تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 175 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصدومیت نیمار از ناحیه قوزک پا و غیبت احتمالی او در دیدار برابر الچه

طرفداری - فوق ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا به علت مصدومیت تمرین امروز تیم فوتبال بارسلونا را نیمه کاره رها کرد.
    به گزارش طرفداری باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش با تایید مصدومیت نیمار و مشکل او در ناحیه قوزک پای چپ اذعان کرد که آزمایش های نهایی برای ارزیابی دقیق مصدومیت او به زودی انجام خواهد شد.
    به همین دلیل و بر اساس اخبار رسیده از اسپانیا به نظر می رسد که لوئیز انریکه در صورتی که این ستاره برزیلی نتواند در اولین دیدار بارسلونا برابر الچه در رقابت های لالیگا حضور یابد، با توجه به مشکلات گوارشی پدرو و عدم تمرین او با تیم در چند روز گذشته و همچنین محرویت لوئیز سوارز، از مونیز الحدادی جوان به عنوان جانشین نیمار در بازی یک شنبه شب استفاده خواهد کرد.

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 4 کاربر از SON OF GOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یکی از بزرگترین رکورد هایی که قرار است این فصل توسط مسی شکسته شود
    رکورد بیشترین گل زده در لالیگا
    ٨گل تا شکستن این رکورد

کنفرانس مطبوعاتی ژاوی هرناندز

*والدس بهترین دروازه بان تاریخ بارساست ولی ما سه دروازه بان داریم که الان کاملا آماده بازی در بارسا هستند.
    *دوران من در تیم ملی دیگه تموم شده بود و این به من کمک میکنه بتونم تمرکز بیشتری رو بازیهام تو بارسا داشته باشم.
    *ما خریدهای بسیار خوبی داشتیم و چه از نظر فوتبالی و چه از نظر شخصیتی ترکیب فوق العاده ای داریم.
    *وقتی تمرینات تیم را میبینید حس خوبی پیدا میکنید.انریکه عقاید روشنی داره و همه چی نشون دهنده اینه فصل خوبی خواهیم داشت.
    *شایعات درباره دی ماریا؟من فکر میکنم خیلی دشواره به بارسا بیاد چون اون بازیکن رئاله.ولی در هر حال او بازیکن بزرگیه.
    *رابطه من با انریکه بسیار خوبه.چیزهایی را که میبینم دوست دارم.من از روز اول هم با انگیزه تر شدم.
    *نظر من درباره موندن تغییر نکرده.من موندم تا به تیم کمک کنم و برای همه چی آماده هستم.من آماده ام که انریکه هروقت بخواد ازم استفاده کنه.
    *بارسا تیم بزرگیه و همیشه توش رقابت وجود داره مثل روز اولی که به اینجا اومدم.این برای تیم خیلی خوبه.من سخت تلاش خواهم کرد.

کنفرانس مطبوعاتی دنی:

همیشه صحبتایی در مورد من هست. انتقاد ها منو بهتر میکنه و به من انگیزه میده. کاری که کلمات مثبت نمیتونه انجام بده!
    من سزاوار احترام هستم تو این باشگاه. من تقریبا 300 بازی اینجا انجام دادم. من نیاز داشتم تا با انریکه صحبت کنم و او به من گفت که روی من حساب باز کرده!
    من تصمیم گرفتم که بمونم. وقتی اوضاع پیچیده میشه من قویتر هستم. من تا 2016 قرارداد دارم و میخوام سال به سال پیش برم. امسال، سال کلیدی هست برام!
    کمبود پشتیبانی؟ از هر کس قسمتی پشتیبانی شدم، باشگاه، هوادارا و ... من مقصر هستم چون که در بهترین فرمم نبودم!
    من هیچوقت به ترک باشگاه فکر نکردم. اما باشگاه شک داشت و شایعاتی هم بود. من ترجیح دادم که به صورت مستقیم با باشگاه صحبت کنیم!
    سوارز؟ ما به بچه های بد تو ترکیب تیممون نیاز داریم. چون فقط من هستم که همیشه سرزنش میشم (میخنده). او واقعا بازیکن خوبی هست و من اونو دوست دارم!
    شما هرگز نمیتونید با فشار ها رقابت کنید اما میتونید با خودتون کنار بیاین و قویتر بشین!
    من قبلا هم گفتم نیمار نیاز به زمان داره برای جا افتادن و این فصل بهتر خواهد شد. خواهیم دید که او چه بازیکنی هست!
    انتقال داگلاس؟ او بازیکنی خوبی و همچین بازیکنایی جاشون اینجاست. امیدوارم باشگاه اونو بخره که تیممون قویتر بشه!
    من به سوارز خواهم گفت که شخصیتشو عوض نکنه. او یک بازیکن رقابتی و یک بازیکنه جنگنده واقعی هست. چیزی که فرق بین او و بقیه بازیکناست!
    من به یاد خواهم داشت مردمی که مقاله و روزنامه میخرن برای تماشای عکساش نه برای خوندنش!

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آسیب دیدگی مچ پای نیمار تایید شد

مهاجم برزیلی تیم فوتبال بارسلونا در جریان تمرین روز پنجشنبه تیم دچار آسیب دیدگی نوع یک از ناحیه مچ پای خود شد. زمان بازگشت وی به تمرینات، به روند بهبود وی بستگی دارد.

در جریان تمرین روز پنجشنبه آبی اناری ها، نیمار جونیور از دردی در ناحیه مچ پای چپ خود ابراز ناراحتی کرد و آزمایشات کادر پزشکی تایید کرد که این بازیکن دچار آسیب دیدگی نوع یک شده است. کادر پزشکی تیم عنوان کرد که زمان بازگشت وی به تمرینات به نحوه طی شدن دوران نقاهت وی بستگی خواهد داشت.

این در حالی است که نیمار به تازگی پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتی که در جام جهانی و از ناحیه کمر دچار آن شده بود، اجازه بازی در ترکیب تیم را از کادر پزشکی دریافت کرده بود و در بازی مقابل تیم لئون در جام خوان گمپر حضور یافت و دو گل نیز به ثمر رسانده بود.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    پدرو و فرمائلن جدا از تیم آموزش بدنسازی می بینند

25 بازیکن در حالی در زمین تمرین سیوداد اسپورتیوا به تمرین پرداختند که توماس فرمائلن برای اولین بار روی زمین تمرین کرد در حالی که پدرو دوره نقاهت بیماری ورم معده را می گذراند.

امروز، توماس فرمائلن روی زمین جداگانه با تیم اصلی شروع به تمرین کرد. این اولین باری است که این بازیکن بلژیکی پس از پشت سر گذاشتن مراحل درمان مصدومیت ناحیه همسترینگ، قادر به تمرین شد. پدرو نیز روی زمین تمرین کرد ولی هم چنان دوره نقاهت را می گذراند و حضور او در بازی بعدی در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. در حالی که تراشتگن نیز همچنان به ریکاوری ادامه می دهد.

سایر بازیکنان نیز در حال آماده سازی برای مسابقه روز یکشنبه مقابل الچه در نیوکمپ هستند. در میان 25 نفر، 4 بازیکن از بارسلونای ب حضور دارند : مونیر، ساندرو، سمپر و آداما.

هم چنین آدریانو کوریا نیز در بخش های از این جلسه همراه تیم اصلی تمرین کرد و نیمار جونیور نیز به دلیل رگ به رگ شدن مچ پای چپش تمرین را از دست داد.

جلسه تمرینی بعدی روز یکشنبه ساعت 10:30 صبح برگزار در سیوتات اسپورتیووا خوان گمپر خواهد شد و پس از آن لوئیز انریکه در کنفرانس مطبوعاتی صحبت خواهد کرد.

تمرینات منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    پیش بینی دنی آلوز از فصل جدید؛ چالشی فوق العاده

مدافع برزیلی از آمدن لوئیز انریکه به باشگاه خوشحال است. آلوز در صحبت با مطبوعات در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر معترف شد که عملکردش در دو فصل گذشته به اندازه کافی خوب نبوده است.

«انتفاد به من انگیزه می دهد و مرا بهتر می کند. انتقاد مانند تزریق آدرنالین شما را به بازیکن بهتری بدل می کند. در حالیکه تمجید و ستایش شما را راضی نگه می دارد». این اولین کنفرانس مطبوعاتی این فصل دنی آلوز بود و او امروز صبح حرف هایش را به طور مستقیم بیان کرد.

وی افزود: «احساس مثبتی دارم. چالش امسال بسیار فوق العاده است». در رابطه با آمدن لوئیز انریکه به بارسا می افزاید: «کار کردن با لوئیز لذت بخش است. او از ما خواسته های بزرگی طلب می کند و امید ما را بالا برده است». آلوز هم چنین اعتراف کرد که از فرم خودش در 2-3 فصل اخیر راضی نبوده است و می گوید: «مسئولیت های آن را می پذیرم. من از آن دسته افرادی هستم که نیاز دارند هر روز ارزششان را نشان دهند. این جزئی از حرفه ماست».

انگیزه های جدید

آلوز می گوید : «مردم اکنون اعتماد کمتری به بازی من دارند که مرا با انگیزه تر می کند». وی در این حال می افزاید که او قصد داشته است تا با سرمربی جدید صحبت و در مورد این که حضورش هم چنان در تیم مورد نیاز است، اطمینان حاصل کند: «اگر او روی من حساب کند، من نیز همین کار را خواهم کرد. این مسئله راجع به دو مرد است. اکنون من باید با تمام توان کار کنم و هرچه مردم می گویند را به عنوان یک چالش دلپذیر در نظر بگیرم. ما می خواهیم پیروز شویم و بهترین باشیم. این یک چالش است و ما خودمان را برای دستیابی به آن آماده می کنیم». در این رابطه، مدافع بارسا ابراز کرد که توسط برنامه تناسب اندام که بازیکنان در طول پیش فصل تجربه کرده اند، تحت تأثیر قرار گرفته است.

قراردادهای بزرگ

او می گوید: «ورود تعداد زیادی بازیکن جدید از داشتن یک ایده روشن برای هدفمان جلوگیری نکرده است اما ما نیاز داریم که هماهنگ شویم چون این نشان می دهد که شما چگونه لحظه ها و پیشرفت را تصاحب می کنید. تیم هایی که خواهان کسب جامها و عناوین هستند، همیشه خواهان پیشرفت نیز هستند. نکته اساسی داشتن یک ایده است که ما آن را در اختیار داریم. اکنون ما فقط باید آن را عملی کنیم».

او با مسئله جدیدی که خود آن را ترکیب و فرمول بندی تازه می نامد، موافق است و آن را ترمیم نیازهای ضروری تیم می داند: «این بازیکنان جدید هستند که باید انتظارات را برآورده کنند و مطمئنم که موفق خواهند شد؛ زیرا آنها بازیکنان بزرگی هستند و همانند ما تمایلات و آرزوهای مشابه ای دارند».

آلوز در مورد لوئیز سوارز اظهار نظر کرد: «بسیار لذت بخش است که او اینجا در کنار ماست تا آنچه برای لیورپول و اروگوئه انجام داده است، اینجا نیز به انجام برساند. این دلیل به خدمت گرفتن اوست».هم چنین نظر وی درباره هم وطنش نیمار جونیور پرسیده شد و پاسخ داد: «فصل گذشته او برای سازگار شدن به زمان نیاز داشت اما اکنون هر روز به یک درک بهتر با لئو می رسد و مطمئنم که در قیاس با پارسال بسیار بهتر خواهد بود».

منبع : سایت رسمی باشگاه
    ژاوی: «از روز اول نیز با انگیزه تر هستم»

ژاوی هرناندس، کاپیتان بارسا در مصاحبه پس از تمرین بر کیفیت بالای تیم تاکید کرد و سطح تمرینات تیم را بسیار بالا دانست. او همچنین از انگیزه بالای خود برای حضور در میدان گفت.

امروز جمعه ژاوی هرناندس در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافت و هنگامی که پیش از رسانه ها حضور پیدا کرد، توضیح داد که پس از تقریباً یک ماه آماده سازی و در فاصله چند روز به شروع لالیگا، او از گذشته نیز خوشبین تر است. ژاوی گفت: «من با انگیزه تر از روزهای اول خود هستم زیرا آنچه را که می بینم دوست دارم». کاپیتان بارسا توضیح داد که تیم تحت هدایت لوئیز انریکه واقعاً به خوبی کار می کند. او گفت: «اگر نحوه تمرین تیم را ببینید، خواهید دانست که اوضاع خوب به نظر می رسد».

ژاوی عنوان کرد که هر تمرین برای به انجام رساندن هدفی محکم است و آنها در حال به انجام رساندن آن هستند. ژاوی که می داند کسب عناوین آسان نخواهد بود، واقعا احساس خوبی نسبت به فصل پیش رو دارد.

هر سال بارسا شایستگی دارد تا یک جام اصلی را ببرد

ژاوی هفدمین فصل حضورش در بارسا را با شور و شوق مشابه روزهای نخست آغاز می کند. او گفت: «من مشتاقم و نمی توانم برای شروع صبر کنم. ما پیش فصل خوبی داشتیم و به خوبی هماهنگ شده ایم». او باشگاه را به خوبی می شناسد و می داند که انتظارات و خواسته ها در بالاترین سطح قرار دارند. ژاوی گفت: «می دانیم که فصل گذشته هدفمان را انجام ندادیم. هر سال بارسلونا شایستگی دارد تا یک جام اصلی را ببرد».

از نظر او برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی در هر بازی نیاز است تا سخت تلاش کند. ژاوی گفت: «من به سختی کار خواهم کرد تا همچنان مهم باشم. سرمربی تصمیم گیرنده خواهد بود اما من برای هر چیزی آماده ام و هر شرایطی را خواهم پذیرفت». اگرچه بر سر پست او رقابت وجود دارد، ژاوی گفت: «فصل بسیار طولانی است و مسابقات متعددی وجود دارد. تمام قسمت های تیم مهم می باشد. ما بارسا هستیم و چیز جدیدی برای من وجود ندارد».

در پایان، ژاوی یکی از دلایل اعتقاد به این که تیم فصل خوبی پیش رو خواهد داشت، با توجه به تیمی که در حال خلق شدن است بیان کرد و گفت: «ما با بازیکنانی قرارداد بسته ایم که در هم در فوتبال هم از لحاظ شخصیتی بسیار خوب هستند. مرحله انسانی برجسته ترین موضوع در سالهای اخیر بوده است. هم زیستی و هماهنگی فوق العاده است. تایج، روایتی را بیان می کنند اما ما داریم از پایه شروع می کنیم و تیم فوق العاده ای داریم».

سوارز: «حمایت مردم به من برای ادامه تمرینات کمک می کند»

لوییس سوارز مهاجم اروگوئه ای تیم فوتبال بارسلونا درباره پذیرایی بی نظیری که از وی در این شهر شده است سخن گفت. سوارز همچنین درباره تطبیق پذیری خود در خط حمله توضیحاتی را ارائه داد.

سوارز یکی از چهره های جدید در تیم 2014/15 بارسا است. پس از رسیدن وی و معرفی شدنش به رسانه و هواداران در یک برنامه تلویزیونی به نام «خوش آمدی سوارز» شرکت کرد و برای اولین با هواداران بارسا به صحبت پرداخت.

در نخستین مصاحبه اش پس از پیوستن به بارسا درباره خوش آمد گویی شگفت انگیزی که از وی شده بود سخن گفت: «این هدیه ای برای من بود تا هر روز با قدرت به تمرینات ادامه دهم و به میادین باز گردم». شماره 9 این فصل بارسا ادامه داد: «مهاجم ساکنی نسیتم بلکه کاملا متضاد این هستم. در تمام نقاط در خط حمله بازی کرده ام و به یک نقطه ثابت وابسته نیستم».

مهاجم اروگوئه ای که حالا با تیم اصلی تمرین می کند و نخستین بازی خود را در جام خوان گمپر انجام داده، روزهایی که نتوانسته با تیم تمرین کند را به فراموشی سپرده است. روزهایی طولانی و عجیب برای او بوده ولی معتقد است: «نتیجه این شد که حالا می توانم همراه بقیه تمرین کنم. حس یک فوتبالیست را دارم. می توانم کنار هم تیمی هایم باشم و همراه آنها به مرور تاکتیک های تیم بپردازم».

علاقه شدید وی به بارسلونا و کاتالونیا معروف بود. نه تنها خانواده او اینجا زندگی می کنند بلکه تایید کرد که از بچگی طرفدار بارسلونا بوده است: «واقعا از بودن در بارسلونا لذت می برم. هربار که اینجا بودم از جو ورزشگاه لذت بردم».

مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
    حضور پدرو مقابل الچه در هاله ای از ابهام

پدرو رودریگز مهاجم تیم فوتبال بارسلونا به خاطر مشکلات معده نتوانست همراه بقیه بازیکنان به تمرین کردن بپردازد. با این حال لوییس انریکه با 20 بازیکن از تیم اصلی و چهار بازیکن از بارسا ب تمارین را پی گرفت.

پدرو در طول هفته از مشکلات معدوی رنج می برد و در حال حاضر آنتی بیوتیک مصرف می کند و شاید به بازی آغازین لالیگا 2014/15 نرسد. بارسا در روز یک شنبه ساعت 23:30 مقابل الچه در نوکمپ کار خود را آغاز می کند. بقیه بازیکنان تیم امروز صبح در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداخته و برای این روز بزرگ آماده شدند. 20 بازیکن از تیم اصلی و چهار بازیکن رزرو (منیر، سمپر، ساندرو و گریمالدو) در این جلسه حضور داشتند. آدریانو نیز در بخشی از تمرینات حاضر بود.

در حالی که پدرو به خاطر مشکلات معده تمرین نکرد، فرمالن و ترشتگن تمرینات اختصاصی برای بهبودی و رهایی از بند مصدومیت انجام دادند.

مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

به شدت اخبار پیرامون انتقال رویس به بارسا افزایش پیدا کرده و بعید نیست که به زودی(البته بعد از اون 1 سال قرضی)رویس رو تو بارسا ببینیم.
    ---------------------

طرفداری- با صدور حکم فیفا مبنی بر ممنوعیت بارسلونا از حضور در بازار نقل و انتقالات زمستان و تابستان آینده، وضعیت اضطراری در باشگاه اعلام شده و مسئولین تیم قصد دارند در چند روز باقی مانده برای سال آینده نیز خرید کنند.

فیفا با درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا مبنی بر لغو محرومیت از فعالیت در فصل نقل و انتقالات مخالفت کرد. بنابراین بارسلونا در زمستان پیش رو و هم چنین تابستان 2015 نمی تواند بازیکنی را خریداری نماید.
    پس، تنها یک استراتژی و ایده باقی می ماند. این که بارسلونا تا 31 آگوست وقت دارد برای تقویت تیمش در فصل 2015-16 تلاش کند. به گزارش الموندو، وضعیت اضطراری در باشگاه بارسلونا به وجود آمده و مسوئلین این باشگاه می خواهند در نقل و انتقالات همین فصل کار را یکسره کنند.

قدم اول، خرید داگلاس برزیلی از سائوپائو است، این بازیکن خریداری خواهد شد و به شکل قرضی به تیمی دیگر ملحق می شود، سپس در فصل آینده جانشین دنی آلوز خواهد شد.
    در روزهای گذشته، اظهارات لوئیز انریکه و زوبی زارتا را به یاد بیاوریم، آن ها بیان کردند که بارسلونا تا 31 آگوست، یعنی آخرین روز نقل و انتقالات به دنبال تقویت تیم خواهند بود.
    به هر حال آن ها از واکنش فیفا در قبال باشگاه با خبر بودند و شاید از روز اول مبنای خریدهایشان با توجه به اوضاع اضطراری باشگاه بنا شده بود.

پس در این دو هفته باقی مانده باید منتظر برخی تحولات باشیم. شایعات در مورد خرید مارکو رویس به سرعت انتقال پیدا کرده است، ستاره آلمانی فصل آینده قراردادش با دورتموند به پایان می رسد و طبق گزارش ها باشگاهش اصلا دوست ندارد ستاره دیگری را در اختیار بایرن مونیخ قرار دهد.
    در همین حال چند روز پیش، صانلحی به همراه دو تن از مدیران بارسلونا به آلمان سفر کرده بودند، هرچند هیچ گزارشی از موضوع گفت و گوی آن ها منتشر نشد، اما منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا خبر می دهند، این گروه برای نهایی کردن انتقال رویس به آن جا رفته بودند. اگر دو باشگاه به توافق برسند، رویس امسال را در دورتموند بازی خواهد کرد و سال آینده بدون هیچ مشکلی راهی نیوکمپ خواهد شد. به طوری که بارسلونا در حال حاضر پولش را پرداخت و او را می خرد، سپس به مدت یک سال رویس را به شکل قرضی به دورتموند واگذار می کند. واتسکه مدیر دورتموند خبر داده است که ستاره اش این فصل، باشگاه را ترک نخواهد کرد اما هیچ گونه حرفی در مورد آینده به زبان نیاورده است.

************************************************** ************************************************** ********************
    ترس مدیران بارسلونا از بایرنی شدن رویس
    مارکو رویس هفته هاست که در فهرست علاقمندی های بارسا برای این تابستان قرار ندارد و آنها قصد داشتند تا در تابستان آینده با پرداخت رقم 25 میلیون یورو (رقم فسخ قرارداد) این بازیکن را به خدمت بگیرند.
    با این وجود وقتی حکم محرومیت بارسا از خرید بازیکن در دو بازار نقل و انتقالات بعدی تایید شد؛ حالا این ترس وجود دارد که مارکو رویس فصل بعد به بایرن ملحق شود و بارسا به همین دلیل ممکن است در هفته آینده پروژه خرید این بازیکن را بار دیگر کلید بزند.
    مدیران بارسا بر این عقیده اند که رویس بطور حتم فصل آینده به بایرن خواهد رفت .

barcanews.org

************************************************** ********************************

بارسا رويس را مي خرد و به دورتموند مي دهد!

روزنامه "اسپورت" چاپ اسپانيا نوشت: "بارسلونا رقيب جدي بايرن براي به خدمت گرفتن مارکو رويس است.

به گزارش "ورزش سه" ، کاتالان‌ها قصد دارند پس از جذب این بازیکن وی را دوباره تا سال 2015 به دورتموند قرض دهند. دلیل این موضوع آن است که بارسلونا از سوی فیفا برای دوسال از خرید بازیکن محروم شده است. این جریمه از یکم ژانویه 2015 اعمال می‌شود. اگر آبی اناری‌ها بخواهند رویس را به کاتالونیا بیاورند، باید تا قبل از آن تاریخ دست بکار شوند.

Last edited by E.G_band; 23-08-2014 at 10:30.

10. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

منبع تمامی اخبار این پست:
    barcanews.org

-------------------------------------------------------------
    به ادعای دیلی پرس:بارسا خواهان پتر چک

باشگاه بارسلونا قصد دارد پیش از شروع 14 ماه محرومیت از حضور در نقل و انتقالات، پتر چک، دروازه بان چلسی را در اختیار بگیرد.
    فیفا روز گذشته اعلام کرد که مدارک ارسال شده از سوی بارسلونا، قانع کننده نبوده و آنها با محرومیتی 14 ماهه روبرو خواهند شد. 9 روز دیگر دادگاه تجدیدنظر برگزار خواهد شد و بارسلونا وقت دارد تا آن روز، خرید‌های دیگری انجام دهد.
    پس از بازگشت کورتوا به چلسی، پتر چک جایگاه اصلی خود در درون دروازه را از دست داد و نیمکت نشین شد. با وجود درخواست مورینیو برای ماندن چک، ، او قصد جدایی از باشگاه را دارد و مطبوعات انگلیسی مدعی شدند که بارسلونا خواهان جذب اوست.
    بارسلونا در نقل و انتقالات این فصل، تراشتگن و کلودیو براوو را در اختیار گرفته و دیلی اکسپرس گزارش می‌دهد که پترچک نیز، دیگر گزینه بارسلونا برای تقویت دروازه خواهد بود.

************************************************** *********************************
    نگاهی به کتاب ویکتور والدز
    ترجمه اختصاصی / ویکتور والدس دروازه بان سابق بارسلونا در کتاب جدیدش مینویسد : " من بدترین دروازه بانی هستم که بارسلونا میتوانست داشته باشد . تمام دنیا به من انتقاد دارد و من در سطح پایینی هستم . هیچ کس انتظار چیز بزرگی از من ندارد و من هم چیزی برای از دست دادن . درست است ؟ .

ویکتور والدس در این کتاب نشان میدهد که حتی اگر در بارسلونا می ماند هرگز افسانه ای نمیشد و دلیل نارضایتی خود و ترک بارسلونا شاید در این طرز تفکر والدس نهفته باشد . ویکتور والدس اگر چه سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه دارد اما دروازه بان تنهایی است . بی میل اما ترس و وحشت خود را در این کتاب ابراز میدارد . با این حال این تنها یک کتاب از یک زندگی است .
    ************************************************** **********************************
    اسپورت=دیماریا در بارسا؟؟؟
    ترجمه اختصاصی / اسپورت امروز گزارش کرد که بارسلونا علاقه مند به آنخل دی ماریا است . اسپورت همچنین ادعا کرده است بارسلونا حاضر به پرداخت مبلغ 60 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن دی ماریا شده است .

دی ماریا میخواهد دستمزدش در رئال مادرید به طور قابل توجه ای افزایش یابد . کارلو آنچلوتی به صراحت در کنفراس مطبوعاتی اخیرش گفت که دی ماریا میخواهد این تابستان از رئال برود و پیشنهاد گسترش قراردادش را با این باشگاه رد کرده است .
    ************************************************** ********************************

Last edited by E.G_band; 23-08-2014 at 10:42.

12. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پنج پیروزی متوالی در آغاز کار

تیم فوتبال بارسلونا در 5 فصل گذشته موفق به کسب 3 امتیاز ممکن در شروع لیگ شده است و بازیکنان جدید نیز نقش مهمی در این پیروزی ها ایفا کرده اند.

در هر فصل، استحکام تیمی یک فاکتور مهم بشمار می آید. هر تیمی خواهان پیروزی به سریعترین شکل ممکن است و اگر این پیروزی در مسابقه اول به دست آید، بسیار مطلوب تر خواهد بود. از زمان حضور پپ گواردیولا و پس از آن تیتو ویلانووا و تاتا مارتینو بر روی نیمکت تیم، بارسلونا در 5 فصل اخیر بصورت متوالی به این مهم دست یافته است.

زمان پیروزی

بارسا در نمایش های آغازین خود همواره شروعی قابل قبول داشته است؛ در فصل 2009/2010 در آغاز لیگ با اسپورتینگ گیخون روبرو شدند و سوپرکاپ اسپانیا را نیز مقابل اتلتیک بیلبائو بردند. کاتالان ها با نتیجه 3-0 و با گل های بویان، کیتا و بازیکن تازه کار زلاتان ابراهیموویچ روی پاس گل دنی آلوس به پیروزی رسیدند.

در 29 آگوست 2010، حریف نخست بارسا ریسینگ سانتاندر بود که با 3 گل قهرمان جام جهانی داوید ویا و تک گل مسی و اینیستا متحمل شکست شد. قهرمان دیگر آن روز بارسا، ویکتور والدس بود که پنالتی دقیقه 35 را مهار کرد. در فصل 2011/2012، شروع رقابت های لیگ در برابر مالاگا بود اما آن مسابقه به تعویق افتاد؛ زیرا با زمان سوپرکاپ اروپا تقارن داشت. بارسلونا می بایست با پورتو برای کسب این جام برای چهارمین بار بجنگد و رقابت های لیگ را یک هفته دیرتر مقابل ویارئال شروع کند. گواردیولا اظهار کرد که این آخرین فصل او در بارسا خواهد بود و آن بازی با نتیجه 5-0 و با 2 گل مسی و گلهای سسک و الکسیس که اولین بازی خود را در آن فصل برای بارسا انجام می دادند، و تک گل تیاگو آلکانتارا به پایان رسید.

سرمربی جدید

فصل 2012/2013 نیوکمپ بار دیگر میزبان مسابقه آغازین لالیگا و این بار در مقابل رئال سوسیه داد بود و تیتو ویلانووا در پیروزی قاطع 5-1 تیم را رهبری کرد. مشخصا تغییر سرمربی تفاوتی در جادوی بارسا ایجاد نکرده بود و پویول، پدرو، ویا یک بار و مسی دو مرتبه دروازه حریف را باز کردند.

فصل گذشته نیز یک شروع فوق العاده داشت. تاتا مارتینو که به تازگی مسئولیت تیم را به عهده گرفته بود، تیم را با عملکردی عالی به زمین فرستاد و مسی، الکسیس و پدرو نتیجه کاملا یک طرفه 7-0 برابر لوانته را رقم زدند. پس از آن آلوز به واسطه ژاوی، جلوه ای از نمایش تاکتیکی درخشان خود و تیم را به نمایش گذاشت. اکنون لیگایی دیگر به سوی شروعی امیدوار کننده در حرکت است.

این فصل، بارسا رقابت ها را در خانه مقابل الچه آغاز می کند و اگر تجربه های گذشته دوباره تکرار شوند، باید شانس دیگری برای پیروزی پر گل تیم قائل شویم.

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

انریکه: «با اراده و روحیه، هیچکسی نمی تواند ما را شکست دهد»

لوییس انریکه پس از پشت سر گذاشتن یک هفته بسیار خوب به همراه بازیکنان خود، به جمع خبرنگاران آمد تا درباره مسائل فنی و همچنین بازی آغازین لالیگا مقابل الچه صحبت کند.

لوییس انریکه در آخرین مصاحبه خود پیش از آغاز رقابت های لالیگای 2014/15 به خبرنگاران گفت: «یک هفته بسیار خوب را به همراه یک تیم پویا و فعال پشت سر گذاشتیم و با همین سیستم شناور که پیش از جام خوان گمپر نیز آن را حفظ کردیم، لالیگا را آغاز خواهیم کرد. ما می دانیم که الچه مشکلات فراوانی را برای ما رقم خواهد زد، زیرا آنها چه در خط دفاعی و چه در خط حمله ساختار منسجمی دارند». بازی مقابل الچه در ساعت 23:30 روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

سرمربی تیم فوتبال بارسا گفت: «ما امید های فراوانی برای فصل پیش رو داریم، اما باید بروی کاری که در جریان است تمرکز کنیم و این یعنی تمرکز بروی بازی با الچه. ما از لحاظ جسمی آماده این بازی هستیم و مشتاق هستیم تا فصل جدید را با برد آغاز کنیم».

انریکه به صراحت عنوان کرد که ترکیب بازیکنان خود را برای هر دیدار، زودتر از یک ساعت و نیم قبل از بازی مطرح نخواهد کرد. او گفت: «من به رقابت شدید میان بازیکنانم احتیاج دارم و دوست دارم تا آنها به این احساس برسند که تک تک آنها پتانسیل حضور در ترکیب اولیه تیم را دارند». او همچنین افزود که تیم برای بازی های خارج از خانه، در صبح روز بازی به شهر تیم میزبان سفر خواهد کرد. او دلیل این کار را اینطور مطرح کرد که بهتر است تا بازیکنان اوقات بیشتری را در کنار خانواده خود سپری کنند و این مساله برای همه آنها بهتر است.

انریکه ادعا کرد که فهرست یازده نفره بازیکنان خود برای بازی مقابل الچه را آماده کرده است اما هیچگونه جرییاتی را از این فهرست فاش نکرد. او همچنین درباره شرایط پدرو و نیمار صحبت کرد. پدرو که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است و نیمار نیز دچار مصدومیت جزیی در ناحیه مچ پای چپ خود شده است. انریکه گفت: «یکشنبه مشخص می شود که هر کدام از آنها دقیقاً در چه شرایطی قرار دارند اما بطور معمول من روی هر دوی آنها حساب می کنم».

از انریکه درباره شرایط رقایتی میان بارسا و دو تیم دیگر، اتلتیکو و رئال سوال شد و او پاسخ داد: «اتلتیکو مدافع عنوان قهرمانی است و باید آنها را مدعی قهرمانی در فصل جدید نیز بنامیم». او افزود: «آنها همان سبک فصل قبل را دنبال می کنند و حتی آن را کامل تر نیز کرده اند. پیش از آغاز فصل پیش، گمان می کردم که اتلتیکو شانس اصلی قهرمانی باشد و می دانستم که در لیگ قهرمانان نیز به خوبی کار می کنند. رئال هم رقیب همیشگی ماست و به تازگی بازیکنان خوبی نیز خریداری کرده است».

اما بیشترین تمرکز انریکه بروی بارسا است و او گفت: «ما در حالی پا به میدان می گذاریم که در فصل قبل موفق به کسب عنوانی نشدیم اما با وجود انگیزه و امید، هیچ کسی نمی تواند ما را شکست دهد».

انریکه سخنان خود را این گونه به پایان برد: «مسی در شرایط بسیار خوبی است. مانند همه هم تیمی هایش، او نیز به دنبال کسب نتایج خوب است». اولین شانس برای شروع فصلی خوب، یکشنبه، در ورزشگاه نیو کمپ رقم خواهد خورد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    بارسلونا - الچه ؛ دیدارهای تاریخی

در 20 رویارویی دو تیم، الچه هرگز موفق به کسب پیروزی در نوکمپ نشده است در حالی که بارسا 13 بازی را با پیروزی و 7 بازی با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

فصل گذشته دو بازی میان بارسلونا و الچه برگزار شد. یک پیروزی 4-0 برای بارسا در نوکمپ و یک تساوی 0-0 که بقای الچه برای اولین بار در هفته یکی مانده به آخر را تضمین کرد. آن بازی اولین دیدار بین دو تیم پس از یک ربع قرن بود؛ زمانی تیم شهر آلیکانته با نظم و قدرت گروهی خود یکی از تیم های زبده و قدرتمند فوتبال اسپانیا بود. اما تمام آن پیروزی ها در خانه الچه اتفاق افتاد و در 20 رویارویی در نوکمپ، الچه 7 تساوی تأثیرگذار به دست آورد ولی هرگز به پیروزی دست نیافت.

سال های طلایی

روز دوم جام قهرمانی در فصل 1959/60 دو تیم برای اولین بار در برابر یکدیگر قرار گرفتند که با پیروزی 2-1 الچه در کامپو دی ال تابیکس که از سال 1976 ورزشگاه خانگی آنهاست، همراه بود. این شروع یک عصر طلایی برای سفید و سبز پوشان بود. زمانی که آنها برای دوازده سال پیاپی در دسته اول بازی کردند و با 7 پیروزی از 10 مسابقه، رتبه 5 که بهترین رتبه تاریخ آنهاست را در فصل 1963/64 کسب کردند. آنها دقیقا 6 بار در اواسط فصل، در نیوکمپ به تساوی دست یافتند که شامل بازی دراماتیک و نمایشی در 18 فوریه 1961 می شود. یعنی زمانی که بارسا در بازه ای از تاریخ خود، تیمی برجسته بود و با بازیکنانی نظیر رامایتس، ورگاس، کوبالا، اواریستو، بیتیا، لوئیز سوارز و الوجو مارتینز ترکیبی قدرتمند را تشکیل می داد. با گل دیرهنگام بارسا بازی با نتیجه 3-3 به پایان رسید. 10 سال بعد، الچه تنزل کرد.

اما دیری نکشید که آنها در سال 1973 به لیگ برتر صعود و برای 5 سال دیگر در آن باقی ماندند. با وجود چند تساوی 0-0 در سالهای 1975 و 1977، پیروزی در نوکمپ هنوز برای آنها دور از دسترس بوده است. در سال 1978، فصلی که آنها بار دیگر سقوط کردند، با نتیجه 5-1 متحمل شکست شدند و سنگین ترین شکستشان در خانه بارسا رقم خورد.

روزهای با شکوه و عظمت الچه تمام شد. جدا از دو بازگشت دوباره در فصول 1984/85 و 1988/89، آنها در 4 دیدار با بارسا در گلزنی ناکام بودند و در حدود 30 سال تا سال 2013 را در دسته دو سپری کردند. وقتی دوباره به لیگ برتر برگشتند، به ندرت موفق به بازگرداندن پیروزی هایشان مقابل بارسا شدند.

رابطه طولانی

اتصالات تاریخی متعدد بین دو باشگاه بارسا و الچه شامل کسانی است که در هر دو باشگاه افسانه بودند. آن فرد سزار رودریگز است که تا سال 2012 پیش از شاهکار لیونل مسی برترین گلزن تایخ بارسا بود. او در سال 1955، باشگاه را ترک و پس از مدتی کوتاه بازی در گرانادا، لئون و پرپیگنان، سه سال پایانی فوتبال حرفه ای اش را در تیم سوم الچه به پایان رساند. با توجه به خدمات و سوابق بازی ای اش، باشگاه خیلی زود او را به تیم اول برگرداند و سزار به نقش مربی- بازیکن ترفیع داده شد.

این تنها ارتباط تاریخی بین دو باشگاه نیست. مارسیال و آسنسی محصولات جوان باشگاه الچه بودند که به بارسلونا رفتند تا نامی برای خود دست و پا کنند. و در این اواخر، تیتو ویلانووا نیز دو سال در بین سال های 1998 تا 2000 برای الچه بازی کرد.

بازگشت پدرو به تمرینات

تیم فوتبال بارسلونا امروز صبح به همراه 21 بازیکن تیم اصلی و 3 بازیکن تیم ب در سیوداد اسپورتیووا تمرین کرد. تراشتگن و نیمار به طور جداگانه و فرمائلن نیز همانند آنها روی زمین تمرین کرد و آدریانو قادر به انجام بعضی از تمرینات بود.

تیم اصلی بارسا امروز صبح تمرین خود را به منظور آماده سازی برای لالیگای 2014/15 برگزار کرد. لوئیز انریکه جلسه تمرینی شامل 21 بازیکن تیم اصلی را هدایت کرد. فرمائلن تمرینات جداگانه ای انجام داد و آدریانو فقط در بعضی فعالیت ها به هم تیمی هایش ملحق شد.

خبر بزرگ بازگشت پدرو رودریگز بازیکن غایب جام خوان گمپر به دلیل ورم معده بود که تمام این هفته تمرینات خاصی انجام داده بود. امروز برای اولین بار پس از بیماری اش وی به راحتی قادر به تمرین بود.

همچنین این جلسه تمرینی 3 بازیکن تیم دوم را نیز به خود می دید؛ سمپر، ساندرو و مونیر. در حالی که نیمار و تراشتگن تمرینات خاص ریکاوری را انجام دادند.

تیم اصلی یک جلسه تمرینی دیگر را روز یکشنبه پیش از شروع لیگا برگزار خواهد کرد. بارسا همان روز ساعت 21 (به وقت محلی) به مصاف الچه خواهد رفت.

16. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لوئیس فن خال؛ژاوی و اینیستا بهترین بازیکنان جوانی بودند که من تو کل دوران مربی گریم با آنها کار کردم.

فسیبوک شاه لئو:فردا میریم برای شروع بازی لالیگا تو کمپ نو. حاضر و واقعا هیجان زده برای بازی کردن جلو هوادارا دوباره!

راکیتیچ:

من نمیتونم برای شروع لیگ صبر کنم. ما سخت کار کردیم و میخواهیم اینو تو زمین نشون بدیم!
    درخواست از اتلتیکو مادرید؟ من همیشه آرزوم این بود که برای بارسا بازی کنم و این واضح بود که من اولین انتخابم بارسا بود!
    مسی هیچ فرقی با بقیه نمیکنه. به جز اینکه او بهترین بازیکن دنیاست و اینکه او به همه کمک میکنه!

18. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی به گفته سایت ورزش 3 از شبکه 3 به صورت زنده ساعت 23:30 پخش خواهد شد

لیست بازیکنان دعوت شده:
    براوو ، ماسیپ ، مونتویا ، بارترا ، آلوز ، متیو ، ماسکرانو ، آلبا ، بوسکتس ، ژاوی ، اینیستا ، راکیتیچ ، روبرتو ، رافینیا ، پدرو ، مونیر ، مسی ، ساندرو

احتمال میره امشب از خط حمله مونیر ، مسی ، رافینیا پرده برداری بشه

ترکیب اصلی بازی دقایقی قبل از شروع بازی اعلام میشه

20. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •