برای من هیچ چیز لذت بخش تر از قهرمانی ایتالیا در برزیل نیست
اگه این اتفاق بیفته به اندازه دو جام جهانی برای من ارزشمنده
من که خیلی خوشبینم چون ایتالیا استاد قاپیدن جام های جهانی در زمین کشورهای مدعیه!
1938 فرانسه
1982 اسپانیا
2006 آلمان
2014 برزیل
برای من هیچ چیز لذت بخش تر از قهرمانی ایتالیا در برزیل نیست
اگه این اتفاق بیفته به اندازه دو جام جهانی برای من ارزشمنده
من که خیلی خوشبینم چون ایتالیا استاد قاپیدن جام های جهانی در زمین کشورهای مدعیه!
1938 فرانسه
1982 اسپانیا
2006 آلمان
2014 برزیل
امیدوارم بازی با کاستاریکا امتیاز از دست ندیم که اگه اینجوری بشه بازی آخرمون خیلی سخت میشه
فکر میکنم بازی سختی پیش رو داشته باشیم چون هم کاستاریکا الآن خیلی با روحیه و انگیزه است و هم وضعیت آب و هوا زیاد به اروپایی ها نمیسازه و اونا بهش بیشتر عادت دارن
ایشالا این بازی یکم هجومی تر بازی کنیم و اینسینیه یا چرچی رو تو زمین ببینیم
مخصوصا تو ضد حمله ها خیلی به کارمون میان
-----------------------------------------------------------------------------
رسمی: ترکیب تیم های ایتالیا و کاستاریکا اعلام شد؛ بوفون در ترکیب اصلی
ترکیب تیم های ایتالیا و کاستاریکا برای بازی امشب اعلام شد.
دو تیم بازی را با این ترکیب آغاز خواهند کرد:
ایتالیا: بوفون؛ آباته، بارتزالی، کیلینی، دارمیان؛ دروسی، پیرلو، موتا؛ مارکیزیو، کاندروا، بالوتلی
کاستاریکا: ناواس؛ اومانا، دوارته، گونزالز، گامبوا، دیاز؛ بورگس، بولانوس، تخدا؛ رویز، کمپل
Last edited by MCSE MAN; 20-06-2014 at 18:50.
نیمه اول ایتالیا خوب نبود
امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه و به بازی برگرده
اگه بازیو ببازه شرایط سخت میشه و هر جفت اروگوئه و کاستاریکا خیلی خطرناک میشن
ترکیب زیاد هجومی نیست
میشه موتا بیرون بیاد و یه بازیکن هجومی به بازی میاد مثل چرچی و اینسینه و کاسانو
Last edited by vahidgame; 20-06-2014 at 20:30.
چرا ایتالیا اینجوری بازی کرد؟!
از اول یه جوری مهره چیده بود انگار می خواست یه مساوی از کاستاریکا بگیره ! با این سرعت پایین تیاگو / روسی و عمو پیرلو رسما وسط زمین رو به بازیکن های با انرژی کاستاریکا واگذار کرد که خیلی دونده بودن. تعویض ها هم که همه یه یار به نفع حریف ! تا حالا بازی به این ضعیفی از Insigne ندیده بودم و تک تک توپ ها رو لو داد ... چرچی هم خوب دریبل می زد اما ظاهرا سانتر کردن بلد نیستش ! حالا اینا همه به کنار یه پنالتی هم واسه اونا نگرفتوگرنه که دیگه هیچی.
بازی سوم ارگوئه و ایتالیا تکلیف تیم دوم صعود کننده رو معلوم می کنه و با این بازی کاستاریکا که اگه جلو انگلیس هم انجام بشه انگلیس باید بره دنبال بازیش![]()
این جام شده جام پیشبینیها و نتیجههای باورنکردنی
گرچه کاستاریکا تیم خوبیه و این رو از بازی اول هم میشد دید
و این نشون میده که یه تیم خوب و یکدست با بازیکنهایی ناشناخته یا نهچندان معروف میتونه جلوی هر تیمی بایسته.
فقط باید حرفهای عمل کنند.
ایتالیا هم کارش به اما و اگر رسید و یک بازی سخت در برابر اروگوئه
اما میدونین دلیل اصلی باخت ایتالیا چه بود؟
محتوای مخفی: دلیل اصلی باخت ایتالیا
اعصاب نذاشت برام ایتالیا با این بازیش![]()
درود
تبریک جانانه میگم به تیم کاستاریکا بخاطر بازی خوبی که ارائه دادن و تلاشی که توی زمین داشتن . از هر نظر لیاقت پیروزی رو داشتن و تازه میتونستن با نتیجه بهتری هم برنده باشن .
یک پنالتی واضح برای اونا گرفته نشد وگرنه خیلی زودتر نتیجه و تکلیف بازی مشخص میشد .
ایتالیا و پراندلی هم نمیدونم چه زمانی قراره بفهمه که استفاده از کناره ها و سرعت در بازی میتونه تاثیر زیادی در روند حرکتی تیم و سرعت تیم داشته باشه .
هر چی هافبک داره میریزه وسط زمین و فقط هدفشون این میشه که توپ رو بالوتلی برسونن . کاملا قابل پیش بینی بازی میکنن و همین هم میشه بلای جانشون .
توی یورو هم به همین مسئله اشاره کردم ولی از طرف پراندلی نادیده گرفته شد
بازی بعدی مقابل اروگوئه برای ایتالیا به شدت سخت میشه ... چون که اون تیم اگه میخواد صعود کنه باید ایتالیا رو شکست بده .
اروگوئه هم از نظر استقامتی در سطح بالایی قرار داره و میتونه پرس و فشار طولانی مدت رو به تیم مقابل تحمیل کنه ... مثل همون کاری که با انگلیس کرد .
از طرف دیگه از نظر شرایط روانی با پیروزی مقابل انگلیس در شرایط خیلی خوبی قرار دارن و این میتونه یکی از نقاط قوت اونا باشه .
دو مهاجم فوق العاده خطرناک مثل کاوانی و سوارز دارن که هر لحظه میتونن نتیجه بازی رو عوض کنن . کلا شرایط ایتالیا خیلی سخت شد .
اگر دیدین ایتالیا هم حذف شد زیاد تعجب نکنین .
به هر حال هر تیمی که شایسته باشه به دور بعد صعود میکنه ... به نظرم بازی پر هیجانی میشه دیدار ایتالیا و اروگوئه ... بی صبرانه منتظر شروع این بازی هستم![]()
از همون اول بازی وقتی پاس رو به عقب به بوفان دادند و توپ به کرنر رفت متوجه شدم این ایتالیا ایتالیای مقابل انگلیس نیست
عجب بدبختی داریم ما بازی اخر باید دق مرگ بشیم
خیلی حرفا هست ولی نمیدونم به چه ترتیبی بگم و اصلا حسشم نیست که بگم. فقط چندتاشو بگم که تو دلم نمونه
آقای پراندلی نتیجه شایسته سالاری تو دعوت از بازیکنا رو دیدیم
وقتی تیمی از اول اینجوری دفاعی میره تو زمین حقشه که ببازه
یه مربی چقدر میتونه یه دنده باشه من نمیدونم!
میبینه کمک داور داره همه مساوی ها رو پرچم میزنه و آفساید میگیره و تو کل بازی 2 موقعیت بیشتر از این راه به دست نیاورده، باز سبک بازی تیمش رو عوض نمیکنه و 90 دقیقه پاس تو عمق بی فایده داد تیم!
کیه لینی تا دقیقه 60 با فاصله بدترین بازیکن زمین بود. یه توپ از زیر پاش رد شد. همون توپ رو پنالتی کرد و شانس آورد داور نگرفت. 1-2 تا توپ دیگه هم لو داد که باز شانس آوردیم. البته بعد از دقیقه 60 چندتا موقعیت خوب رو از حریف گرفت
بالوتلی که نیازی به گفتن نداره اصلا
آباته هم که والا من هروقت بازی های میلان رو دیدم، یه بازی خوب ازش ندیدم
از یه طرف همیشه طرفدار ایتالیا بودم و هستم و میخوام تیم هرجوری شده موفق بشه ولی از یه طرف هم اگه حذف شیم حداقل شاید باعث شه این پراندلی رو بندازن بیرون
در کنار این انتقادها از پراندلی، یه تشکر هم ازش بکنم
آقای پراندلی واقعا ازت ممنونم که فرانچسکو توتی رو دعوت نکردی تا تو همچین بازی های ضعیفی سهیم باشه و گذاشتی آخرین بازیش تو تیم ملی با قهرمانی تو جام جهانی همراه باشه
لعنت به کاستاریکا با این بازی کثیفش
این کاسانو چیه واقعا?بلای الهی که سره ما نازل شده
روسی باید خط بخوره بعد این فسیل بیاد تو تیم ملی
اباته هم اصلا داغون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)