تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 35 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ملاقات امروز هم به پایان رسید و طبق اخبار میلان چنل کارلتو تصمیم و پاسخ نهایی خودش رو در روز چهارشنبه 3 ژوئن اعلام میکنه .

کارلتو در مصاحبه ای خیلی کوتاه گفته " من و گالیانی همیشه با هم خوبیم .[به نوعی منظور اینه که رابطه خوبی داریم ] ... من سوم ژوئن پاسخم رو اعلام میکنم ... یک سال استراحت ؟ خواهیم دید "

در کل همه چیز 50 - 50 پیش بینی شده . به نظرم جواب کارلتو مثبته و گالیانی هم خنگ نیست که بدونه طرف اومدنی نیست ولی چپ و راست قرار ملاقات بذاره . به احنمال زیاد چون اینزاگی هنوز سر مربی میلانه نمیخوان فعلن چیزی رو رسمی کنن تا به نوعی به اینزاگی هم احترام گذاشته بشه .

گالیانی هم در مصاحبه ای که داشته گفته : " من قبل این که میلان رو به مقصد مادرید ترک کنم با اینزاگی تماس گرفتم و همه چیزهایی که لازم بود رو بهش گفتم . این آخرین کاری بود که میتونستم بکنم "

" رابطه و علاقه من به اینزاگی هیچ تغییری نکرده . چیزهای خیلی خوبی در مورد مربی بودن و مربیگری وجود داره ولی ریسک هم داره "

" ایده پیشنهاد به آنجلوتی توسط من و پرزیدنت اتخاذ شد "

در کل جواب نهایی کارلتو رفت برای هفته دیگه .ولی از طرف من کارلتو رو میلانی بدونین

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

امری در مصاحبه ای گفته قلب من %100 با سویا هست اما منکر ارتباط با میلان هم نشده.البته شایعات برای مربیگری رئال و وستهام هم درباره امری هست.ولی باز هم خبرهای دوروبر کارلتو بیشتر هست.

چرچی هم گفته که دوست داره در میلان بمونه.قراداد قرضی 1/5 ساله با میلان داره و تا تابستان بعدی میتونه در میلان باشه اگر باشگاه بخوادش.بازیکن تاپی نیست اما بازیکن بدی هم نیست.نگه داشتنتش از رفتنش بهتره.

4. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان در 29 ماه می هستیم و 30 می بازی آخر میلان برگزار میشه . کارلتو هم که امروز رفت به ونکوور کانادا و تا 3 ژوئن جوابشو میده .

موندن یا رفتن چرچی بستگی به این داره که فصل بعد مربی کی باشه [که کارلتوست ] و آیا جزو برنامه های مربی هست یا نه . توی خبرها که نوشته بود میلان میخواد با اجازه اتلتیکو اونو به تیم دیگه ای که تورینو است قرض بده و بجاش دارمیان رو بعلاوه مبلغی به میلان بیاره .

من ترجیح میدم بجای چرچی نیانگ رو برگردونیم . عملکردش توی جنوا خیلی خوب بوده و واقعن آینده داره و پتانسیل خوبی داره . چرچی از اون دست بازیکنان تنبل هست ولی نیانگ هم توی دفاع و هم توی حمله خیلی به تیم کمک میکنه و یکسره در حال رفت و برگشته

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بر اساس ادعای یک منبع سوئیسی باشگاه آ اس رم تمایل دارد کوین پرنس بواتنگ هافبک غنایی را به خدمت بگیرد.

آدریانو گالیانی نایب رئیس آث میلان از مادرید بازگشته و او توضیح داده که کارلو آنچلوتی یا به میلان بازمی گردد یا یک سال استراحت خواهد کرد.

آلسیو چرچی این شایعه که در تابستان از آث میلان جدا می شود را تکذیب کرد. وینگر ایتالیایی در ژانویه به عنوان یار قرضی از اتلتیکو مادرید به میلان رفت.

سرمربی اخراج شده رئال‌مادرید قرار است تصمیم نهایی در خصوص پیشنهاد میلان را چهارشنبه پیش‌رو اعلام کند.

8. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسکونی در مصاحبه با Sportmediaset :

Berlusconi SportMediaset: "Ancelotti will be our coach with Ibra. Milan is not for sale"

کارلتو و ایبراهیمویچ سال بعد با ما خواهند بود . میلان فروشی نیست ... !

هنوز مصاحبه کاملش منتشر نشده .

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

فصل رو با پیروزی به اتمام رسوندیم.یک پنالتی از پاتزینی و دو گل از بوناونتورا.کلا بازیکنان سابق تیمها واسه میلان خوب گلزنی میکنند.میگم بریم از هر تیم یه بازیکن بگیریم در همه بازیها پیروز میشیم.

الان نهم هستیم و اگه تورینو امشب امتیاز بگیره دهم هم میشیم که زیاد تفاوتی نداره.اگه فصل بعد بخواهیم لااقل دوم بشیم،باید 20 امتیاز بیشتر از امسال بگیریم.فینال سال بعد لیگ قهرمانان در سن سیرو خواهد بود در سالی که میلان باز هم در اروپا حضور نداره.امیدوارم سال بعد میلان اروپایی داشته باشیم.

12. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با جواب رد آنجلوتی میلان باید دنبال گزینه های دیگه برای سرمربیگری تیم در فصل آینده بره

از میهایلویچ و مونتلا برای هدایت میلان در فصل آینده نام بردن

ای کاش بین امری و کلوب یکی سرمربی میلان میشد اصلن حس خوبی نسبت به 2گزینه بالا ندارم

14. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با جواب رد آنجلوتی میلان باید دنبال گزینه های دیگه برای سرمربیگری تیم در فصل آینده بره

از میهایلویچ و مونتلا برای هدایت میلان در فصل آینده نام بردن

ای کاش بین امری و کلوب یکی سرمربی میلان میشد اصلن حس خوبی نسبت به 2گزینه بالا ندارم

گزینه های جدید میلان برای جانشینی اینزاگی

باشگاه آث میلان سرمربی سابق سمپدوریا را به عنوان جانشینی اینزاگی در نظر گرفته است .

به گزارش وبسایت نود، کارلو آنچلوتی روز گذشته با رد پیشنهاد میلان اعلام کرد که نیاز به استراحت دارد .

اسکای ایتالیا گزارش داده که مسئولان آث میلان بعد از پاسخ منفی آنچلوتی به پیشنهاد سرمربیگری این تیم حالا به دنبال توافق با سینیشا میهایلوویچ برای قبول هدایت این تیم هستند . وینچنزو مونتلا گزینه بعدی میلان است .

میهایلوویچ یکی از گزنیه های جانشینی بنیتز در باشگاه ناپولی هم است .

باشگاه آث میلان سرمربی سابق سمپدوریا را به عنوان جانشینی اینزاگی در نظر گرفته است .

به گزارش وبسایت نود، کارلو آنچلوتی روز گذشته با رد پیشنهاد میلان اعلام کرد که نیاز به استراحت دارد .

اسکای ایتالیا گزارش داده که مسئولان آث میلان بعد از پاسخ منفی آنچلوتی به پیشنهاد سرمربیگری این تیم حالا به دنبال توافق با سینیشا میهایلوویچ برای قبول هدایت این تیم هستند . وینچنزو مونتلا گزینه بعدی میلان است .

میهایلوویچ یکی از گزنیه های جانشینی بنیتز در باشگاه ناپولی هم است .

16. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وضعیت من:
      محتوای مخفی: Facepalm Gif 

باز هم گول بازی برلو و گالیانی رو خوردیم . واقعن این حرکاتشون توهین به هواداران میلانه . بیخود نیست هر سال که میگذره تعداد افرادی که ورزشگاه میان کمتر میشه .

امسال در بازی های خانگی در سن سیرو میانگین تعداد تماشاگران 36,661 نفر بوده که برای تیمی مثل میلان یک فاجعه است .

تازه کوروا سود هم در بیانیه اخیرشون گفته بودن که اگر باشگاه سر و سامان نگیره کاری میکنیم که فصل بعد ورزشگاه از اینی که هست خالی تر بشه .

در مورد مربی به هیچ وجه با میهایلوویچ موافق نیستم . بعد از کارلتو بهترین گزینه اونای امری و بعد از اون یورگن کلوپ بود که با توجه به وضعیت فعلی هیچ کدام مربی میلان نخواهند شد . ناپولی خیلی راحت داره با امری مذاکره میکنه ولی مسئولان میلان همچین گزینه با کیفیتی رو ندید گرفتن !!!

تنها راه نجات میلان از این وضعیت فروش باشگاهه .
    Last edited by B3HZ@D; 03-06-2015 at 23:04.

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با نیومدن کارلتو وضعیت نقل و انتقالات هم تقریبا مشخص میشه.اگه نمیتونن مربی بزرگ بیارن آوردن بازیکن بزرگ هم سرنوشت مشابه خواهد داشت.
    اگه امری ی کلوپ هم نیاد همون بهتر که اینزاگی یکساله دیگه در باشگاه بمونه تا اینکه گزینه های نه چندان متفاوتی مثل مونتلا یا .... بیان و موندگار بشن.

20. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •