دیگو کاستا![]()
دیگو کاستا![]()
تو همه تیمها کاپیتانه![]()
فدا سرت،خودش رو عشقه!!!
این براندن راجرز چی قکر کزده که استرلینگ رو گذاشته ذخیره اگه تا اخر بازی نیاردش تو هد تو هد را باختم
فقط کاقی بیاد تو تا برنده شم هیچ کار هم نکنه خوبه اگه بازی نکنه باختم چون حریفم کاستا را ذخیره گذاشته
اگه به جاش بیاد تو باختم خوبم باختم
خب این هفته بعد از استفاده از وایلدکارت از بچه های جدید راضی بودیم و خیلی هماهنگ بازی کردن
فقط جالبه توی هد تو هد بدجوری الان وضعیتم حساس شده
تیم گاگولز یا گوگولز که از قبل هم مشخص بود با مافیا و اینا دستی داره الان یه امتیاز از تیم جلو هستش که حالا این بستگی داره مافیا امتیاز ویژه دی ماریا و رونی رو چه قدر میدن چون کاپیتان من دی ماریا و کاپیتان تیم مقابل رونیه![]()
دی ماریا 3 تا می گیره و هرا 2 تا و رونی 1. اگه روی جزییات بازی توی سایت فانتزی کلیک بکنی، توی جدول یه ستون هست به نام BPS که بر اون اساس امتیاز اضافه ها داده می شه.
پ.ن: جالبه این سه نفر هر کدوم یک گل زدن و یک پاس گل دادن.
آقا این چه وضعشه واقعا؟
من دیشب خوش و خرم از نتایج رفتم هدتوهد رو چک کنم می بینم کاستا تو تیم من کاپیتانه تو تیم حریف هم همینطور
رمزی دارم حریفمم داره
سیلوا دارم اونم داره
ولار دارم داره
لاورن دارم داره
به بازی امروز نگاه کردم
رونی داشتم داشت
دخیا داشتم داشت
هیچی دیگه الان با 64 امتیاز که احتمال داره فردا بره بالای 70 بازم بازی رو می بازم (به خاطر فابرگاسی که اون داره و من ندارم)
این کار رو نکن آقای Shakerifar !
آه بچه های ما خونه ویران کنه حالا از ما گفتن بود
![]()
بعد از کسب نتایج درخشان در هفته های گذشته، بخصوص این هفته () دیگه مجبور شدم از وایلدکارت استفاده کنم
فقط یه چیزی، الآن من از وایلدکارت استفاده کردم، دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم؟
نمیدونم چرا اصن تو فانتزیا شانس ندارم :| والا![]()
وقتی از وایلد کارت استفاده کنی تا بازی بعد میتونی نامحدود ترانسفر داشته باشی ، چندتا دیگه ( دقیقا نمیدونم چند تا) وایلدکارت هم میدن بعدا !
![]()
آقا این چه وضعشه واقعا؟
من دیشب خوش و خرم از نتایج رفتم هدتوهد رو چک کنم می بینم کاستا تو تیم من کاپیتانه تو تیم حریف هم همینطور
رمزی دارم حریفمم داره
سیلوا دارم اونم داره
ولار دارم داره
لاورن دارم داره
به بازی امروز نگاه کردم
رونی داشتم داشت
دخیا داشتم داشت
فابرگاس بازیو واسمون در اورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)