هر چند اعصابم داغونِ
اما یه ثانیه زدم شبکه ورزش گزارشگرِ بازی گفت:
بعلـــــــــــه با این نتیجه آرژانتین به فرانسه میخوره و باید منتظرِ اون دیدار بود
![]()
هر چند اعصابم داغونِ
اما یه ثانیه زدم شبکه ورزش گزارشگرِ بازی گفت:
بعلـــــــــــه با این نتیجه آرژانتین به فرانسه میخوره و باید منتظرِ اون دیدار بود
![]()
ببخشیدا ولی این مزدک رفته بود اونجا واسه غاز چرونی؟؟![]()
نه باو رفتِ بود عشق و حال
بد بخت با این اوضاع فک کنم باید برگرده دیگه(شایدم برا عشق و حالِ بیشتر با خرجِ خودش بمونه ؟!)
با وجود غلاقه ای که به عادل دارم ولی امشب خیلی رو مخ بود همش میگفت الان 2تا دیگه بزنیم صعود میکنیم.فکر کنم بیست باری حالتهای صعود مارو گفت دستم بهش می رسید .........
خب باید چیکار میکرد؟!؟!
اگه نمیگفت هم یه عده میومدن میگفتن حالیش نیست و اینحرفا و ...
گزارش فردوسی پور عالی بود در این بازی...
چند جا نکته های خیلی خوبی اشاره کرد؛ و با این باخت و بازی دور از انتظار نسبت به بازی های قبلی، هر کس دیگری ازبین فعلی ها بود گزارش خودش جداگانه میشد سوهان اعصاب...
یک جا ایران از سمت چپ داشت حمله ای میکرد، عادل گفت(نقل به مضمون) : تماشاچی ها هم همه چی رو ول کردن و همینجوری موج مکزیکی میرن...=))
با همون لحن خودش و خیلی خونسرد...
همیشه اقبال باهاش یار باشه، یعنی اون لحظه رگهای مغزم انگار یک آن باز شد و توی اون شرایط بد تیم، خنده ام گرفت
بعد تا چند دقیقه خندیدم ، یک لحظه حس کردم داره خنده ام عصبی میشه دیگه نخندیدم
![]()
خخخخخ
صبح ها به کار سرهنگیش میرسه و شبها هم میاد فوتبال گزارش میکنه .خوب کار و کاسبی میکنه
فردوسی پور آخرای بازی ایران-بوسنی:
حالا یه خوبی اینجور حذف شدن ما اینه که تیمای بزرگی مثل ایتالیا و اسپانیا و انگلیس هم توی مرحله گروهی حذف شدن و حالا ما می تونیم باهاشون همذات پنداری کنیم!!!
سلام
گزارشگر بازی فرانسه اکوادور آقای احمدی بود درسته ؟
چرا انقدر با تاخیر گزارش می کنه ؟ بازی برای ما با ۷ ثانیه تاخیر پخش میشه ولی برای ایشون فکر کنم با ۱۰ ثانیه تاخیر !
مثلا بازیکن شوت رو زده توپ رفته بیرون ولی تازه میگه شوت خطرناک کلا با ۳-۴ ثانیه تاخیر میگه.
یا مثلا کرنر می زنه بعد از ۳-۴ ثانیه میگه کرنر رو می زنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)