب یکی ز این دو بازی به شدت تو منگنه میزاره چون پیشرفت به سزایی داشته...
در واقع اولین فکری که به سرتون میزنه هنگام امتحان این بازی اینه که حتما باید تهیه اش کنید.
در گرافیک بصری بازی واقعا پیشرفت داشته اما تمام تمرکزش روی این بخش نبوده...
هر چند چمن بازی از نمای نزدیک از فیفا عقب تره اما در نمای اصلی بازی بسیار زیبا به نظر میرسه...
طراحی صورت بازیکنان عالی کار شده و شیدرها باعث طبیعی تر شدن چهره ها میشه...
کلا PES یه گرافیک خوب ولی بدون زرق و برق رو ارائه داده...
گیم پلی هم که همون چند خط اولم نشان از پیشرفت بازی است.خب بالاخره بازی دانلود شد...
تیم ها: رئال-اتلتیکو مادرید و اتلتیکو بیلبائو-ناپولی-بایرن- یوونتوس-بارسلونا
نکات مثبت:
1-player id به وضوح در بازی دیده میشه...از تیکی تاکای بارسلون تا بیرون اومدن های نویر پشت دفاع...
2-شوت ها و پاس ها حالت طبیعی به خودشون گرفتن و از شوت زدن های مسخره ی نسخه ی قبل خبری نیست...دیگه بازیکنا نمیتونن در حالت های نا متعادل شوت های خوب بزنن(چیزی که تو PES های قبلی اصلا رعایت نمیشد)...
3-چمن بازی از نکات مثبت بازیه که باعث شده روح فوتبال توی بازی زنده باشه...
4-لاین آپ بازی خیلی بهتر شده و دستو بال بازیکن رو برای چیدن ترکیب مورد نظر باز گذاشته...
5-توپ بازی خیلی خوبه و سنگینی توپ کاملا حس میشه...چیزی که تو فیفا15 اصلا رعایت نشده سنگینی توپ هست...
6-دریبل زدن ها کاملا منطقی شده...اینطوری نیست که با رونالدو یا مسی بتونید 5 نفرو دریبل کنید...
7-استایل بازیکنا عالی کار شده...ینی تو زمین فرقی بین دویدن مسی با اینیستا و اینیستا با سایر بازیکنا وجود داره...(البته شاید به نوعی اینم برگرده به Player id)
8-انیمیشن های بازی هم خیلی خوب کار شدن...
9-فیس بازیکنا حرف نداره...
10-گرافیک بازی کاملا نسل هشتمیه...
نکان منفی:
1-متاسفانه دروازه بان ها خیلی راحت توپ های تک ب تکو گل میخورن...
2-داور بازی روی آوانتاژ ها اصلا خوب کار نمیکنه...
3-هنوز اون فلش های مسخره موقع ضربه های آزاد و کرنر وجود داره...(این فلش ها سلیقه ای اند و شاید یکی خوشش بیاد و این نظر شخصیه منه که وجود فلش ها بازی رو آرکید نشون میده...)
4-تور دروازه هنوز خوب نیست و وقتی توپ بهش برخورد میکنه انگار به ی جسم سخت برخورد کرده...البته از تور دروازه های PES14 خیلی خیلی بهتره ولی هنوز هم کار داره تا طبیعی بشه...
5-پاس های هوایی بیش از حد دقیقه...
6-جو ورزشگاه طوری نیست که هوادارا به اتفاقات بازی سریع واکنش بدن(چیزی که تو رقیب PES فوقالعاده کار شده...)
7-متاسفانه اورال ها هنوز منطقی نیست...البته بازم میگم از PES14 خیلی بهتره ولی هنوز باید منطقی تر بشه...
8-به نظر من بازی روی دیفیکالتی super star باید سخت تر از اینا باشه...شاید 5-6 دست اول براتون چالش به حساب بیاد بعد از 5-6 دست دیگه رون میشه که خوب نیست...
حرف آخر اینکه PES15 واقعا خوب شده و داره رقیب سر سختی برای فیفا میشه...هنوز جای کار زیاد داره ولی مطمئنا PES16 یا PES17 تهدید جدی برای فیفا به حساب خواهند اومد البته اگه تیم سازنده همین روند رو پیش بگیره...اینم بگم که بازی ارزش خریدن رو داره من خودم علاوه بر فیفا حتما PES رو هم خواهم خرید...اینا همه نظر شخصی من بود و منتظر نقد بقیه دوستان هستیم...
دو نقد دیگر
2 ، 3 دست بازی کردم چند نکته جالب برداشت کردم از بازی :
1 - موقعی که میخوای سانتر کنی دفاع جلوتو میگیره و دستشو از پست میبنده واسه هند نشدن که خیلی جالبه .
2 - وقتی روی بازیکن خطای شدیدی میکنی صدای داد بازیکن از درد شنیده میشه .
3 - صدای توپ هم واقعی شده ، یعنی کاملا حس میکنی که داری به توپ ضربه میزنی ، فیفا انگار داری به بادکنک ضربه میزنی .
4 - نکته بعدی در مورد دروازبان است در موقعت هایی که پاس پشت دافاع میندازی نقش یه دفاع آخر رو به خوبی ایفا میکنن و میان جلو و توپ رو قبل از رسیدن بازیکن توپ رو هوا میزنن .
5 - و یه سری نکته های دیگه مثل شوت زدن در حالت نا متعادل که شوت خوبی نمیشه ، فیزیک و چهره واقعی بازیکن ها ، اون قسمت اوانتاژ هم که دوستان گفتن خودم تست کردم ، بعد 2 دقیقه هم کارت میده ، یعنی یادش نمیره ، بازی هم سخت تر شده و مثل پی اس 2013 دیگه با 2 تا پاس عمقی نمیتونی گل بزنی . همیناین هم مشکل خودمه کسی میتونه کمک کنهمنم بازی رو گرفتم. مشکلی که با بازی دارم چمن خیلی خیلی بده، از نمای نزدیک هنوز مثل نسل قبله. از نمای دور هم خیلی بد به نظر میاد و کارتونی.
دروازه بان ها مثل فیفا هستن، یه موقعیت فوق العاده هستن، یه موقعیت بعد از اون زشت ترین گل ممکن رو میخورن
از استایل بازیکنا و جزئیات چهره راضیم. پاس دادن و شوت زدن بهتر شده از نسخه قبل ولی هنوز فیفا رو ترجیح میدم بهش.
سانترهای بازی هم خیلی تخیلی شده و از هر جا سانتر کنی مستقیم میره رو سر هم تیمی. باید درست شه این مورد.
سنگینیه توپ عالیه و قشنگ وزن توپ احساس میشه.
در کل بدک نیست، از نسخه 14 به مراتب بهتره و حداقل میشه گفت داره در جهت درست حرکت میکنه. برای من ارزش 200 هزار تومن هزنیه کردن رو به هیچ عنوان نداره. نداشتن لایسنس و گرافیک از نمای دور بازی و صداگذاری خیلی ضعیف بازی سه موردی هستن که باعث میشه اصلاً طرفش نرم. ولی هسته گیم پلی واقعاً خوبه و اگه کسی با اون موارد مشکلی نداشته باشه کاملاً میتونه از بازی لذت ببره. البته برای PC به صورت رایگان تهیه میشه
من یه مشکلی با نسخه 14 داشتم که خیلی رو اعصابم بود نمیدونم شاید من بلد نبودم
در قسمت سیتینگ موقعی که میخواستم تنظیمات دسته انجام بدم
باید دکمه شوک رو روشن میکردم
بعد تنظیم میکردم
تو بازی که میرفتم اگه شوک روشن بود با جهت ها نمیتونستم بازی کنم
میخوام ببینم تو دمو راهی هست که موقع ضربات ایستگاهی بتونم با این دکمه ها چپ و راست کنم![]()
من نمی دونم چرا دمو برای ایکس باکس تاخیر خورد! ظاهرا قراره هفته آینده سه شنبه بیاد دموی ایکس باکس! با توجه به این منبع کاملا موثق
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب نوبت نقد من
اول بگم اين كه بگيم بازي جو خشكي داره .. و اون حس فيفا رو نداره يكي از دلايل خيييلي مهمش ميتونه نبود گزارشگر در دمو pes باشه كه هيچ وقت هم تو دمو ها نيستش.
خب اول از گرافيك بگم كه به شخصه توقع اين گرافيك خووب رو نداشتم! بازي خيلي شفاف هستش و تاكيد ميكنم از نظر گرافيك وااقعا بازي عاليه رو PS4 !
چمن بازي رو اگه فيفا رو در نظر نگيريم واقعا عاليه و (طبيعي)
ببينيد شما خب چمن فيفا درسته خيلي روش كار شده و خيلي هم جالبه و خوشم اومد..
اما مثلا شما بريد. بازي بارسا يا رئال با فلان تيم رو ببينيد تو واقعيت و به چمن بازي نگاه كنيد اصلا خشك نايستادن چمن ها و مثل فيفا نيستن انقد با نظم باشن چمن ها!
و از نظر من اينجوريه كه چمن pes به واقعيت نزديك تره! قبول دارم كه fifa بيشتر رو چمنش كار كرده اما خب از نطر به واقعيت نزديك بودن خودتون بريد مقايسه كنيد!
چمن واقعيه واقعا ميگم خيلي واقعيه!
بازم ميگم فيفا چمنش حرف ندااره ها! تاثير قدم بازيكنا رو چمن رو داره كه عاليه.
من فقط ميگم PES واقعا چمنش به واقعيت خيلي نزديكه!
جزئيات گرافيكي عاليه!
جزئايات چهره ها!
و player id هم كه با نيمار بازي كردم فووقالعاده بود انگار خودشه! همچنين كريس رونالدو..
تماشاگر ها هم خييلي خوب شدن!
و اما گيم پلي:
من هميشه همه دمو ها رو دانلود ميكنم و با دقت بازي ميكنم
و اينو با pes14 كه بخوام مقايسه كنيم
در نگاه اول ممكنه بگيم عه اين كه همون PES14 !
اما خيلي فرق كرده... خيلي بهتر شده هر چيزي رو كاملش كردن..
گيم پلي خشك و خسته كننده نيست..
شوت ها خيلي بهتر شدن..
بازي رو منطقي ترش كردن! نه مث PES14 كه هيچ جوره راه نميومد با ادم..
من كسيم كه تا PES13 هميشه با PES بودم و مث خيلي از FIFA14 رفتم سراغ فيفا .
احساس ميكنم اين بار ديگه PES دقيقا حرفي براي گفتم داره
استايل بازيكن ها و گرافيك خود بازيكن ها شك نكنيد از FIFA15 بهتره... بدون هيچ تعصبي گفتم.. وااقعا نسل بعدي شده..
و انجوريه كه FIFA14 خيلي بازيه خوبي بود.. و توي 15 اومد حتي كامل ترش كرد!
اما PES14 خيلي مشكلات داشت و بازيه خوبي نبود... و توي PES15 اومد مشكلات رو گرفت و گيم پلي رو بهترش كرد و كامل تر!
بازیسنتر
ممنون بابت نقد خوبت
من امروز رو ps4 یکی از دوستانم دمو رو بازی کردم . همون pes2014 هست با چند تا تغییر که زیاد هم چشمگیر نیست
ضربه کاشته ها به همون صورت مسخره 2014 هست . استیل بازیکن ها موقع دویدن هم همونطور ضعیف کار شده مثه نسخه قبل
در کل همون pes2014 هست با حل یه سری مشکلات نسخه قبل مثه شوت زدن و ...
فیس ها البته بهتر از 2014 هست . 2014 بعضی فیس ها خیلی بد بود .
البته این نقد ایشون ننوشته فقط کپی پیست میکنن نقدایی که بیشتر از خوبی پیس گفته باشه رو اینجا
واسه pes2014 هم همین نقدا رو میذاشتن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که ما هم باورمون شده بود بازی خوبه اولش احساسی میگفتیم خوبه بعدش نظرات بیشتر اومد دیدیمخیلی هم ضعیفه
خود کونامی هم پیس 2014 قبلش میگفت یه انقلاب هست تو بازی های فوتبال و موتور بازی عوض شده و هیچ بازی نمیتونه رقابت کنه باهاش بعد که نظرات دید حرفشو عوض کرد گفت بازی ناقص بوده
در کل تو تاپیک pes2014 هم قبل اومدن بازی و اومدن دمو مثه ایشون و چند نفر دیگه زیاد از این نقدا کپی میکردن که تعریف بوده و بعد بازی اومد دیدید که چه افتضاحی بود که خود کونامی هم گفت یه بازی ناقص بود پیس 2014
واسه پیس 2015 هم کونامی همون حرفای تکراری خودش رو زده ولی دیگه این حرفا برای گیمرها اهمیتی نداره چون فقط حرف بیهوده هست و بس که بازار گرمی هست بیشتر
در ضمن با کپی کردن این نقدای طرفدارای تعصبی که از رو علاقه بعضا نظرات تعصبی و اغراق امیز هم میدن رو کپی پیست نکنید زیاد که بعد خود بچه ها بازی کردن بخوره تو ذوقشون ممکنه چند تا بد و بیراه هم بگن که بیخودی باعث شدید بازی رو بخریم یا دانلود کنیم
من با اینکه دیگه پیس بازی نمیکنم ولی هنوز کونامی رو به خاطر خاطراتی که تو بچگی به خصوص وینینگ الون و ps1 98 و pes06 , pes2013 داشتم دوست دارم ولی متاسفانه باید بگم با این رویه کونامی پیس کم کم از دور خارج میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)