تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 24 از 37 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بحث کلمات رو بگذاریم کنار (بحث مذهبی در انجمن ممنوع است و کلا تاپیک منحرف میشه). تفاوت دیدگاه ایدئولوژیک به مسئله است یا عملی.
    با اجازتون یه مثال بزنم:

شما آیفونت خراب میشه. اگر من به شما بگم یه نفر در ایران هست که از خود اپل اومده و کارش تعمیر این دستگاهها هست آیا خودت درستش میکنی یا میدیش جای دیگه برات درستش کنن یا میبری میدی به همونی که کارش اینه؟

مشکل اینه که ما و علم ما زمینیه ما به اندازه کافی پیشرفته نیست که بخواد در مورد موجود پیچیده ای مثل انسان و خصوصا روح انسان نظرات درست و کاملا همراه با واقعیت ارائه بده.

ما وقتی دین کاملی مثل اسلام را داریم چرا باید دنبال راه حلهای دیگه باشیم. چرا باید زن را بدون هیچ سند و مدرکی به یک زندگی وارد کنیم یه بچه روی دستش بذاریم و به مرد این اجازه را بدیم که بدون هیچ نگرانی از عاقبت کار آزاد باشه. به نظر شما چقدر میشه به یه پسر مثلا 18 ساله اعتماد کرد که در زمینه جنسی آزادش گذاشت بهش گفت پسرم هر کار خواستی بکن. چون اگه جلوتو بگیرم در خفا کارتو انجام میدی. بله منم قبول دارم جامعه کثیفه اما ما باید تسلیم بشیم؟ آیا نوح بعد 900 سال تسلیم شد. این بنده خدا را بارها زدن بارها بهش فحاشی کردن بهش لفب دیوانه دادن اما در نهایت چی شد؟ در نهایت همه اهل زمین مردن و فقط معدود آدمهایی که با نوح بودن نجات پیدا کردن. و این داستانها گفته شده که من و شما عبرت بگیریم. اینکه بدونیم بالاخره این دنیا تموم میشه. این عمر تموم میشه و من میمونم و اعمالم.

واقعیت مهم اینه:

بدون قبول داشتن دین و مذهب آدم از کجا میخواد بدونه چی درست و چی غلط. اونم در دنیای پر تلاطم و شبهه امروز که از هر سری یه صدا بلند میشه؟

به ما گفتن نهایت تلاشتون را بکنید به ما نگفتن باید حتما موفق بشید. نوح چند نفر را نجات داد؟ چند نفر با امام حسین علیه السلام موندن؟ چند نفر در جامعه امروزی واقعا مومن و مسلمانند؟! تصمیم با من و شماست برادر.

2. 2 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر به آزادی باشه به قول معروف تمدن پرشین یا یونان باستان چیزی از الان غرب کم نداشته. چطور این خطه از زمین بعد از چند سال فقط در جنگ پیشرفت داشته و گسترده کردن مناطق تحت سلطه. و اگر بنا به آزادی بود که در دوران حکومت به اصطلاح کوروش فلان اجداد ما باید اختراعات الان غرب رو می داشتن....
    من نمیدونم الان بحث کوروش و ایران باستان چه ربطی یه ازدواج سفید داره !!!

مثالی هم که به کار بردین خیلی عجیبه . مثل این میمونه که من بگم چطور در عصر رنسانس که انقلاب عظیم فکری و ذهنی ایجاد شد چرا نتونستن به اختراعات امروزی بشری دست پیدا کنن و چرا ماهواره و کامپیوتر اختراع نشد و یا حقوق مدنی کنونی رو نداشتن ؟

درسته تمدن ایران باستان و یونان از نظر فرهنگی با کشورهای همسایه تفاوت زیادی داشه ولی تمدن و فرهنگ ایران و یونان باستان با اروپا و فرهنگ فعلی غرب قابل مقایسه نیست . پیشرفت هایی که در زمینه تحول فکری و نوع برخورد و فرهنگ و وسایل رفاهی و قوانین جدید و گسترش سواد بین عموم جامعه باعث تغییرات زیادی در جوامع مختلف شده .

در نگاه کلی تر شما دارین یک فاصله زمانی چند هزار ساله رو با هم مقایسه میکنین و نتیجه گیری میکنین !

اون مفهوم آزادی در ایران باستان هم طی هزاران سال اخیر دستخوش تغییرات زیادی شده و به نوعی در حال حاضر فقط اسمش رو میشه شنید .

اروپای قدیم هم غرق در تفکرات و عقاید مذهبی بود و انواع و اقسام شکنجه ها و مجازات رو برای افراد دگراندیش یا به اصطلاح خودشون خطاکار در نظر گرفته بود . آیا ما میتونیم بگیم مردم اروپا همچنان همان مردم گذشته از نظر فرهنگی هستن ؟ آیا این اروپا هنوز همون اروپای قدیمه ؟

همونطور که پاسخ شما به این پرسش خیر هست , در مورد ایران هم میشه همین رو گفت . اون زمان که اروپا شروع به تغییر کرد در خاورمیانه جنگهای مذهبی پی در پی باعث از بین رفتن خیلی چیزها شد و یک اختلاف عظیم فکری و علمی رو ایجاد کرد .

هر چقدر که در اروپا شاهد تغییرات مثبت در نگرش و دیدگاه و برخورد با پدیده های مختلف هستیم از اون طرف در خاورمیانه قوانین و تفکرات و عقاید قبایل بدوی جانشین میشد .

قوانین و تفکراتی که هنوز که هنوزـه هم جایگاهشون رو بین عوام حفظ کرده و نه اجازه ای به تغییر نگرش میده . کافیه یک بررسی بین نگرش و برخورد و نگاه به مسائل مختلف در بین دو جامعه کنونی خاورمیانه و غرب داشته باشین . خیلی راحت فرقش رو متوجه میشین .

پ.ن : من جایی نگفتم که حتمن باید از غرب الگو برداری بشه . اگه توجه کنین در پست قبلی هم گفتم که میشه این روش ها و متُد [Method] مورد نظر رو بررسی گذاشت و خوب و بد اون رو پیدا کرد.
    هیچ جایی صحبت از الگو برداری صرف نبوده. اگر صحبت دیگه ای در مورد تاریخ دارین در بخش اختصاصی تاریخی مطرحش کنین.

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

در مورد نظر سنجی بنده 100% مخالفم. راستش من با دوستیهای قبل از ازدواج که منجر به ازدواج هم بشن مخالفم چه برسه به این.

در مورد خطبه ازدواج (همونی که به قول دوستمون روحانی میخونه و طرف میگه قبلتو!):

شما در اصل به عربی از خدا اجازه میگیرید دوست عزیز. اگر فقط به ظاهر امر بخوایم نگاه کنیم که نماز و روزه و همه دین میشه بی معنی.

اجازه میگیرید از خدا که با این خانوم که میخواد همسرتون باشه صمیمی باشید و ...

مگر در چند درصد از ازدواجهای کنونی پسر و دختر به شکل صحیح با هم آشنا شدن و ازدواج کردن؟ دوستیهای قبل از ازدواج دیگه غلط نیست بلکه تشویق میشه.

مگه یه پسر یا دختر 20 یا حتی 25 ساله چقدر از زندگی و ازدواج میدونه که بخواد برای یک عمر خودش و همسرش و خانواده دو طرف با دوستی قبل از ازدواج تصمیم بگیره؟

مگر ما چقدر سرمایه عاطفی داریم که بخوایم با دوستی هایی که شاید هم به ازدواج منجر نشه این سرمایه را به پای کسی بریزیم که معلوم نیست همسر ما باشه یا نه؟

یه مثال یه نفر برام زد که برای من خیلی جالب بود:

فرض کنید یه بنده خدایی از روی یه ساختمون بلند میپره پایین. در همین حال یه نفر توی همون ساختمون پنجره اتاقشو باز میکنه و طرفو میبینه که داره پرواز میکنه، فرض کنید این همون لحظه پنجره را ببنده و پیش خودش غصه بخوره که ببین مردم دارن پرواز میکنن ما چه کار توی زندگیمون کردیم.

آدم به این فرد چی میگه؟ میگه تو عاقبتشو ببین که چند ثانیه بعد مغزش کف زمینه. نه اینکه الان رو هواست.

دوستی های قبل از ازدواج اگه به هدف ازدواج باشن هیچ مشکلی نداشته و ضروری هستن ، الان دیگه عصره حجر نیست که چشم و گوش بسته واسه آدم همسر انتخاب کنن و یه روزی بیایی خونه بهت بگن بفرما اینم زنت !

فردی که بالای 20 ساله دیگه باید عقلش به اون حدی رسیده باشه که تصمیم درست رو بگیره ، اگه هم نرسیده باشه مشکل از خودش بوده ، قرار نیست که دست یه آدم بالغ رو بگیریم بگیم این خوبه این بده ! اصلا صحبت های شما هیچ منطق امروزی پشتش نیست.
    Last edited by Stream; 19-04-2015 at 01:40. دليل: حذف بخش مذهبی + قسمت مورد دار در پست نقل قول شده

6. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با اجازتون یه مثال بزنم:

شما آیفونت خراب میشه. اگر من به شما بگم یه نفر در ایران هست که از خود اپل اومده و کارش تعمیر این دستگاهها هست آیا خودت درستش میکنی یا میدیش جای دیگه برات درستش کنن یا میبری میدی به همونی که کارش اینه؟

مشکل اینه که ما و علم ما زمینیه ما به اندازه کافی پیشرفته نیست که بخواد در مورد موجود پیچیده ای مثل انسان و خصوصا روح انسان نظرات درست و کاملا همراه با واقعیت ارائه بده.

ما وقتی دین کاملی مثل اسلام را داریم چرا باید دنبال راه حلهای دیگه باشیم. چرا باید زن را بدون هیچ سند و مدرکی به یک زندگی وارد کنیم یه بچه روی دستش بذاریم و به مرد این اجازه را بدیم که بدون هیچ نگرانی از عاقبت کار آزاد باشه. به نظر شما چقدر میشه به یه پسر مثلا 18 ساله اعتماد کرد که در زمینه جنسی آزادش گذاشت بهش گفت پسرم هر کار خواستی بکن. چون اگه جلوتو بگیرم در خفا کارتو انجام میدی. بله منم قبول دارم جامعه کثیفه اما ما باید تسلیم بشیم؟ آیا نوح بعد 900 سال تسلیم شد. این بنده خدا را بارها زدن بارها بهش فحاشی کردن بهش لفب دیوانه دادن اما در نهایت چی شد؟ در نهایت همه اهل زمین مردن و فقط معدود آدمهایی که با نوح بودن نجات پیدا کردن. و این داستانها گفته شده که من و شما عبرت بگیریم. اینکه بدونیم بالاخره این دنیا تموم میشه. این عمر تموم میشه و من میمونم و اعمالم.

واقعیت مهم اینه:

بدون قبول داشتن دین و مذهب آدم از کجا میخواد بدونه چی درست و چی غلط. اونم در دنیای پر تلاطم و شبهه امروز که از هر سری یه صدا بلند میشه؟

به ما گفتن نهایت تلاشتون را بکنید به ما نگفتن باید حتما موفق بشید. نوح چند نفر را نجات داد؟ چند نفر با امام حسین علیه السلام موندن؟ چند نفر در جامعه امروزی واقعا مومن و مسلمانند؟! تصمیم با من و شماست برادر.
    دوست من،

اگه شما این ذهنیت رو دارید بسیار خوب، بهش عمل کنید کسی که جلوی شما رو نگرفته. کسی که نگفته شما هم باید ازدواج سفید داشته باشید! بحث اینجاست که اگر یک نفر با شما موافق نبود آیا باید نظر شما رو به زور بهش دیکته کرد یا اینکه گفت موسی به دین خود عیسی به دین خود. و اگه شما فکر می کنید باید نظر دین "اکثریت" جامعه (که فکر می کنند کامل است و درباره "روح" پیچیده انسان آگاهی میده) رو دیکته کرد به افراد اغلیت، نباید هم ناراحت بشید در جایی که دین شما دین اکثریت نیست، سایرین با دین اکثریت خودشون این کار رو انجام بدن ولی تجربه بارها و بارها نشون داده مثلا وقتی در فرانسه قوانینی درباره حجاب در مدارس تصویب میشه، همین شما به دفاع از آزادی و حقوق افرادی که 3-4 درصد اون جامعه هم نمیشن برمی خیزید، آزادی ای که خودتون مخالف دادنش به اقلیت ها هستید ولی انتظار دارید اون "گمراه" ها به اقلیت ها بدن.

با این حرفی که درباره درست و غلط و مذهب زدید عملا 3000 سال فلسفه اخلاق رو دور ریختید. تاپیک در انجمن درباره فلسفه اخلاق داریم.

اینکه شما تلاشتون رو بکنید یا نکنید بحث نیست، مهم اینه که ببینیم چه کاری جواب میده و چه کاری شعار است. بله با داد و فریاد و غیرقانونی کردن این چیزها و ... شما "دل خودتون" رو خنک می کنید که تلاشتون رو کردید ولی در عمل کارتون نتیجه ای نداشته این یک مسئله علمی واضح است و مطالعات بسیار زیادی تایید می کنه تشویق به رابطه نداشتن و غیرقانونی کردن نتیجه نخواهد داد، و بعد هم می تونید در کمال خودخواهی بگید من وظیفه ام رو انجام دادم و نتیجه اش به "جهنم" من تلاش خودم برام مهمه و نه نتیجه اش برای سایرین، یا اینکه میشه تلاش کرد شرایط جامعه رو طوری تغییر داد که بدون داد و فریاد و تظاهر، کاری کنیم که آسیب ها در نهایت کمتر بشه. از دید شما شاید اولی با ارزش تر باشه، از دید من دومی با ارزش تر است چون تاثیرهای واضح داره.

در تاپیک سقط جنین یک مثال زدم، آمار سقط جنین ایران نسبت به جمعیت از ژاپن بیشتر است. در ژاپن روابط آزاد است، آموزش در مدارس صورت می گیره، خدمات سقط جنین رایگان است و سرویس پزشکی به حساب میاد، شیوه های پیشگیری برای همه افراد در همه سنین به شکل رایگان یا بسیار ارزان در دسترس است و آموزش این شیوه ها در مدارس صورت می گیره، و در نهایت آمار سقط جنین پایینتر از ایرانی است که این کار مجازات داره، غیرقانونی است، غیربهداشتی و خطرناک است، آموزشی داده نمیشه و ... / شما می تونید بگید من در ایران تلاشم رو کردم اصلا کسی رابطه نداشته باشه و دیگه همینه که هست، اما در ژاپن راه حل عملی پیدا کردن و نه رویاپردازانه.

8. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

14

دوستان یه زمانی بودش خانم هایی که در جامعه با مانتو بودند خیلی افراد اون ها رو بی حجاب / بی دین و ایمان / بی خدا و حتی در بعضی مواقع آدم خراب و هرزه و ناپاک میدونستند و

هیچ ابایی هم از بیان نظراتشون در جمع نداشتند به نوعی براشون افنتخار هم محسوب میشد و اگر ازشون می پرسیدی که خوب طرف هر جور هستش به خودش ربط داره و چرا این طوری

قضاوت میکنید پای مسائل دینی رو وسط میکشیدند و با بیان حرفایی مثل اینایی که موهاشون معلومه خدا اون دنیا از مو آویزونشون میکنه و یا موهاشون تبدیل به مار و افعی میشن و روزی ده

هزار بار نیششون میزنند سعی در ایجاد ترس از طریق عقوبت اخروی داشتند که البته تا حد زیادی هم برای افراد اون زمان و اون نسل ها کار ساز بود ....

اما امروز چطور ؟ آیا کسی از افراد جامعه جرات داره توی جامعه و جلوی ما بقی افراد به خانم هایی با هر نوع حجابی چیزی بگه ؟ حتی بارها شده که دیدم چند نفر که محجبه بودند خواستند تذکر

بدن که طرف مقابل طوری جوابشون و رو دادند که جای هیچ بحثی باقی نذاشته و امروز که حتی تعداد زیادی از همون خانم های چادری مانتویی شدند تقریبا دیگه برای اکثرا جا افتاده که حجاب

هر کس به خودش مربوطه پس دیگه بحثی هم در مورد این نمیشه که حجاب خوبه یا بده چون فهمیدن که نباید در مورد عقاید دیگران دخالت کرد و خوب و بد هر کس به خودش مربوطه و نباید با

توهین و ناسزا عقاید مخالف با خودمون رو زیر سوال بردش

اما در مورد ازدواج سفید هم به همین صورت اگر شرایط طوری بود که حتی در حال حاضر برای افکار عمومی این نوع رابطه قابل قبول نباشه (که ممکن تا حد زیادی هم باشه) اما اجرایی کردن این

نوع ازدواج عملی بود و نه در خفا مطمئنا آنچنان فرا گیر میشد اون هم برای ملتی که به علت محدودیت های بیش از حد در ارتباطات جنس مخالف دچار افراط هستند و از روی کنجکاوی هم که

شده نه فقط در افراد مجرد بلکه در متاهل ها هم با هر عواقبی برای جامعه این اتفاق می افتاد و دیگه نیازی به بحث نبودش که ازدواج سفید خوب هستش یا بد چون هر کسی میخواست با خیال

راحت میرفت امتحانش میکرد و نتیجش رو خوب یا بد می دید ...

اما میرسیم به این نکته که آبروی حکومت اسلامی و الگو قرار دادن امامان و پیشوایان دینی منجر به این میشه که این نوع رابطه ها با هر نوع نکته مثبتی مثل تعهد قلبی و اخلاقی و ساده

زیستی و ... با محدودیت و در خفا از جلوی چشم دور بشه و ازدواج رسمی ناب محمدی با محکمترین سند و مدرک با بالاترین آمار افتضاح طلاق و کلاه برداری از طریق مهریه و به زندان افتادن آقایون و ... تبلیغات بشه ...

و اما در مورد افراد موافق با ازدواج سنتی وقتی اولین دیدگاه و نکته ایی که با شنیدن کلمه ازدواج سفید به ذهنشون میرسه رابطه جنسی هستش باید هم انتظار داشت که چرا آمار طلاق در

ازدواج های سنتی و رسمی هم انقدر بالا هستش ...

وقتی پایبندی به ازدواج رو در گرو قرات تعدادی کلمه و امضای چند صفحه می دونند باید هم انتظار داشتش که معنای کلمه تعهد قلبی و عاطفی این قدر براشون بی معنا و بی مفهوم باشه ...

وقتی که زن رو با دید ماشین جوجه کشی نگاه میکنند پس مطمئنا اولین سوالی که به ذهنشون میرسه اینکه پس تکلیف اون بچه چی میشه ...

وقتی اولویت های ازدواجشون چیزهای دیگه ایی هستش ...

و حکومت اسلامی هم خوب میدونه که اگر ازدواج سفید رو آزاد می کرد احتمالا این افراد که دیگه اجبار و نگرانی هم از بابت امضا اسناد و مدارک نداشتند جزو اولین کسانی بودند که ازدواج سفید رو هم به گند می کشیدند ....

و این است حقایق و واقعیت جامعه امروز ما ...

خیلی هم عالــــــی ...

10. 8 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من درست و غلط یه چیز ثابت نیست که شخصی، کتابی یا مکتبی بخواد در مورد اون تصمیم بگیره. کاملا به زمان ، مکان ، جامعه ، نیاز و هزار و یک چیز دیگه وابسته هست.

12. 9 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من هدفم بی احترامی نبوده اگر بی احترامی از طرف بنده شده عذرخواهی میکنم.

اما اینجا به نظر میرسه سوء تفاهم بزرگی به وجود اومده:

من نگاهم به این مسئله یه نگاه مذهبی و دینی هست شیشه ای که من از پشتش به این مسئله نگاه میکنم دین هست. چون این مسئله در غالب دین میتونه برای من تعریف بشه و نه خارج از اون.

مسئله مهم در اینجا اینه:

شما دین و آگاهی های اون رو قابل اجرا میدونید یا آرمان گرایانه؟ دین از نظر دوستان قابل اجرا در زندگی امروز هست یا نه؟

منظور از دین در اینجا اسلام و مذهب تشیع هست.

اگر شما دین و آموزه های اون رو قبول نداشته باشید به نظر نمیرسه بحث در این تاپیک بیشتر از این به صلاح باشه چون به جدل و بی احترامی منجر میشه.

به ما گفتن که زمانی خواهد اومد که داشتن دین مثل نگه داشتن آتش کف دست هست. برای هیچ کس از ابتدا تاریخ بشر داشتن دین آسون نبوده بوده؟

اگر اکثریت دوستان در چهارچوبهایی خارج از مذهب به این مسئله نگاه میکنن ادامه این بحث چه فایده ای داره؟ من نمیتونم خارج از نگاه دینی به این قضیه نگاه کنم! اونقدر Open Mind نیستم.
    LOVE U ALL (واقعا عاشقتون هستم چون محکم پای اعتقادتون ایستادید. آفرین.)

PS: یه بار هم که شده برای تفریح بیاید پشت این شیشه شاید براتون جالب بود.

14. 2 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میگن به اندازه ی تمام آدم های کره ی زمین دین های مختلف وجود داره، چرا چون هر کسی دین را از نگاه خودش یا بقول دوست عزیزمون از پشت شیشه ی خودش میبینه، دیدگاه سنتی به نوعی، اثنی عشری به نوعی، علوی، حتی قدیم فاطمی و زیدی و اسماعیلیه و باطنی و غیره همه در عین مسلمانی با هم در تضاد بودند و هستند، حتی دو تا شیعه هم دو تا نظر یک شکل راجب به عقایدشان ندارند، حتی مراجع دینی،یک بار در یک سایت خبری خودرو از مراجع راجع به پارک کردن خودرو پرسیده بودن که هر کدام در پاسخ نظر خاص خودشان و تا حدودی متفاوت با دیگران بیان کرده بودند.
    دیدم و خواندم افرادی در عین اعتقاد به دین حجاب را امری دینی نمیدانند، یا نوشیدن می رو تا حدی که به مدهوشی نرسه حرام نمی دونند، هستند افرادی که ازدواج سفید رو هم نه تنها غیر دینی نمی دانند بلکه همسو با عقاید مذهبی و در جهت فرائض دینی خودشان می دانند.
    دیدگاه متجدد به دین که همراه با استفاده از عقل و منطقی که برگرفته از نگرش به دنیای امروزه است در ذهن مومنین هم وجود دارد.

به نظر من در بین افرادی که مخالفند گروه های مختلفی وجود دارند گروهی از جنبه ی دینی فکر میکنند که اشکال دارد، گروهی با این که اعتقاد چندانی به دین ندارند با نگاهی سنتی به این موضوع نگاه می کنند گروهی دیدگاهی مرد سالارانه دارند گروهی زن را شبیه یک کالا می بینند حتی خود دخترها به دلیل همسو شدن با اجتماع پیرامونشان هم به خودشون به مطاعی برای معامله نگاه میکنند گروهی میترسند و از ترس با آن مخالفت می کنند چون فکر میکنند اوضاع ممکن است بدتر شود، گروهی دیگر میترسند هرج و مرج شود و...
    ولی بهتر است دوباره فکر کنیم و با ذهن خود روراست باشیم و به دلایل واقعی پس ذهنمان با دیدی وسیع تر بنگریم.
    نتیجه ی هر چیز می تواند نشان دهنده عملکرد آن باشد آیا این دیدگاه سنتی در حال حاضر جوابگوی نیازهای جامعه و دنیای امروز است؟ آیا اکنون موفق است؟ آیا نتیجی آن مثبت و راضی کننده است؟ آیا این هم امار از طلاق ها و خیانت ها و دادگاه های خانواده و اجرای مهریه و کشمکش و دعوا و زندان ها و حتی قتل هایی که پیامد آن است همه ناراست هستند؟
    بعضی دوستان ممکنه فکر کنند وقتی کسی میگوید ازدواج سفید مثبت و خوب است یعنی ازدواج رسمی بد و منفی است نه این طور نیست ازدواج سفید، ازدواج رسمی را نفی نمیکند بلکه ازدواج سفید و آزادانه در کنار ازدواج رسمی در جامعه میتونه نقش بسیار مثبت بازی کرده و بالانس و توازن را به جامعه برگرداند.
    Last edited by Artam01; 18-04-2015 at 17:53.

16. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاپیک قفل میشه برای کول آف + رسیدگی به مسائل خلاف قوانین. آخر شب دوباره باز میشه.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاپیک باز شد دوستان.

طبق معمول پست خاصی حذف نشد، ولی خواهش می کنیم بحث رو مذهبی نکنید و اگه پست مذهبی (یا منتقدانه نسبت به مذهب) قبل از این پست من هست رو شما نقل قول نکنید. طبیعتا بحث در راستای تاپیک یا نقل قول کردن سایر مباحث کاملا بی مورد است.

ممنون

20. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •