تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 98 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

وگرنه کلا اون سمت راستو باید تعطیل شده دونست
    کلا یه فکری برای سمت راست باید کرد. هرچقدر گزینه خوب برای سمت چپ داریم همونقدر برای سمت راست هیچی نداریم !

یعنی خالص خرج هامون ۱۲۰ میلون پوند بوده که این بازیکنا در صورت عمکرد مثبتشون تا مدت ها کمک میکنن که تیم خیلی به خرید بازیکن ‌بزرگ و گران قیمت فک نکنه
    البته به نظرم به جز در خط دفاع که ما قطعا یه مدافع "رهبر" می خوایم.

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

عجب روزی بود دیروز، من خبرا رو که در مورد تیم ها مختلف میشنیدم چشمام زده بود بیرون.

سر سام اور خرج کردیم، لازم هم بود که اینقدر خرج کنیم ولی میشد بهتر این پول رو استفاده کرد.
    تبریک میگم پیوستن فالکائو رو به منچستر فوقالعاده دوسش دارم ، ال تایگر رو اگه نگیم بهترین مهاجم نوک جهان شاید بشه اونو بعد سوارز بهترین قرار داد.
    حالا به هر کس بخوایم بگیم اسم 10 تا مهاجم برتر جهان رو نام ببر قطعا 3 تاش یعنی فالکائو ، رونی و فن پرسی از بازیکنای منچستر خواهد بود.
    ولی یه بحثی اینجا هست اینکه چرا؟ معمولا تیمهایی بازیکن قرضی میگیرن که یه فصل سنگین رو پیش رو دارن و در چندین جام مختلف برای "قهرمانی" میجنگن. یه بازیکن در این سطح و با همچین خرجی زمانی انتقالش منطقی و خوب هست که تنها و تنها قهرمانی در چمپیونز لیگ میتونه دلیل توجیه پذیری براش باشه.
    که این با شرایط منچستر در تناقضه، ما نه ممکنه برامون و نه هدفمون چنین چیزیه و نه اماده اش هستیم.

باشگاه ما میخواد مرحله گذاری که با شکست مواجه شد رو پشت سر بگذاره. دوره گذار واسه زمانی بود که میخواستیم تیم مون همونی بمونه که بود. اما حال که شکست خورد دیگه نمیشه اون منچستر شد! واقعا نمیشه این چینی شکسته شده رو ترمیم کرد، اینها همه اش مال قبل بود. حالا باید یه منچستر جدید ساخت ، منچستری نو برای افتخار های سال های اینده.
    و به نظرم یک انتقال یه ساله پرخرج بدون هیچ ثمری، یعنی یه داروی موقت بی حاصل بدون هیچ دستاوردی. برای همین میگم که در تناقضه با هدف باشگاه که ساختن یه تیم جدید هست.
    البته صحبت هایی هست که فن پرسی یه عملی داره که سر فرصت باید انجام بشه و 6 ماه نقاهتش طول میکشه و خب خیلیا میگن واسه این بوده.
    به شخصه حاضر بودم نه فالکائو بیاد و نه دی ماریا و نه هررا ولی ویدیچ و هوملز به تیم بیان. دو تا بهترینی که تو پستای خودشون دقیقا همین ها رو کم داشتیم. یه رهبر در دفاع و یه همه کاره در وسط زمین.

البته که خوشحالم که داریم در مسیری قدم برمیداریم که خیلی زودتر از این حرفا باید بهش پا میذاشتیم، یعنی خرید بازیکنای ستاره و باکیفیت و خالی شدن از بازیکنای متوسط غیر لازم ولی خب انتقاد هایی به روش و اتفاق هایی که داره می افته وارده.

4. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب اخبار رسیده تام کلورلی هم به استون ویلا رفته به صورت قرضی... این میتونه خیلی برای کلورلی هم خوب باشه... واقعا با توجه به فشردگی خط میانی بازی بهش نمیرسید. این اواخر هم با توجه به فرصتی که از اواخر مربی گری فرگی قبل از بازنشستگی داده شده بود تا الان، خیلی خوب استفاده نکرد. ولی در کل یکی از ساخته های باشگاهمون و برای تمام زحماتی که کشیده به شخصه قدردانشم. امیدوارم در استون ویلا فصل خوبی رو سپری کنه و بیاد رو فرمش. نمیدونم اسم کلورلی میاد یاد اون بازی جام خیریه با سیتی میفتم که بازی 2-0 باخته رو 3-2 بردیم. خیلی اون بازی آماده بود.

6. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من هنوزم تو شک هستم که چطور شد فالکائو اومد؟!!بازیکنی که رئال هم می خواستش فکر کنم چلسی یا من سیتی هم می خواستش چطور این تیمها رو ول کرد اومد منچستر؟!شاید به خاطر این بوده که بعد اون مصدومیت نمی خواسته جایی باشه که تو چندتا جام بازی کنه...

8. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا باید یه منچستر جدید ساخت ، منچستری نو برای افتخار های سال های اینده.
    و به نظرم یک انتقال یه ساله پرخرج بدون هیچ ثمری، یعنی یه داروی موقت بی حاصل بدون هیچ دستاوردی. برای همین میگم که در تناقضه با هدف باشگاه که ساختن یه تیم جدید هست.
    درسته باید تیم جدیدی ساخت ولی به وضوح مشخصه اولویت باشگاه برگشت به Top 4 هست و درستشم دقیقا همینه.البته بازیکنایی مثل بلیند و هررا واسه آینده هم هستند. شاو هم که دیگه 19 سالشه.
    در مورد ویدال هم اگه اشتباه نکنم منظورت باشه خب اون آرزوی همه بود ولی اتفاق نیفتاد ولی مخالفم که میگی حاضر بودی خریدای دیگه نباشه ولی اون بیاد، خصوصا دی ماریا.
    تیم مون خیلی راکدتر از ازین حرف هاست که فقط با ویدال درست شه. من پارسال با اومدن ماتا هم فکر میکردم خلاقیت که اضافه شد وضعیتمون بهتر میشه ولی اتفاق خاصی نیفتاد.
    در کل من به عنوان یک هوادار راضیم فقط اگه یه مدافع وسط خوب می گرفتیم دیگه عالی میشد

10. 7 کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

....................................

فک کنم رکورد یه بازیکن به صورت قرضی رو هم شکوندین و تا حالا ندیده بودم برای یه بازیکن به طور قرضی همچین مبلغی داده بشه!

البته این آمارها احتمالا فقط در زمینه خرید بازیکن رو در نظر می گیرن و اینکه این مربی ها چه قدر در زمینه فروش بازیکن بدست اوردن رو نشون نمیدن
    مثلا چلسی این فصل تقریبا مقدار پرداختی و دریافتی اون توی نقل و انتقالات برابر بوده و تقریبا انگار مورینیو هیچ خرجی نکرده
    البته وحید جان فکر کنم مبلغ داوید لوئیز رو به یورو حساب کردی،چون اگه همه چیز رو به پوند حساب کنی،چلسی 16 میلیون پوند خرج کرده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه فالکائو تیکه میندازی؟ حالا رکورد زدیم که زدیم،مگه فاصله با دومین انتقال قرضی چقدره؟ضمنا این انتقال قرضی + خرید در پایان فصل هست.

حالا حدس بزن چلسی چه رکوردی در اختیار داره! چلسی تنها تیم لیگ برتریه که خریدهاش در تاریخ لیگ برتر،10 رقمی شده! دو تا جدول پایین رو ببین:

نقل و انتقالات لیگ برتر از فصل 92/03 تا دیروز: (خرید،فروش،پرداخت خالص)

نقل و انتقالات لیگ برتر از فصل 2003/04 تا دیروز:

حالا بحث رو درون خوانوادگی ادامه بدیم.

در برخی سایتها خیلی دارند روی خرج های منچستر مانور میدن که اصلا درست نیست.اینجا میخواهیم یکم نقل و انتقالات منچستر رو بررسی کنیم:

ابتدا لیست کامل نقل و انتقالات تابستان برای یونایتد: (انتقالات قرضی نوشته نشده)

امسال بیشترین مبلغ رو در تاریخ نقل و انتقالات منچستر خرج کردیم که با توجه به وضعیت تیم و نیاز به بازسازی،کاملا توجیه میشه این مخارج.
    اما در تاریخ لیگ برتر:من سیتی در فصل 2010/11 نزدیک به 155 میلیون پوند خرید،رکورددار هست.دو فصل قبلش در هر فصل 125 میلیون پوند بازیکن خریده.چلسی هم در فصل 2003/04 بیش از 153 میلیون پوند خرج کرده و چندین فصل خرید در حدود 100 میلیون پوند داشته.

من اصلا با مخارج بالا اگه درست هزینه بشه مخالف نیستم.
    مثلا در اسپانیا رئال و بارسا هر ساله دارن کلی خرج خرید بازیکن میکنند اما در عوض برای قهرمانی دارند میجنگند.
    در لیگ برتر هم تیم هایی مثل من سیتی و چلسی با همین مخارج تونستند رفته رفته خودشون رو به عنوان مدعیان لیگ نشون بدهند.
    psg هم یک نمونه دیگر.پس مخارج زیاد میتونه باعث پیشرفت تیم باشه اگه با دقت انجام بشه.من فکر میکنم سال بعد هم حدود 70-80 میلیون پوند خرید داشته باشیم.

حالا همه این موارد در یک طرف،سود باشگاه با فروش پیراهن بازیکنان جدید،موارد تبلیغاتی،فروش بلیط بیشتر،درآمد ناشی از کسب سهمیه های اروپایی و کسب عناوین قهرمانی در طرف دیگر!
    کلا بحث اقتصادی باشگاه ها رو نمیشه با چهار تا جمع و تفریق حساب کرد.جدای این،هواداران دوست دارند تیمی مدعی داشته باشند که از بازی هاش لذت ببرند.

در جداول بالا دیدید که منچستر با احتساب خریدهای امسال،در رده سوم پر خرج ترین تیم های لیگ برتر بوده.حالا اگه دهه 90 رو هم بخاطر مبالغ کمتر نقل و انتقالات فاکتور بگیریم،در جدول دوم باز هم در همین رده قرار میگیریم اما حالا مقام های قهرمانی تیم ها رو در این بازه حساب کنید!منچستر پرافتخارترین...

در تاریخ نقل و انتقالات منچستر،هر ساله تعداد زیادی بازیکن به تیم های دیگه فروخته شده که هم از بین بازیکنان جوان بودند و هم از بین بازیکنان رو به اتمام!
    تقریبا میشه گفت تابحل هیچ سالی نبوده که تعداد بازیکنان فروخته شده از بازیکنان خریداری شده کمتر باشد و همین باعث شده تا خالض پرداختی در نقل و انتقالات برای یونایتد نسبت به سایر تیمها پایین تر باشد.

بهترین فصل در فروش بازیکن،مطمئنا به پنجره نقل و انتقالات فصل 2009/10 برمیگرده که با فروش 80 میلیون پوندی رونالدو،تراز مثبت 64 میلیون پوندی در نقل و انتقالات داشتیم:

و فصل جالب 2000/01 که اصلا خریدی نداشتیم:

12. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ایشالا اون مدافع رو هم ژانویه می گیریم. فعلا با همین بازیکنا باید تا اون موقع سر کرد و فکر می کنم اون موقع دیگه فن خال هم به تیم مسلط شده و دقیقا می دونه چی کم و کسر داره. البته الان هم تقریبا واقف بود ولی شاید امکانش فراهم نشد. در عوض سایر نقاط رو پر کرد و ژانویه وقت پر کردن این خلا هست.

در مورد فالکائو هم به نظر می رسید باشگاه یه برنامه هایی داشت که هم هرناندز و هم ولبک رو رد کرد. جدا از دلیلی که دوستان گفتن ترافیک بازیکن رو هم میشه یه دلیل دیگه در نظر گرفت.

بازگشت به 4 تیم اول هم هدفی کاملا منطقی هست. ما با فرگی در اوج پختگی و من میگم بلوغ بودیم. حالا باید این دوران طی بشه تا تیم دوباره به دوران اوج خودش اینبار با فن خال برگرده. قطعا فن خال مربی ایده آلی هست و باید بازگشت به این دوران کمی صبر کرد؛ چیزی که در مورد مویس اصلا صادق نبود.

14. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

منم با نظر دوستان موافقم.
    حتی اگر 10 درصد هم احتمال دچار شدن به سرنوشت لیورپول وجود داشت باید این خریدها عملی میشد.
    هوادارا حتی یک سال هم وقفه در کسب افتخار رو تحمل نمی کنن چه برسه بخوایم سه چار سال رو برای بازسازی تیم از پایه تلف کنیم.

به خاطر دیرکرد تو خرید بازیکنا بعید میدونم نتیجه های خیلی درخشانی تو نیم فصل اول بگیریم ولی یقینا تو نیم فصل دوم با تفنگ پر به جون تیم ها میفتیم و انتقام فصل پیش رو از بالای جدول تا پایین، از همشون می گیریم.

16. 8 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

لیست خروجی های امسال که در تیم اصلی بازی کردن:
    Vidic
    Ferdinand
    Evra
    Nani
    Giggs
    Chicharito
    Kagawa
    Zaha
    Bebe
    Henriquez
    Macheda
    Buttner
    Lawrence
    Powell
    M.Keane
    Welbeck
    cleverley

نکته مثبت که خب همون حلاص شدنمون از بعضی ها بود و انتقال قرضی چند بازیکن جوان تیم بود.
    اما به نظرم یه جاهایی رو اشتباه کردیم، ویدیج قطعا یه سال دیگه نیازش داشتیم، ولبک و لاورنس بهتر بود که قرضی میرفتن، لاورنس که واقعا فصل پیش چندتا بازی درخشان داشت و خب خیلی هم ارزون فروختیمش!
    اما نکته منفی این بود که چند تا پلن مون شکست خورد، از جمله فروش فلائینی و اندرسون و خب خریدهامون که قبلا بحثش شده بود. ماجرا زمانی جالب میشه که ما بازیکن های بدمون فروش نرفت ولی بازیکن های متوسط مون چرا .

در کل عملکردمون خوب بود در بازار اما نه در حد اون حدی که بهش ایراد وارد نباشه

درسته باید تیم جدیدی ساخت ولی به وضوح مشخصه اولویت باشگاه برگشت به Top 4 هست و درستشم دقیقا همینه.البته بازیکنایی مثل بلیند و هررا واسه آینده هم هستند. شاو هم که دیگه 19 سالشه.
    در مورد ویدال هم اگه اشتباه نکنم منظورت باشه خب اون آرزوی همه بود ولی اتفاق نیفتاد ولی مخالفم که میگی حاضر بودی خریدای دیگه نباشه ولی اون بیاد، خصوصا دی ماریا.
    تیم مون خیلی راکدتر از ازین حرف هاست که فقط با ویدال درست شه. من پارسال با اومدن ماتا هم فکر میکردم خلاقیت که اضافه شد وضعیتمون بهتر میشه ولی اتفاق خاصی نیفتاد.
    در کل من به عنوان یک هوادار راضیم فقط اگه یه مدافع وسط خوب می گرفتیم دیگه عالی میشد
    صحبت هام تنها معطوف به مورد خرید فالکائو بود وگرنه در مورد سایر خرید ها قبلا بحث شده، در مورد ویدال اینکه گفتم ویدال و هوملز هم منظورم این بود که خرید های بزرگ در پست های نقطه ضعف مون در اولویت بالاتری قرار داشت، شاید اگه دی ماریا نمی اومد از پست که بازی میکرد زیاد ضعف شدیدی که کمر تیم رو بشکونه نمیدیدیم ولی اون دو پست حساسی که من گفتم شاید واسه تیم مشکل درست کنه. تیم هم خب که مسلمه که باید چندین و پند بازیکن ستاره بهش اضافه بشن بهش اصلا بحثی در این مورد نیست.

18. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اشلی یانگ - فلچر - والنسیا- اندرسون هم از تیم جدا بشن جاشون بازیکن جدید بگیرن دیگه همه چی ردیف میشه

مثل اینکه تو نیم فصل هم فن خال قصد خرید استروتمن از رم داره

20. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •