جون ما نگاه کن یکی نیست بگه آخه رودریگز در حد دی ماریا هست آخه این مسئولین رئال بازیکن با این سطح بالا را که به نظر من بعد از کریستیانو عامل اصلی موفقیت رئال تو فصل قبل بود را می خوان رد کنن بره به هوای اومدن رودریگز ببین وضع دنیا رو آخه
جون ما نگاه کن یکی نیست بگه آخه رودریگز در حد دی ماریا هست آخه این مسئولین رئال بازیکن با این سطح بالا را که به نظر من بعد از کریستیانو عامل اصلی موفقیت رئال تو فصل قبل بود را می خوان رد کنن بره به هوای اومدن رودریگز ببین وضع دنیا رو آخه
کروس ، تو فرمان بده
آنجلوتی خط هافبک را در سوپرکاپ در اختیار او قرار می دهد
بازیکن آلمانی آماده است و با تیم جدیدش هماهنگ شده است
یوفا ژابی را نبخشید
آربلوا از کاسیاس عذرخواهی کرد
بدون آن که بداند محتوای یک مقاله چیست، آن را توئیت کرده بود
+
به نظر انتقال لوپز امروز نهایی میشه
چرا یه مدافع نمیخریم نمیدونم ، میترسم بشیم مثل سال قبل بارسا
تیم پر شده از هافبک ، تو حمله یه کوچولو تقویت نیاز داره
ولی دفاعمون حتما نیاز به خرید داره ، قطعا مصدوم های زیادی تو طول فصل داریم ( با توجه به حضور تو چند جام ) و بازیکن جایگزین کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 09-08-2014 at 10:15.
آربلوا هم تنش میخواره !!
تیم بعد از 1 فصل خروج مورینیو تازه به آرامش رسیده و دیگه اون حاشیه سابق رو نداره
[حذف شد]
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
تو دفاع هم فقط باید امیدوار بود راموس و کاراخال مصدوم نشن
چون هیچ جایگزین خوب و مطمعانی واسشون نداریم ))
فصل قبل تقریبا میشه گفت هر 11 بازیکن اصلی حداقل یکبار مصدوم شدن
همین مصدومیت ها باعث شد لالیگا از دست بده
بد شانس ترین تیم ممکن از نظر مصدومیت هستیم !!
=++++++++++
در مورد دیماریا هم گویا منچستر خواهانش هست
فقط امیدوارم به منچستر نره !!!
منچستر با فن خال و همین بازکنان فصل بعد مدعی سرسختی تو چمپیونز میشه
رقیب رو که نباید تقویت کنیم !!!
---------------------------------
در مورد محرومیت ژابی از سوپرکاپ اروپا یه نکته جالبه
سوارز احتمال حذف محرومیتش هست ولی درخواست بخشش ژابی چشم بسته رد شد و ژابی سوپرکاپ رو از دست داد !!
تو همچین موقعیتی که همه علیه رئال هست قهرمان شدن تو اروپا فوق العاده شاهکار بود !!
===============
اینم جالبه !!
![]()
Last edited by Ezel; 09-08-2014 at 21:39. دليل: لحن نامناسب
دیروز برای اولین (یا شایدم دومین بار) سر زدم به اون سایته که بهش میگن مرجع خبری رئال. از لینکی که بچه ها گذاشته بودن رسیدم بهش. چقدر مضخرفه!!!!! یه مشت بچه 12 ساله دور هم جمع شدن که از fifa 11 به اینور شدن طرفدار فوتبال. اگه دست اینا بود هنوز که هنوزه بقیه تیمها داشتن جام ها رو درو میکردن و ما هنوز در به در هماهنگی تیم بودیم. این افراد کم هم نیستن و متاسفانه این نگرششون باعث میشه که لوپز از تیم بره.
خیلی دیدم تو کامنت هاشون به آربلوا بد و بیراه گفته بودن (که حالا میگیم خوششون نمیاد یا جو گرفته بودشون) و جالبتر اینکه بعد یک سال و نیم همشون به این نتیجه رسیده بودن که آربلو از قصد زده دست کاسیاس رو شکونده!
به این آدما و اون دو سه تایی که اینجا هم هستن پیشنهاد میکنم برین بازی های رئال در فاصلۀ 6-7 ماه قبل از اینکه کاسیاس مصدوم بشه رو ببینید و مشاهده کنین که چه گل های بیخودی میخوردیم. من تمام کلیپ هاش رو داشتم متاسفانه از دست رفتن ولی الان نمونه بازی آژاکس رو یادم میاد که 4 تا زدیم و بنزما قیچی زده بود. برین ببینین اون گل رو دروازه بان های آماتور هم میخورن؟حالا همون گل رو مقایسه کنین با گلی که کاسیاس تو فینال CL خورد یا گلهایی که تو جام جهانی خورد. به نظرتون چیزی عوض شده بود؟
متاسفانه اون موقع هم کاسیاس تو افت وحشتناکی بود ولی چون تیم داشت همه رو رنده میکرد کسی نمیدید. یادمه مورینیو هی مصاحبه میکرد و میگفت نباید جلوی این تیما گل بخوریم. نباید گل مفت بخوریم. نباید ... ولی اونی که باید میشنید، نشنید.
من فکر میکنم برخوردی که این دوستان در قبال کاسیاس دارن و از شدت علاقه، نه اون موقع و نه حالا نقاط ضعفش رو نمیدیدن و نمیبینن برابری میکنه با تعصبی که در طرفدارای تیمهای دیگه سراغ داریم که باعث بحث و جنجال زیادی میشد. قطعاً اون آدم ها هم پیش خودشون دلیل داشتن مثل مجید جلالی که بعد باخت بارسلونا به اتلتیک و برد رئال جلوی بایرن گفت "این دو بازی مرگ بازی زیبا و برد بازی نتیجه گرا بود"(1).
من مثل اون آدم ها دیروز نشدم طرفدار رئال و یادم موقعی که چند سال دروازه بان نداشتیم و مثلاً ایلگنر رو با سن خیلی بالا آوردیم و اصلاً هم خوب نبود و یهو یه بچه در اومد که خیال هممون روراحت کرد ولی آیا این کاسیاس هنوز هم همونه؟ و چون یه زمانی اونطور عالی بود الان باید یه بازیکنی که خیلی برامون خوب بازی کرده از تیم بره؟ اونم با این وضع که ناراضی باشه؟
دیدم یه عده گفتن تو لالیگا لوپز دروازه بان بودقهرمان نشدیم و تو کوپا و سی ال ایکر بود قهرمان شدیم. سئوال پیش میاد آیا لوپز مسئول مصدومیت های آخر فصل بازیکنها، از دست دادن 4 بازی که با برد تو هرکدومشون تقریباً قهرمانی قطعی میشد، از دست دادن موقعیتهای تک به تک 100% که در شرایط عادی باید گل میشدن، اشتباهای مدافعان و هافبک ها در بازی سویا که 2-1 باختیم و اشتباه های آلونسو و راموس در بازی سلتا که توپ رو تقدیم کردن به فوروارد ها کردن و 2 تا خوردیم و در نهایت تصمیم مدیریت برای فدا کردن لالیگا و استراحت بازیکنها برای آمادگی بیشتر در فینال بود؟ آیا اینها دلیل اصلی عدم قهرمانی در لالیگا نبود؟
و با همین منطق باید پرسید که اگه راموس دقیقۀ 93 گل نزده بود الان هم همینو میگفتین؟ اگه سر اشتباه آماتوری ایکر رویای 12 سالۀ تیم به باد رفته بود هنوز هم همین برخورد رو میکردین؟
من از دست دیریت به شدت نا امید شدم.
اول من فکر کردم ناواس 24 سالشه و با توجه به سن و سال کاسیاس و لوپز برام خریدش جای توجیه داشت چون فکر کردم آینده نگریه و تا 2-3 سال بعد ناواس کاملاً پر تجربه میشه (در واقع میشه نیمکت نشینی رو تحمل کنه) و طبیعتاً تا اون موقع دروازه بان های فعلی کم کم باید فکر جدی ای در مورد آیندشون بکنن (درست همونطوری که در مورد راموس و په په و خرید احتمالی هوملز و رابطۀ سنیشون فکر کرده بودم). اما وقتی متوجه شدم که ناواس 27 ساله هست دیگه مشخص بود که میخوان لوپز رو رد کنن. واقعاً نامردی بزرگ و بی دلیلیه و البته همین طرز رفتار باعث اون چند سال عدم موفقیت تیم بوده. این دقیقاً همون رفتاریه که دارن با دیماریا هم میکنن. این همه برای تیم زحمت کشیده و در اوج آمادگی هم هست و افتی هم در کارش نبوده و همین چند ماه پیش باعث قهرمانیمون تو cl شده. درک این طرز برخورد از عهدۀ من خارجه.
چند پاراگراف بالاتر گفتم و الان هم میگم. کاسیاس خیلی عزیز و شایستۀ این هست که دوباره بهش فرصت داده بشه تا خودش رو ثابت کنه واین کاملاً منطقی هست ولی اگه قضیه فرصت دادن هست پس فروش لوپز چیه؟ متاسفانه اینا دارن صورت مساله رو پاک میکنن. کاسیاس دیگه از رائول که بزرگ تر نیست. آیا الان اگه شما با این اطلاعاتی که الان دارین برگردین به گدشته قبول میکردین رائول همچنان فیکس بازی میکرد و مثلاً کریس رو نمیگرفتن یا بازی نمیدادن؟ مورینیو با رائول حرف زد و رائول خودش هم بررسی کرد و دید نمیتونه نیمکت نشین فوروارد های بهتری بشه و رفت جای دیگه و بازی کرد و خوب هم بازی کرد و دیگه برای ابد برای خودش احترام خرید. قبل اون زیدان هم همینطور. در واقع تمام اینا الا بر میگرده به پرز که نمیتونه تصمیم مشکل رو بگیره (کاری که مورینیو کرد) و البته با توجه به این نوع هوادار ها شاید هم حق داشته باشه!!!
البته دو سه تا نکته هست. یکیش اینه که کاسیاس از لحاظ سنی به آخر خط نرسیده و دوم اینکه کریس رونالدوی دروازه بان ها نیومده به تیم. بنابر این من انتظار ندارم که کاسیاس رو با بیشرمی پرت کنن بیرون ولی انکه به خاطر نا آمادگی کاسیاس دارن لوپز رو (یا به خاظر خرید جیمز دیماریای امتحان پس داده رو) میندازن بیرون همونقدر شرم آور هست.
در آحر اگه ناواس 24 سالش بود، باید میگرفتنش و یا نیمکت نشین میشد یا دوباره قرضش میدادن تا نوبتش برسه مثل کورتوا ولی الان اینطور نیست.
متاسفانه نقطۀ قوت پرز که تیزبینیش در تجارت هست، داره تیشه به ریشۀ تیم میزنه و برتری پیدا کرده به مسائل فنی. عدم فروش پیراهن لوپز و دیماریا داره میشه دلیل فروششون در حالی که از لحاظ فنی هر دو باید تو تیم بمونن.
--------------------------------
پ.ن:
(1). با این حرفش خیلی از چشمم افتاد. دلیلش هم این بود که شما نمیدونین چقدر تمرین لازمه که اونطوری بازی کنین و سخته و فلان. من یاد برخی سبک های موسیقی میفتم که خیلی تکنیکی و سخت هستن ولی لذوماً زیبا نیستن. (سوئیپ پیکینگ به مرهاه استرینگ اسکیپینگ واقعاً سخته ولی وقتی موسیقیت ریتم یا ملودی درستی نداره فایدش چیه؟). طرفدارای بارسلونا و بایرن هم میدونن که پارسال هیچکدومشون 100% نبودن و خیلیهاشون هم ناراضی بودن. ومخصوصاً بازی های بارسا رو به آخر فصل شدیدا حوصله سر بر و سردرگم بود ولی کارشناس و مربی فوتبال ما همچین حرفی رو در تلوزیون میزنه.
سلام. من تا الان سعی کردم که دیگه تو این بحثا وارد نشم. اما این خبری که درمورد اربلوا و کاسیاس شنیدم دیگه تحمل واسه من نذاشت.اربلوا فک کرده کیه که میاد اینطوری توئیت میکنه و باز با اهانت به کاپیتان تیم میخواد واسه تیم حاشیه راه بندازه. دفعه اولشم نیست.منم دوست ندارم لوپز بره اما این که الان داره میره به خاطر همون دو فصل پیشه که مورسنیو خیلی بد و تحقیر امیسز کاسیسا رو نیمکت نشین کرد و لوپزو فیکس کرد. مگه رائول نیمکت نشین نمیشد..مگه کسی چیزی میگفت....به خاطر همینه که هنوزم هوئادارا با نیمکت نشین شدن ایکر کنار نمیان.... این فصلی که گذشت کارلو یه جوری اروم گذروند اما دیگه اگه لوپز بخواد بمونه دوباره حاشیه ها بالا میگیره. حتی با رفتن ایکر هم دوباره حاشیه تیمو میگیره. اونم فقط برمیگرده به طرز نیمکت نشیتنی ایکر توسط مورینیو به نظر من
+
مثه اینکه لوپز با میلان تموم کرده.
ایشالا که موفق باشه و با اون میلان به اوج برگرده
Last edited by SA3EDLORD; 09-08-2014 at 14:57.
سعید جان یه طرفه به قاضی نرو.
آربلوا آش دهن سوزی نیست که آدم بخواد طرفش رو بگیره و البته گاه گاهی پت پت میکنه تا به چشم بیاد ولی قضیه اونجوری که این سایت درپیته هم نوشته نیست. تو این سایته گفته آربلو یه مقاله رو دوباره پست کرده که توش نوشته "کاسیاس برای تیم شده مثل یه تومور" و بعد یکی اومده زیر پست کامنت داده که مثلا ضر نزن و تو به درد نمیخوری و باید بری گم شی و کاسیاس از لوپز خیلی بهتره و اون لوپز رو هم با خودت ببر و ... و بعد هم کاسیاس اومده اون کامنت رو لایک کرده. این چیزی بود که تو اون سایت ایرانیه نوشته که البته اصلاً درست نیست.
حالا قضیه اینه که آربلوا تو توئیتر یه لینک داده به یه کتاب 98 صفحه ای. حالا موضوع اصلی کتاب چی بوده، من که نمیدونم ولی مثل اینکه توش اون جمله رو هم نوشته بود. دوباره اینکه بسته به موضوع اصلی کتاب، منظور آربلوا هم چی بوده باز من نمیدونم ولی ملت واکنش نشون دادن به خاطر اون جمله. بعد تو خبر ها اومده که قبلنا هم کاسیاش یه کامنتی رو تو اینستاگرم لایک کرده بوده که توش گفته بودن کاسیاس هنوز از لوپزبهتره و لوپز و آربلوا باید از تیم برن.
این دو تا قضیه جدا بوده که با چند ماه فاصله اختلاف افتاده ولی این سایته یه جور نوشته که انگار این دو تا با هم مثلاً بحث میکردن و .... آربلوا هم رسماً معذرت خواهی کرده و گفته من همۀ اون کتاب رو نخونده بودم و فقط لینکش رو گذاشتم. با توجه به iq ش هم بعید نیست.
در مورد لوپز و کاسیاس هم بحث خیلی بوده ولی اولاً کاسیاس مدت ها بود داتشت از اوج فاصله میگرفت و مورینیو هی میخواست بگه و ... و یادتون باشه تو چند تا بازی کم اهمیت تر اون آدان رو بازی داد که یکیش با یه تیماز اسلونی/اسلوواکی یا * بود که 6-2 شد و یکی دو تا هم تو جام حذفی و ....
در اینکه کاسیاس داشت نشانه های افت رو نشون میداد من شک ندارم چون یادمه خودم تو خونه ایراد میگرفتم ولی حضار بارسلونی میگفتن چی میگی و ... و من جواب میدادم قبلاً یدونه از این توپا ازش رد نمیشد. منتهی اون مورینیو خیلی شدید و بی ملاحضه برخورد کرد. باز اگه فقط بازیش نمیداد و ... یه چیزی ولی اینکه بگی آدان بهتره دیگه زیادی بود و البته دوستان یادتون نره که اون قضیه پخش شدن صحبت های داخل رخت کن و از طرف همسر کاسیاس پخش شد و ... که هر کی هم بود عصبانی میشد.
همۀ این اتفاقات به درست یا غلط افتاد و عد هم دست کاسیاس شکست و تا 2 ماه و نیم که اصلاً نمیتونست تمرین کنه. لوپز بیچاره بعد مصدومیتش و در آخرین مهلت ممکن به خدمت گرفته شد ویه جورایی تیم رو از بازی کردن با آدا نجات داد. قهرمانی هم که از اول فصل از دست رفته بود. لوپز این وسط بیتقصیره.
بعد هم همه خیال میکردن که اوضا برمیگرده به شرایط عادی ولی لوپز خوب بود وکاسیاس نا آماده و کارلتو هم از لوپز استفاده کرد.
.خدایی بازی با یوونتوس یادتون بیاد کاسیاس اونقدر اعتماد به نفس نداشت توپ رو شوت کنه. اون یکی از صحنه های عجیبی بود که دید. کم کم بهش بازی دادن و روحیش کم کم بهتر شد ولی هیچ وقت آمادگی کامل و روحیه و اعتماد به نفس رو بدست نیاورد. پارسال جلوی دورتموند دوباره همون اشتباه دو سال پیش رو تکرار کردکه توپو انداخت جلوی پای فوروارد ولی مودریچ توپو از رو خط در آورد. اینکه مودریچ توپو کشید بیرون و اینکه راموس گل زد رو چطوری مینویسین به پای ایکر من موندم! خود ایکر رفته بود راموسو بوسیده بود و ازش تشکر میکرد. تازه تو همون بازی هم یه بار دیگه همون اشتباه رو کرد. تو جام جهانی هم همۀ تیم اسپانیا بد بود ولی ایکر هم بد کار کرد. اینکه روت خطا کنن و اینکه دفاع جا بمونه و تک به تک بخوری فرق داره تا اینکه توپو دودستی بدی به فوروارد حریف. باخت های اسپانیا تقصر ایکر نبود ولی اون هم بد کار کرد.
برزیل قدیما کاپتانی داشت به نام رای که بازی اول بد بازی کرد تا آخر جام نشوندنش رو نیمکت. فکر کنم 94 بود که قهرمان هم شدن.
خدایی الان که به گذشته نگاه میکنم لوپز خدمت بزرگی به تیم کرد. الان هم چون حاضر نشد که وا بده و مدیریت هم میدونست که کاسیاس نمیتونه فنی فیکس بشه ردش کردن بره. وگر نه کی میاد بازیکنش رو مجانی بده به یه تیم دیگه و 60% حقوقش رو هم بده؟این برای میلان یه برد بزرگ، برای مدیریت سود بیشتر داشت ولی برای تیم یه باخت هست. تنها بدی لوپز این بود که خیلی برای تیم جدی کار کرد و همه چیز رو Granted فرض نکرد.
Last edited by powerslave; 09-08-2014 at 16:22.
داستان 6 جام چیه؟؟ رئال ک لالیگا رو نتونست بگیره.. اگه سوپر جام اسپانیا و اروپا و جهان رو هم بگیره میشه 5 جامه..!!
اگه فصل دیگه رو هم حساب کنیم روش و سه گانه رو هم بگیره میشه 8 تا!!!
پس این 6 جامه شدن چیه؟؟!
کاسیاس می تونست این فصل یه خداحافظی خوب داشته باشه حتی. با قهرمانی جام حذفی و سی ال، بره یه تیم دیگه که اون passion رو براش دوباره زنده کنه... خیلی بیحال بازی می کنه خدایی. یکم انرژی..کاپیتانی نا سلامتی.
لوپز هم که رفت. حیف شد از دستش دادیم. امیدوارم حالا که کاسیاس حالا رو هر حسابی، شده فیکس، خوب بازی کنه. ولی چشمم آب نمی خوره. بیشترش هم به نظرم اون حالت اشباع شدنیه که تو بازی ش هست.
میبینم که دوستان باشگاه های حریف وقتی حرف از افتخارات رئال میاد فعال میشن !!!
----
** سوپر کاپ لالیگا و اروپا و جام باشگاه های جهان که در مورد قهرمانان فصل قبل هست جزو جام های همین فصل جاری محسوب میشه !
در واقع الان با شروع فصل رئال واسه 6 تا جام میجنگه !!
سوپر کاپ اروپا
سوپر کاپ اسپانیا
جام باشگاه های جهان
لالیگا
کوپا
چمپیونز
Last edited by albertxx; 09-08-2014 at 19:59.
وبسایت رسمی برنابئو نود – باشگاه تولوز فرانسه در اقدامی جالب ، پیراهن تولوز را بر تن کریستیانو رونالدو پوشاند.
به گزارش وبسایت نود، باشگاه تولوز در صفحه رسمی این باشگاه در شبکه های اجتماعی پیراهن خود را با کمک نرم افزارهای کامپیوتری بر تن رونالدو پوشاند و نوشت:
" مارتین برایثوایت شماره 7 را نخواست، آماده ایم که آن را برای کریستیانو رونالدو کنار بگذاریم! "
بدین ترتیب این باشگاه با این شوخی جالب آماده شروع فصل جدید در لیگ فرانسه شد.
امان از دست این عادل
من خودم به شخصه وقتی خبر رو دیدم فکر کردم جدیه و شوکه شدمولی خوشبختانه شوخیه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)