تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 96 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان درباره کدوم تیم بود این؟
    به جز آلمان چه تیمی تو این تعریف میگنجه اصلا؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به جز آلمان چه تیمی تو این تعریف میگنجه اصلا؟
    برزیل - هلند - پرتغال

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فردا بازیه........دوستان المانی بیاین کل کلو شروع کنیم کم کم دیگه
    با کی کل کل کنیم با تیمی که خلاصه شده در یک بازیکن؟
    فکر کنم با رونالدو کل کل کنیم بهتر باشه تا پرتغال

4. 5 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظرم این دید درستی نیست که وقتی مثلا مدافع چپ نداریم یک بازیکن ناآماده به اسم اشملرز رو بزاره چپ. دورم گزینه خوبیه ولی حضور هودس شاید تو فاز هجومی تیم رو ضعیف کنه ولی دفاع بهتر میشه.
    به نظرم تنها تغییری که باید انجام بشه، آوردن لام به دفاع هست و استفاده از زوج شواینی و خدیرا در هافبک دفاعیه. اما یه حسی بهم میگه که شواینی به عنوان بازیکن ذخیره جام رو شروع میکنه.

پودولسکی تو دو بازی آخری که دیدم خوب و آماده بود و می تونه فیکس تو ترکیب اصلی قرار بگیره البته با مصدوم شدن رویس عملا فک کنم پولدی تو ترکیب اصلی باشه. مگه اینکه بخواد گوتزه رو به خط هافبک بیاره که به نظرم گوتزه به عنوان هافبک کارایی بیشتر و بهتری داره.

مولر شاید تنها گزینه ی مطلوب به عنوان مهاجم کاذب باشه و احتمال زیاد کلوزه آخرین روش لوو برای گل زنی هست یعنی وقتی به در بسته خوردن اینو بیاره تو اما منکه میگم کلوزه نوک باشه و مولر همون راست بازی کنه. اوزیل هم مطمئنا تو ترکیب اصلی هست.

محتوای مخفی: نظر دوم 

البته اگه بخواد با سه دفاع بازی کنه که یکم مشکلات در انتخاب بازیکن حل میشه
    هوملز و مرته ساکر و هوددس/بواتنگ در دفاع
    لام، کروس،شواینی، خدیرا، اوزیل (به عنوان واسط خط میانی و مولر در حمله)، پولدی/شورله در هافبک
    مولر هم به عنوان مهاجم
    که البته بعیده اینطوری بازی کنه

6. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همون یه بازیکن قاتلتونه دیگه
    وایسید هتریکشو ببینید

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون یه بازیکن قاتلتونه دیگه
    وایسید هتریکشو ببینید

10. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به نظرم این دید درستی نیست که وقتی مثلا مدافع چپ نداریم یک بازیکن ناآماده به اسم اشملرز رو بزاره چپ. دورم گزینه خوبیه ولی حضور هودس شاید تو فاز هجومی تیم رو ضعیف کنه ولی دفاع بهتر میشه.
    به نظرم تنها تغییری که باید انجام بشه، آوردن لام به دفاع هست و استفاده از زوج شواینی و خدیرا در هافبک دفاعیه. اما یه حسی بهم میگه که شواینی به عنوان بازیکن ذخیره جام رو شروع میکنه.

پودولسکی تو دو بازی آخری که دیدم خوب و آماده بود و می تونه فیکس تو ترکیب اصلی قرار بگیره البته با مصدوم شدن رویس عملا فک کنم پولدی تو ترکیب اصلی باشه. مگه اینکه بخواد گوتزه رو به خط هافبک بیاره که به نظرم گوتزه به عنوان هافبک کارایی بیشتر و بهتری داره.

مولر شاید تنها گزینه ی مطلوب به عنوان مهاجم کاذب باشه و احتمال زیاد کلوزه آخرین روش لوو برای گل زنی هست یعنی وقتی به در بسته خوردن اینو بیاره تو اما منکه میگم کلوزه نوک باشه و مولر همون راست بازی کنه. اوزیل هم مطمئنا تو ترکیب اصلی هست.

محتوای مخفی: نظر دوم 

البته اگه بخواد با سه دفاع بازی کنه که یکم مشکلات در انتخاب بازیکن حل میشه
    هوملز و مرته ساکر و هوددس/بواتنگ در دفاع
    لام، کروس،شواینی، خدیرا، اوزیل (به عنوان واسط خط میانی و مولر در حمله)، پولدی/شورله در هافبک
    مولر هم به عنوان مهاجم
    که البته بعیده اینطوری بازی کنه
    اگه به اشملتزر بخوای بگی نا آماده باید به خدیرا و شواینی و نویر هم بگی .. یعنی به نظرت کرامر که این فصل آماده بوده از خدیرا بهتره ؟ البته اینجا فاکتور تجربه هم تاثیر داره که حتی اشملتزر تجربش هم بیشتره !! من واقعا با تعصب نسبت به شالکه اون جمله رو نگفتم ... یعنی هوودس رو به عنوان یکی از بهترین دفاع وسط ها قبول دارم حتی فصل قبل خیلی هم تو سی ال خیلی آماده بود .! ولی جنازه اشملتزر توی دفاع چپ از هوودس توی دفاع چپ خیلی بهتره ( البته واقعا امیدوارم اشتباه کنم و بعد بازی فردا بیای پست بدی بگی شهاب دیدی هوودس چقدر خوب بود )

به نظر من هم ممکنه کروس یا اوزیل از ابتدا در ترکیب باشن و شواینی نیمه دوم بیاد .. ولی بازی با ارمنستان هم کاملا مشهود بود که نبض بازی تیم دست شواینی هست ... کروس نیمه اول بازی با ارمنستان خیلی خوب بود و کلا امیدورام بهش ولی اوزیل باید یه بازی بشینه رو نیمکت تا انگیزش برگرده .!
    پودولسکی دو بازی اخر خیلی با انگیزه بود .. ولی با توجه به بازی های مقدماتی جام جهانی ، فکر میکنم شورله از ابتدا بازی کنه .. توی مقدماتی بعد از رویس و مولر ، شورله بیشترین گل زده رو برای آلمان داشته که البته قسمتیش هم به خاطر مصدومیت پولدی بوده ..

+

این ترکیب دومت خیلی خوب بود .. نویر هم لیبرو

حالا در کل خیلی مهم نیست کیا بازی کنن ... همه دوست داریم با اقتدار همه رو ببریم ...

+

تو کل کشورتون یه دروازه بان پیدا میشه بازی با پاش فراتر از بچه 7 ساله باشه ؟
    کل کل برای چی اخه ؟

همه رو ول کردی چسبیدی به بازی با پای دروازبان؟
    همون دروازبانتون که بازی با پاش مثلا خوبه دیدم تو بازی با رئال انواع و اقسام سوتیا رو داد و نزدیک بود از 40 50 متری گل بخوره
    بازی با پا رو نگم ؟
    خب بهتره یک کلاس آموزشی بزارین که خط دروازه کجای زمین میشه ... چون بازی هلند و فینال سی ال اگه یادم باشه دروازه بان میانه میدان بود که گل خورد
    Last edited by CATALONIA; 15-06-2014 at 14:04. دليل: اضافه کردن نقل قول

12. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو کل کشورتون یه دروازه بان پیدا میشه بازی با پاش فراتر از بچه 7 ساله باشه ؟
    کل کل برای چی اخه ؟
    همه رو ول کردی چسبیدی به بازی با پای دروازبان؟
    همون دروازبانتون که بازی با پاش مثلا خوبه دیدم تو بازی با رئال انواع و اقسام سوتیا رو داد و نزدیک بود از 40 50 متری گل بخوره

14. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قضیه همینه دیگه
    کل تیم المان < رونالدو

16. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه به اشملتزر بخوای بگی نا آماده باید به خدیرا و شواینی و نویر هم بگی .. یعنی به نظرت کرامر که این فصل آماده بوده از خدیرا بهتره ؟ البته اینجا فاکتور تجربه هم تاثیر داره که حتی اشملتزر تجربش هم بیشتره !! من واقعا با تعصب نسبت به شالکه اون جمله رو نگفتم ... یعنی هوودس رو به عنوان یکی از بهترین دفاع وسط ها قبول دارم حتی فصل قبل خیلی هم تو سی ال خیلی آماده بود .! ولی جنازه اشملتزر توی دفاع چپ از هوودس توی دفاع چپ خیلی بهتره ( البته واقعا امیدوارم اشتباه کنم و بعد بازی فردا بیای پست بدی بگی شهاب دیدی هوودس چقدر خوب بود )
    خدیرا و شواینی خیلی قضیشون فرق میکنه، مخصوصا شواینی. خدیرا قبل شروع اردو چنتا بازی برای رئال انجام داد و حتی تو فینال هم یک نیمه بازی کرد. همینکه کم کم به شرایط مسابقه برگشته خیلی مهمه و تو بازی های دوستانه هم رفته رفته بهتر شد. باید اینم در نظر گرفت لوو تو تمرینات بوده و ما نبودیم. همینکه لوو به اشملزر فرصت داد تا خودشو به سطح مد نظر برسونه یک امتیاز ویژه بود که حتما اشملزر نتونسته ازش استفاده کنه. فرصتی که به گومز داده نشد.

نوئر و شواینی تا هفته های آخر بازی می کردند و یک مصدومیت پیش اومد که خودشون رو رسوندن. تو بازی با ارمنستان، شواینی اینو خوب نشون داد که آماده هست و در مورد نوئر هم لوو ریسک نکرد که بازی بده بهش.

انواع و اقسام؟!
    اگه همونا رو جلو نمیومد و نمیزد مطمئنا چنتا تک به تک درست و حسابی گیر بازیکنای طرف مقابل میومد.

18. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •