منبع تمامی اخبار این پست:barcanews.org
-------------------------------------------------------------
به ادعای دیلی پرس:بارسا خواهان پتر چک
باشگاه بارسلونا قصد دارد پیش از شروع 14 ماه محرومیت از حضور در نقل و انتقالات، پتر چک، دروازه بان چلسی را در اختیار بگیرد.

فیفا روز گذشته اعلام کرد که مدارک ارسال شده از سوی بارسلونا، قانع کننده نبوده و آنها با محرومیتی 14 ماهه روبرو خواهند شد. 9 روز دیگر دادگاه تجدیدنظر برگزار خواهد شد و بارسلونا وقت دارد تا آن روز، خریدهای دیگری انجام دهد.
پس از بازگشت کورتوا به چلسی، پتر چک جایگاه اصلی خود در درون دروازه را از دست داد و نیمکت نشین شد. با وجود درخواست مورینیو برای ماندن چک، ، او قصد جدایی از باشگاه را دارد و مطبوعات انگلیسی مدعی شدند که بارسلونا خواهان جذب اوست.
بارسلونا در نقل و انتقالات این فصل، تراشتگن و کلودیو براوو را در اختیار گرفته و دیلی اکسپرس گزارش میدهد که پترچک نیز، دیگر گزینه بارسلونا برای تقویت دروازه خواهد بود.
************************************************** *********************************
نگاهی به کتاب ویکتور والدز
ترجمه اختصاصی / ویکتور والدس دروازه بان سابق بارسلونا در کتاب جدیدش مینویسد : " من بدترین دروازه بانی هستم که بارسلونا میتوانست داشته باشد . تمام دنیا به من انتقاد دارد و من در سطح پایینی هستم . هیچ کس انتظار چیز بزرگی از من ندارد و من هم چیزی برای از دست دادن . درست است ؟ .
ویکتور والدس در این کتاب نشان میدهد که حتی اگر در بارسلونا می ماند هرگز افسانه ای نمیشد و دلیل نارضایتی خود و ترک بارسلونا شاید در این طرز تفکر والدس نهفته باشد . ویکتور والدس اگر چه سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه دارد اما دروازه بان تنهایی است . بی میل اما ترس و وحشت خود را در این کتاب ابراز میدارد . با این حال این تنها یک کتاب از یک زندگی است .
************************************************** **********************************
اسپورت=دیماریا در بارسا؟؟؟
ترجمه اختصاصی / اسپورت امروز گزارش کرد که بارسلونا علاقه مند به آنخل دی ماریا است . اسپورت همچنین ادعا کرده است بارسلونا حاضر به پرداخت مبلغ 60 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن دی ماریا شده است .
دی ماریا میخواهد دستمزدش در رئال مادرید به طور قابل توجه ای افزایش یابد . کارلو آنچلوتی به صراحت در کنفراس مطبوعاتی اخیرش گفت که دی ماریا میخواهد این تابستان از رئال برود و پیشنهاد گسترش قراردادش را با این باشگاه رد کرده است .
************************************************** ********************************