تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 65 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب برد خوبی توی دربی داشتیم و اختلاف رو با تیم های دیگه زیاد کردیم
    همه بازیکنا هم خوب کار کردن به خصوص هازارد که خیلی آماده بود و کلا بازیکنای حریف رو خیلی اذیت کرد
    گل دوم هم خیلی قشنگ بود و دوباره همون فرمول معروف این فصل در کار بودش یعنی پاس قشنگ فابرگاس و فرصت طلبی کاستا
    آخر فصل باید انتظار داشته باشیم به جز قهرمانی آقای گل و آقای پاس و اینا هم برای چلسی باشه
    فعلا همه چی خوبه و امیدوارم در ادامه همین روند رو داشته باشیم که البته چند هفته آینده یکمی بازی ها سخته و بازی های خارج از خونه هم زیاده

+

اونایی که بازی رو از شبکه سه دیدن فک کنم به عمق فاجعه پی بردن!
    یوسفی همیشه گزارش می کنه سوتی هایی میده که حالا میشه تحمل کرد ولی امروز کلا معلوم نبود داره گزارش می کنه یا همین جوری برای خودش داستان میگه یعنی فقط 10 دقیقه اول بازی کلا بازی رو ول کرده بود و همین جوری برای خودش در مورد همه چی صحبت می کرد!! در ادامه بازی هم خیلی شرایط زیاد فرقی نکرد و همش آمار و داستان و اینا می گفت و حالا در خلالش اگه وقت میشد یکمی گزارش هم می کرد
    خیلی بهتره صدای گزارشگر خارجی رو قطع نکنن و همون جوری بازیو پخش کنن...

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به دوستان عالی بودیم و آرسنال حرفی برای گفتن نداشت

مصدومیت کورتوا ناراحت کننده بود اما حضور چک برای من لذت بخش بود و خیلی هم انگیزه داشت واقعا حیفه چک روی نیمکت باشه

و صحنه جالب بازی حرکت دور از شان ...

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بیشتر این بازی تحت تاثیر درگیری های گذشته تا به امروز مورینیو با ونگر بود که سرمربی چلسی در این زمینه کاملا حرفه ایی عمل کرد ... گرچه ونگر قابل احترام و ارزشمند است حتی هنگام پایان بازی رفت سمت نیمکت چلسی که با مورینیو دست بده اما زودتر رفته بود... قبل از شروع بازی خیلی دوست داشتم چک درون دروازه باشه که با مصدوم شدن تیبوت این اتفاق افتاد.

6. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یوسفی همیشه گزارش می کنه سوتی هایی میده که حالا میشه تحمل کرد ولی امروز کلا معلوم نبود داره گزارش می کنه یا همین جوری برای خودش داستان میگه یعنی فقط 10 دقیقه اول بازی کلا بازی رو ول کرده بود و همین جوری برای خودش در مورد همه چی صحبت می کرد!! در ادامه بازی هم خیلی شرایط زیاد فرقی نکرد و همش آمار و داستان و اینا می گفت و حالا در خلالش اگه وقت میشد یکمی گزارش هم می کرد
    من تو گزارشگرای صدا سیما همین یوسفی رو به همشون ترجیح میدم !

درسته سوتی زیاد میده مثلآ به ماتیچ میگه کیهیل و به ایوا میگه شورله ( :| ) ولی حداقلش مثه امثال سیانکی و فردوسی پور با چلسی پدرکشتگی نداره !

8. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فقط خدا میدونه که وقتی نتیجه ی بازی رو دیدم چند متر پریدم هوا و جیغ و داد کشیدم !!!! (در حدی که دختر کوچولوم از بس ترسیده بود و 15 دقیقه ی کامل از ترس داشت بنده خدا گریه میکرد!!!

یعنی یکی از بهترین خبر هایی بود که در چند ماهه اخیر شنیده بودم !!!

واقعا نگران این بازی بودم !!

نه به خاطر اینکه فکر میکردم تیم آرسنال در حد و اندازه های تیم ماست ها ...!!! نه ... (اون که از محالاته)

به خاطر اینکه اولا همیشه کَل کَل ِ مورینیو و ونگر دیدنی و جذابه ...

واسه این که آرسنال اگه بعد از هزار و یک اتفاق نادر،به طور کاملا اتفاقی بتونه تیم ما رو شکست بده ؛ تا ابد این جماعت تو بادِ این بٌرد میخوابن و میشن سوهان مغزِ ما ... !!

واسه اینکه هیچ وقت از ونگر خوشم نمیومد و حالا بعد از حوادث پیش آمده ی این دربی،بیش از بیش ازش متنفر شدم !!

و هزاران دلیل دیگه که میشه به حساسیت 3 امتیاز این بازی،بازی های سنگین تیم ما در ماهِ گذشته که یکی از سنگین ترین و حساس ترین ماه های فوتبالی تیممون به حساب میومد و نیاز مبرم برای فاصله گرفتن از تیم های تحت تعقیبمون و ....

خلاصه چلسی و مورینیو با سر بلندیه هر چه تمام تر تونستن این ماهِ سخت اما سرنوشت ساز رو پشتِ سر بذارن ....

دمِ تک تکشون گرم....

تبریک بابت این بردِ شیرین ...

10. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اینم لینک خلاصه ی بازی آرسنال - چلسی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

برای اینکه تفاوت مورینیو رو با دیگر مربی های پر ادعا یا مشهور رو متوجه بشیم فقط کافیه که سطح بازیه سوپر استار های دنیای فوتبال رو زمانی که زیر دست مورینیو بازی میکنن رو با زمانی که زیر دست مربی دیگری بازی میکنن مقایسه کنید ...!!!!

چند صدتا مثال میشه زد از این دست موارد که من به چند تا مورد اکتفا میکنم ....

- همین دیگو کاستا رو مقایسه کنید با زمانی که زیر دست دل بوسکه در تیم ملی پر دکٌ و پز ِ اسپانیا بازی میکنه ! آیا این واقعا همون بازیکنه؟
    - مقایسه کنید مسعوت اوزیل رو در زمانی که زیر دست مورینیو بود با زمانی که زیر دست آنجلوتی و استاد آرسن ونگر ...!
    - مقایسه کنید سسک فابرگاس رو در زمانی که زیر دست مورینیو هست با زمانی که زیر دست یکی از پر مدعا ترین مربی های چند دهه ی اخیر (پپ گواردیولا) و دیگر مربیانی که به بارسلونا اومدن...!
    -مقایسه کنید سامی خدیرا رو زمانی که مورینیو در رئال بود با خدیرایی که در رئال مادرید ِ فعلی هست ....

یا حتی کریس رونالدو و ژابی آلونسو و آنخل دیماریا و آربلوا و تک تکِ بازیکن های تیم اینتر میلان و .........!!!!

و اگه بخوام از این مقایسه انجام بدم باید بیش از 50-60 خط بنویسم خدایی....

یکی از بهترین خصایصی که مورینیو داره،اینه که از بازیکن هاش میتونه 100 درصد کارایی رو بکشه بیرون؛در حالی که بقیه مربیان .... !!!!!!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در توانایی های مورینیو شکی نیست
    کارهایی که مورینیو انجام میده شاید خیلی از مربی های دیگه از انجامش عاجز باشن
    مربی باهوش و فوق العاده

و خود بنده هم یکی از طرفداران این مربی هستم (( آقای خاص ))

ولی حمل بر بی ادبی نباشه
    ولی کلا شما یه ذره زیادی جو زده میشی !

بحث رئال شد خواستم جواب بدم وگرنه میدونم این صحبت ها تو این تاپیک نباید باشه
    ولی شما مثال زدی منم خواستم نمونه واست بیارم

- همین دیگو کاستا رو مقایسه کنید با زمانی که زیر دست دل بوسکه در تیم ملی پر دکٌ و پز ِ اسپانیا بازی میکنه ! آیا این واقعا همون بازیکنه؟
    تو مقایسه هاتون بازیکن ها رو با رده باشگاهایی مقایسه کنید
    یا ملی

کاستا فصل قبل آتلتیکو فکر کنم گزینه بهتری واسه مقایسه باشه نه کاستای اسپانیا !
    فصل قبل تو آتلتیکو آقایی میکرد و یه مهاجم نوک تاپ بود !
    در حالی که با 27 گل زده و فقط با 4 گل کمتر نسبت به سوارز و رونالدو آقای گل اروپا قرار گرفت

پس این نشون میده کاستا همان کاستا هست ولی نکته مهمتر هافبک های تیم هست
    هافبک ها و مهاجمان هم تیمی کاستا تو فصل قبل و این فصل رو مقایسه کنید باهم !
    هازارد - فابرگاس - شورله - اسکار که همگی بازیکن فوق العاده ای هستن و فکر نکنم بشه با هم تیمی های فصل قبل کاستا مقایسه کرد !!

- مقایسه کنید مسعوت اوزیل رو در زمانی که زیر دست مورینیو بود با زمانی که زیر دست آنجلوتی و استاد آرسن ونگر ...!
    اوزیل کی زیر دست آنچلوتی بود ؟؟؟
    تو رئال که با هم کار نکردن
    قبل از اون هم اوزیل تو تیمایی که اوزیل بود اصلا آنچلوتی حضور نداشت !!

ولی به هر حال
    دلیل افت اوزیل در مقایسه با زمان مورینیو و ونگر
    ربطی مورینیو و یا ونگر نداشت

بلکه از یه دید دیگه نگاه کنیم
    اوزیل تو لالیگا عالی بود و آقای پاس گل اروپا بود
    ولی بعد از انتقال به آرسنال هم خوب بازی کرد و مشکلی نداشت

ولی وقتی به ژانویه رسید (( جایی که پریمیر لیگ با کل دنیا فرق میکنه ))
    اوزیل دچار مشکل شد و نشون داد توانایی اون همه بازی فشرده رو نداره !!
    بعد ژانویه هم طبق آمار دچار 2 تا مصدومیت شد !!

- مقایسه کنید سسک فابرگاس رو در زمانی که زیر دست مورینیو هست با زمانی که زیر دست یکی از پر مدعا ترین مربی های چند دهه ی اخیر (پپ گواردیولا) و دیگر مربیانی که به بارسلونا اومدن...!

فابرگاس کلا 1 فصل زیر دست گواردیولا بود !
    و فصل قبل هم کلا بارسلونا اوضاع خوبی نداشت که فابرگاس بخواد اوضاع خوبی داشته باشه !!

فابرگاس زمانی به بارسلونا اومد که این تیم آخرین چمپیونز خودش رو گرفته بود و اکثر قهزمانی ها رو به دست آورده بود
    و دقیقا همون دلیلی که گواردیولا به گفته خودش بارسا رو ترک کرد (( اشباع بازیکنان و نداشتن انگیزه ))
    و این فصل دقیقا همزمان شد با اومدن فابرگاس

3 فصل حضور فابرگاس تو بارسلونا همزمان شد با ترافیک رو نیمکت این تیم
    به طوری که به طور میانگین تو هر فصل 15 بار تعویض شد و 6 بار به زمین اومد
    و این نشون میده همیشه فیکس نبوده و خیلی ها رو کنارش میدیده

ولی این فصل تو چلسی تو هر 7 بازی فیکس بود !!!

ولی
    بهتره فابرگاس آرسنال رو هم مقایسه کنید
    جایی که فوق العاده تاثیر گذار بود !!
    که به همون دلیل هم به بارسا رفت

-مقایسه کنید سامی خدیرا رو زمانی که مورینیو در رئال بود با خدیرایی که در رئال مادرید ِ فعلی هست ....
    خدیرای الان ؟؟
    مگه الان رئال خدیرا داره ؟؟

تا اونجایی که یادم میاد تو 1 سال اخیر خدیرا 3 بار مصدوم شد که یکی از مصدومیت هاش به مدت 6 ماه طول کشید ! (( تو بازی ایتالیا - آلمان اگه اشتباه نکنم ))
    و بعد از اون یه مصدومیت کوتاه مدت
    و الان هم یه مصدومیت 1 ماه

میبینید که تو 12 ماه اخیر خدیرا حدودا 7 تا 8 ماه مصدوم بود
    و فکر نکنم هیچ بازیکنی بعد این همه مصدومیت بتونه به وضع سابق برگرده !!

به اضافه اون
    در زمان مورینیو نیمکت هافبک های رئال خلوت تر از فصل قبلی بود که خدیرا تو رئال بود
    فصل قبل مصدومیت ها رو کنار بزارید نیمکت شلوغی از رئال رو میبینید که خیلی از بهترین ها هم نمیتونستن بازی کنن
    دیماریا - آلونسو - مودریچ - ایسکو - خدیرا (( حالا یارا و کاسمیرو به کنار ))

ولی در زمان موینیو نیمکت رئال اونقدر ها شلوغ نبود !

کریس رونالدو
    کریس رونالدو زمان مورینیو خوب بود و الان بد ؟؟

بعد رفتن مورینیو تو همون فصل رونالدو آقای گل اروپا شد !!! ((به طور مشترک با سوارز ))
    و این فصل هم رویایی شروع شد

فصل قبل علاوه بر آقای گلی اروپا
    رکورد 17 گل چمپوینز رو شکوند
    و تونست رکورد بیشترین گل زده تو مرحله گروهی رو بزنه !!

حتی با رفتن اوزیل و دیماریا که زمان مورینیو تو رئال رونالدو رو شارژ میکردن باز هم رونالدو همون رونالدوی سابق بود و صد درصد بهتر !!

حالا اینا به کنار
    مصدومیت طولانی مدتش که حدود 1 سال هست گریبان گیرش شده رو حساب کنید

با این همه مشکلات باز هم آقای گل اروپا شد و رکوردی فوق العاده تو چمپیونز زد !!

آنخل دیماریا
    فکر کنم همینجوری چشم ها رو بستی یه پست فرستادی !!
    دیماریا زمان مورینیو خوب بود و الان بد ؟؟

اتفاقا کاملا بر عکسه

دیماریا فصل قبل زیر نظر آنچلوتی خیلی بهتر از دیماریا زمان مورینیو بود
    به طوری فصل قبل استثنایی ظاهر شد و یکی از مهترین عوامل قهزمانی رئال بود !!
    زمان مورینیو به طور میانگین شاید هر 3 بازی 2 تا فیکس بود ولی زمان آنچلوتی به دلیل تاثیر گذاریش 34 بازی از 38 بازی لالیگا رو واسه رئال بازی کرد (( یه دلیل د یه رقیب جدی مثل اوزیل بود ))

در حال حاضر هم تو آرژانتین و منچستر فوق العاده داره خوش میدرخشه !!
    همین امروز هم رو 2 گل منچستر تاثیر داشت که 1 گل و 1 پاس گل حاصلش بود!!

و اگه بخوام از این مقایسه انجام بدم باید بیش از 50-60 خط بنویسم خدایی....
    همین 4 تا بازیکنی که گفتی 3.99 تاش ایراد دار بود !!
    یکی از بهترین خصایصی که مورینیو داره،اینه که از بازیکن هاش میتونه 100 درصد کارایی رو بکشه بیرون؛در حالی که بقیه مربیان .... !!!!!!
    پس فکر کنم آلکس فرگوسن رو یادت رفت !!
    آلکس فرگوسن با تیمی قهرمان پریمیر شد که فصل بعد مویس با خرید های اضافه نتونست سهمیه بگیره !!
    فرگوسون از پشت کوهای انگلیس بازیکن میاورد میشد بهترین بازیکن تیم !!

------------

شما میخوای مقایسه کنی اول آمار درست داشته باش بعد بازیکن - مربی و یا باشگاهی رو بکوب !
    آمارتون هم که یا اشتباست یا مقایسه درستی نشده

-----------------

کلا قصد بحث نداشتم ولی شما یه ذره پیاز داغ داستان رو زیاد میکنی
    من خودم طرفدار مورینیو هستم ولی نه اینکه بخوام واسه طرفداریش همینجوری یه چیز بگم !!

دلیل اصلی بحثمم این بود حرفاتون یه ذره به سمت رئال رفت !!
    و اگه حرف تیم دیگه ای بود کاری نداشتم !

--------------

به هر حال به دوستان طرفدار چلسی بر نخوره !
    بحثم اصلا چلسی نبود و نیست

اتفاقا بازی چلسی رو هم دیدم و لذت بردم
    که واقعا عالی بودن و رقیب اصلی 3 گانه !! و رقیب رئال تو چمیپونز !
    Last edited by albertxx; 07-10-2014 at 02:29.

14. 8 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Seyed Artyom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یعنی اصن یه وضعی.من دقت کردم تا حدود دقیقه 10 اینا هیچی از بازی گزارش نکرد!!!داشت درمورد تعداد مصدومیت های طول تاریخ باشگاه ها حرف میزد :|
    +
    تبریک بابت برد شیرینی که تو خونه بدست آوردیم.طبق معمول هم شاهد درگیری هایی بین مورینیو و ونگر بودیم که کار به جاهای باریک و برخورد فیزیکی هم کشید
    کاستا هم طبق معمول از تک تک موقعیت هاش به خوبی استفاده میکنه.فابرگاس هم که دیگه بازیش معرفش هست و نمیخواد توضیح بدم.هازارد هم فوق العاده بود.چن تا حرکت انتهاری کرد که 3.4 تا از بازیکنای آرسنال محو شدن!!!پنالتی هم که کاملا واضح بود و فک نکنم کسی توش شکی داشته باشه.تنها نکته ناراحت کننده مصدومیت تیبوت بود.بعد از اون برخورد یه فلش بک رفتم به اون اتفاق وحشتناک چک.خیلی خوبه ک دو تا دروازه بان فوق العاده آماده داریم.در صورت مصدومیت یکی اونیکی میتونه جاش رو به خوبی واسمون پر کنه.
    +
    اگه چلسی(خدای نکرده زبونم لال)امسال نتونه قهرمان بشه سال دیگه هم احتمالا نمیتونه.چون با وجود تیم هایی مث من سیتی و پی اس جی و... میتونن بازیکنای خوبمون رو با یه قیمت بالا از چنگمون دربیارن.یکیش مث همین هازارد....ولی مطئن باشین با همین وضعیت پیش بریم قهرمانی تو مشت مونه.
    +
    عاقا این فیلیپه لویز چی شد؟؟؟اینهمه پول دادیم ک آخرش آزپیلی بازی کنه؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کلا قصد بحث نداشتم ولی شما یه ذره پیاز داغ داستان رو زیاد میکنی
    من خودم طرفدار مورینیو هستم ولی نه اینکه بخوام واسه طرفداریش همینجوری یه چیز بگم !!
    خیلی هم مشخصه که طرفدار ایشون هستی ... خیلی ...

دلیل اصلی بحثمم این بود حرفاتون یه ذره به سمت رئال رفت !!
    آها ...
    علت جز جز هاتون رو متوجه شدم ...

که واقعا عالی بودن و رقیب اصلی 3 گانه !! و رقیب رئال تو چمیپونز !
    رقیب کی ؟!!
    امسال رئال هنوز نتونسته در لالیگا خودش رو ثابت کنه!
    بعد شما از الان به چمپیونز فکر میکنید !!!

البته بحث من سر رئال نیستا !!!!
    فقط به خاطر اینکه ی یه ذره به سمت مورینیو رفت اینا رو گفتم !

امیدوارم دوستان رئالی بهشون بر نخوره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •