تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 70 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا منصوریان بیانیه ای تحت عنوان "حرف دل با استقلالی ها" در سایت رسمی باشگاه نفت تهران منتشر کرد.

منت این بیانیه به این شرح است:

به نام خداوند بخشاینده و مهربان

هیچگاه فکر آن را هم نمی کردم که روزی حرف‌های دلم را برای هواداران استقلال اینگونه به نگارش در آورم. چون بیان آن برایم یکی از سخت‌ترین کارهای دنیاست. لذا دست به قلم شدم تا با نگارش حرف‌های دلم از سختی بیان آن بکاهم.

هواداران عزیز استقلال به جرات می‌گویم که هیچگاه در طول سال‌های زندگی ورزشی‌ام فکر آن را هم نمی‌کردم که روزی مجبور باشم در مقابل تیمی که عشق به فوتبال را در سن هفت سالگی با آن شناختم و هوادار بودن را به عشق ورزیدن به رنگ آن تجربه کردم قرار گیرم. اما چرخه فوتبال ما را به سویی برده که امروز قرار است با توجه به رعایت قوانین حرفه ای فوتبال برای اولین بار چنین اتفاقی را در زندگی‌ام تجربه کنم.

هواداران عزیز استقلال، من علیرضا منصوریان، این فرزند مکتب استقلال برای اولین بار در سال 1356 معنی علاقمندی به فوتبال را درک کردم و همان زمان رنگ زیبا و آسمانی آبی را برای هواداری انتخاب کردم و افتخار می‌کنم که تا همین امروز این عشق به رنگ آبی هر روز تندتر از روز قبل در رگ‌هایم جریان داشته. از روزی هم که خودم پا به توپ شدم، رسیدن به پیراهن مقدس استقلال کعبه آمالی بود برای من. با خواست و کمک خدا، همت و پشتکار خودم و پشتیبانی و حمایت‌های خانواده عزیزم سرانجام در سال 1373 رویای دوران کودکی‌ام به واقعیت پیوست و من رسما شدم یک استقلالی متعصب. از سال 73 تیمی را که در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی همراه با شما هواداران عزیز از روی سکوهای ورزشگاه‌های شهید شیرودی و آزادی برای آن فریاد می‌زدم و با پیروزی‌های آن شاد می‌شدم و با شکست‌های آن می‌گریستم، به عنوان سربازش و با پیراهن مقدسش به میدان می‌رفتم و به نحوی دیگر برای سربلندی و اعتلای آن تلاش کردم. تلاشی صادقانه با این امید که تو هوادار گرامی، وجدان و خدایم از من راضی باشند و یقین دارم که در انتخاب این هدف بزرگ و راه رسیدن آن مرتکب اشتباه نشدم. چرا که در این مقطع این سعادت را دارم که بعد از سال‌های زیاد تلاش با پیراهن استقلال این چنین مورد اقبال هوادار عزیز استقلال که مالکان و صاحبان اصلی باشگاه استقلال هستند قرار داشته باشم.

اگر علیرضا منصوریان فوتبالیست بزرگی شد، اگر به فوتبال اروپا راه یافت، اگر به تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران رسید و تحت لوای پرچم سه رنگ و مقدس این کشور برای تیم ملی بازی کرد، اگر در سال 88 و بلافاصله بعد از آویختن کفش ها به جرگه سرمربیان لیگ برتری پیوست، اگر به دستیاری سرمربی تیم ملی فوتبال کشور عزیزمان رسید، اگر سرمربی تیم ملی فوتبال امید (المپیک) کشورمان شد، اگر به عنوان یک دستیار بار دیگر به تیم ملی بزرگسالان ملحق شد و اگر هم اینک نیز در لیگ برتر کشورمان به عنوان سرمربی کار می کند، همه و همه از برکات حضور در استقلال عزیز و حمایت های بی شائبه شما هواداران عزیز است و صادقانه می گویم که همه زندگی ورزشی ام را بعد از خدا از استقلال دارم.

هوادار عزیزی که روی سخنم با توست و تا ابد نیز پشتم در فوتبال گرم به توست، متاسفانه امروز که با جبر حاکم بر فوتبال می‌باید برابر استقلال عزیز به یک رقابت سالم ورزشی بپردازم، با این سئوال مواجه شدم که آیا برابر استقلال بر روی نیمکت قرار خواهم گرفت یا خیر. گرچه تمایل قلبی برای نشستن بر روی نیمکت در این رقابت سالم ورزشی ندارم، اما با توجه به اینکه روح ورزش، سلامت کاری و اخلاقی و پایبند بودن به تعهدات را می طلبد و فلسفه ورزش همانا جوانمردی و پاکدامنی است و با توجه به این که اینجانب نیز در مکتب استقلال رشد کرده و بزرگ شدم و در همین مکتب آموخته‌هائی دارم که تا پایان عمر نیز بدان پایبند خواهم بود و همین آموخته‌هاست که پایبندی به هرگونه تعهد، قول و قرار و قرارداد را در سرلوحه تمام رفتارها قرار می‌دهد.

قصد از نوشتن تمامی این مقدمات این بود که می‌خواستم ضمن تشکر از همه عزیزانی که د رتمام این سال‌های حضورم در استقلال در کسوت هوادار، مدیر باشگاه، مربی، همبازیان عزیزم، پزشکان و تدارکات و هر عزیز دیگری که سهمی در رشد اینجانب در فوتبال و به ویژه در استقلال داشته و همه تاریخ‌سازان استقلال کسب اجازه کرده و به منظور پایمال نشدن حق و حقوق باشگاه فرهنگی ورزشی نفت، باشگاهی که با اعتماد به اینجانب، فضایی جدید و متفاوت در عرصه مربیگری بنده ایجاد کرده و به همین دلیل تا آخرین روز حضورم در عرصه ورزش مدیون این باشگاه محترم و تمامی پیش کسوتان تاریخ آن خواهم بود و تا مادامی که در خدمت این باشگاه هستم هرگز ادبیات حرفه‌ای و اخلاقی تمام اعضای محترم باشگاه را فراموش نخواهم کرد؛ باشگاهی که برای حمایت از جوانان ورزشکار سرمایه گذاری خوبی کرده و در راستای اعتماد به نسل جدید و جوان مربیان نیز پیشگام بوده، مدیریت و هیات امنای محترم این باشگاه و البته بازیکنان جوان و عزیزم، در این مسابقه صرفا ورزشی و البته سالم به تعهداتی که باشگاه نفت داشته پایبند بوده و صرفا در راستای حضور در یک رقابت سالم ورزشی همکاران و بازیکنان جوانم را در این بازی نیز همراهی کرده با این امید که هواداران عزیز استقلال از این حیث بنده را مورد عفو خود قرار دهند.

در خاتمه نیز صادقانه دعای خیر شما هواداران عزیز استقلال را طلب کرده و با ذکر این نکته که شعار "خدا – خانواده – استقلال" در قلب من نقش بسته، بار دیگر از محضر بزرگوارتان برای این انتخاب حرفه‌ای بر سر این دو راهی طلب رخصت کرده و برای‌تان سلامتی، تندرستی و دلی شاد را آرزو می کنم.

علیرضا منصوریان

18 شهریور 93
    ورزش 3 .......

2. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Seyed Artyom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برا همیشه تو قلب ما استقلالی ها جا داری علیرضا خان.حالا تو هر تیمی که میخوای باش.لازمم نیست بیانیه بدی.همه از دل پاک و آبی تو خبر دارن

4. 2 کاربر از Seyed Artyom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دیدار نفت تهران و استقلال از شبکه ورزش پخش می‌شود

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر فردا (پنجشنبه) از ساعت 18 و 45 دقیقه به مصاف نفت تهران خواهد رفت. به دلیل همزمانی این بازی با دیدار تیم‌های والیبال ایران و آرژانتین در چارچوب رقابت‌های قهرمانی جهان، بازی استقلال و نفت از شبکه ورزش پخش خواهد شد و دیدار والیبال ایران و آرژانتین از ساعت 19 و 10 دقیقه از شبکه سوم سیما پخش زنده می‌‌شود.
    فرشاد صادقی، مدیر شبکه ورزش در مورد اینکه برخی مخاطبان به شبکه ورزش دسترسی ندارند اظهار داشت: به هر حال این شبکه 2 سال و نیم است که افتتاح شده است و مخاطبان برای تماشای آن باید ستاپ باکس و یا تلویزیون‌های دیجیتال داشته باشند. زمانی که 2 بازی همزمان می‌شود چاره‌ای نیست که یک بازی را در شبکه دیگر پخش شود.
    وی در مورد اینکه چرا بازی از شبکه دوم سیما پخش نمی‌شود گفت: در این مورد شورای هماهنگی ورزش باید پاسخگو باشد و من نمی‌توانم صحبت کنم.

استقلال با 5 غايب مقابل نفت

تیم استقلال فردا در هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف نفت تهران می‌رود. امیر قلعه‌نویی در این بازی از میلاد فخرالدینی به دلیل محرومیت و جاسم کرار به دلیل اسیب دیدگی نمی تواند استفاده کند. همچنین امیر حسین صادقی با وجود رفع کامل مصدومیت و رسیدن به شرایط بازی پس از مشورت با کادر فنی در بازی پنجشنبه به میدان نخواهد رفت.
    به نقل از فارس، از سوی دیگر هرائیر مگویان مدافع ارمنستانی استقلال که برای حضور در تیم ملی ارمنستان به کشورش سفر کرده بود امروز به تهران باز می‌گردد اما با توجه به اینکه این بازیکن در طول هفته در تمرینات استقلال حضور نداشته بعید است در بازی فردا در فهرست 11 نفره تیمش قرار بگیرد.
    یعقوب کریمی هم پنجمین بازیکن استقلال است که به دلیل شرکت در اردوی تیم ملی امید در بازی فردا غایب خواهد بود.
    دیدار تیم های نفت تهران و استقلال فردا در ورزشگاه تختی تهران برگزار خواهد شد.
    Last edited by XENON24; 10-09-2014 at 12:49.

6. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پيش بازي استقلال و نفت تهران

به گزارش "ورزش سه"، قلعه نویی در روزهای ابتدایی درخشش منصوریان یک همبازی جدید و جوان در کنار خود دید،جوانی که حضورش حتی قلعه نویی را هم به اوج برگرداند.

در ادامه نگاهی به برخی نکات جالب رویارویی این دو تیم خواهیم انداخت:

1- آخرین بازی 2 تیم در روز 7 فروردین1393 با پیروزی یک بر صفر نفت مقابل استقلال توام شد ،این برد باعث دوری استقلال از کسب عنوان قهرمانی شد.

2- در 8 دیداری که 2 تیم درلیگ برتر به مصاف هم رفته اند،4 برد ،3مساوی ویک باخت به استقلال رسیده است ضمن اینکه 13 گل زده و5 گل خورده در آمار آبی پوشان ثبت شده است.

3- از 7 دیدار گذشته 2 تیم در لیگ امسال 6 دیدار مشترک بوده است:

راه آهن؛استقلال 2-1 برد و نفت 2-1 باخت

استقلال خوزستان؛نفت 2-1 واستقلال 1-0 برنده شدند

سپاهان؛نفت 3-0 برنده واستقلال 3-1 بازنده شدند

سایپا ؛نفت 2-1 باخت واستقلال 3-2 برنده شد

پیکان؛نفت مساوی بدون گل واستقلال برد 3-0

گسترش فولاد؛نفت مساوی 1-1 واستقلال برد 3-0

4- یعقوب کریمی مهمترین بازیکن مشترک بین 2 تیم است . ستاره دیروز نفت تهران امروز در تیم استقلال بازی میکند.

5- سال گذشته برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران رتبه نفت در لیگ بالاتر از استقلال بود.

6- به جز منصوریان ،یعقوب کریمی ،ایمان مبعلی و خرمگاه یعنی یاران مشترک 2 تیم روی نیمکت یا در میدان 2 تیم یک یار قدیمی و نام آشنا بین هم داشته اند:حمید فرزام نیا

8. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوشبختانه با وجود اینکه هیئت مدیره تیم دیر معرفی شد ولی با این وجود خیلی با ثبات و بی‌حاشیه کار کرده. بدون شک مدیریت عالی افشارزاده و امیرخان تونسته چنین شرایطی رو بوجود بیاره.
    خوشحالم که حوادث و اتفاقات و حاشیه‌های تیم رقیب (!) دامنگیر تیم ما نشده! به امید قهرمانی

10. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

یه مقدار نگران بازی امروز هستم.
    ما ایرانیا وقتی چندتا بازی میبریم ، هرچقدر هم که سعی کنیم ، بازم مغرور میشیم.
    امیدوارم امیرخان بازیکنها رو توجیه کرده باشه که بادقت بازی کنن و حریف رو دست کم نگیرن.
    هوادارن سه امتیاز رو میخوان

12. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب :

امیر قلعه‌نویی برای دیدار مقابل نفت تهران تیمش را با این ترکیب به زمین خواهد فرستاد: محسن فروزان، هرائیر مگویان، امیرحسین صادقی، هاشم بیک‌زاده، پژمان نوری، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، سجاد شهباز‌زاده، آرش برهانی و محمد قاضی.

به گزارش فارس، امیرحسین صادقی پیش از این مسابقه اعلام کرده بود که با هماهنگی کادر فنی قصد دارد دیدار با فولاد خوزستان در خدمت استقلال باشد اما با توجه به غیبت فخرالدینی و گماشتن هاشم‌بیک‌زاده در جناح راست، قلعه‌نویی صادقی را به ترکیب اصلی فرستاد و از مگویان که به تازگی از ارمنستان برگشته هم در ترکیب اصلی تیمش استفاده کرد.

دیدار دو تیم نفت و استقلال از ساعت 18:45 در ورزشگاه تختی برگزار خواهد شد.

ورزش 3

14. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مگویان خیلی ضعیفه همش داره سوتی میده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با دیدن ترکیب تیم حدس زدم که امروز بازی سختی داشته باشیم اما دیگه انتظار مصدومین خسرو و هاشم را نداشتم که همه عوامل باعث شکست بدی شد

هر دو دفاع مرکزی اصلا آماده نبودند و بهتر بود در این بازی به کار گرفته نمیشدند

در نبود کرار مثل سال گذشته بازی میکردیم و بی برنامه و بی هدف حمله میکردیم بدشانسی هم زیاد آوردیم

تعویض های امیرخان با وجود اجباری بودن زیاد جالب نبود و بدتر روند بازی را به نفع نفت تغییر داد

در انتها تبریم به داش علی منصوریان که واقعا سنگ تمام گذاشت

18. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •