اولا اواتارت خيلي زشته حالم بد شد عوضش كننوشته شده توسط fery joon
دوما اينجا رو يه نگاهي بكن بد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اواتارت خيلي زشته حالم بد شد عوضش كننوشته شده توسط fery joon
دوما اينجا رو يه نگاهي بكن بد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتوني به يكي از فاميلات كه تهران بگي برت بخره و بفرستهنوشته شده توسط ilp
يا به يه مغازه دار بسپاري كه اگه ميره تهران جنس بياره يا واسش موبايل از تهران مي فرستن واسه تو هم يه قاب بياره
اين ديگه از اون سوالات هستانوشته شده توسط ilp
![]()
مومن خدا يه بايد تو همون اصفهان دنبالش بگردي يا اگه سفرت افتاد تهران بري بخري يا اينكه بيخيال اون بشي![]()
در ضمن به نظر من نقره اي و آبي اون خيلي قشنگتر از مشكي هستش![]()
برای تایپ تومار می تونی از نرم افزار My phone explorer استفاده کنی و همون لحظه بفرستی یا تو قسمت Draft ذخیره کنی و بعدا بفرستینوشته شده توسط mohsen_sniper
دوستان مرسی از کمکتون
گفتم داداشم از اونجا برام بگیره
مرسی از توجهتون![]()
![]()
دوست عزيز خوب اين برنامه تبيدل پسوند عكس اس ام اس بذار ديگران هم استفاده كنننوشته شده توسط Watson
سياوش جان ولي من تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم كه CID49 هم ميشه اگه براي كا800 راهي پيدا كرديد بگيد خدا خيرتون بده 440 هزار پولشو دادم صداي رضايت بخشي نداره البته با هنزفريش واقعا عاليه ولي من با هنزفري ميونه خوبي ندارم دردسرهنوشته شده توسط Siavash Y
چیز های گفته شده در اون انجمن همین حرف های من هستن (البته با رعایت امانتداری)نوشته شده توسط mrmostafa
و CID49 همچنان غیر قابل نفوذ
اما اونی که میگین تونسته با فار به CID49 نفوذ کنه برید ازش بپرسید چطوری این کار رو کرده
فعلا که ممکن نیست
دوستان من يك w550i دارم ولي صداي خوبي نداره هم اعوجاج داره و هم صداي نويز محيط بالاست. راه حلي بنظرتون ميرسه؟
از دوستاني كه جواب ميدهند پيشاپيش تشكر ميكنم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)